2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hadi hayirli olsun
Bende oyle degil de bi kac kez dustayken gogusumden sanki sut kabuk baglamis gibi geldi anlamadim
O olmustu bende de ayni krem gibi beyaz bisey ucundan geliyordu ama simdi bildigin sivi :) ay cok degisik bir şeymiş hamilelik takviminde okumustum kolostrummus bu ucunu sıkınca degil de komple memeyi sıktığımda geliyor

Ay hosgeldin canim kac gundur aklimdaydin eskiden cok oluyordun burda merak etmistim iyisiniz sukursizin icin zamanin cabuk gecmesini istiyrum valla cok zor sizin icin calismak

bizden haberler vereyim teyzeleri çok şükür bebişim iyi en sonunda doktoruma karar verdim içim çok rahat tam kafama göre oldu. bebeğim büyüyor plesantamız aşağıdaydı ama yer değiştirmeye başladı çok şükür doktor daha da çıkar yukarı dedi oğluşum kıpır kıpır. yaklaşık 7 kilo aldım oda geçen hafta annemlerdeydim izin kullandım sağolsun yedirdikçe yedirdi:)
bunun dışında geceleri hiç bir yere sığamıyorum eşim koltukta uyumaya başladı bir aydır ben rahat edeyim diye. karnım inanılmaz sert yürürken bile rahatsız ediyor.

O olmustu bende de ayni krem gibi beyaz bisey ucundan geliyordu ama simdi bildigin sivi :) ay cok degisik bir şeymiş hamilelik takviminde okumustum kolostrummus bu ucunu sıkınca degil de komple memeyi sıktığımda geliyor
canım sakın sıkmaa o bebişin için çok faydalı

Evet ben de okumustum ben de niye olmuyor diyodum ki her kese olmuyomus bi sure sonra bu geldi siktim ustelik sonra korktum bende de siviya donecekmi acebaa
Insallah sutumuz bol olur bebisleri guzelce besleriz
Ben kendim bebekken sadece 3 ay emmisim oglusum bana cekmesin

Ay hosgeldin canim kac gundur aklimdaydin eskiden cok oluyordun burda merak etmistim iyisiniz sukursizin icin zamanin cabuk gecmesini istiyrum valla cok zor sizin icin calismak
Allah razı olsun tatlım. gerçekten çok zorlanıyorum artık özellikle sabahın köründe kalkıp gelmek tüm gün koltuktayım. ama bunada hamdolsun en azından işim rahat. 32. haftada çalışabilir raporu alacağım 37. haftaya kadar çalışabilir miyim bilmiyorum ama doğum sonrası izne daha çok ihtiyacım olacak.

gecmıs olsun neler varmıs

Masallah canim calisa bilirsin insallah sonrasinda oglusunla daha cok vakit gecirirsin

Heheh bol bol emsinler bebisler :)

aynı durumdayız canım çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun aynen tum gun koltukta oturmaktan belim ağrıyor bi iki yuruyorum ama snra yine aynıyım evde yatmak uzanmak gibi olmuyor maalesef bnde 37.haftada izne cıkıcam ama allahtan tarihler cok iyi bi zamana denk geliyor 1 mayıs cuma tatil, sonraki hafta 4 mayıstada da p.teside sağlık ocağı randevum var 08mayıs izne cıkıs tarihim arada 3 gun kalıyor o gunlerede rapor alırsam doğuma 1 ay kala izne cıkmış gibi oluyorum mayıs ayını bu şekilde kaynatmayı düşünüyorum :))

ben de b tane aldım hamıle pantalonu almaz olaydım sureklı dusuyor belımden cok rahatsız bı sey. ormalde twıstın pantalonlarını almaya basladım belı lastıklı sıyah ve bı tane de kot cok rahat valla
hamile gysileri gerçktn çok zevksz. bn de mmkn oldğnca eski pantolnlarını gyyrm. ama dedğin markaya da bakaym. hamillkte kıyafet çok byk problm oldu bnm içn. spor gynrm hp. bi trlü istedğim gbi gysi bulamıyrm. anne elbslerni hamillere uyarlamşlar.

Kontrolden geldik biz. Kilomuz 1.553 olmuş. Dr çok iyi dedi. Ben de kansızlık var ( talasemi taşıyıcıyım). Ama bebeğin gelişimine yansımamış çok şükür. Yalnız kansızlığı olan hamileler zamanından erken doğururmuş genelde. Biraz tırstım bu yüzden. Zaten oğlumun pozisyonu baş aşağıydı ve bikaç gündür azcık yürüsem baskı yapıyor aşağıma. Hayırlısı olsun bakalım.

evet artık birileri bu sorunun cvbını versin bizi aydınlatsın burdan cumhurbaşkanına sesleniyorum falan diyomuşum

Ben dalan roxy aldım ilk giyeceği kıyafetler için ama normal kullandığım deterjanı kullanmaya devam edicem sadece bebeğin kıyafetlerini yıkarken durulama ayarını 4 ya da 5 yapıyorum kalıntı olmasın diye.

Bebeğe ayrı deterjan almaktansa ev halkı için ekolojİk kimyasalsızndeterjanlardan almak daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…