2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maleseff canımyaa birde sol kalçamdan başlayan bir ağrı oluyor oturdukça ilk kalktığımda yürüyemiyorum bile . ne güzel denk gelmiş senin benim 37. haftam 1 haziranda başlıyor bakalım inşallah idare edebilirim artık nereye kadar giderse olmazsa raporda alırım asm den.

maşallahh size canım. evet bende de kansızlık var bakalım doktor 2 ye çıkardı hapımızı duruma göre serumada başlarız dedi.

teşekkür ederiz teyzesi

aynen canım bende işyerinde siyah pantolon üzerine kombin yapmaya çalışıyorum. hamile üstleri çok almadım büyük beden tuniklerle idare etmeye çalışıyorum onlarda da omuzdan sıkıntı oluyor. hadi kışın hırka falan idare ediyordum omuzlar görünmüyorduda baharda sıkıntı

ben de anca okudum. günaydın kızlar.
benim kilomla dalga geçen bir tek kocam var yok öldürücem ansızın olan ona olacak
benim de sadece kocam şişko patatesim diyor, geri kalan herkes çok beğeniyor

biz o pembiş bavulu istiyoruuuuzz

Bende çok beğenerek aldım onu rengi çok güzel tavsiye ederim.ben senden önce doğum yaparsam yollarım sana ne demek.:)

kız kızım arada girin iyiyim deyin...
merak ediyor insan ...

aynen canım bnmde oturdukca her tarafım tutuluyor kalkarken canım yanıyor resmen acıyor kemiklerim belim felan. bencede canım raporla felan geçiştir dayanamadığın gunleri. kimse neden alıyosun diyemez ağrım var sancım var dersin kanıtla diyemezler sonucta

maşallahh size canım. evet bende de kansızlık var bakalım doktor 2 ye çıkardı hapımızı duruma göre serumada başlarız dedi.
Ne hapı kullanıyorsun canım sen? Talasemi olanlar demir hapı kullanamıyor da o yüzden bana vermiyor hap doktorum. Demir birikiyor sonra kanımda.

ayyyy noldu yaaaa pc kafayı yedi
mirac75 cnm çok yoğundum bugün ancak bakabildim, hepinizi öpüyorum :)
gecee cnm rabbim ablana sabırlar versin, çok zor bir durum, talihsiz olaylar da üst üste gelmiş. son sıkıntıları olsun inş..
sinaz cnm pembiş bavulu nerden aldın, çok şirnmiş, ben de almak istiyorum..

maalesef canımyaa. aynen Allahtan kamudayım birde şefim amirlerim anlayışlı Rabbim özel sektördeki arkadaşlarımın yardımcısı olsun.

bnm rahmetli babannemin 9 çoçuk doğurmuş ki aralarında doğup olende var 9un dışında. gercekten eskiden ne doğum kontrol yontemi ne de baska bişeyden haberi varmış kadınların, adamlarında ole tabi. şimdiki erkekler tobe estrafullar karım hamile kalır die yatmayacak nerdeyse gecim sıkıntısından bebek yapmaya korkuyorlar :)))) ama durumum iyi olsaydı yani ev hanımı olsam eşiminde işyeri olsa 3çoçuk isterdim eve yardımcı alırdım en kotu bebeklere ben bakardım :))

maalesef canımyaa. aynen Allahtan kamudayım birde şefim amirlerim anlayışlı Rabbim özel sektördeki arkadaşlarımın yardımcısı olsun.
heheheh ben ozeldeyim canım ama butun haklarımı kullanmaya çalışıyorum ne de olsa hamileyken cıkaramıyorlar doğuma kdr idare etmeye çalışıyorum kendimi kasmadan :)))

Eskiden normalmis canim, koy yerinde, sehirde de hanim hep evde zaten büyük olan küçüklere bakiyormus. Ama büyük şehirlerde cok mantiksiz. Zaten gocmenlermis hep sanirim suriyeli falan. E normal onlarda.

Eskiden normalmis canim, koy yerinde, sehirde de hanim hep evde zaten büyük olan küçüklere bakiyormus. Ama büyük şehirlerde cok mantiksiz. Zaten gocmenlermis hep sanirim suriyeli falan. E normal onlarda.
eşim dün akşam 3. ara vermeyelim diyor bana daha 2. gelmeden dünyaya. kusura bakma dedim hem çalışıp hem 3 çocuğa nasıl bakayım 2. ye bile haksızlık ettiğimi düşünürken

Kızlar kızlar... Sizinle muhabbete iştirak etmek imkansız yaa..
Öğlene kadar ancak toplaniyorum.. bi bakıyorum bir suru mesaj birikmiş...onları okuyup işleri yapiyorum habire birikiyor... Yemek yap, kendine vakit ayir , bir iki kitap oku arada da geçmiş okuyorum sürekli,
Bende muhabbet etmek istiyorum sizlerle yaaa ama nasil yetişecegim sizeeee

eşim dün akşam 3. ara vermeyelim diyor bana daha 2. gelmeden dünyaya. kusura bakma dedim hem çalışıp hem 3 çocuğa nasıl bakayım 2. ye bile haksızlık ettiğimi düşünürken
Ben ikiciyi bi 5 sene sonra falan düşünüyorum acikcasi calismiyorum ama calismak istiyorum kizimi 3 yaslarina getireyim de. Allah nasipmederse çok istiyorum çalışmayı. Hamilelik olmasaydi kesin calisirdim. 3. Düşünmüyorum acikcasi gecinmek cok zor. Cocuk olmadan daha ay sonu zor geliyor tek maasla.

Ne hapı kullanıyorsun canım sen? Talasemi olanlar demir hapı kullanamıyor da o yüzden bana vermiyor hap doktorum. Demir birikiyor sonra kanımda.
bende talesemi taşıyıcısıyım canım şuanda kan hapı kullanmıyorum ama geçen hafta bi ünite kan aldım.inşallah bebeklerimiz olumsuz etkilenmiyodur kansızlıktan

maşşallah oğluşuna gayet iyi kilosu evet kansızlar erken doğuruyomuş zaten benim içimede hep öyle doğuyor erken doğuracam bende

bende talesemi taşıyıcısıyım canım şuanda kan hapı kullanmıyorum ama geçen hafta bi ünite kan aldım.inşallah bebeklerimiz olumsuz etkilenmiyodur kansızlıktan
Benim hemoglobin 10 canım. Dr 8 e düşerse kan vermemiz gerekir dedi. Bebeğime etki etmemiş. Gelişimi hep 1 hafta önde gidiyor. Sadece kansızlığı olanların genelde erken doğum yaptığını söylemesi tedirgin etti.

benimde iki çocuk arasında 5 yaş 3 ay olacak canım. oğlum bir buçuk yaşındayken çalışmaya başladım. bu bebeğimde de en geç 6 aylıkken başlayacağım çalışmaya mecburen gerçekten tek maaş çok zor birde ev kredisi var. Sırf daha yakın olayım bebeğime diye işyerime 50 mt mesafeden ev aldık. büyük konuşmayayım ama bu şartlarda 3. çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…