2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ah canim benim. Okuma internetten birseyler felaket tellalı onlar. Sen sadece doktorunu dinle. Rabbim sifa versin.... sıkma canını lutfen stres en büyük bela.

malesef canım benim doktorumda öyle söyledi önlem amaçlı verdi.şimdilik benim bebeğimde etkilenmedi.benim de 9du verildiğinde kanım

Canim kafayi yemw uzulme benim bebiste 20.haftada cikmisti yazmistim buraya.olan bisey bu bu ay cikan gelecek aya gecebiliyo.benimki de tam gecmedi ama cok hafiflemis zaten buyuk cogunlugu dogumla biflikte kayboluyor.bana kac mm oldugunu yazarmisin sana bilgi vereyim.hic perinafologa da gerek uok zaten mudahale edilemiyor bosa para tuzagi

var cnm benim oğlumda da çıktı böbrek genişlemesi ayrıntılıda perinatolog önemli bişey değil anne karnında doğuma kadar normale döner yada doğduğunda kapatır arayı dedi aynısını kendi doktorumda söyledi sıkıntı yapılacak bişe değil dedi

outletlerıne bak 40 lıraya ,ve 32 lıraya kot aldım twısten ,normalde pahalı bıraz ama baya ındırımlerı oluyor

outletlerıne bak 40 lıraya ,ve 32 lıraya kot aldım twısten ,normalde pahalı bıraz ama baya ındırımlerı oluyor
tamam canm teşkkr ederm. mutlaka bakacağım. bebişlermz sağlkla doğsa da bz de normle dönsek :) bazen dyrm kşke ikiz olsaydı tek seferde defteri kapatrdık :)

Arkadaşım iyi Günlerde kullan inşallah. Ürünlerin kalitesi nasıl acaba. Bende oradan almayı düşünüyorum ama emin olamıyorum

Ahhh ahhh o kiyafet sikintisi ne fena bisey..
Giydigim bir iki kiyafet var forma gibi oldu surekli ustumde.
Nasil ozledim degisik ve şık giyinmeyi neyseki az kaldi canim hizli bi sekilde kilolardan kurtulup guzel guzel giyiniriz yine insallah:)))

bı sey olmaz ben de kac kere sutten sonra ıcmısım

Evet cnm benim bebistede oldu...
4.1 mm di sonra 5mm oldu sonra durdu
Böbrek kanalinda genisleme normal cnm hic uzulme
Sinir 7 mm diyor drlar
7 yi bulursa dogumdan sonra gozlem altina aliyorlar ve cozulmucek bisey degil
Sen yinede perinatolaga git icin rahat olsun
Kac mm soyledimi?
Bu arada masaallah prensese cok guzel kilosu ... :)

Canim insallah gecer bu genisleme arkadaslar da yazmis kendiliginden gece biliyor diye uzme kendini Rabbim yardimciniz olsun,nette yazilanlari okuma lutfen ben okuyup hic bir sey yokken kendimde yaratiyordum sorunlari

evet ya, hm çocklrmz sağlkla doğsa hm bz bi çırpıda zayıflasak ne gzell olurrr

canm bn düzenli perinatolağa gdyrm, panik yapma. benim bebeğimn böbreği de yanda olması gerekrkn önde duruyor. dr yapısal dedi. bn de çok şaşrdm önce ama her çocğn yapısı, vcudu çok farklı. perinatolog zaten yapılması gerekni syleyecktr. allh yardımcn olsn.

tamam canm teşkkr ederm. mutlaka bakacağım. bebişlermz sağlkla doğsa da bz de normle dönsek :) bazen dyrm kşke ikiz olsaydı tek seferde defteri kapatrdık :)
bizım de bebiş olmuyordu bı sure sorun vardı,dırek tup bebek yaptıracaktık,benım de nıyyetım ıkız olmasıydı,sansa tedavı olunacak ay hamıle kalmıstım tatılde.Sımdı ıyıkı ıkız degıl dıyorum,cok zor geldım bu haftalara kadar bı de ıkız olsa kesın bı sey olmustu

aaa aynı şeyi yaşamışz canımmm. bn de tüp bebeğe karar vermşkn hamile kldm. aşılama yaptrdk olmadı. snra kndiliğinden oldu. o da ayrı bi sıkıntı zaten. her ay umutlanıyrsn olmuyor. allh isteyn ve hak eden herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…