2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oh çok iyi yapmışsın kendimi gördüm cümlende. Bende derdim bi ara ah çok güzelim di mi diye

kızlar elınızı azcık göbişe bastırdığınızda kalp atısını hıssettiğiniz oluyor mu , bebişin konumuna göre bazen üstte yanda altta hissediyorum sanırım

kızlar elınızı azcık göbişe bastırdığınızda kalp atısını hıssettiğiniz oluyor mu , bebişin konumuna göre bazen üstte yanda altta hissediyorum sanırım
Bende sımdı ona bakıyordum netten,Sırtı donuk sanırım ınıyo çıkıyor nefes alışını görüyorum gıbı masallah kuzulara

Helal sana bee :) walla öylesine az bile demişsin, süpersin. Hamile birine kilo almışsın demek kadar saçma bişi var mı yaa :)
Kesinlikle katılıyorum, bir de kibarlaştırıp çok büyümüşsün diyorlar yaaaa.... Evet büyüyoruz artık içimde 40 cm olan bir bebeğim var diyorum, pardon ama ne olacaktı????

Kızlar bebeğin eşyalarını yıkayanlar neyle yıkıyor? Sıvı bebek deterjanı mı? Sabun Tozu mu???Güzel kokulu önere bileceğininz bir şey var mı?

İns canim cok sagolasin . rejime de hep beraber gireriz burdan yazisiriz ins bebislere kavusalim da. Bak o tunik tarzinda benim tum yazlik tuniklerim. Terziye diktiriyorum dikimi cok basit az dikis bilen evde kendi bile yapar bana sadece kumas begenmek kaliyor. Bilahare anlatirim simdi hazirlanip okula gidicem sabahtan ders yoktu. Hepinizi optuk kiziçemle

Kolay gelsin tatlım Beklerim anlatmanı kayınvalidem dikiş yapıyor ona yaptırırım bi kaç tane

günaydın anneler ve oğluşumun yaramaz arkideşleri nasılsınız bakem biz sabahın köründe uyandık 5 te oğlum uyutmadı çok hareketliydi bende onu izledim bi tane de muz yedim acıkmıştır diye sonradan uyuyakalmışız az önce uyandık kahvaltımızı yapıyoz mobidik123 harika görünüyosun sana laf sokanlar halt etmiş bak ne güzel de lafını esirgememişsin tebriklerr

Günaydın annişler.
Neredeyse her gece doğuma giderken görüyorum kendimi.. Hayırlara çıksın inş..

Kızlar çok erken haftalarda dogmadiklari sürece her bebegin gelişimi farklı olucak.bebişler kg alsın istiyoruz hepimiz ama Dr lara gore herşey risk oldu artik..insanları tedirgin etmekten başka işleri yok.

34. Hafta akciğer gelişimi büyük ihtimal tamamlaniyormuş..inş herşey hepimiz için yolunda gider..

Herkese günaydınn yeni kalktık bizzz dün oğlumuzu gormeye gittik babası ilk defa bu kadar net gördü dudaklar burun ayni babasi cok tatliydi gozumun onunden gitmiyor hala 28 hafta bitti 1 kilo 160 grm mis masallah az mı çokmu bilemedim ama bide dogum pozisyonunu almis dedi doktor çok korktum erken gelmesin kizlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…