2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

o zaman normal bedeninde 1 benden yada 2 beden büyük al illa hamile kıyafetleri olmak zorunda değil

Dolabini cicilerini sevsinler oyy masallah
saol teyziş, omzumuzdan bi yük kalktı
kızlar elınızı azcık göbişe bastırdığınızda kalp atısını hıssettiğiniz oluyor mu , bebişin konumuna göre bazen üstte yanda altta hissediyorum sanırım
Canım aynısını bende dün hissettim ultrasonda duyduğumuz gibi hızlıydı pıt pıtlr

İste biz de foto koymuş olduuuukkk. 30+1 iz.
canım sana kilolu diyen kesin kıskançlığından diyodur

Kesinlikle katılıyorum, bir de kibarlaştırıp çok büyümüşsün diyorlar yaaaa.... Evet büyüyoruz artık içimde 40 cm olan bir bebeğim var diyorum, pardon ama ne olacaktı????
benim çevremde o derece düşüncesiz kimse çıkmadı henüz ama söylerlerse ağızlarının payını veririm galiba, 40 cm bu neremize saklayalım :))

Kızlar bebeğin eşyalarını yıkayanlar neyle yıkıyor? Sıvı bebek deterjanı mı? Sabun Tozu mu???Güzel kokulu önere bileceğininz bir şey var mı?
Canım ben dalanın granül toz deterjanıyla yıkadım, makineden çıkarken parfümsü güzel bi kokusu vardı sonra kururken gitti ama tertemiz oldu, yani bebeğim parfüm deil mis gibi süt kokacak inş
bu haftasonu bende gittim 28+2 idi, yüzünü ilk kez gördük eşim annem ben şok olduk, mükemmel bi duygu demi ya :) Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguları.. Pozisyonunu kafana takma doktor doğum pozisyonu olup olmadığını 38. Hafta civarı söylerim dedi çünkü o haftaya kadar sürekli dönüyorlar, bi gittim başı sağda, bi gittim solda )

merak etme canım doldurursun son zamanlarda içini,
nasıl olsa maşallahımız var kiilo almakta hızımıza yetişilmiyor
Hahaha Herkesin göbeği çatlar benim kalçalarım çatladı hep biliyor musun Azcık yanlardan da çatlamışım ama kalçalar fena inşşallah erir en zor eriyen yerler de oralar ama işte fakirin ekmeği umut

bnde surekli evde oldugum icin pijamalra sardim :)
bnde hep dar paca fln giyerdim her yeri oluyoda beli kapanmiyor artik giyemiyrm:)
havalar biraz daha isinsin etek,elbise giymeye baslarim bn olursa eskilerim olmadi alirim artik yazlik 2 parca bisey snrda giyebilecgim yoksa hamilelik olarak bi ust bile almadim sevmiyrm onu bebkli bodyleri fln kendi ustlerim oluyor ama altlar gobusten gecmiyor ama gecen bi elbisemi buldum bol tarz giymeyi severim cuk oldu ustume bi sevindim sorma:)2 hafta snr yine giyim dedim elbise patliyordu nerdeyse

evet artık birileri bu sorunun cvbını versin bizi aydınlatsın burdan cumhurbaşkanına sesleniyorum falan diyomuşum

Valla benimkide onu dugmeli dgil alsam mi almasam mi karar veremedim .
canm ben birissine.com dan 35 liraya 3 parca sabhlik,pijama takimi aldim normalde hayatta giyecegim bir sey degil ama fiyat uygun olunca alayim dedim bide onden dugmeli normal pijama takimi aldim o da 14 lira bi bak oraya normal bedeninden bi beden buyuk alirsan normaller olur sanirim

kansızlık herşeyi zorlaştırıyor canım. doğumda zaten normal de olsa sezaryen de olsa kan kaybediyoruz. bi de en başından kansızsan daha zor. sen doğuma kadar hemoglobin seviyeni yükseltmeye bak. doktorlar direk demire bakıyo tahlillerde. sana bişey demedi mi bugüne kadar?

Aynen oyle yaa yüzü gözü hala gozumun onunden gitmiyor salak salak siritiyorum dunden beri valla ne bilim dogum pozisyonunu almis diyince korktm acikcasi doktor korkmana gerek yok normal bu hafyalarda donmesi dedi neyse . Fazla kafsya takmyrm braz tirsmstm sadece okdr

Kızlar ben organik Sıvı sabun kullanıyorum bebek için.eşim yapıyor dağıtımını.internet sitesi var ama yeni ürün olduğundan konulmamış henüz.istanbulda bazı marketlerde var ama.

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 68
Hahaha Herkesin göbeği çatlar benim kalçalarım çatladı hep biliyor musun Azcık yanlardan da çatlamışım ama kalçalar fena inşşallah erir en zor eriyen yerler de oralar ama işte fakirin ekmeği umut
Benim neden hala hic biyerim çatlamadi krem flanda surmedim 1 kere bile

ben oldu bitti kansızım hamilelikten önce bile sonucumda hep 10,5 çıkıyo normali 12 miş ne yapsam fayda etmiyo

Saol canim alaym ozaman ordan 1 takim

yaklaşık olarak son 2 ayımıza girdik doğum yaklaştıkça trombosit düşüklüğü kafama takılıyor. son 2 kontrolümüzde alt sınırın biraz altındaydı trombositlerim. doğumda çok ama çok önemli biliyorsunuz pıhtılaşmayı sağlıyor trombositler. trombositler azsa kan kaybından ölüme kadar gidiyor. bakılıyor mu her kontrolünüzde?

Ya gerçekten sanki kilo vermek için hamile kalmışız gibi yada hamile iken kilo almak absürt bir durummuş gibi konuşanları bende bi kaşık suda boğmak istiyorum.. Bu zihniyetteki insaların gencide bir yaşlısıda malesef ben artık alıştım ilk selamdan sonra gözlerin önce şöyle bir vücüdumda dolasmasına kalçalarıma vs bakılmasına akabinde kilo almıssın hee lere ve (aldıgım kilo içten içe az gelmiş olmalıki) asıl bundan sonra alcaksın diyelenlere gülüp geçiyorum yapcak bişey yok hanımla can sıkmaya değmez bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…