- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.641
Tek maasla iki cocuk ideal oluyor maalesef... Şartlar ne gerektirirse ona göre yapmamız gerekiyor... Bakarsın iki taneyi büyütür üçüncüyu sana yarenlik yapması için yaparsın :)Ben ikiciyi bi 5 sene sonra falan düşünüyorum acikcasi calismiyorum ama calismak istiyorum kizimi 3 yaslarina getireyim de. Allah nasipmederse çok istiyorum çalışmayı. Hamilelik olmasaydi kesin calisirdim. 3. Düşünmüyorum acikcasi gecinmek cok zor. Cocuk olmadan daha ay sonu zor geliyor tek maasla.
Oh babişi güzel güzel bakar Zülal e,hep sen mi bakacaksın.Hayırlısıyla sağ selamet doğsunlar da hepsine bir çare bulunuyor Allah ın izniyle.Tek maasla iki cocuk ideal oluyor maalesef... Şartlar ne gerektirirse ona göre yapmamız gerekiyor... Bakarsın iki taneyi büyütür üçüncüyu sana yarenlik yapması için yaparsın :)
Ben çalışmaya eylülde başlayacağım gibi duruyor.. ama eşim öğlene kadar evde oluyor malum sabah namazından sonra öğlen namazina ara var. Bende o esnada calisacagim için problem olmayacak inşaAllah..
Aynen canım katiliyorum. Bizde ev almayi dusunuyoruz yazin. Tabi arabamizi satacagiz benim altinlarim gidecek ve icine oturmayacagiz kiraya vericez. Kredisini kendisi karsilasin diye. Oysa ne cok isterim kendi evim kendi esyam olsun diye ama allaha sukur ac değiliz acikta değiliz soylenmek cok ayip olur bu durumda. Kayinvalidemlerin evinde kaliyoruz. Onlar da memlekete gidiyorlar ya da kizina sagolsunlar iyi davranıyorlar bana.benimde iki çocuk arasında 5 yaş 3 ay olacak canım. oğlum bir buçuk yaşındayken çalışmaya başladım. bu bebeğimde de en geç 6 aylıkken başlayacağım çalışmaya mecburen gerçekten tek maaş çok zor birde ev kredisi var. Sırf daha yakın olayım bebeğime diye işyerime 50 mt mesafeden ev aldık. büyük konuşmayayım ama bu şartlarda 3. çok zor
Ben de iğne vuruldum canım. Sgk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum. Hiç bişey ödemedim. Eşimin ve benim kimliğimizi istediler sadece. Üzerinde kan grubumuz yazıyor ya onu fotokobi çekip sgkua yolluyomuşlar ve ücretsiz oluyormuş.Merhaba arkadaslr aranizda kan uyusmazligi ignesi yapan var mi?bugun kontrolde doktorum mor receteyi elime verdi igneni alip acilden vurul dedi bende eczaneye gittim igne almak icin 200 tl deyince sok oldum birde hemen oyle alamiyoruz istege gore getirtiyorlar devlet hastanesine yatis yapip ucretsiz vuruluyormsz var mi bileniniz?
Merhaba benim gittigim hastanede sgk anlasmali sözde ama bana bundan bahsetmedi direk eczaneye yonlendirdiBen de iğne vuruldum canım. Sgk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum. Hiç bişey ödemedim. Eşimin ve benim kimliğimizi istediler sadece. Üzerinde kan grubumuz yazıyor ya onu fotokobi çekip sgkua yolluyomuşlar ve ücretsiz oluyormuş.
Ben hic dikat etmiyorum oyle seylere ben de iciyorum yani sanmam zehirleyecegini yenenbaligin bayat olmadi gerkiyor normalde.e bu ilac bi sey olmaz heraldeKızlar acil bişey sorucam size. Az önce tost ile süt içtim ve ardındnormalde.e bu ilahapını içtim. Şimdi aklıma geldi hani balık ile süt ürünü alınınca zehirlenilir derler ya. Böyle bişey olabilir mi bu durumda
Canım benimde son kan tahlilinde plt m düşükdü çok büyük düşüklük olmadığı için doktorum önemli değil dedi ama hemogramı tekrar istedi bu gelişimde de istedi 150 sınırken benimki 146 bu kadar önemli olduğunu bilmiyordumçok iyi canım ya böyle gitsin hepben neden korkuyorum biliyo musun? ablam 35 haftalık hamileyken ölü doğum yaptı 1,5 yıl önce. hastanede kaldığı zaman ben yanında kaldım. o gece bi bayan hayatını kaybetti aynı odada. nedenini sorduk. kadıncağız dış gebelik yaşamış haberi yok. karın ağrısından hastaneye geldiğinde bakılıyor ki rahimde kanama var. tüpü patlatmış bebek. acil olarak ameliyata alıyolar rahimi falan alınıyo. kadının trombositler düşükmüş bi de kanamadan dolayı iyice kan kaybedince gece vefat etmişti. ölmeden 1-2 saat önce yalvarıyodu hemşirelere bırakın biraz dolaşayım nefes alamıyorum diye.. o şoku atlatamadım hala.
