2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Eki Görüntüle 1485639
Ben çoğunu hazırladım birkaç eksik kaldı sadece.tekrar yıkamaya neden gerek olsunki çantanın ağzı kapalı toz falan girmez.ne olur ne olmaz hazırlamak lazım bence...
yani bende 30.haftanin icjndeyim ne olir ne olmaz diye hazirlayim diyorum ama sonrada kirlenirmi acaba diye dusunuyorum dedim.bi sorayim bide benm sezaryan olma ihtimali cok yuksek

Canim uc gun once bir ogrencimin annesinin ayagi elektrikli supurgeye takilmis dusmus ve dogum baslamis 34 haftalik dogum yapmis bebek 2 kilo ve kuvezden bugun cikacakmis rabbim bebislerimizi korusun ama 34 leri gorursek insallah rahatlariz
amanınn hep korktugum şeydir. erken doğurmak için illa erken doğum riskimiz olmasına gerek yok sanırım, Allahım ne zaman isterse o zaman doğurtturuveriyor

Merhaba anneler nasılsınız bakalım ben yatıyorum tansiyon 15.9 vurdu berbat durumdayım bira daha sabret moğolum diyorum ama dua edin arkadaslar Moral sıfır yataktan kalkamıyorum

Selamlar, nasılsınızzz göbüşlüler

Şimdi bişey sorcam,
Siz pantolon-tayt'larınızı normal olandan mı giyiyorsunuz, yoksa hamile olanından mı?

Kafama yerleşmiş su düşünce "normal olanlar bebeği rahatsız eder kasıkta olduğu için" bu yüzden sürekli hamile tayt pantolonumu giyiyorum ama diğerlerinden giymek istiyorum çünkü hiç zevkime göre değil hamile olanlar.

Rahat eder miyim ki, siz ediyormusunuzzz

Bende bebeğimin kıyafetlerini yıkamayıp, çantasını hazırlamadım henüz.

Benim eksikler hemen hemen tamam, bikaç eksik var onlarıda cuma günü kontrolden sonra tamamlayıp hafta sonu başlamayı düşünüyorum yıkayıp ütülemeye, ama öncelik hastane cantam olacak, ne olur ne olmaz artık...

kısa programda mı yıkadın benim makinada 15 dkk lık var onda yıkarım zaten leke yok sadece tozu falan gitsin diye işte
Yok canım bebek programında yıkadım bayağı sürüyor 2 küsür saat. Leke falan yok ama iyi durulansın diye deterjan öyle yaptım, yumuşatıcı koymadım. biraz sert gibi oluyo ama ütüleyince yumuşuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…