2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yok canım ilaçlarımı bıraktım şuan hiç kan ilacı içmiyorum.kanımı yükseltmiyolarmış.talesemi taşıyıcılığı da var bende oyüzdenmiş

ben bi sorim doktora olmadı bende senin gibi kan alırım 1 ünite çünkü ilaçlar inan hiç işe yaramıyo sadece mide bulantısı kabızlık vs dışında

İnternetten baktım şimdi kısaltmalara PLT'ymiş trombositler. Var benim testimde şimdi baktım normal aralıklarda görünüyor :)
çok iyi canım ya böyle gitsin hep ben neden korkuyorum biliyo musun? ablam 35 haftalık hamileyken ölü doğum yaptı 1,5 yıl önce. hastanede kaldığı zaman ben yanında kaldım. o gece bi bayan hayatını kaybetti aynı odada. nedenini sorduk. kadıncağız dış gebelik yaşamış haberi yok. karın ağrısından hastaneye geldiğinde bakılıyor ki rahimde kanama var. tüpü patlatmış bebek. acil olarak ameliyata alıyolar rahimi falan alınıyo. kadının trombositler düşükmüş bi de kanamadan dolayı iyice kan kaybedince gece vefat etmişti. ölmeden 1-2 saat önce yalvarıyodu hemşirelere bırakın biraz dolaşayım nefes alamıyorum diye.. o şoku atlatamadım hala.
hmm bende sürekli kan tahlili yaptırıyorum ama hiç bu yok tahlillerimde oyüzden merak ettim canım demekki her doktor bakmıyo bu değere
Pofuduk dedi ki PLT miş kısatması. bak belki bakılmıştır canım

cnm az kilo alnca ve hamillk öncsi kilon azsa çatlmazsın zatn. bnde de henz yok çtlak. çnkü çok kilo almdım. karnm da küçk zatn. inşllh bndan snra da çtlamyız.
Azda kilo almadim. Bugun itibari ile 15 kilo hamilelik oncesinde zayifta degildim 62 ile hamile kaldim karnimda cok kucuk degil . Anlamadm gti

ay gerçekten mi öldü mü kadın

hmm evet bakılmış canım normalmiş

cnm ablan neden ölü doğum yaptı. başınız saolsun. ona da çok üzüldüm.. allah hemen yenı bır evlat vermiştir inş.

Bende hazirlamadm ama herseyi yikauip utuleyip posetledim. Kizlar valizinize bir tlbent yada yemeni koyun bebegin yüzüne ortunce rahat uyuyor
bn henuz ne yikama ne canta hazirlama level ina gecemedim:)tulbent annem getrmis bizde adettr sari ortulur sarilik olmasin die:)yoksa kirmizi miydi:) ama bn beyaz ortucem tabiki:))

eveettt bide o tipler var gicik oluyrm sanki kendi hamileliklerinden bizim yollardan gecmediler hih

Azda kilo almadim. Bugun itibari ile 15 kilo hamilelik oncesinde zayifta degildim 62 ile hamile kaldim karnimda cok kucuk degil . Anlamadm gti
kiz illa kendini nazar etcen bi yerlerini kasi,catlamazsin ins. bnde catlamadim ins.da olmaz

Doğrudur canım. Bizim bi akrabaya da öyle demişler. Çok korkmuşlardı. Allahtan sonra başka bir doktor değerlern iyi demiş. Diğer doktor demiş ki ona doğum esnasında kapıda iki üç kişi bulunsun kan verebilecek. Allahtan gerek kalmadan aldı kucağına çocuğunu.

cnm ablan neden ölü doğum yaptı. başınız saolsun. ona da çok üzüldüm.. allah hemen yenı bır evlat vermiştir inş.
canım bu 2. idi. sebebine gelince.. bebeğin genetik bi deri hastalığı varmış. 33-34. haftalardan sonra belirti vermeye başlamış en başından beri tarama testlerinde anlaşılamamış. tüm testleri normaldi. herşey normal giderken bi anda sırtı, beli karnı falan çok ağrımaya başlamıştı. herkes normal bebek büyüyo diyodu, kendi doktoru bile. sonradan eşinin ısrarıyla özel doktorundan bi daha randevu alıp gittiler. o da bebek çok kötü durumda hemen egeye git acil alınması lazım bebeğin dedi megerse İnci'miz çok hastaymış tüm vücudu su toplamış beyni kalbi bile bebek 1 haftada 1 kilo almış ödemden
Acil sezaryene alındı, doğduğunda vefat etmişti O acıyı unutamıyorum, hala taşıyoruz.. Hepimiz yıkıldık...
Sonrasında bebek sahibi olmadı, hatta eşiyle boşanmak üzere..
Ben hep derim, bir bebek sadece bir can değil.. bir ailenin umudu, sevinci, bir ağacın meyvesi...

aslında çok güzel bi anı keşke bukadar kilo almasam da bende çekinseydim baktıkça aynaya içim kanıyo

Kız 15 kg aldım bende ama aynada kendimi çok çirkin görmüyorum. Bazen oluyo tabi o tür bunalımlarım ama genelde seviyorum kendimi göbeğimi bebeğimi :) bi tek kalçalarımla barışamadım Bütün hamileler güzeldir

dene bakalım canım giyebilecekmisin şahsen esortmanlarımın bile içine giremiyorum gobuslerimiz saolsun lastik kısmını baya asagı indiriyorum o zmnda kasıklarımı sıkıyor en iyisi hamile kıyafetleri azcık kaldı zaten dayan canım bi süre daha hamile kıyafetlerine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…