Pofuduk dedi ki PLT miş kısatması. bak belki bakılmıştır canım
Öyle canim öyle...Oh babişi güzel güzel bakar Zülal e,hep sen mi bakacaksın.Hayırlısıyla sağ selamet doğsunlar da hepsine bir çare bulunuyor Allah ın izniyle.
Kızlar bebeğin eşyalarını yıkayanlar neyle yıkıyor? Sıvı bebek deterjanı mı? Sabun Tozu mu???Güzel kokulu önere bileceğininz bir şey var mı?
Ohh yarasinnn:))Hatunlar ben be cok uyuyorum yaaaa benim kadar uyuyan yoktur heralde aranizda.sabah okula gitmek icin 6da uyaniyorum ondan galiba oglen gelince yemekten hemen sonra en az iki saat.aksada 9-10gibi tekra uyku basiyor bebekte alisti ben uyuyunca oda uyuyor sessizlesiyor uyabdigim zaman hareketleniyor
Alla alla. Ben normal prosedür bu sanıyordum. Hemşire getirip vurdu iğnemi direk, bana git al diyen olmadı valla ne bilim şaşırdım. Bi sor hastaneye ama böyle haksızlık oluyor.Merhaba benim gittigim hastanede sgk anlasmali sözde ama bana bundan bahsetmedi direk eczaneye yonlendirdi
Bebiş taşıyınca herşeyden nem kapar oldum. Saol canım.Ben hic dikat etmiyorum oyle seylere ben de iciyorum yani sanmam zehirleyecegini yenenbaligin bayat olmadi gerkiyor normalde.e bu ilac bi sey olmaz heralde
bugüne kadar çok iyiydim bugün dünya başıma yıkıldı. Kontrolum vardı kilosu boyu iyileşmis 1670 gram 40 cm olmuş bebeğim iki hafta önce 1084 gramdi kilosu az diye üzülüyordum.ama bugün ultrasonda bobrek genişlemesi var dedi doktor perinatoloji ye git dedi. Nette araştırdıkca iyice kafayı yiyorum.cnm nerdesin...
merak ettim...
gerçkten kıyafet çok byk sıkıntymş canm hamilkte. normlde srekli farklı şyler gymyi çok sverdm. şu anda istedğim gbi bişy bulamadğm içn hep aynı şeyleri gymk zornda klıyrm. kndmi öyle bakmsz hssedyrm ki :)aynen canım bende işyerinde siyah pantolon üzerine kombin yapmaya çalışıyorum. hamile üstleri çok almadım büyük beden tuniklerle idare etmeye çalışıyorum onlarda da omuzdan sıkıntı oluyor. hadi kışın hırka falan idare ediyordum omuzlar görünmüyorduda baharda sıkıntı
Canım nette yazanlara bakma lütfen. Doktora git baktır. Neyse ona göre tedavisini verir. Moralini bozmamalısın. Bu tür organ anomalileri olabiliyor dönem dönem bebişlerde ama sonra çoğu kendiliğinden yokoluyor.bugüne kadar çok iyiydim bugün dünya başıma yıkıldı. Kontrolum vardı kilosu boyu iyileşmis 1670 gram 40 cm olmuş bebeğim iki hafta önce 1084 gramdi kilosu az diye üzülüyordum.ama bugün ultrasonda bobrek genişlemesi var dedi doktor perinatoloji ye git dedi. Nette araştırdıkca iyice kafayı yiyorum.var mi böyle bi durum yaşayan?
Slm canım, değerlerin ne kadar düşük? Benim sağlık ocağında yaptırdığım tahlillere göre 12-16 arası olması gerekirken 10.5 çokmu düşük?bende talasemi yok canım değerlerim düşük sadece gyno ferrum alıyordum onu artırdı doktor.
Canım ,bana da aynı şeyi söylediler ama benim doktorum hiç sorun edecek bir şey yok dedi bundan 1.5 ay önceydi.Geçen hafta gittiğimde de hala kapanmamıştı.Doğum dan sonra takip edilir en fazla sakın dert etme demişti.bugüne kadar çok iyiydim bugün dünya başıma yıkıldı. Kontrolum vardı kilosu boyu iyileşmis 1670 gram 40 cm olmuş bebeğim iki hafta önce 1084 gramdi kilosu az diye üzülüyordum.ama bugün ultrasonda bobrek genişlemesi var dedi doktor perinatoloji ye git dedi. Nette araştırdıkca iyice kafayı yiyorum.var mi böyle bi durum yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?