- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.701
Afyon dayım canımNerdesin kiz nereye yağıyor
Bozma moralini tatlim, şimdiye kadar görmemis mi bu durumu?bugüne kadar çok iyiydim bugün dünya başıma yıkıldı. Kontrolum vardı kilosu boyu iyileşmis 1670 gram 40 cm olmuş bebeğim iki hafta önce 1084 gramdi kilosu az diye üzülüyordum.ama bugün ultrasonda bobrek genişlemesi var dedi doktor perinatoloji ye git dedi. Nette araştırdıkca iyice kafayı yiyorum.var mi böyle bi durum yaşayan?
Oy canim, sen niye endişe ediyorsun ki...artık bebisler büyüdü hamd olsun, doğumlar da yakın:)Zaman cabuk gecsin hazırlıklar bitsin endişenin yerini süt kokulu bi melek alsın
Afyona di mi... Bu sene böyle oldu ya.. kar hala anadoluya yağıyor..buraya bir kere bile yağmadi :/Kızlar lapa lapa kar yağıyoorBahar gelmeyecek galiba
Ferrum forte kullanıyorum.. kabizlik yapmıyor beni çok şükür canim..arkadaşlar hangi kan ilaçlarını kullnıyorsnz acaba? bn imom kullnıyrdm hm omega hm demir ilacı bu ama kabız yaptı bn de komferfol şuruba geçtm. bu kabız yapmıyo tam tersi tuvalte çıkmayı kolaylştırıyor ama bi yandan da içim rahat değil çünkü imom çok kuvvtli bir ilçtı ne yapacğımı şaşrdm. kabızlk da çok kötü yapıyor insanı.
Sen nerdesin canım?Afyona di mi... Bu sene böyle oldu ya.. kar hala anadoluya yağıyor..buraya bir kere bile yağmadi :/
aynen canım, insanlar çok acımasız. maalesf herkes kndne hassas. en kndne gvenen kadına bile kiloyla ilgli bi şy dense takar ama kndsi rahatça başkasını kırabilir.Bu insanlar ne kadar zalim ya. Laflara bak hasta kadina dedikletine
cnm bn de imomla devit3 kullnyrm ama ayrca mgnzyum vermedi dr.Cnm ben bigun imom bigun decavit iciyorum...
Kan icin ayrica hergun ferro duodenal içiyorum bir tane...
Magnezyum kabizliga iyi geliyor sen icmiyormusun ?
doğru sylyrsn aslnda cnm. ya bn önceden de hep kabızdm. hamillkte de imom kullnca iice kötü oldm.Canım bende imom kullanıyorum , günde 3 tane kuru kayısı ye kabızlıgını giderir hemde ilacına dewam edersin
Ne guzel olurdu beKoy canım koy hepiniz koyun hoşuma gidiyor benim böyle göbişler göbişler hehehe keşke hepimiz aynı şehirde olsak bi merkezimiz olsa salon gibi toplanıp aktiviteler sporlar oyunlar yapsak aah ahh
çok düşük olursa sorun oluyomuş canım benimde 135 diCanım benimde son kan tahlilinde plt m düşükdü çok büyük düşüklük olmadığı için doktorum önemli değil dedi ama hemogramı tekrar istedi bu gelişimde de istedi 150 sınırken benimki 146 bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum
Diğerleri iyi ama allaha şükr HGBm demirim çok iii
Canim 11mm bu aylar icin yuksek degil 8ay icin normal bi deger heleki te tarafliysa tamamen gdlip gecici.inan bos yere uzuyorsun kendini bu cok fazla olan bisey cogumuzun bebeginde cikti normal bi furum yani.sadece fogunca bi gostericez okadar ki cogu kenfiliginden geçiyor.ben cok arastirfim bu konuyu cogu cocik nefrologu dogimdan sonra bile eger varsa sadece takip ediyor ilac bile vermiulrlarhepiniz sağolun kızlar. Ama içim okadar kötü gecici.i aişleme 11 mm yüksek yani geçen ay 5 mmdi onemsememistim baya yükselmiş.
Cnm magnezyum kasilmalar icin iyi geliyor...cnm bn de imomla devit3 kullnyrm ama ayrca mgnzyum vermedi dr.
