- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.521
Iyi oldu haber verdigin gidip alisveris yapayimbari
yok canım ilaçlarımı bıraktım şuan hiç kan ilacı içmiyorum.kanımı yükseltmiyolarmış.talesemi taşıyıcılığı da var bende oyüzdenmiş
çok iyi canım ya böyle gitsin hepİnternetten baktım şimdi kısaltmalara PLT'ymiş trombositler. Var benim testimde şimdi baktım normal aralıklarda görünüyor :)
Pofuduk dedi ki PLT miş kısatması. bak belki bakılmıştır canımhmm bende sürekli kan tahlili yaptırıyorum ama hiç bu yok tahlillerimde oyüzden merak ettim canım demekki her doktor bakmıyo bu değere
Azda kilo almadim. Bugun itibari ile 15 kilo hamilelik oncesinde zayifta degildim 62 ile hamile kaldim karnimda cok kucuk degil . Anlamadm gticnm az kilo alnca ve hamillk öncsi kilon azsa çatlmazsın zatn. bnde de henz yok çtlak. çnkü çok kilo almdım. karnm da küçk zatn. inşllh bndan snra da çtlamyız.
çok iyi canım ya böyle gitsin hepben neden korkuyorum biliyo musun? ablam 35 haftalık hamileyken ölü doğum yaptı 1,5 yıl önce. hastanede kaldığı zaman ben yanında kaldım. o gece bi bayan hayatını kaybetti aynı odada. nedenini sorduk. kadıncağız dış gebelik yaşamış haberi yok. karın ağrısından hastaneye geldiğinde bakılıyor ki rahimde kanama var. tüpü patlatmış bebek. acil olarak ameliyata alıyolar rahimi falan alınıyo. kadının trombositler düşükmüş bi de kanamadan dolayı iyice kan kaybedince gece vefat etmişti. ölmeden 1-2 saat önce yalvarıyodu hemşirelere bırakın biraz dolaşayım nefes alamıyorum diye.. o şoku atlatamadım hala.
Pofuduk dedi ki PLT miş kısatması. bak belki bakılmıştır canım
öldü canımay gerçekten mi öldü mü kadın
hmm evet bakılmış canım normalmişçok iyi canım ya böyle gitsin hepben neden korkuyorum biliyo musun? ablam 35 haftalık hamileyken ölü doğum yaptı 1,5 yıl önce. hastanede kaldığı zaman ben yanında kaldım. o gece bi bayan hayatını kaybetti aynı odada. nedenini sorduk. kadıncağız dış gebelik yaşamış haberi yok. karın ağrısından hastaneye geldiğinde bakılıyor ki rahimde kanama var. tüpü patlatmış bebek. acil olarak ameliyata alıyolar rahimi falan alınıyo. kadının trombositler düşükmüş bi de kanamadan dolayı iyice kan kaybedince gece vefat etmişti. ölmeden 1-2 saat önce yalvarıyodu hemşirelere bırakın biraz dolaşayım nefes alamıyorum diye.. o şoku atlatamadım hala.
çok iyi canım ya böyle gitsin hepben neden korkuyorum biliyo musun? ablam 35 haftalık hamileyken ölü doğum yaptı 1,5 yıl önce. hastanede kaldığı zaman ben yanında kaldım. o gece bi bayan hayatını kaybetti aynı odada. nedenini sorduk. kadıncağız dış gebelik yaşamış haberi yok. karın ağrısından hastaneye geldiğinde bakılıyor ki rahimde kanama var. tüpü patlatmış bebek. acil olarak ameliyata alıyolar rahimi falan alınıyo. kadının trombositler düşükmüş bi de kanamadan dolayı iyice kan kaybedince gece vefat etmişti. ölmeden 1-2 saat önce yalvarıyodu hemşirelere bırakın biraz dolaşayım nefes alamıyorum diye.. o şoku atlatamadım hala.
bn henuz ne yikama ne canta hazirlama level ina gecemedim:)tulbent annem getrmis bizde adettr sari ortulur sarilik olmasin die:)yoksa kirmizi miydi:) ama bn beyaz ortucem tabiki:))Bende hazirlamadm ama herseyi yikauip utuleyip posetledim. Kizlar valizinize bir tlbent yada yemeni koyun bebegin yüzüne ortunce rahat uyuyor
eveettt bide o tipler var gicik oluyrm sanki kendi hamileliklerinden bizim yollardan gecmediler hihAy bi de şey var. Bi yerim ağrıyo deyince, her seferinde asıl bundan sonra daha zor olacak iyi günlerin son zamanlar kötü olacak. La ne yaşadığımı ben biliyorum. Küçümsüyorlar resmen sıkıntılarımızı ya gıcık oluyorum. Hamileyi hamile anlıyor bir tek. Nokadaaarrr!!!!!
kiz illa kendini nazar etcen bi yerlerini kasi,catlamazsin ins. bnde catlamadim ins.da olmazAzda kilo almadim. Bugun itibari ile 15 kilo hamilelik oncesinde zayifta degildim 62 ile hamile kaldim karnimda cok kucuk degil . Anlamadm gti
Eki Görüntüle 1485874
Biz kızımla pijamalı kedileriz hehehe :) canımız istedi yine koyduk resim hehehe :)
Ben çok severim foto çekinmeyi hehehekız sen alıştın haa poz vermeye manken mi olicin yoksaa:):)
masallah kızlarrrr :)Eki Görüntüle 1485874
Biz kızımla pijamalı kedileriz hehehe :) canımız istedi yine koyduk resim hehehe :)
canım bu 2. idi.cnm ablan neden ölü doğum yaptı. başınız saolsun. ona da çok üzüldüm.. allah hemen yenı bır evlat vermiştir inş.
Ben çok severim foto çekinmeyi hehehe
maşaallah cnm...İste biz de foto koymuş olduuuukkk. 30+1 iz.
aslında çok güzel bi anı keşke bukadar kilo almasam da bende çekinseydim baktıkça aynaya içim kanıyo
dene bakalım canım giyebilecekmisinSelamlar, nasılsınızzz göbüşlüler
Şimdi bişey sorcam,
Siz pantolon-tayt'larınızı normal olandan mı giyiyorsunuz, yoksa hamile olanından mı?
Kafama yerleşmiş su düşünce "normal olanlar bebeği rahatsız eder kasıkta olduğu için" bu yüzden sürekli hamile tayt pantolonumu giyiyorum ama diğerlerinden giymek istiyorum çünkü hiç zevkime göre değil hamile olanlar.
Rahat eder miyim ki, siz ediyormusunuzzz
cnm nerdesin...Çok geçmiş olsun canım. Talihsizlik oldu hamileyken bu diş konusu senin icin:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?