2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm tansiyonun yüksek değil, ama küçükle büyük arasındaki fark açılınca o da rahatsız ediyor, ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlen biraz, su iç, düzelir inş.
kız kızım arada girin iyiyim deyin...
merak ediyor insan ...

ben bebekler için özel deterjan ve yumusatıcı aldım hassas camasırlar modunda yıkadım ama diyorum bu makine bi program vardı neydi felan o gun bulamamıştım dunde tesadufen gordun hassas ciltler için durulama modu da varmış bi daha ki sefere artık

ya göbek değil de basen kalça bacak olduğu gibi burdan aldım kiloyu sanırım genetik anneme çekmişim bide kız bebek te basen popo kilo alır derler lafffff yukarı neyse de aşşağıyı nasıl verecem yaa

Canim ablamda ay
Canim ablamda ayni Sorun vardi doktor onlemini aliriz demisti Sorun yasamadi Allah korusun senin dedigin durum cok dusuk olursa

canlarımmm .. dün yazmıştım kasıntılarım oluyor diye cok korkmuştum dayanamadım Dr.umu aradım gel hemen nst ye alalım dedi.. atladım taksiye gittim nstye girdim yarım saat boyunca ben 5 kez hissettim o kasılmayı ama o megersem sancı değilmiş :) dr. bebek gerneşiyor rahmine baskı yapıyor büyüyor içinde sen onu hissediyosun dedi.. amaaann ne bilim karnımın sol üst tarafı bi şişiyo bi iniyor ben nerden bileyim kafasını dirseğini getiriyomuş heralde nstde hiç sancı falan çıkmadı ben şok oldum tabi bi yandanda sevindim .. gerisin geriye donduk evimize :)

kedileri çok seferimm ki bende koyayım bari aksama doğru hehehe işlerden vakit bulunca :))

Koy canım koy hepiniz koyun hoşuma gidiyor benim böyle göbişler göbişler hehehe keşke hepimiz aynı şehirde olsak bi merkezimiz olsa salon gibi toplanıp aktiviteler sporlar oyunlar yapsak aah ahh

çok üzüldüm cnm öyle tabi insanın psıkolojisi çok etkileniyor dağılır yıkılır çok zor bir durum. allah sabır versin. ne denir ki.. kader kısmet şansızlık mı denir bilmiyorum. bende geçen sene 18 haftalık ebbişimi kaybettim allah bida yaşatmasın, sağlıklı evlatlar versin inş.

Eki Görüntüle 1485874

Biz kızımla pijamalı kedileriz hehehe :) canımız istedi yine koyduk resim hehehe :)
masalllah cok tatlisiniz:)kizida alistiriyor bole poz vermelere doguncada bekleriz ona gore:)

icin rahat etmsitr canm en azindan bundan snr kasilip kasilmadigini anlarsin:)

rutin canım ege üniversitesinde bakıldığında gördüm ben de. uşaktaki kendi doktorumun istediği rutin testlerde de yoktu.

Hımmm bende doktoruma sorayım bakalım artık 2 .hafta bir çağırıyorlar kontrole ya çok beklemden bebişlerimizi görüp sorularımızı soracağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…