- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.581
Bende beyaz orttum. Cocuk doktoru dogum yapinca geldi ve ne sarı tulbent ortun nede sari giydrn dedi. Sarilik olup olmadgni anlamyi geciktriyormys
bence verirzzz, moralnzi bozmayınnnn, bundan 10 sene önce faln bi amelyt geçrdm. 6 ay yürüyemedm. o sıkıntmn içnde her geln kilo da alısın şimdi sen dyordu. ( düşünün koltuk değnğyle sadece evde harekt edebln brirne bnu diyorlr) o kadar sinr olmştm ki hırsımdan yattığm yrden 7-8 kilo verdm. ben sıfır harektle zayıfldysam doğm yapan bir kadın çok daha rahat zayıflar. insan yeter ki motive olsun. olmsz sözler de kamçılıyor insanı, inşllh doğmdan sonra bayrama kadr norml kiloma dönmyi düşünyrm. yılmak yokkk kızlarrr. bu arada 31 yaşndyım 20 değil :) ama azimliym.Aynı korku bende de vaar puffffff
35 ıyı canım akcıgerlerı falan tam gelişmiş oluyor kuveze gırsede cok kalmaz ama 32 cı haftaya falan alınması rısklı bıraz,bakalım hayırlısı artıkbn de aynı şyleri yapıyrm. bu tamamn nasip, hamilykn 10 kilo verp 4 kilo çock doğrnlar var. her şy bzm elmzde, kontrolmzde değil. allh hayırlısını versn. zaten 1250 gr olan bir bebek de çok küçk değil. yani dr un dedği gbi erkn de doğsa toparlanır allhn iznyle. ki bu zamna kadr glmş bn yne en kötü ihtmlle 35. haftayı tamamlycğmza innıyrm.
çok üzldm. çok çok üzldm. kaybedilen bir bebek ayrı bir yara insan haytnda, bir de üstne boşnma... boşnma da maalesef çok byk bir travma. allh hpmze sevdklermze uzun uzun yaşammızı nasip etsn. bi de bebişler ölmesincanım bu 2. idi.sebebine gelince.. bebeğin genetik bi deri hastalığı varmış. 33-34. haftalardan sonra belirti vermeye başlamış en başından beri tarama testlerinde anlaşılamamış. tüm testleri normaldi. herşey normal giderken bi anda sırtı, beli karnı falan çok ağrımaya başlamıştı. herkes normal bebek büyüyo diyodu, kendi doktoru bile. sonradan eşinin ısrarıyla özel doktorundan bi daha randevu alıp gittiler. o da bebek çok kötü durumda hemen egeye git acil alınması lazım bebeğin dedi megerse İnci'miz çok hastaymış tüm vücudu su toplamış beyni kalbi bile bebek 1 haftada 1 kilo almış ödemden
Acil sezaryene alındı, doğduğunda vefat etmiştiO acıyı unutamıyorum, hala taşıyoruz.. Hepimiz yıkıldık...
Sonrasında bebek sahibi olmadı, hatta eşiyle boşanmak üzere..
Ben hep derim, bir bebek sadece bir can değil.. bir ailenin umudu, sevinci, bir ağacın meyvesi...
allh yrdmcn olsn canım.35 ıyı canım akcıgerlerı falan tam gelişmiş oluyor kuveze gırsede cok kalmaz ama 32 cı haftaya falan alınması rısklı bıraz,bakalım hayırlısı artık
masallah ıyı dogmus gercekten de ben ıkı kıloya bıle razıyım artık,Üzülüyorum ama yapacak bı sey yok fazla dusunuyorum artık elimden geldıgı kadar dıkkat ettım kı basından buraya hep dusuk tehdıdı,kanama ,suan bıle seker hastalıgı cıktı.Bundan sonrası kader kısmetMrb.. Bende geçen seneki haziran ayı annelerindenim.. Öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Ablamın üçüzleri vardı ve doğduklarında biri 1050 biri 1100 biri 1 kiloydu. Ve şimdi 10 yaşında obez sınıfına girmek üzereler. Benimde geçen sene sağ damarımda çentik denilen damar darlığı vardı. Dr bebek tek taratan besleniyo dedi. İlk önce çok üzüldüm sonra dedim ki rabbimin istedigi olur yaşayacağı varsa yaşar dedim. Stressiz tamamladım hamileligimi ve oğlum 3200 doğdu. İnanın zor ama herşey kafada bitiyor..