Canım üzülme uzuldukce bebeğine eksi olarak dönüyor,inşallah bisey cikmicak.Dualarım seninle inşallah canım...ben geldim kontrolden ama kızım uzdu tekrar benı.gelişim farkı 7 gunden 10 gune cıkmıs.2 haftaya 241 gr almıs sadece.O kadar da dıkkat ettım.Doktorum yıne olumsuzlastı 1 hafta sonra doplere cagırdı,gelişim arası fark acılırsa alınması dusunuluyor,daha cok kucuk 1241 gr.Sımdı de yogun bakım ıyı olan hastane arayısına gectık arastırın dedı doktorumuz
Ben de hazırlamadım yaa daha tamamlayamadım eksiklikleri. inşallah bu hafta sonu koyulcakları tamamlarım da hazırlarım çantamı.heralde hazirlamayan bi ben kaldm burda:)
cogu kisi hazirladi
Maşallah canımİste biz de foto koymuş olduuuukkk. 30+1 iz.
maşallah maşallah yaren ve annesine
maşallah canım oğluşuna gayet normal bence. inşallah zamanında geleceler annesi hemen strese girme.Herkese günaydınn yeni kalktık bizzzdün oğlumuzu gormeye gittik babası ilk defa bu kadar net gördü dudaklar burun ayni babasi cok tatliydi gozumun onunden gitmiyor hala 28 hafta bitti 1 kilo 160 grm mis masallah az mı çokmu bilemedim ama bide dogum pozisyonunu almis dedi doktor çok korktum erken gelmesin kizlarrrrr
maşallah canım kilosu çok iyi. Buradaki arkadaşlar da o kadar önemli bşy değil diyolar bak geçiyomuş.bugüne kadar çok iyiydim bugün dünya başıma yıkıldı. Kontrolum vardı kilosu boyu iyileşmis 1670 gram 40 cm olmuş bebeğim iki hafta önce 1084 gramdi kilosu az diye üzülüyordum.ama bugün ultrasonda bobrek genişlemesi var dedi doktor perinatoloji ye git dedi. Nette araştırdıkca iyice kafayı yiyorum.var mi böyle bi durum yaşayan?
Gözünaydın canım bşy çıkmamış bak. ahh bu biz panik anneler... en ufak bşy de korkuyoruz.canlarımmm .. dün yazmıştım kasıntılarım oluyor diye cok korkmuştum dayanamadım Dr.umu aradım gel hemen nst ye alalım dedi.. atladım taksiye gittim nstye girdim yarım saat boyunca ben 5 kez hissettim o kasılmayı ama o megersem sancı değilmiş :) dr. bebek gerneşiyor rahmine baskı yapıyor büyüyor içinde sen onu hissediyosun dedi.. amaaann ne bilim karnımın sol üst tarafı bi şişiyo bi iniyor ben nerden bileyim kafasını dirseğini getiriyomuş heralde nstde hiç sancı falan çıkmadı ben şok oldum tabi bi yandanda sevindim .. gerisin geriye donduk evimize :)
Oyyyy maşallah güzel günlerde kullansin minigin inşallah annesi...Teyzişleeeer bakın bu da bizim gardrobumuztamamladık sonunda çok şükür ))
aynen canım, insanlar çok acımasız. maalesf herkes kndne hassas. en kndne gvenen kadına bile kiloyla ilgli bi şy dense takar ama kndsi rahatça başkasını kırabilir.
gercekten mı tesaduf ,bıze aşılama zaten tutmaz demıstı doktor dırek tup bebege yonlendırmıstı,bır yıl elımde ovulasyon,ve hamıle testı gezdım her defa bır cızgı gorunce gunlerce aglardım.Sonra tup bebek dedık yurtdısı tatıle cıktım esımle donunce tup bebek yaptırayım dedım adetımden 3 gun gectıgını fark ettım.Benım kız karnımda eyfelin tepesıne cıkmıs megerseaaa aynı şeyi yaşamışz canımmm. bn de tüp bebeğe karar vermşkn hamile kldm. aşılama yaptrdk olmadı. snra kndiliğinden oldu. o da ayrı bi sıkıntı zaten. her ay umutlanıyrsn olmuyor. allh isteyn ve hak eden herkese nasip etsin.
sondakı rahat gozukuyor guzl mı kumasıKızlar elbise konusunu konusmussunuz defacto'da indirim var hamile reyonunda ve kapıda nakit ödemesi de var ben bunları aldım memnunum daEki Görüntüle 1486269 Eki Görüntüle 1486271 Eki Görüntüle 1486272 Eki Görüntüle 1486273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?