- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.481
doktorun ne diyo bu duruma? düşük olan arkadaşlar günde 2 kez içmeye başladıben oldu bitti kansızım hamilelikten önce bile sonucumda hep 10,5 çıkıyo normali 12 miş ne yapsam fayda etmiyo
Bende hazirlamadm ama herseyi yikauip utuleyip posetledim. Kizlar valizinize bir tlbent yada yemeni koyun bebegin yüzüne ortunce rahat uyuyorheralde hazirlamayan bi ben kaldm burda:)
cogu kisi hazirladi
ilk defa senden duydum tatlım ya benim doktor fikse bağlamış suyuna bakıyor bebeğin eşinin durumana ve tabi bebeğin gelişimine bakıyor. ilk tahlılerinde sıkıntımı vardı senin trombositlerde ondanmı takip ediyor acaba yoksa rutin bakılmasımı gerekiyoryaklaşık olarak son 2 ayımıza girdikdoğum yaklaştıkça trombosit düşüklüğü kafama takılıyor. son 2 kontrolümüzde alt sınırın biraz altındaydı trombositlerim. doğumda çok ama çok önemli biliyorsunuz pıhtılaşmayı sağlıyor trombositler. trombositler azsa kan kaybından ölüme kadar gidiyor. bakılıyor mu her kontrolünüzde?
İlk kez duyuyorum acaba doktor hiç baktı mı ki ? Gözüm korktu ha :/yaklaşık olarak son 2 ayımıza girdikdoğum yaklaştıkça trombosit düşüklüğü kafama takılıyor. son 2 kontrolümüzde alt sınırın biraz altındaydı trombositlerim. doğumda çok ama çok önemli biliyorsunuz pıhtılaşmayı sağlıyor trombositler. trombositler azsa kan kaybından ölüme kadar gidiyor. bakılıyor mu her kontrolünüzde?
Yeter tabi ki tozu kokusu gitsinkısa programda mı yıkadın benim makinada 15 dkk lık var onda yıkarım zaten leke yok sadece tozu falan gitsin diye işte
Azcıkmı 15 kilo almisim bu gun itibariyle kim bilir dogurana kadar kac kilo daha alcam nesi az kızDemek ki derin esnekmiş ya da azcık kilo aldın
doktorun ne diyo bu duruma? düşük olan arkadaşlar günde 2 kez içmeye başladı
Kızlar ben organik Sıvı sabun kullanıyorum bebek için.eşim yapıyor dağıtımını.internet sitesi var ama yeni ürün olduğundan konulmamış henüz.istanbulda bazı marketlerde var ama.Eki Görüntüle 1485727
Benim cuma gunu var kontrol tahlil ozaman yapilcak bi bakarim ben bide kan sulandirici kullaniyorumyaklaşık olarak son 2 ayımıza girdikdoğum yaklaştıkça trombosit düşüklüğü kafama takılıyor. son 2 kontrolümüzde alt sınırın biraz altındaydı trombositlerim. doğumda çok ama çok önemli biliyorsunuz pıhtılaşmayı sağlıyor trombositler. trombositler azsa kan kaybından ölüme kadar gidiyor. bakılıyor mu her kontrolünüzde?
felaket habercsi gbi asıl bndan snra alacksın :) sanki önmzde bir yıl var. zatn hpmz 30 haftyı gçtk. 38. 39. hftlrda da doğm oldğna gre 2 ayda 50 kilo mu alcz. doğmdan snra eski hlmze dönnce neyimzle uğraşcklar bakalım.Ya gerçekten sanki kilo vermek için hamile kalmışız gibi yada hamile iken kilo almak absürt bir durummuş gibi konuşanları bende bi kaşık suda boğmak istiyorum.. Bu zihniyetteki insaların gencide bir yaşlısıda malesef ben artık alıştım ilk selamdan sonra gözlerin önce şöyle bir vücüdumda dolasmasına kalçalarıma vs bakılmasına akabinde kilo almıssın hee lere ve (aldıgım kilo içten içe az gelmiş olmalıki) asıl bundan sonra alcaksın diyelenleregülüp geçiyorum yapcak bişey yok hanımla can sıkmaya değmez bunlar..