tansıyon cok yuksek doktorunla konus ,belkı test ıster gecmıs olsunMerhaba anneler nasılsınız bakalım ben yatıyorum tansiyon 15.9 vurdu berbat durumdayım bira daha sabret moğolum diyorum ama dua edin arkadaslar Moral sıfır yataktan kalkamıyorum
Kiz senin hic göbeğinden yok maasAllah :)32+2de bizz
Canum normalmis merak etme ecen okumustum bendeKizlar benim sütüm gelmeye başlıyor heralde sarımsı şeffaf bir sıvı geliyor içinde de hafiften beyazlik da var
Hadi hayirli olsunKizlar benim sütüm gelmeye başlıyor heralde sarımsı şeffaf bir sıvı geliyor içinde de hafiften beyazlik da var
benimde geliyo canım az az başta panik olmuştumda şimdi alıştım normalmişKizlar benim sütüm gelmeye başlıyor heralde sarımsı şeffaf bir sıvı geliyor içinde de hafiften beyazlik da var
seninle durmumuz benziyormuş doktor ultrasona göre demişti bana ama sen de takvime göre yazmışsın hangisiii yahuuuüç haftada epey bir süre demek
bende varımheralde hazirlamayan bi ben kaldm burda:)
cogu kisi hazirladi
tansiyon ilacı vermedi mi dr. sor istersen yatarak geçer mi kiMerhaba anneler nasılsınız bakalım ben yatıyorum tansiyon 15.9 vurdu berbat durumdayım bira daha sabret moğolum diyorum ama dua edin arkadaslar Moral sıfır yataktan kalkamıyorum
Selamlar, nasılsınızzz göbüşlüler
Şimdi bişey sorcam,
Siz pantolon-tayt'larınızı normal olandan mı giyiyorsunuz, yoksa hamile olanından mı?
Kafama yerleşmiş su düşünce "normal olanlar bebeği rahatsız eder kasıkta olduğu için" bu yüzden sürekli hamile tayt pantolonumu giyiyorum ama diğerlerinden giymek istiyorum çünkü hiç zevkime göre değil hamile olanlar.
Rahat eder miyim ki, siz ediyormusunuzzz
ben de b tane aldım hamıle pantalonu almaz olaydım sureklı dusuyor belımden cok rahatsız bı sey. ormalde twıstın pantalonlarını almaya basladım belı lastıklı sıyah ve bı tane de kot cok rahat vallavalla ben hala eski pantolonlarımı tişörtlerimi taytlarımı falan giyiyorum annem kızıyo ne diye bu kadar sıktırıyon çocuğu rahat bırak diyo ben geyet ahatım şimdilik o hamile başlığı altında satılan hiç bişeyi sevmiyorum hiç tarzım değil gittiği yere kadar öncekileri giyerim artık
canım merhaba uzun süredir siteye bakamıyordum hadi bi gireyim dedim senin msj ını gördüm çok sevindim:) ben izne ayrılmadım daha çokk var 32 ye. ama baya ağırlaştım sayılır zaman geçmiyor sankiMerhaba canlarr,iyisinizdir insallah
Ben de kizlari merak ettimsuperisi_sinope , tatlikedi , monarosa_22 , S suveyde , N never mind
Izne ayrildilar unuttular bizi galiba
madam cocco da falan normal ev elbısesı gıbı sabahlıklar var onden dugmelı cok guzel bı de oraya bak ,ustune de dantellı balero aldım benya kızlar bana bi akıl verin şimdi lohusa takımlarında sabahlık oluyo ya ben onu istemiyorum napıcam yazın sıcağında onu normal pijama takımları daha çok hoşuma gidiuyo ama önü düğmeli değil emzirirken zor olur mu aynısı gecelik içinde geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?