- 18 Mart 2015
- 170
- 148
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.461
Kız sana kilolu diyen mi var cidden şaka gibi ne kadar aptal insan var ya.
Benim sorunumda o zaten, hiç zevkime göre değil sırf rahat diye giyiyorum işte ama artık gına geldi vala vaktim hep evde geçmesine ragmen.
Benim eskiler hiç olmuyor malesef ama biraz büyük beden alıp giysem mi diye düşündüm, sonrada aynı senin annen gibi düşününce cayıyorum. Sanki rahatsız ederim bebişi
Ben hep dar paça pantolonları severim, tayt severim, hamile reyonuna gidiyorum hiç beğenmiyorum.
Eskilerim de olmuyor, ilk zamanlar idare ediyodum ama artık yaz geldi ya ne bileyim daha güzel giyinmek istiyorum
Zaten hep evde geçiyor çoğunlukla yatarak, vala ruhum daraldı, kendime sardım bu ara
saol teyziş, omzumuzdan bi yük kalktıDolabini cicilerini sevsinler oyy masallah
Canım aynısını bende dün hissettim ultrasonda duyduğumuz gibi hızlıydı pıt pıtlrkızlar elınızı azcık göbişe bastırdığınızda kalp atısını hıssettiğiniz oluyor mu , bebişin konumuna göre bazen üstte yanda altta hissediyorum sanırım
canım sana kilolu diyen kesin kıskançlığından diyodurİste biz de foto koymuş olduuuukkk. 30+1 iz.
benim çevremde o derece düşüncesiz kimse çıkmadı henüz ama söylerlerse ağızlarının payını veririm galiba, 40 cm bu neremize saklayalım :))Kesinlikle katılıyorum, bir de kibarlaştırıp çok büyümüşsün diyorlar yaaaa.... Evet büyüyoruz artık içimde 40 cm olan bir bebeğim var diyorum, pardon ama ne olacaktı????
Canım ben dalanın granül toz deterjanıyla yıkadım, makineden çıkarken parfümsü güzel bi kokusu vardı sonra kururken gitti ama tertemiz oldu, yani bebeğim parfüm deil mis gibi süt kokacak inşKızlar bebeğin eşyalarını yıkayanlar neyle yıkıyor? Sıvı bebek deterjanı mı? Sabun Tozu mu???Güzel kokulu önere bileceğininz bir şey var mı?
bu haftasonu bende gittim 28+2 idi, yüzünü ilk kez gördük eşim annem ben şok olduk, mükemmel bi duygu demi ya :) Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguları.. Pozisyonunu kafana takma doktor doğum pozisyonu olup olmadığını 38. Hafta civarı söylerim dedi çünkü o haftaya kadar sürekli dönüyorlar, bi gittim başı sağda, bi gittim soldaHerkese günaydınn yeni kalktık bizzzdün oğlumuzu gormeye gittik babası ilk defa bu kadar net gördü dudaklar burun ayni babasi cok tatliydi gozumun onunden gitmiyor hala 28 hafta bitti 1 kilo 160 grm mis masallah az mı çokmu bilemedim ama bide dogum pozisyonunu almis dedi doktor çok korktum erken gelmesin kizlarrrrr
Hahaha Herkesin göbeği çatlar benim kalçalarım çatladı hep biliyor musunmerak etme canım doldurursun son zamanlarda içini,
nasıl olsa maşallahımız var kiilo almakta hızımıza yetişilmiyor
hevesle doğum sancılarını bekliyorum o yüzden
Gogus kremlrtine 7-8 hagta onceden badlayn diyirlar en gec bir ay kalatmm canım onu da bi araştırayım, peki erken deilmi neden şimdiden başladın?
bnde surekli evde oldugum icin pijamalra sardim :)Benim sorunumda o zaten, hiç zevkime göre değil sırf rahat diye giyiyorum işte ama artık gına geldi vala vaktim hep evde geçmesine ragmen.
Benim eskiler hiç olmuyor malesef ama biraz büyük beden alıp giysem mi diye düşündüm, sonrada aynı senin annen gibi düşününce cayıyorum. Sanki rahatsız ederim bebişi
Ben hep dar paça pantolonları severim, tayt severim, hamile reyonuna gidiyorum hiç beğenmiyorum.
Eskilerim de olmuyor, ilk zamanlar idare ediyodum ama artık yaz geldi ya ne bileyim daha güzel giyinmek istiyorum
Zaten hep evde geçiyor çoğunlukla yatarak, vala ruhum daraldı, kendime sardım bu ara
kızlar bu hafta arada baş dönmelerim oluyor akşama bi tansiyonumu ölçtüreyim merak ettim doğrusu.
Bu arada bebişin kıyafetlerini yıkamak için dalin in toz sabununu almayı düşünüyorum kullanan varmı? yada başka öneriniz?
