2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bozma moralini tatlim, şimdiye kadar görmemis mi bu durumu?
Ayrıntılıda filan.. yanlış gormus olabilir yani ne bileyim...

Ferrum forte kullanıyorum.. kabizlik yapmıyor beni çok şükür canim..

kizlar Aranızda ankara Etlik zubeyde Hanima giden varmı Varsa iyi bir dr tavsiye edermisiniz

çok düşük olursa sorun oluyomuş canım benimde 135 di

hepiniz sağolun kızlar. Ama içim okadar kötü gecici.i aişleme 11 mm yüksek yani geçen ay 5 mmdi onemsememistim baya yükselmiş.
Canim 11mm bu aylar icin yuksek degil 8ay icin normal bi deger heleki te tarafliysa tamamen gdlip gecici.inan bos yere uzuyorsun kendini bu cok fazla olan bisey cogumuzun bebeginde cikti normal bi furum yani.sadece fogunca bi gostericez okadar ki cogu kenfiliginden geçiyor.ben cok arastirfim bu konuyu cogu cocik nefrologu dogimdan sonra bile eger varsa sadece takip ediyor ilac bile vermiulrlar

Canım üzülme uzuldukce bebeğine eksi olarak dönüyor,inşallah bisey cikmicak.Dualarım seninle inşallah canım...

heralde hazirlamayan bi ben kaldm burda:)
cogu kisi hazirladi
Ben de hazırlamadım yaa daha tamamlayamadım eksiklikleri. inşallah bu hafta sonu koyulcakları tamamlarım da hazırlarım çantamı.
İste biz de foto koymuş olduuuukkk. 30+1 iz.
Maşallah canım gayet iyi gözüküyosun moralini bozanlar sırf kıskançlıktan bence. Arkadaşınada çok güzel cevap vermişsin canım tebrik ediyorum seni :)
maşallah maşallah yaren ve annesine
maşallah canım oğluşuna gayet normal bence. inşallah zamanında geleceler annesi hemen strese girme.
maşallah canım kilosu çok iyi. Buradaki arkadaşlar da o kadar önemli bşy değil diyolar bak geçiyomuş.
içini ferah tut sen. internetten de çok okuma canım ya olumsuz şeyler yazıyolar hep. benim doktorum o kadar okumayın int.teki çoğu bilgi çöp, gereksiz demişti. doktorunu dinle sen canım.herşey yoluna girecek merak etme.
Gözünaydın canım bşy çıkmamış bak. ahh bu biz panik anneler... en ufak bşy de korkuyoruz.

aynen canım, insanlar çok acımasız. maalesf herkes kndne hassas. en kndne gvenen kadına bile kiloyla ilgli bi şy dense takar ama kndsi rahatça başkasını kırabilir.

Canim ben senin azim dolu cümlelerinde hayranim ya. Masallahin var gercekten. Eksik olmayasin Devit 3
kullandigini yazmissin benim d vit dusuktu hamile kalinca doktor kullanma dedi . ben hala dusuk oldgnu dusunuyorum ama doktorum gerek yok gunesten bi de decavit versi onlardan alirsinn diyo. Sen ne kadar zamanda nasil kullaniyosun?

gercekten mı tesaduf ,bıze aşılama zaten tutmaz demıstı doktor dırek tup bebege yonlendırmıstı,bır yıl elımde ovulasyon,ve hamıle testı gezdım her defa bır cızgı gorunce gunlerce aglardım.Sonra tup bebek dedık yurtdısı tatıle cıktım esımle donunce tup bebek yaptırayım dedım adetımden 3 gun gectıgını fark ettım.Benım kız karnımda eyfelin tepesıne cıkmıs megerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…