2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok zor tabi ya benim başıma geldi çıldırırım sanırım. kucağım boş kaldı diye ağlıyordu canım ablam... kimse onu teselli edemez ki.. senin bebeğin de cennette inşallah canım ömrümüz ne kadar biçilmişse o kadar yaşıyoruz işte, ötesi yok

Bende beyaz orttum. Cocuk doktoru dogum yapinca geldi ve ne sarı tulbent ortun nede sari giydrn dedi. Sarilik olup olmadgni anlamyi geciktriyormys

Kızlar ya acayip bişey anlattı şimdi ablam..5 dk önce 10. Dogumunu yapan bi kadını dogurttum dedi ben şok nee 10 muuu oldum hemde poliklinik sırasını beklerken şalvarına dogru dogum başlamış kendi bile farketmemiş..çok ilginc degil mi yaa

Tövbe Allah'ım ne bünye varmış kadında,gerçi benim kayın validem de 14 doğum yapmış.2 tane ikiz var ama :))

Tovbe tovbe nasıl anlamaz yahu

ben bi sorim doktora olmadı bende senin gibi kan alırım 1 ünite çünkü ilaçlar inan hiç işe yaramıyo sadece mide bulantısı kabızlık vs dışında
bende de işe yaramıyor bugün kontrolumuz vardı. yine düşük çıktı demir
daha önce son aylarda iğne kullanmıştım iyi geldi ama kalçam mosmor oldu aylarca acısını çektim..

Haha allah iyiligini versin

Çok merak ediyorum bu devirde bu kadar çocuğa nasıl bakacaklar. Nerede yaşıyor bu insanlar yahu doğum kontrol yöntemlerinden hiç mi haberleri yok. Her yatağa girdiğinde hamile kalıyorlar heralde. Büyük konuşmak istemiyorum ama yani aklım almıyor...

valla ben 2 tane istiyorum 3 taneye bile gozum kesmiyor dogurmakta bisey yok onemli olan bakabilmek bu 10 tane yapanlar cahiller sanirim yada cok zenginler

bn de baktm canm, normln altnda değil ama hamillk ilerledkçe düşmş, bu ne kadr tehlikeli bir şeymş byle. bn bari kan ilacımı hiç akstmayayım.

Canim bizim yatak odasi gardrobunda kravat askiligi olarak vardi ben esarplari astım . dolabin kapagina monte edilmiş şekilde aldik. Yatak odami begenmeden mecburiyetten aldim ama en kyllanusli yönü eşarp askim oldu hakikaten :)
güzelmiş canım banada lazım bundan:)

çok etkilendim.. Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesin...

aslında çok güzel bi anı keşke bukadar kilo almasam da bende çekinseydim baktıkça aynaya içim kanıyo
ya neden bu kilo konusuna bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum kızlar yapmayın yahu ömrümüzün en güzel dönemleri bunlar saglıgımıza bi zararı olmasında gerisi boş degil mi..105 kilo oldum bebegim saglıkla dogsun veririm ki ben o kiloları..

Tövbe Allah'ım ne bünye varmış kadında,gerçi benim kayın validem de 14 doğum yapmış.2 tane ikiz var ama :))

Tovbe tovbe nasıl anlamaz yahu

kızlar burası çok kırsal bi yer bol suriyeli afganlı var hatta somalili.. Dogum kontrol onların kültürlerinde yasak erkekler anlayışsız zorba kadının ne istediğini soran yok zaten.. Yerli halkın cahilide çok.. Geçen anlatıyodu ablam kadın kız bebek dogurdu diye kocası küsmüş hastaneden çıkartmaya gelmiyomuş..ayy ablam çıldırıyo tabi anlat anlat ne hikayeler var

benim her ay hemogram sonuçlarımda bakılıyor..bugun kontrolumz vardı
PLT değerim biraz alt sınırda..üstelik kan pıhtılaşması iğnesi vuruluyorum..
ama bu hafta 2 defa unuttum vurmaya belki ondandır..
plt:133 çıkmış refarans değerleir ise 142-424

Ben rüyamda kurabiye yiyodum,

Eşimi kaldırıp uyku sersemi kurabiye istemişim gece, oda bi üzülmüş bi üzülmüş su getirmiş onun yerine,
malum şekerden dolayı 1 aydır ağzıma sürmemiştim

Aklıma geldikçe gülüyorum şimdide, ne lezzetliydiler

Kocişte diyor senin bu diyet en çok beni vurdu, asıl ben hasret kaldım onları yapıp yedirmene diye,
Bencciiiiilllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…