2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
rutin canım ege üniversitesinde bakıldığında gördüm ben de. uşaktaki kendi doktorumun istediği rutin testlerde de yoktu.

sabah son ilacımı içtim kan şurubu kullanıyorum acaba sağlık ocağı yazarmı bide hap kullanamam dediğimde doktorum şurup yazmıştı şimdide o çok midemi bulandırıyo sizler hap mı şurup mu kullanıyosunuz kızlar

Ay bi de şey var. Bi yerim ağrıyo deyince, her seferinde asıl bundan sonra daha zor olacak iyi günlerin son zamanlar kötü olacak. La ne yaşadığımı ben biliyorum. Küçümsüyorlar resmen sıkıntılarımızı ya gıcık oluyorum. Hamileyi hamile anlıyor bir tek. Nokadaaarrr!!!!!

canm bu lflarn hpsni edenler zatn hamillk yaşamş. yani bilmedklernden değil, şerlikten abuk subuk konuşuyrlar.

ben sanırım 24. haftada vitamin kullanmaya başladım ama haftası dolmadan alerji yaptı bıraktım. besinle takviye et demişti.
3 hafta kadar öncede kan ilacına başladım günde iki kere. o da alerji yaptı ama ilk randevuda soracağım. bir de on gün önce kalsiyum başladık.dışında tahlil kan vs. bişey olmadı. şimdi baştan beri hatta hamilelik öncesi hap şurup vs. kullandığınızı okudum. ben şehir şehir dolaşarak geçirdim yedi ayı her seferinde farklı doktor oldu. gerçi şimdi yerleşik düzendeyim ama ihmal edilen bir şey olmamıştır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…