2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

valla ben hala eski pantolonlarımı tişörtlerimi taytlarımı falan giyiyorum annem kızıyo ne diye bu kadar sıktırıyon çocuğu rahat bırak diyo ben geyet ahatım şimdilik o hamile başlığı altında satılan hiç bişeyi sevmiyorum hiç tarzım değil gittiği yere kadar öncekileri giyerim artık

Ben iki tane hamile pantolonu aldım dönüp dönüp ikisini giyiyorum zaten çok çıkmıyorum dışarı bi daha da giyemeyeceğim için çok almadım kendime bence çok rahat hamile pantolonları :) zaten kalçalarım büyüdüğü için eski pantolonlarım olmuyor istesemde

Evet canim esirgemicem artik. Tesekkur ederim iltifat ediyorsun tatlimm

beli rahat olan normallerim varsa giyiyorum hala mesela su an normal taytim var :)
hatta benim hamileligimin ilk basinda aldigim hamilelik taytlarim olmuyor
rahat pijamalrimi giyiyorum yaz gelsede rahat rahat giyinsek

Bende 3 tane almıştım dönüp dönüp giiyorum işte, ama hiç zevkime göre seyler değil.
Eskilerim de hiç biri olmuyor zaten ne kalçadan ne göbekten

ya kızlar bana bi akıl verin şimdi lohusa takımlarında sabahlık oluyo ya ben onu istemiyorum napıcam yazın sıcağında onu normal pijama takımları daha çok hoşuma gidiuyo ama önü düğmeli değil emzirirken zor olur mu aynısı gecelik içinde geçerli

Bende 3 tane almıştım dönüp dönüp giiyorum işte, ama hiç zevkime göre seyler değil.
Eskilerim de hiç biri olmuyor zaten ne kalçadan ne göbekten

Valla bana çok rahat geliyor bi tanesi. Bi tanesinde salaklık ettim kendi bedenimi değil bi üstünü aldım kıçımdan düşüyor resmen.

Benim sorunumda o zaten, hiç zevkime göre değil sırf rahat diye giyiyorum işte ama artık gına geldi vala vaktim hep evde geçmesine ragmen.
Benim eskiler hiç olmuyor malesef ama biraz büyük beden alıp giysem mi diye düşündüm, sonrada aynı senin annen gibi düşününce cayıyorum. Sanki rahatsız ederim bebişi

beli rahat olan normallerim varsa giyiyorum hala mesela su an normal taytim var :)
hatta benim hamileligimin ilk basinda aldigim hamilelik taytlarim olmuyor
rahat pijamalrimi giyiyorum yaz gelsede rahat rahat giyinsek

Ben hep dar paça pantolonları severim, tayt severim, hamile reyonuna gidiyorum hiç beğenmiyorum.
Eskilerim de olmuyor, ilk zamanlar idare ediyodum ama artık yaz geldi ya ne bileyim daha güzel giyinmek istiyorum
Zaten hep evde geçiyor çoğunlukla yatarak, vala ruhum daraldı, kendime sardım bu ara

Valla benimkide onu dugmeli dgil alsam mi almasam mi karar veremedim .

yarencim bende eşarp askını begendim ama ne oldugunu tam çözemedim bu konudada beni aydınlatırsın inş :)

Canim bizim yatak odasi gardrobunda kravat askiligi olarak vardi ben esarplari astım . dolabin kapagina monte edilmiş şekilde aldik. Yatak odami begenmeden mecburiyetten aldim ama en kyllanusli yönü eşarp askim oldu hakikaten :)

Eki Görüntüle 1485639
Ben çoğunu hazırladım birkaç eksik kaldı sadece.tekrar yıkamaya neden gerek olsunki çantanın ağzı kapalı toz falan girmez.ne olur ne olmaz hazırlamak lazım bence...

biz o pembiş bavulu istiyoruuuuzz

Canım bende lohusa takımı olarak almadım, hem çok pahalı hem gecelik olarak sevmiyorum bende.
Sadece hastane için bitane gecelik aldım, 2 tane de pijama aldım. Sabahlık falan almadım zaten, sevmiyorum.
Pijamaların biri normal, biri yarıya kadar düğmeli.
Zevkime göre aldım işte, zaten emzirirken genelde tek olcaz o zamanda normal açar emziririz işte ne kascam kendimi zor olur mu falan diye

hevesle doğum sancılarını bekliyorum o yüzden

kızlar bende sürekli kansızlık var ilaç kullanmama rağmen bebeğime bi zararı olur mu doğururken kan kaybında ölür müyüm bebek gelişme geriliği olur falan yazıyo ay şimdide buna taktım kafayı korkuyorum hiç aklımdan çıkmıyo aydınlatın beni lütfeen

kızlar bu hafta arada baş dönmelerim oluyor akşama bi tansiyonumu ölçtüreyim merak ettim doğrusu.

Bu arada bebişin kıyafetlerini yıkamak için dalin in toz sabununu almayı düşünüyorum kullanan varmı? yada başka öneriniz?

Valla bana çok rahat geliyor bi tanesi. Bi tanesinde salaklık ettim kendi bedenimi değil bi üstünü aldım kıçımdan düşüyor resmen.

merak etme canım doldurursun son zamanlarda içini,
nasıl olsa maşallahımız var kiilo almakta hızımıza yetişilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…