2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
boşa eller günahkar diye şarkı yapmamışlar
Canim ben o catala iki kez ciktim ilkinde daha hamile degildim muayene icin gitmistim her sey yolundami diye ordek agzi gibi bi alet acti bakti iceriye ben kendimi kastigim icin acitti bir az ikincide ise hic acitmadi drum da zaten pat diye acitarak yapmadi ben de rahat oldugum icin acitmadi ama su elle olan nasil bir sey onu bilmiyorumherhalde kasmazsak kendimizi acitmaz o da diye dusunuyorum

Selam annisleerrr ...
Guzel kızımı görduk bugun... 30 +2 yiz, 1 kilo 536 gram 40 cm olmuş melegim...
Nstye de baglandik ilk defa... MaasAllah kuşum nstyi hedef aldı bugun ultrason aletinden sonra tekmecikler attı :)
Gayet iyiyiz şükür. Doktorumuz 3 hafta sonrasi için çağırdı yine daha evvel ayda bir çağırırdi.. yavaş yavaş yaklaşıyoruz mutlu sona dimek kiiii:))))

masallah kuzucuguna.yasasin buyuyolaaarrr

Bayanlar, Adem Güneş'in, " Güvenli Bağlanma" adlı kitabını tavsiye ederim. Hem kültürümüze uygun, sade bir dili var, yarısındayım benim hoşuma gitti. Bu güne kadar o kadar çok çocuk gelişimi kitabı okudum ki, ama bu tam şu dönemde okunması gereken bir kitap ilk 2 yılı anlatıyor çünkü...

Merhaba güzel anneler,bugün günaydın diyemedik size. Bir canımız sıkkın, tadımız yok. Dün akşam sinemaya gittik babamızla,dönerken de kavga ettik. Daha doğrusu ben kendi kendime kavga ederim genelde
Hayirdir Yahu niye kavga ettiniz özel değilse merak ettim.

Ben ilk oglumda 37. Haftaya kadar caliistim. Bundada rapor alacgm ama o kadar halsz oluyorum ki bazen galiba yapamayacgm diyorum

Hayirdir Yahu niye kavga ettiniz özel değilse merak ettim.
Yok canım özel bir durum değil,eski den buna yazan bir kız vardı biz sevgiliyken..Onu gördük forum da selam verdi eşim,bende kızdım tabi.O bana yazmıyordu diyor,ben yazıyor diyorsam yazıyordur işte.Akraba saılırmış,nasıl selam vermesinmiş

Aaayy ben olsam bende kizardim. Bizimkininnvardi oyle arkadaslari ama allahtan ben yanindayken karsilasmadik hic heralde gormezden gelir diye umuyorum öyle bir durumda. Sevgiliyken bu kadar kiskanc degildim evlendikten sonra degistik rolleri kocamla onun kiskancligi bitti benimki basladi. Erkekler çok saf anlamiyorlar. Biz farkediyoruz.

Evet normal canim. Niye muayene etti. Erken degl mi ki

kızlar sertleşmeler duzenlı olursa tehlikeliymiş. sertleşmesı olan arkadaşlara doktorlarına gıdıp nts ye girmelerini tavsıye ederim. benım doktorum saatte 4 kez olursa hemen gel dedi.
saatte 4 kezmıııı .. gecengün bir.bucuk saatte bi 10 kez kasıldım bn yaaa
halada kasılmalarım oluyor ama yarım saatte bir .. cuma gunu gtcm dr.a bakıyım artarsa kasılmalarım gideyim ozaman

Var oyle dengesizler gecende iste biri bana bozulmussun amabosver dogumdan sonra duzelir dedi

Kızlar ya ben bu gün çok neşeliyim deli gibi kahkaha atıyorum roman gibi göbek atıyorm kocam söz seni gzmeye götürcem bunlar benim suçum dedi

Manik geçirdiğimi düşünüyor
Ah ne guzel ben 2 haftadir evde kapaliyim. Tek cikasim gelmiyor, kocam da hastaydi gecen hafta malum. Cok sıkıldımmm

Yani yapmaması gereken bir şey bana göre,kendisi hiç kıskanç değildir.Bana başka gezegendenmişim gibi bakıyor böyle yapınca.Bende normalde bu kadar abartmam belki ama,şimdi bir öz güven problemi de var.Benim göbek,g.t almış başını gitmiş.Etrafta ki tüm hatunlar taş,gel de bunalma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…