- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.621
maleseff canımyaa birde sol kalçamdan başlayan bir ağrı oluyor oturdukça ilk kalktığımda yürüyemiyorum bile . ne güzel denk gelmiş senin benim 37. haftam 1 haziranda başlıyor bakalım inşallah idare edebilirim artık nereye kadar giderse olmazsa raporda alırım asm den.aynı durumdayız canım çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun aynen tum gun koltukta oturmaktan belim ağrıyor bi iki yuruyorum ama snra yine aynıyım evde yatmak uzanmak gibi olmuyor maalesefbnde 37.haftada izne cıkıcam ama allahtan tarihler cok iyi bi zamana denk geliyor 1 mayıs cuma tatil, sonraki hafta 4 mayıstada da p.teside sağlık ocağı randevum var 08mayıs izne cıkıs tarihim arada 3 gun kalıyor o gunlerede rapor alırsam doğuma 1 ay kala izne cıkmış gibi oluyorum mayıs ayını bu şekilde kaynatmayı düşünüyorum :))
maşallahh size canım. evet bende de kansızlık var bakalım doktor 2 ye çıkardı hapımızı duruma göre serumada başlarız dedi.Kontrolden geldik biz. Kilomuz 1.553 olmuş. Dr çok iyi dedi. Ben de kansızlık var ( talasemi taşıyıcıyım). Ama bebeğin gelişimine yansımamış çok şükür. Yalnız kansızlığı olan hamileler zamanından erken doğururmuş genelde. Biraz tırstım bu yüzden. Zaten oğlumun pozisyonu baş aşağıydı ve bikaç gündür azcık yürüsem baskı yapıyor aşağıma. Hayırlısı olsun bakalım.
teşekkür ederiz teyzesiMasallah ogluna
aynen canım bende işyerinde siyah pantolon üzerine kombin yapmaya çalışıyorum. hamile üstleri çok almadım büyük beden tuniklerle idare etmeye çalışıyorum onlarda da omuzdan sıkıntı oluyor. hadi kışın hırka falan idare ediyordum omuzlar görünmüyorduda baharda sıkıntıhamile gysileri gerçktn çok zevksz. bn de mmkn oldğnca eski pantolnlarını gyyrm. ama dedğin markaya da bakaym. hamillkte kıyafet çok byk problm oldu bnm içn. spor gynrm hp. bi trlü istedğim gbi gysi bulamıyrm. anne elbslerni hamillere uyarlamşlar.
bunu duymuştum ama bi arada doğum sonrası 4 aylık iznin dışında 6 ay daha yarım gun çalışıp tam maaş alıcaktık bunu onaylamamışlar sanırım çok umutlanmıştık belki olur diemerhaba annişler iyisinizdir inşallah
torba yasa onaylandı doğum yardımı için okuyun.
http://www.muhasebeweb.com/haber_de...basi-Resmi-Gazetede-yayimlandi-Iste-Tam-Metni
benim de sadece kocam şişko patatesim diyor, geri kalan herkes çok beğeniyorben de anca okudum. günaydın kızlar.
benim kilomla dalga geçen bir tek kocam varyok öldürücem ansızın olan ona olacak
biz o pembiş bavulu istiyoruuuuzz
Bende çok beğenerek aldım onu rengi çok güzel tavsiye ederim.ben senden önce doğum yaparsam yollarım sana ne demek.:)
canım bu 2. idi.sebebine gelince.. bebeğin genetik bi deri hastalığı varmış. 33-34. haftalardan sonra belirti vermeye başlamış en başından beri tarama testlerinde anlaşılamamış. tüm testleri normaldi. herşey normal giderken bi anda sırtı, beli karnı falan çok ağrımaya başlamıştı. herkes normal bebek büyüyo diyodu, kendi doktoru bile. sonradan eşinin ısrarıyla özel doktorundan bi daha randevu alıp gittiler. o da bebek çok kötü durumda hemen egeye git acil alınması lazım bebeğin dedi megerse İnci'miz çok hastaymış tüm vücudu su toplamış beyni kalbi bile bebek 1 haftada 1 kilo almış ödemden
Acil sezaryene alındı, doğduğunda vefat etmiştiO acıyı unutamıyorum, hala taşıyoruz.. Hepimiz yıkıldık...
