2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ilk defa senden duydum tatlım ya benim doktor fikse bağlamış suyuna bakıyor bebeğin eşinin durumana ve tabi bebeğin gelişimine bakıyor. ilk tahlılerinde sıkıntımı vardı senin trombositlerde ondanmı takip ediyor acaba yoksa rutin bakılmasımı gerekiyor

İlk kez duyuyorum acaba doktor hiç baktı mı ki ? Gözüm korktu ha :/

Benim cuma gunu var kontrol tahlil ozaman yapilcak bi bakarim ben bide kan sulandirici kullaniyorum
Allah korusun ya Rabbim..

felaket habercsi gbi asıl bndan snra alacksın :) sanki önmzde bir yıl var. zatn hpmz 30 haftyı gçtk. 38. 39. hftlrda da doğm oldğna gre 2 ayda 50 kilo mu alcz. doğmdan snra eski hlmze dönnce neyimzle uğraşcklar bakalım.

Ben normal pijama aldm zaten emzitirken her seferinde yok citi ac yok dugmeyi ac ugrasmak istemdm. Bir tane lohusa var. Ben ilk cocugumdada emzirme atleti giyip alttan pijmayi kaldrarak emzirdim ve cok rahatti. Bazen o kadar sık emiyr ki dugme ac kapa zor oluyot

Hiç bakılmadı sanırım canım

haklısın aslında kim uğraşacak her defasında düğmeyle emzirme sütyeni aldım ama atleti almadım sıcakta giyemem diye alsam mı ki

trombosit hangi değrden anlşılıyor cnm, bna hç bhsetmdi drlar bundan. hp hgb ve depolara bkıyorlr.

bende günde 2 kere içiyorum ilk zamanlar 1 tane vermişti 2 ye çıkardık işte çok kötü olurmuyum ya bebeğime bi zararı olur mu gerçekten
canım çok düşükse kan verir doktorun.benim doktorum geçen hafta bi ünite kan verdi nolur nolmaz diye.günde iki defa içmeme rağmen azalıyodu yavaş yavaş.eğer bu konu seni bukadar endişelendiriyosa sor istersen doktoruna

peki 1 kere verildi mi yoksa sürekli verilecek mi

ilk defa duydum canım trombosit hangi değerden anlaşılıyorki?kısaltması falan varmıki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…