- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.401
Herkese günaydınn yeni kalktık bizzzdün oğlumuzu gormeye gittik babası ilk defa bu kadar net gördü dudaklar burun ayni babasi cok tatliydi gozumun onunden gitmiyor hala 28 hafta bitti 1 kilo 160 grm mis masallah az mı çokmu bilemedim ama bide dogum pozisyonunu almis dedi doktor çok korktum erken gelmesin kizlarrrrr
yarencim bende eşarp askını begendim ama ne oldugunu tam çözemedim bu konudada beni aydınlatırsın inş :)İns canim cok sagolasin . rejime de hep beraber gireriz burdan yazisiriz ins bebislere kavusalim da. Bak o tunik tarzinda benim tum yazlik tuniklerim. Terziye diktiriyorum dikimi cok basit az dikis bilen evde kendi bile yapar bana sadece kumas begenmek kaliyor. Bilahare anlatirim simdi hazirlanip okula gidicem sabahtan ders yoktu. Hepinizi optuk kiziçemle
İste biz de foto koymuş olduuuukkk. 30+1 iz.
İnş canım yaa korkmuyor deglm herkz erken dogrmaya baslaynca benide bi korku sardi . Dune kadar nerde dogurcagmda belli degldi allahtan dun onuda hallettk gttk konstk . Braz daha rahatladmStres yapma annesi :) hayırlı bir zamanda gelecektir inşaallah miniğin :) kilosu da normal 26. haftada 940 grdı benimki :)
ohh icim rahatladi az bile demissin.bu arada bi gobegin var o da normal yani:)evet pofuduğum atamadım ama atıcam dün gezmeye gittik . ıkı aydır görüşmediğim bi arkadaştı aaa ne kadar değişmişsin biraz da kilo almışsın dedi. ben de evet ne kadar tatlı olmuşum demi çok güzelleştim hamilelik yaradı valla çok güzel bi duygu diye giydirdim lafı, söyleyeceği cümlelerin önünü kestim. hahaaaa çok da güzel oldu kendim de mutlu oldum, eşim de tuhaf tuhaf baktı şaşırdı moralim bozulacak sandı
o zamn krem surmeye basla canm senkızlar benim meme uçlarım acımaya başladı yahu
masallah canm kuzucuguna agrin sancin yoksa dr.da olumsuz bisey demediyse korkmaHerkese günaydınn yeni kalktık bizzzdün oğlumuzu gormeye gittik babası ilk defa bu kadar net gördü dudaklar burun ayni babasi cok tatliydi gozumun onunden gitmiyor hala 28 hafta bitti 1 kilo 160 grm mis masallah az mı çokmu bilemedim ama bide dogum pozisyonunu almis dedi doktor çok korktum erken gelmesin kizlarrrrr
wuuuuu hamarat hatunGünaydın anneler biz erken kalktık mutfağı topladık kahvaltı yaptık sonra da yemek yaptık kızımla
Birazdan babamız öğle yemeğine gelicek sonra temizlik yapıcaz
Valla ne bileyim tecrubesiz oldugum icin ne derlerse inaniyorum . Doktora sordum ozaman normal dogum olacak dimi diye suanda oyle gorunuyor hic bir sknti yok dedi bakalim hayirlisohh icim rahatladi az bile demissin.bu arada bi gobegin var o da normal yani:)
hep kiskancliktan bunlar!
o zamn krem surmeye basla canm sen
masallah canm kuzucuguna agrin sancin yoksa dr.da olumsuz bisey demediyse korkma
bu arada bebekler surekli pozisyon degistryor dun bi dr.la yazistim 38e kadar pozisyon degstrmeleri normalmis!zaten fir fir donuyolar anlamiyrm bn ne ara almis pozisyon diolar bnm dr.dedi basi asagida ama dogum pozsyonundn fln bahsetmedi hic
wuuuuu hamarat hatun
Bence çok güzelsiniz,gayet fit bir hamilesin canım. Halt etmiş sana kilo aldın diyen maşallah sizeİste biz de foto koymuş olduuuukkk. 30+1 iz.