Sonrasında bebek sahibi olmadı, hatta eşiyle boşanmak üzere..
Ben hep derim, bir bebek sadece bir can değil.. bir ailenin umudu, sevinci, bir ağacın meyvesi...
kız kızım arada girin iyiyim deyin...
merak ediyor insan ...
aynen canım bnmde oturdukca her tarafım tutuluyor kalkarken canım yanıyor resmen acıyor kemiklerim belim felan. bencede canım raporla felan geçiştir dayanamadığın gunleri. kimse neden alıyosun diyemez ağrım var sancım var dersin kanıtla diyemezler sonuctamaleseff canımyaa birde sol kalçamdan başlayan bir ağrı oluyor oturdukça ilk kalktığımda yürüyemiyorum bile . ne güzel denk gelmiş senin benim 37. haftam 1 haziranda başlıyor bakalım inşallah idare edebilirim artık nereye kadar giderse olmazsa raporda alırım asm den.
maşallahh size canım. evet bende de kansızlık var bakalım doktor 2 ye çıkardı hapımızı duruma göre serumada başlarız dedi.
teşekkür ederiz teyzesi
Ne hapı kullanıyorsun canım sen? Talasemi olanlar demir hapı kullanamıyor da o yüzden bana vermiyor hap doktorum. Demir birikiyor sonra kanımda.maşallahh size canım. evet bende de kansızlık var bakalım doktor 2 ye çıkardı hapımızı duruma göre serumada başlarız dedi.
maalesef canımyaa. aynen Allahtan kamudayım birde şefim amirlerim anlayışlı Rabbim özel sektördeki arkadaşlarımın yardımcısı olsun.aynen canım bnmde oturdukca her tarafım tutuluyor kalkarken canım yanıyor resmen acıyor kemiklerim belim felan. bencede canım raporla felan geçiştir dayanamadığın gunleri. kimse neden alıyosun diyemez ağrım var sancım var dersin kanıtla diyemezler sonucta
Ne hapı kullanıyorsun canım sen? Talasemi olanlar demir hapı kullanamıyor da o yüzden bana vermiyor hap doktorum. Demir birikiyor sonra kanımda.
bnm rahmetli babannemin 9 çoçuk doğurmuş ki aralarında doğup olende var 9un dışında. gercekten eskiden ne doğum kontrol yontemi ne de baska bişeyden haberi varmış kadınların, adamlarında ole tabi. şimdiki erkekler tobe estrafullar karım hamile kalır die yatmayacak nerdeyse gecim sıkıntısından bebek yapmaya korkuyorlar :)))) ama durumum iyi olsaydı yani ev hanımı olsam eşiminde işyeri olsa 3çoçuk isterdim eve yardımcı alırdım en kotu bebeklere ben bakardım :))Çok merak ediyorum bu devirde bu kadar çocuğa nasıl bakacaklar. Nerede yaşıyor bu insanlar yahu doğum kontrol yöntemlerinden hiç mi haberleri yok. Her yatağa girdiğinde hamile kalıyorlar heralde. Büyük konuşmak istemiyorum ama yani aklım almıyor...
heheheh ben ozeldeyim canım ama butun haklarımı kullanmaya çalışıyorum ne de olsa hamileyken cıkaramıyorlar doğuma kdr idare etmeye çalışıyorum kendimi kasmadan :)))maalesef canımyaa. aynen Allahtan kamudayım birde şefim amirlerim anlayışlı Rabbim özel sektördeki arkadaşlarımın yardımcısı olsun.
