myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.141
ay kesinlikle haklısın bacım.. sinir stres öyle etkiliyo ki insanı ve bebeği.. dün anladım ben de..Sunu anliyorumki hamilelikte psikoloji cok onemli.
büyük ihtimalle kastım diye olmuştur. çünkü mantık olarak bakınca vajinal muayenenin elle de olsa cihazla da olsa acı vermeyen bişey olması lazım. sonucta kapalı kutu değil orası.yaaakendini kastığın için mi acaba
Amaaan yok leke olurmus yok nar suyu degerse bebekte iz olurmus yok camide elini yuzune surmeyecekmissin. Bu cami olayi annemin dedigine gore benim belimdeki dogum lekesin oyle olmus ama bence cok sacma yani. Bi aciklamasi yok ki bunun. Iki haftadir bende cilek yiyorum her pazara gittigimde aliyorum. tabiki yicez.
aranızda normal doğum yapmak isteyen ama iç sesi bi sebep olsada sezeryan zorunluluğum olsa diyen var mı???:)))))misal benn:)
canım sezaryende bi halt yok inan bana.. sezaryenin sonuçları hem senin için hem bebeğin için kötü...aranızda normal doğum yapmak isteyen ama iç sesi bi sebep olsada sezeryan zorunluluğum olsa diyen var mı???:)))))misal benn:)
bosver be canim uzuldugun seye bak.Aynen canim bize bizden baska destek yok. Bi de sizler foto koymustunuz dun ben de heveslendim bugun koyacaktim kiskanc giciklar moralimi bozdu. Bekar olunca hepsi bole saldiriyorlar. Aman sen evlisin hamilesin ne isin var gozuyle bakiyorlar gezmelerde toplanmalarafa filan
kocam lokmalarımı sayıyo gibime geliyo ya da psikolojik olarak kendimi sıkıyorum aşırı yememek için. adamcağızın bişey dediği yok da, karatay bunağını çok dinliyo. günde 300-400 kalori fazladan almamız gerekiyor işte bi şekilde tamamlıycaz öğünlerikatılıyorum yemek bizim en doğal hakkımız söke söke yerizzzzz
Normal sezeryan farketmez ama 37 yada 38 de dogurmak istiyoruuuuuuuuummmmmm
ben bir cilek yedimki sorma bide agzimi yuzumu batiriyodum yerken artik nasil hevesli yediysem:))Hanimlar yaa bi patavatsizlik da benim çevreden geldi.
4 5 aylik hamileyken çilekli sutu çok içtim.sonra içinde carmin denen madde var diye icmedim. Sonra çilek gördüm 2 gün ustuste aldim yedim. Yedikce de kipirdiyor.hoşuna gidiyor diye çilek yiyordum ben de..
Her tarafında leke olur o zaman dediler yahu. Annesi gül yemiş kendisinde gül varmis vs vs.
Çilek anne karninfaki bebek için zeka arttirici özelliğe sahipmiş. Var mi bi bilginiz?
evet iyi bişey değil sezeryan hatta kendimi bildim bileli ben hep anneme çekicem inşallah normal yapıcam falan derdim ama dün gece bildiğin öyle bir korktum ki sezeryan olayım ben yeaaağğ dedim kendi kendime. çok korktum o çataldancanım sezaryende bi halt yok inan bana.. sezaryenin sonuçları hem senin için hem bebeğin için kötü...heveslenmeyin sezaryene inan iyi bişey değil.
hele o trt 1 de neler yapiolar su anda gicik oldum yaUfff televizyonda oyle guzel yemekler gosterdiler ki hiih cok aciktim gorunce simdi kim yemek hazirlicaak ekmek de bitmisti ekmek almaya gitmek de istemiyom ay mumkun olsa yerimden kalkmicam valla
bu öğlen ekmek yeme yavrukuşUfff televizyonda oyle guzel yemekler gosterdiler ki hiih cok aciktim gorunce simdi kim yemek hazirlicaak ekmek de bitmisti ekmek almaya gitmek de istemiyom ay mumkun olsa yerimden kalkmicam valla
Cnm su mart nisan annelerine bakiyorum bikac gundur 37 38 den sonra daha cok stres olmuslar hele 40 i gecenler cok endiseli o kadar beklemek istemezdim bide koca aylar gecerde o son gunlervgecmek bilmezbendeeeeeeee
sen korkarsan bebeğin napsın o da çok korkar annesi. sen güçlü ol cesaretli ol ki bebeğin de senden öğrensin zorluklara acıya karşı nasıl duracağınıevet iyi bişey değil sezeryan hatta kendimi bildim bileli ben hep anneme çekicem inşallah normal yapıcam falan derdim ama dün gece bildiğin öyle bir korktum ki sezeryan olayım ben yeaaağğ dedim kendi kendime. çok korktum o çataldanaslında doktorlar falan herkes iyiydi öyle tersleme falan olmadı ama işte korktum
hele o trt 1 de neler yapiolar su anda gicik oldum ya
bn en iisi acayim yine klasik muzigimi:)
bu öğlen ekmek yeme yavrukuşonun yerine patates yap fırında ya da makarna haşla tereyağlı ye
evet iyi bişey değil sezeryan hatta kendimi bildim bileli ben hep anneme çekicem inşallah normal yapıcam falan derdim ama dün gece bildiğin öyle bir korktum ki sezeryan olayım ben yeaaağğ dedim kendi kendime. çok korktum o çataldanaslında doktorlar falan herkes iyiydi öyle tersleme falan olmadı ama işte korktum
Cnm su mart nisan annelerine bakiyorum bikac gundur 37 38 den sonra daha cok stres olmuslar hele 40 i gecenler cok endiseli o kadar beklemek istemezdim bide koca aylar gecerde o son gunlervgecmek bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?