2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende beyaz orttum. Cocuk doktoru dogum yapinca geldi ve ne sarı tulbent ortun nede sari giydrn dedi. Sarilik olup olmadgni anlamyi geciktriyormys

annem bana kullanmış ben bebekken kırmızı bi örtü şimdi ben kullanıcam onu ben de kırmızı örtülür diye biliyorum

Aynı korku bende de vaar puffffff
bence verirzzz, moralnzi bozmayınnnn, bundan 10 sene önce faln bi amelyt geçrdm. 6 ay yürüyemedm. o sıkıntmn içnde her geln kilo da alısın şimdi sen dyordu. ( düşünün koltuk değnğyle sadece evde harekt edebln brirne bnu diyorlr) o kadar sinr olmştm ki hırsımdan yattığm yrden 7-8 kilo verdm. ben sıfır harektle zayıfldysam doğm yapan bir kadın çok daha rahat zayıflar. insan yeter ki motive olsun. olmsz sözler de kamçılıyor insanı, inşllh doğmdan sonra bayrama kadr norml kiloma dönmyi düşünyrm. yılmak yokkk kızlarrr. bu arada 31 yaşndyım 20 değil :) ama azimliym.

35 ıyı canım akcıgerlerı falan tam gelişmiş oluyor kuveze gırsede cok kalmaz ama 32 cı haftaya falan alınması rısklı bıraz,bakalım hayırlısı artık

çok üzldm. çok çok üzldm. kaybedilen bir bebek ayrı bir yara insan haytnda, bir de üstne boşnma... boşnma da maalesef çok byk bir travma. allh hpmze sevdklermze uzun uzun yaşammızı nasip etsn. bi de bebişler ölmesin

bugun kontrolümüz vardı
idrar tahlilinde lokosit(WBC) 25
Eritrosit(RBC) 10 çıkmış
dr bol su iç dedi yada serum yazalım dedi ama ben suyu tercih ettim
sizce sonuçlar çok yüksek değil değil mi? yeterince ilaç var zaten bir de bu olursa midem almıyor artık

masallah ıyı dogmus gercekten de ben ıkı kıloya bıle razıyım artık,Üzülüyorum ama yapacak bı sey yok fazla dusunuyorum artık elimden geldıgı kadar dıkkat ettım kı basından buraya hep dusuk tehdıdı,kanama ,suan bıle seker hastalıgı cıktı.Bundan sonrası kader kısmet

Kizlar benim sütüm gelmeye başlıyor heralde sarımsı şeffaf bir sıvı geliyor içinde de hafiften beyazlik da var

Merhaba anneler nasılsınız bakalım ben yatıyorum tansiyon 15.9 vurdu berbat durumdayım bira daha sabret moğolum diyorum ama dua edin arkadaslar Moral sıfır yataktan kalkamıyorum
tansıyon cok yuksek doktorunla konus ,belkı test ıster gecmıs olsun

seninle durmumuz benziyormuş doktor ultrasona göre demişti bana ama sen de takvime göre yazmışsın hangisiii yahuuu üç haftada epey bir süre demek

ben de arkadaşın dediğiyle takvime göre dedim. dr a gidince herşeyi sormayı unutuyorum acaba doğrusu hangisi

heralde hazirlamayan bi ben kaldm burda:)
cogu kisi hazirladi
bende varım

Merhaba anneler nasılsınız bakalım ben yatıyorum tansiyon 15.9 vurdu berbat durumdayım bira daha sabret moğolum diyorum ama dua edin arkadaslar Moral sıfır yataktan kalkamıyorum
tansiyon ilacı vermedi mi dr. sor istersen yatarak geçer mi ki

ben waikikiden başta kot hamile pantolonu aldım onu giyiyorum çok rahat hiç hamile pantolonu gb de durmuyor. 2 tane daha aldım ama hep kot u giyiyorum. hamile eşortmanı da çok rahat.

ben de b tane aldım hamıle pantalonu almaz olaydım sureklı dusuyor belımden cok rahatsız bı sey. ormalde twıstın pantalonlarını almaya basladım belı lastıklı sıyah ve bı tane de kot cok rahat valla

madam cocco da falan normal ev elbısesı gıbı sabahlıklar var onden dugmelı cok guzel bı de oraya bak ,ustune de dantellı balero aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…