2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın guzel anneler
Biz kalktik babamızı gonderdik hic kahvaltı yapasimzda yok biraz daha uyumaya calismak en iisi snr gün bitmk bilmiyr.
hepinize sağlıklı, huzurlu günler diliyorum

bakayım bundan sonra kg alımı nasıl olacak. rejime sokayım onu da. artık sağıma yatıp bademi hurmayı cevizi keseyim [/QUOTE] kesme sen yine yemeye devam et
Bebisimizi alışkanlıklarindan mahrum bırakma:))

Günaydınlar Hatunlar :) of şu yaz saati uygulamasına bi alışamadım ben öyle derin ve çok uyuyorum ki akşam on bir de gözüm kapanıyo sabah sekiz bucukta zor acıyorum
gerci işe gitmicek olsam zombi gibi 5 te uyanır bi daha uyuyamam kesin

merhaba kızlar ne zamandır o kadar yoğunum ki hem bedenim hem zihnim ev almaya kalkıştık şu anda bebeğimi unutmuş gibiyim gece gündüz ev düşüyorum gönlümüze göre bi ev bulduk çok beğendik ama tenha bi mahallede 4 km. uzaklıka merkeze kendi pazarı çarşısı falan yok dolmuşla 10 dk. da çarşıdasın ama bebeğimi o mahallede (tenha olduğu için) bakıcıyla bırakabilir miyim diye düşünüp duruyorum ya ki bakıcıda her gün dolmuşla gelemk zorunda durum böyle olunca çoğu vazgeçecek biz farklı ilçelerde çalışıyoruz eşime bebeğe 30 km. falan uzakta olucaz büyükşehirlerde bu mesafe çok değil ama bulunduğumuz ilçede insanlara 2 km. uzak geliyor napsak bilemedim

Eline sağlık cnm n guzel hazirlamissn her şeyini sağlıkla giysn ins. Bebisin:)
Saol teyzesi, daha iyileri güzelleri sizin olsun inş

Gözünaydın canım bitirmişsin sen. darısı başımıza :) Allah güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah[/QUOTE] saol canım bende hiç bitmez sanıyodum alışveriş, yıkama ütüleme yerleştirme 4 gün sürdü başlayınca bitiyo yani :))

Oyyyyy Rabbim daha iyi etsin inşallah canım.Musabda sürekli nst yi hedef alır tekmelerdi...Kurban olurum ben onların tekmelerine... Rabbim hayirlisiyla kucagimiza aldığımız günleri göstersin inşallah canım...

Canim benim stres yapmamaya calis biliyorum kolay degil bende de gerilik var ve hep aklim orda ama biz stres yaptikca bebisler de etkileniyor umarim daha fazla ilerleyip uzmez seni bebisin sabit kalirsa alinmaz bebis bol bol kirmizi et ye bebegi en Cok kirmizi et buyutuyor

Canim uc gun once bir ogrencimin annesinin ayagi elektrikli supurgeye takilmis dusmus ve dogum baslamis 34 haftalik dogum yapmis bebek 2 kilo ve kuvezden bugun cikacakmis rabbim bebislerimizi korusun ama 34 leri gorursek insallah rahatlariz

Dun bize foto atmadıın amaaa....
evet pofuduğum atamadım ama atıcam dün gezmeye gittik . ıkı aydır görüşmediğim bi arkadaştı aaa ne kadar değişmişsin biraz da kilo almışsın dedi. ben de evet ne kadar tatlı olmuşum demi çok güzelleştim hamilelik yaradı valla çok güzel bi duygu diye giydirdim lafı, söyleyeceği cümlelerin önünü kestim . hahaaaa çok da güzel oldu kendim de mutlu oldum, eşim de tuhaf tuhaf baktı şaşırdı moralim bozulacak sandı

Günaydın güzeller... Umarım herkese mutlu huzurlu rahat bir gün olur. Ben çok güzel uyuyordum fakat bugün sütçü geleceğini unutmuştum. O zile çalınca ona uyandım maleseef başım ağrıyor neyse sanırım birazdan iyi olurum.

Hepinizii çooooookkk seviyorussss <3

Helal sana bee :) walla öylesine az bile demişsin, süpersin. Hamile birine kilo almışsın demek kadar saçma bişi var mı yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…