inşllah canım, içimzde ne kadar klırlrsa o kadar ii tabii ama olmlu dşnmk istyrm. erkn de doğsa önce allhın iznyle snra ii bi yoğn bakım ünitesyle ii olacklrına inanıyrm.Canim uc gun once bir ogrencimin annesinin ayagi elektrikli supurgeye takilmis dusmus ve dogum baslamis 34 haftalik dogum yapmis bebek 2 kilo ve kuvezden bugun cikacakmis rabbim bebislerimizi korusun ama 34 leri gorursek insallah rahatlariz
ben gerçktn insanlrı anlamıyorm. bz kilo vermk içn mi hamile kalıyorz sanki. hamilelğin doğası bu. dümdz bir karınla ya da hiç kilo almdan mı oluşack o çock orda. hamile bi kadın doğl olark kilo alır. hayır yani ne bekliyorlar, hamile klnca iğne ipliğe dönmemizi mi? millt resmn tetikte beklyr bşkları da kilo alsın dye. böyleleri gnlde kndileri zayıflyamayn tipler. onlr bi de bzi doğmdan 6 ay grsnler bakalm. o zaman yzlerni merak edyrm.evet pofuduğum atamadım ama atıcam dün gezmeye gittik . ıkı aydır görüşmediğim bi arkadaştı aaa ne kadar değişmişsin biraz da kilo almışsın dedi. ben de evet ne kadar tatlı olmuşum demi çok güzelleştim hamilelik yaradı valla çok güzel bi duygu diye giydirdim lafı, söyleyeceği cümlelerin önünü kestim. hahaaaa çok da güzel oldu kendim de mutlu oldum, eşim de tuhaf tuhaf baktı şaşırdı moralim bozulacak sandı
herkese merhaba sabahtan beri bakamadım 30 sf mı ilerlemiş
ben de bugün dr a gittim. takvime göre 30+1 deyim ultrasona göre her gittiğimde daha ileride oluyor.
33+1 2500 gr dedi.
iri bebekmiş. normal doğumu düşündüm bi korku sardı.
ultrasona göre hafta yazıp takip ediyordum ama takvim e göre doğacakmış. ben de takvime göre hafta takip etmeye başladım.
bir aydan fazladır 73 kg idim.20 martta çocuk 1500gr dı 73, 5 olmuşum ama çocuk 2500 olmuş. ben zayıflamış sayılırım kendime torpil geçip tıkındım bugün biraz
bnce sana kilolu dyen insan kndinde olmadan bnu söylemş. gayet fit bir hamilesin. mşllh cnm sana da bebeğine de.İste biz de foto koymuş olduuuukkk. 30+1 iz.
Valla hazırlamak lazım artık kenarda dursun ama ben şimdi yıkayıp koyacağız daha 10 hafta var bir sıkıntı olmazsa tekrar yıkamak gerekir mi diye tereddütte kalıyorumkizlar merbalar dogum cantasi hazirlaynlar varmi yada nezman hazirlamayi dusunuyorsunuz ?
Ben çoğunu hazırladım birkaç eksik kaldı sadece.tekrar yıkamaya neden gerek olsunki çantanın ağzı kapalı toz falan girmez.ne olur ne olmaz hazırlamak lazım bence...Valla hazırlamak lazım artık kenarda dursun ama ben şimdi yıkayıp koyacağız daha 10 hafta var bir sıkıntı olmazsa tekrar yıkamak gerekir mi diye tereddütte kalıyorum
koton un bebek reyonunda %100 pamuk 5 lı organık badyler aynı fıyat cok kalıtelıler bence bı bak :)kizlar butik bebede 5 tane cit citli bodyler 29 lira ama %95 pamuk %5 elestan napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?