- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.541
benim gövdem 2 ye ayrılıyor artık. göğüsler ve bebişEki Görüntüle 1485874
Biz kızımla pijamalı kedileriz hehehe :) canımız istedi yine koyduk resim hehehe :)
kız kızım arada girin iyiyim deyin...cnm tansiyonun yüksek değil, ama küçükle büyük arasındaki fark açılınca o da rahatsız ediyor, ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlen biraz, su iç, düzelir inş.
Eline sağlık canım,gayet güzel ideal olmuş çantan.Darısı bana inşallah :)Eki Görüntüle 1485639
Ben çoğunu hazırladım birkaç eksik kaldı sadece.tekrar yıkamaya neden gerek olsunki çantanın ağzı kapalı toz falan girmez.ne olur ne olmaz hazırlamak lazım bence...
ben bebekler için özel deterjan ve yumusatıcı aldım hassas camasırlar modunda yıkadım ama diyorum bu makine bi program vardı neydi felan o gun bulamamıştım dunde tesadufen gordun hassas ciltler için durulama modu da varmış bi daha ki sefere artıkYok canım bebek programında yıkadım bayağı sürüyor 2 küsür saat. Leke falan yok ama iyi durulansın diye deterjan öyle yaptım, yumuşatıcı koymadım. biraz sert gibi oluyo ama ütüleyince yumuşuyor :)
Kız 15 kg aldım bende ama aynada kendimi çok çirkin görmüyorum. Bazen oluyo tabi o tür bunalımlarım ama genelde seviyorum kendimi göbeğimi bebeğimi :) bi tek kalçalarımla barışamadımBütün hamileler güzeldir
benim gövdem 2 ye ayrılıyor artık. göğüsler ve bebiş
ya göbek değil de basen kalça bacak olduğu gibi burdan aldım kiloyu sanırım genetik anneme çekmişim bide kız bebek te basen popo kilo alır derler lafffff yukarı neyse de aşşağıyı nasıl verecem yaa
evet ya arada kaçak üyeler var mesela @superisi_sinope vardı kayboldu gitti yazmıyor artıkınnkız kızım arada girin iyiyim deyin...
merak ediyor insan ...
hamarat annemiz işleniyomu yine...Merhaba arkadaşlar işlerimi bitirip anca gelebildim.
Herkes iyidir inş.
Canim ablamda ayni Sorun vardi doktor onlemini aliriz demisti Sorun yasamadi Allah korusun senin dedigin durum cok dusuk olursayaklaşık olarak son 2 ayımıza girdikdoğum yaklaştıkça trombosit düşüklüğü kafama takılıyor. son 2 kontrolümüzde alt sınırın biraz altındaydı trombositlerim. doğumda çok ama çok önemli biliyorsunuz pıhtılaşmayı sağlıyor trombositler. trombositler azsa kan kaybından ölüme kadar gidiyor. bakılıyor mu her kontrolünüzde?
Kuaföre gideccekti bugün yanlış hatırlamıyorsamhamarat annemiz işleniyomu yine...
kedileri çok seferimm kiEki Görüntüle 1485874
Biz kızımla pijamalı kedileriz hehehe :) canımız istedi yine koyduk resim hehehe :)
kedileri çok seferimm kibende koyayım bari aksama doğru hehehe işlerden vakit bulunca :))
aynen öyleHahahben kendimle dalga geçiyordum eşimde katılıyordu bana pelinin göbeği değil göbeğin pelini var diye
Koy canım koy hepiniz koyun hoşuma gidiyor benim böyle göbişler göbişler hehehe keşke hepimiz aynı şehirde olsak bi merkezimiz olsa salon gibi toplanıp aktiviteler sporlar oyunlar yapsak aah ahh
canım bu 2. idi.sebebine gelince.. bebeğin genetik bi deri hastalığı varmış. 33-34. haftalardan sonra belirti vermeye başlamış en başından beri tarama testlerinde anlaşılamamış. tüm testleri normaldi. herşey normal giderken bi anda sırtı, beli karnı falan çok ağrımaya başlamıştı. herkes normal bebek büyüyo diyodu, kendi doktoru bile. sonradan eşinin ısrarıyla özel doktorundan bi daha randevu alıp gittiler. o da bebek çok kötü durumda hemen egeye git acil alınması lazım bebeğin dedi megerse İnci'miz çok hastaymış tüm vücudu su toplamış beyni kalbi bile bebek 1 haftada 1 kilo almış ödemden
Acil sezaryene alındı, doğduğunda vefat etmiştiO acıyı unutamıyorum, hala taşıyoruz.. Hepimiz yıkıldık...
Sonrasında bebek sahibi olmadı, hatta eşiyle boşanmak üzere..
Ben hep derim, bir bebek sadece bir can değil.. bir ailenin umudu, sevinci, bir ağacın meyvesi...
masalllah cok tatlisiniz:)kizida alistiriyor bole poz vermelere doguncada bekleriz ona gore:)Eki Görüntüle 1485874
icin rahat etmsitr canm en azindan bundan snr kasilip kasilmadigini anlarsin:)canlarımmm .. dün yazmıştım kasıntılarım oluyor diye cok korkmuştum dayanamadım Dr.umu aradım gel hemen nst ye alalım dedi.. atladım taksiye gittim nstye girdim yarım saat boyunca ben 5 kez hissettim o kasılmayı ama o megersem sancı değilmiş :) dr. bebek gerneşiyor rahmine baskı yapıyor büyüyor içinde sen onu hissediyosun dedi.. amaaann ne bilim karnımın sol üst tarafı bi şişiyo bi iniyor ben nerden bileyim kafasını dirseğini getiriyomuş heralde nstde hiç sancı falan çıkmadı ben şok oldum tabi bi yandanda sevindim .. gerisin geriye donduk evimize :)
rutin canım ege üniversitesinde bakıldığında gördüm ben de. uşaktaki kendi doktorumun istediği rutin testlerde de yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?