Eskiden normalmis canim, koy yerinde, sehirde de hanim hep evde zaten büyük olan küçüklere bakiyormus. Ama büyük şehirlerde cok mantiksiz. Zaten gocmenlermis hep sanirim suriyeli falan. E normal onlarda.bnm rahmetli babannemin 9 çoçuk doğurmuş ki aralarında doğup olende var 9un dışında. gercekten eskiden ne doğum kontrol yontemi ne de baska bişeyden haberi varmış kadınların, adamlarında ole tabi. şimdiki erkekler tobe estrafullar karım hamile kalır die yatmayacak nerdeyse gecim sıkıntısından bebek yapmaya korkuyorlar :)))) ama durumum iyi olsaydı yani ev hanımı olsam eşiminde işyeri olsa 3çoçuk isterdim eve yardımcı alırdım en kotu bebeklere ben bakardım :))
en güzelini yapıyorsun bence:)heheheh ben ozeldeyim canım ama butun haklarımı kullanmaya çalışıyorum ne de olsa hamileyken cıkaramıyorlar doğuma kdr idare etmeye çalışıyorum kendimi kasmadan :)))
eşim dün akşam 3. ara vermeyelim diyor bana daha 2. gelmeden dünyaya. kusura bakma dedim hem çalışıp hem 3 çocuğa nasıl bakayım 2. ye bile haksızlık ettiğimi düşünürkenEskiden normalmis canim, koy yerinde, sehirde de hanim hep evde zaten büyük olan küçüklere bakiyormus. Ama büyük şehirlerde cok mantiksiz. Zaten gocmenlermis hep sanirim suriyeli falan. E normal onlarda.
Ben ikiciyi bi 5 sene sonra falan düşünüyorum acikcasi calismiyorum ama calismak istiyorum kizimi 3 yaslarina getireyim de. Allah nasipmederse çok istiyorum çalışmayı. Hamilelik olmasaydi kesin calisirdim. 3. Düşünmüyorum acikcasi gecinmek cok zor. Cocuk olmadan daha ay sonu zor geliyor tek maasla.eşim dün akşam 3. ara vermeyelim diyor bana daha 2. gelmeden dünyaya. kusura bakma dedim hem çalışıp hem 3 çocuğa nasıl bakayım 2. ye bile haksızlık ettiğimi düşünürken
bende talesemi taşıyıcısıyım canım şuanda kan hapı kullanmıyorum ama geçen hafta bi ünite kan aldım.inşallah bebeklerimiz olumsuz etkilenmiyodur kansızlıktanNe hapı kullanıyorsun canım sen? Talasemi olanlar demir hapı kullanamıyor da o yüzden bana vermiyor hap doktorum. Demir birikiyor sonra kanımda.
Kontrolden geldik biz. Kilomuz 1.553 olmuş. Dr çok iyi dedi. Ben de kansızlık var ( talasemi taşıyıcıyım). Ama bebeğin gelişimine yansımamış çok şükür. Yalnız kansızlığı olan hamileler zamanından erken doğururmuş genelde. Biraz tırstım bu yüzden. Zaten oğlumun pozisyonu baş aşağıydı ve bikaç gündür azcık yürüsem baskı yapıyor aşağıma. Hayırlısı olsun bakalım.
Benim hemoglobin 10 canım. Dr 8 e düşerse kan vermemiz gerekir dedi. Bebeğime etki etmemiş. Gelişimi hep 1 hafta önde gidiyor. Sadece kansızlığı olanların genelde erken doğum yaptığını söylemesi tedirgin etti.bende talesemi taşıyıcısıyım canım şuanda kan hapı kullanmıyorum ama geçen hafta bi ünite kan aldım.inşallah bebeklerimiz olumsuz etkilenmiyodur kansızlıktan
benimde iki çocuk arasında 5 yaş 3 ay olacak canım. oğlum bir buçuk yaşındayken çalışmaya başladım. bu bebeğimde de en geç 6 aylıkken başlayacağım çalışmaya mecburen gerçekten tek maaş çok zor birde ev kredisi var. Sırf daha yakın olayım bebeğime diye işyerime 50 mt mesafeden ev aldık. büyük konuşmayayım ama bu şartlarda 3. çok zorBen ikiciyi bi 5 sene sonra falan düşünüyorum acikcasi calismiyorum ama calismak istiyorum kizimi 3 yaslarina getireyim de. Allah nasipmederse çok istiyorum çalışmayı. Hamilelik olmasaydi kesin calisirdim. 3. Düşünmüyorum acikcasi gecinmek cok zor. Cocuk olmadan daha ay sonu zor geliyor tek maasla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?