- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.441
Selamlar, nasılsınızzz göbüşlüler
Şimdi bişey sorcam,
Siz pantolon-tayt'larınızı normal olandan mı giyiyorsunuz, yoksa hamile olanından mı?
Kafama yerleşmiş su düşünce "normal olanlar bebeği rahatsız eder kasıkta olduğu için" bu yüzden sürekli hamile tayt pantolonumu giyiyorum ama diğerlerinden giymek istiyorum çünkü hiç zevkime göre değil hamile olanlar.
Rahat eder miyim ki, siz ediyormusunuzzz
Ben iki tane hamile pantolonu aldım dönüp dönüp ikisini giyiyorumSelamlar, nasılsınızzz göbüşlüler
Şimdi bişey sorcam,
Siz pantolon-tayt'larınızı normal olandan mı giyiyorsunuz, yoksa hamile olanından mı?
Kafama yerleşmiş su düşünce "normal olanlar bebeği rahatsız eder kasıkta olduğu için" bu yüzden sürekli hamile tayt pantolonumu giyiyorum ama diğerlerinden giymek istiyorum çünkü hiç zevkime göre değil hamile olanlar.
Evet canim esirgemicem artik. Tesekkur ederim iltifat ediyorsun tatlimmgünaydın anneler ve oğluşumun yaramaz arkideşleri nasılsınız bakem biz sabahın köründe uyandık 5 te oğlum uyutmadı çok hareketliydi bende onu izledim bi tane de muz yedim acıkmıştır diye sonradan uyuyakalmışız az önce uyandık kahvaltımızı yapıyozmobidik123 harika görünüyosun sana laf sokanlar halt etmiş bak ne güzel de lafını esirgememişsin tebriklerr
Bizimki kızıma bi battaniye dikti, bi de yelek örüyordu da yarım kaldı gelince devam eder heraldeHeheee yapsin yapsin ise yarasinlar. Benimki de orgu isleri iyidir şal yapar guzel guzel. Kizima da bisiler oruyo bakicaz artik
bende hazirlamadim:))heralde hazirlamayan bi ben kaldm burda:)
cogu kisi hazirladi
beli rahat olan normallerim varsa giyiyorum hala mesela su an normal taytim var :)Selamlar, nasılsınızzz göbüşlüler
Şimdi bişey sorcam,
Ben iki tane hamile pantolonu aldım dönüp dönüp ikisini giyiyorumzaten çok çıkmıyorum dışarı bi daha da giyemeyeceğim için çok almadım kendime bence çok rahat hamile pantolonları :) zaten kalçalarım büyüdüğü için eski pantolonlarım olmuyor istesemde
bole canta hazirlamayanlari gorunce seviniyrm kendimce:))bende hazirlamadim:))
Al bendende okdr daha hic bisi almadm kendime bi pijama takimi var 1 tanebende hazirlamadim:))
Bende 3 tane almıştım dönüp dönüp giiyorum işte, ama hiç zevkime göre seyler değil.
Eskilerim de hiç biri olmuyor zaten ne kalçadan ne göbekten
valla ben hala eski pantolonlarımı tişörtlerimi taytlarımı falan giyiyorum annem kızıyo ne diye bu kadar sıktırıyon çocuğu rahat bırak diyo ben geyet ahatım şimdilik o hamile başlığı altında satılan hiç bişeyi sevmiyorum hiç tarzım değil gittiği yere kadar öncekileri giyerim artık
beli rahat olan normallerim varsa giyiyorum hala mesela su an normal taytim var :)
hatta benim hamileligimin ilk basinda aldigim hamilelik taytlarim olmuyor
rahat pijamalrimi giyiyorum yaz gelsede rahat rahat giyinsek
Valla benimkide onu dugmeli dgil alsam mi almasam mi karar veremedim .ya kızlar bana bi akıl verin şimdi lohusa takımlarında sabahlık oluyo ya ben onu istemiyorum napıcam yazın sıcağında onu normal pijama takımları daha çok hoşuma gidiuyo ama önü düğmeli değil emzirirken zor olur mu aynısı gecelik içinde geçerli
yarencim bende eşarp askını begendim ama ne oldugunu tam çözemedim bu konudada beni aydınlatırsın inş :)
ben gerçktn insanlrı anlamıyorm. bz kilo vermk içn mi hamile kalıyorz sanki. hamilelğin doğası bu. dümdz bir karınla ya da hiç kilo almdan mı oluşack o çock orda. hamile bi kadın doğl olark kilo alır. hayır yani ne bekliyorlar, hamile klnca iğne ipliğe dönmemizi mi? millt resmn tetikte beklyr bşkları da kilo alsın dye. böyleleri gnlde kndileri zayıflyamayn tipler. onlr bi de bzi doğmdan 6 ay grsnler bakalm. o zaman yzlerni merak edyrm.
Eki Görüntüle 1485639
Ben çoğunu hazırladım birkaç eksik kaldı sadece.tekrar yıkamaya neden gerek olsunki çantanın ağzı kapalı toz falan girmez.ne olur ne olmaz hazırlamak lazım bence...
ya kızlar bana bi akıl verin şimdi lohusa takımlarında sabahlık oluyo ya ben onu istemiyorum napıcam yazın sıcağında onu normal pijama takımları daha çok hoşuma gidiuyo ama önü düğmeli değil emzirirken zor olur mu aynısı gecelik içinde geçerli
"Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :” Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla”
Kızlar çok şanslıyız Rabbimiz bize bu mucizeyi bahşettiği için...
Valla bana çok rahat geliyor bi tanesi. Bi tanesinde salaklık ettim kendi bedenimi değil bi üstünü aldım kıçımdan düşüyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?