- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.601
Kizlar benim sütüm gelmeye başlıyor heralde sarımsı şeffaf bir sıvı geliyor içinde de hafiften beyazlik da var
O olmustu bende de ayni krem gibi beyaz bisey ucundan geliyordu ama simdi bildigin sivi :) ay cok degisik bir şeymişHadi hayirli olsun
Bende oyle degil de bi kac kez dustayken gogusumden sanki sut kabuk baglamis gibi geldi anlamadim
Ay hosgeldin canim kac gundur aklimdaydin eskiden cok oluyordun burda merak etmistim iyisiniz sukurMerhaba arkadaşlarr
canım merhaba uzun süredir siteye bakamıyordum hadi bi gireyim dedim senin msj ını gördüm çok sevindim:) ben izne ayrılmadım daha çokk var 32 ye. ama baya ağırlaştım sayılır zaman geçmiyor sanki
canım sakın sıkmaa o bebişin için çok faydalıO olmustu bende de ayni krem gibi beyaz bisey ucundan geliyordu ama simdi bildigin sivi :) ay cok degisik bir şeymişhamilelik takviminde okumustum kolostrummus bu ucunu sıkınca degil de komple memeyi sıktığımda geliyor
Evet ben de okumustum ben de niye olmuyor diyodum ki her kese olmuyomus bi sure sonra bu geldi siktim ustelik sonra korktumO olmustu bende de ayni krem gibi beyaz bisey ucundan geliyordu ama simdi bildigin sivi :) ay cok degisik bir şeymişhamilelik takviminde okumustum kolostrummus bu ucunu sıkınca degil de komple memeyi sıktığımda geliyor
Allah razı olsun tatlım. gerçekten çok zorlanıyorum artık özellikle sabahın köründe kalkıp gelmek tüm gün koltuktayım. ama bunada hamdolsun en azından işim rahat. 32. haftada çalışabilir raporu alacağım 37. haftaya kadar çalışabilir miyim bilmiyorum ama doğum sonrası izne daha çok ihtiyacım olacak.Ay hosgeldin canim kac gundur aklimdaydin eskiden cok oluyordun burda merak etmistim iyisiniz sukursizin icin zamanin cabuk gecmesini istiyrum valla cok zor sizin icin calismak
gecmıs olsun neler varmıscanım bu 2. idi.sebebine gelince.. bebeğin genetik bi deri hastalığı varmış. 33-34. haftalardan sonra belirti vermeye başlamış en başından beri tarama testlerinde anlaşılamamış. tüm testleri normaldi. herşey normal giderken bi anda sırtı, beli karnı falan çok ağrımaya başlamıştı. herkes normal bebek büyüyo diyodu, kendi doktoru bile. sonradan eşinin ısrarıyla özel doktorundan bi daha randevu alıp gittiler. o da bebek çok kötü durumda hemen egeye git acil alınması lazım bebeğin dedi megerse İnci'miz çok hastaymış tüm vücudu su toplamış beyni kalbi bile bebek 1 haftada 1 kilo almış ödemden
Acil sezaryene alındı, doğduğunda vefat etmiştiO acıyı unutamıyorum, hala taşıyoruz.. Hepimiz yıkıldık...
Sonrasında bebek sahibi olmadı, hatta eşiyle boşanmak üzere..
Ben hep derim, bir bebek sadece bir can değil.. bir ailenin umudu, sevinci, bir ağacın meyvesi...
Birazcik sıktım ama tamam sıkmıyorumcanım sakın sıkmaa o bebişin için çok faydalı
Masallah canim calisa bilirsin insallah sonrasinda oglusunla daha cok vakit gecirirsinAllah razı olsun tatlım. gerçekten çok zorlanıyorum artık özellikle sabahın köründe kalkıp gelmek tüm gün koltuktayım. ama bunada hamdolsun en azından işim rahat. 32. haftada çalışabilir raporu alacağım 37. haftaya kadar çalışabilir miyim bilmiyorum ama doğum sonrası izne daha çok ihtiyacım olacak.
Heheh bol bol emsinler bebisler :)Evet ben de okumustum ben de niye olmuyor diyodum ki her kese olmuyomus bi sure sonra bu geldi siktim ustelik sonra korktumbende de siviya donecekmi acebaa
Insallah sutumuz bol olur bebisleri guzelce besleriz
Ben kendim bebekken sadece 3 ay emmisim oglusum bana cekmesin
var aslında canım ama anlamıyorum nie fotolarda bole cıkıo :))) iç karnım geniş galiba dışardan belli olmuyorKiz senin hic göbeğinden yok maasAllah :)
inşallah canım bende öyle umut ediyorumMasallah canim calisa bilirsin insallah sonrasinda oglusunla daha cok vakit gecirirsin
bir kereden bir şey olmaz canım ama sen dikkat et yinede.Ay bu olay dogumu tetiklemez değil mi kızlar
aynı durumdayız canım çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun aynen tum gun koltukta oturmaktan belim ağrıyor bi iki yuruyorum ama snra yine aynıyım evde yatmak uzanmak gibi olmuyor maalesefAllah razı olsun tatlım. gerçekten çok zorlanıyorum artık özellikle sabahın köründe kalkıp gelmek tüm gün koltuktayım. ama bunada hamdolsun en azından işim rahat. 32. haftada çalışabilir raporu alacağım 37. haftaya kadar çalışabilir miyim bilmiyorum ama doğum sonrası izne daha çok ihtiyacım olacak.
hamile gysileri gerçktn çok zevksz. bn de mmkn oldğnca eski pantolnlarını gyyrm. ama dedğin markaya da bakaym. hamillkte kıyafet çok byk problm oldu bnm içn. spor gynrm hp. bi trlü istedğim gbi gysi bulamıyrm. anne elbslerni hamillere uyarlamşlar.ben de b tane aldım hamıle pantalonu almaz olaydım sureklı dusuyor belımden cok rahatsız bı sey. ormalde twıstın pantalonlarını almaya basladım belı lastıklı sıyah ve bı tane de kot cok rahat valla
Masallah oglunabuda 26+6 daki ultrasonumuz teyzeleri abisinin kopyası olacak gibi bebeğim.
evet artık birileri bu sorunun cvbını versin bizi aydınlatsın burdan cumhurbaşkanına sesleniyorum falan diyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?