Ben normal pijama aldm zaten emzitirken her seferinde yok citi ac yok dugmeyi ac ugrasmak istemdm. Bir tane lohusa var. Ben ilk cocugumdada emzirme atleti giyip alttan pijmayi kaldrarak emzirdim ve cok rahatti. Bazen o kadar sık emiyr ki dugme ac kapa zor oluyotya kızlar bana bi akıl verin şimdi lohusa takımlarında sabahlık oluyo ya ben onu istemiyorum napıcam yazın sıcağında onu normal pijama takımları daha çok hoşuma gidiuyo ama önü düğmeli değil emzirirken zor olur mu aynısı gecelik içinde geçerli
Hiç bakılmadı sanırım canımyaklaşık olarak son 2 ayımıza girdikdoğum yaklaştıkça trombosit düşüklüğü kafama takılıyor. son 2 kontrolümüzde alt sınırın biraz altındaydı trombositlerim. doğumda çok ama çok önemli biliyorsunuz pıhtılaşmayı sağlıyor trombositler. trombositler azsa kan kaybından ölüme kadar gidiyor. bakılıyor mu her kontrolünüzde?
Ben normal pijama aldm zaten emzitirken her seferinde yok citi ac yok dugmeyi ac ugrasmak istemdm. Bir tane lohusa var. Ben ilk cocugumdada emzirme atleti giyip alttan pijmayi kaldrarak emzirdim ve cok rahatti. Bazen o kadar sık emiyr ki dugme ac kapa zor oluyot
trombosit hangi değrden anlşılıyor cnm, bna hç bhsetmdi drlar bundan. hp hgb ve depolara bkıyorlr.kansızlık herşeyi zorlaştırıyor canım. doğumda zaten normal de olsa sezaryen de olsa kan kaybediyoruz. bi de en başından kansızsan daha zor. sen doğuma kadar hemoglobin seviyeni yükseltmeye bak. doktorlar direk demire bakıyo tahlillerde. sana bişey demedi mi bugüne kadar?
canım çok düşükse kan verir doktorun.benim doktorum geçen hafta bi ünite kan verdi nolur nolmaz diye.günde iki defa içmeme rağmen azalıyodu yavaş yavaş.eğer bu konu seni bukadar endişelendiriyosa sor istersen doktorunabende günde 2 kere içiyorum ilk zamanlar 1 tane vermişti 2 ye çıkardık işte çok kötü olurmuyum ya bebeğime bi zararı olur mu gerçekten
Azcıkmı 15 kilo almisim bu gun itibariyle kim bilir dogurana kadar kac kilo daha alcam nesi az kız
Dalin sivi deterjan kullandm hatta kendi pijmalrmi bile omla yikdm. Kokusuda benim hosuma gitti cok hafifevet artık birileri bu sorunun cvbını versin bizi aydınlatsın burdan cumhurbaşkanına sesleniyorum falan diyomuşum
canım çok düşükse kan verir doktorun.benim doktorum geçen hafta bi ünite kan verdi nolur nolmaz diye.günde iki defa içmeme rağmen azalıyodu yavaş yavaş.eğer bu konu seni bukadar endişelendiriyosa sor istersen doktoruna
canım bu ay düzelir 2 tane kullanıyorsan emin ol işe yararbende günde 2 kere içiyorum ilk zamanlar 1 tane vermişti 2 ye çıkardık işte çok kötü olurmuyum ya bebeğime bi zararı olur mu gerçekten
Olabilirde .O zaman derin esnek
ilk defa duydum canım trombosit hangi değerden anlaşılıyorki?kısaltması falan varmıki?yaklaşık olarak son 2 ayımıza girdikdoğum yaklaştıkça trombosit düşüklüğü kafama takılıyor. son 2 kontrolümüzde alt sınırın biraz altındaydı trombositlerim. doğumda çok ama çok önemli biliyorsunuz pıhtılaşmayı sağlıyor trombositler. trombositler azsa kan kaybından ölüme kadar gidiyor. bakılıyor mu her kontrolünüzde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?