Bende çok beğenerek aldım onu rengi çok güzel tavsiye ederim.ben senden önce doğum yaparsam yollarım sana ne demek.:)biz o pembiş bavulu istiyoruuuuzz
canm ben birissine.com dan 35 liraya 3 parca sabhlik,pijama takimi aldim normalde hayatta giyecegim bir sey degil ama fiyat uygun olunca alayim dedim bide onden dugmeli normal pijama takimi aldim o da 14 lira bi bak oraya normal bedeninden bi beden buyuk alirsan normaller olur sanirimValla benimkide onu dugmeli dgil alsam mi almasam mi karar veremedim .
kansızlık herşeyi zorlaştırıyor canım. doğumda zaten normal de olsa sezaryen de olsa kan kaybediyoruz. bi de en başından kansızsan daha zor. sen doğuma kadar hemoglobin seviyeni yükseltmeye bak. doktorlar direk demire bakıyo tahlillerde. sana bişey demedi mi bugüne kadar?kızlar bende sürekli kansızlık var ilaç kullanmama rağmen bebeğime bi zararı olur mu doğururken kan kaybında ölür müyüm bebek gelişme geriliği olur falan yazıyo ay şimdide buna taktım kafayı korkuyorum hiç aklımdan çıkmıyo aydınlatın beni lütfeen
Aynen oyle yaa yüzü gözü hala gozumun onunden gitmiyor salak salak siritiyorum dunden berisaol teyziş, omzumuzdan bi yük kalktı
Canım aynısını bende dün hissettim ultrasonda duyduğumuz gibi hızlıydı pıt pıtlr
canım sana kilolu diyen kesin kıskançlığından diyodur
benim çevremde o derece düşüncesiz kimse çıkmadı henüz ama söylerlerse ağızlarının payını veririm galiba, 40 cm bu neremize saklayalım :))
Canım ben dalanın granül toz deterjanıyla yıkadım, makineden çıkarken parfümsü güzel bi kokusu vardı sonra kururken gitti ama tertemiz oldu, yani bebeğim parfüm deil mis gibi süt kokacak inş
bu haftasonu bende gittim 28+2 idi, yüzünü ilk kez gördük eşim annem ben şok olduk, mükemmel bi duygu demi ya :) Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguları.. Pozisyonunu kafana takma doktor doğum pozisyonu olup olmadığını 38. Hafta civarı söylerim dedi çünkü o haftaya kadar sürekli dönüyorlar, bi gittim başı sağda, bi gittim solda)
Kızlar ben organik Sıvı sabun kullanıyorum bebek için.eşim yapıyor dağıtımını.internet sitesi var ama yeni ürün olduğundan konulmamış henüz.istanbulda bazı marketlerde var ama.kızlar bu hafta arada baş dönmelerim oluyor akşama bi tansiyonumu ölçtüreyim merak ettim doğrusu.
Bu arada bebişin kıyafetlerini yıkamak için dalin in toz sabununu almayı düşünüyorum kullanan varmı? yada başka öneriniz?
Benim neden hala hic biyerim çatlamadi krem flanda surmedim 1 kere bileHahaha Herkesin göbeği çatlar benim kalçalarım çatladı hep biliyor musunAzcık yanlardan da çatlamışım ama kalçalar fena inşşallah erir en zor eriyen yerler de oralar ama işte fakirin ekmeği umut
kansızlık herşeyi zorlaştırıyor canım. doğumda zaten normal de olsa sezaryen de olsa kan kaybediyoruz. bi de en başından kansızsan daha zor. sen doğuma kadar hemoglobin seviyeni yükseltmeye bak. doktorlar direk demire bakıyo tahlillerde. sana bişey demedi mi bugüne kadar?
Saol canim alaym ozaman ordan 1 takimcanm ben birissine.com dan 35 liraya 3 parca sabhlik,pijama takimi aldim normalde hayatta giyecegim bir sey degil ama fiyat uygun olunca alayim dedim bide onden dugmeli normal pijama takimi aldim o da 14 lira bi bak oraya normal bedeninden bi beden buyuk alirsan normaller olur sanirim
Benim neden hala hic biyerim çatlamadi krem flanda surmedim 1 kere bile
ben gerçktn insanlrı anlamıyorm. bz kilo vermk içn mi hamile kalıyorz sanki. hamilelğin doğası bu. dümdz bir karınla ya da hiç kilo almdan mı oluşack o çock orda. hamile bi kadın doğl olark kilo alır. hayır yani ne bekliyorlar, hamile klnca iğne ipliğe dönmemizi mi? millt resmn tetikte beklyr bşkları da kilo alsın dye. böyleleri gnlde kndileri zayıflyamayn tipler. onlr bi de bzi doğmdan 6 ay grsnler bakalm. o zaman yzlerni merak edyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?