2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım nette yazanlara bakma lütfen. Doktora git baktır. Neyse ona göre tedavisini verir. Moralini bozmamalısın. Bu tür organ anomalileri olabiliyor dönem dönem bebişlerde ama sonra çoğu kendiliğinden yokoluyor.

Ah canim benim. Okuma internetten birseyler felaket tellalı onlar. Sen sadece doktorunu dinle. Rabbim sifa versin.... sıkma canını lutfen stres en büyük bela.

Canim insallah gecer bu genisleme arkadaslar da yazmis kendiliginden gece biliyor diye uzme kendini Rabbim yardimciniz olsun,nette yazilanlari okuma lutfen ben okuyup hic bir sey yokken kendimde yaratiyordum sorunlari

hepiniz sağolun kızlar. Ama içim okadar kötü ki. Genişleme 11 mm yüksek yani geçen ay 5 mmdi onemsememistim baya yükselmiş.

hepiniz sağolun kızlar. Ama içim okadar kötü ki. Genişleme 11 mm yüksek yani geçen ay 5 mmdi onemsememistim baya yükselmiş.
Benim hem plesanta hem bebek takibi yapan drum prof.sefa kelekci ekibiyle...
Cnm katip celebi Atatürk Eğitim Araştırma hastanesinde...
Alaninda su qnda en iyisi bu ekip
Arastir netten
Randevu icin hemen araman lazim m
15 gun once anca alabiliyorum ben
Asagida secil hm ve emre bey muayeneye aliyorlar sonra profun yanina yukari cikariyorlar
Sefa bey cok uzun inceliyor bebegi
1 saate yakin incelemisti benim bebisi
fetus eko istegiyle gittim kalbi cok ayrintili inceledi sukur bisi çıkmadı
Ama mutlaka git derim

Selam bende ayni dertten muzdariptim ölcumler elbette degisir cünku bebis buyuyor haliyle organlarda gecen aya nazaran buyuyo o genisleme farki ondandir kafana takma emin ol duzeliyor bende oluruna biraktim cok sukur gecti gitti

Alla alla. Ben normal prosedür bu sanıyordum. Hemşire getirip vurdu iğnemi direk, bana git al diyen olmadı valla ne bilim şaşırdım. Bi sor hastaneye ama böyle haksızlık oluyor.
Valla canim öyle artik yarin devlete gidip yatis yapicam mecburen bilgi aldim yatis yaparsam ucretsiz vurulucam tesekkur ederim cevabin icin

Canım maşallah bebişine
Net.te yazılanlara bakma lütfen, ben artık bakmıyorum.

1 bucuk ay önce bana da aynısını dedi doktorum, başka bi doktora gitmeme gerek var mı dedim, "hayır çok sık karşılaşıyoruz genelde kendiliğinden geçiyor, geçmezse bile doğum sonrası takip ediliyor, korkulacak bişey yok" demişti.
Burdada arkadaslara sorunca aynı seyleri duydum ve rahatladım, o zamandan beri de düşünmemeye calışıyorum.

Kızlar lapa lapa kar yağıyoor Bahar gelmeyecek galiba

arkadaşlar hangi kan ilaçlarını kullnıyorsnz acaba? bn imom kullnıyrdm hm omega hm demir ilacı bu ama kabız yaptı bn de komferfol şuruba geçtm. bu kabız yapmıyo tam tersi tuvalte çıkmayı kolaylştırıyor ama bi yandan da içim rahat değil çünkü imom çok kuvvtli bir ilçtı ne yapacğımı şaşrdm. kabızlk da çok kötü yapıyor insanı.

Canım bende imom kullanıyorum , günde 3 tane kuru kayısı ye kabızlıgını giderir hemde ilacına dewam edersin

Canım benim yine de git görün önerilen doktora,sen beslenmene,yemen,içmene,ilaçlarına dikkat et.Şuan zaten müdahale edemeyecekler ki annesi,moralini bozma.Bebeğin çok iyi Allah'ın izniyle.

Cnm ben bigun imom bigun decavit iciyorum...
Kan icin ayrica hergun ferro duodenal içiyorum bir tane...
Magnezyum kabizliga iyi geliyor sen icmiyormusun ?

Bu insanlar ne kadar zalim ya. Laflara bak hasta kadina dedikletine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…