- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.721
nerdesın sen canımKızlar lapa lapa kar yağıyoorBahar gelmeyecek galiba
ferrıum fort benımkı,kabızlık malesef oluyor ben sabahları magnezıum alıyorum o yuzden fazla kabzlık yasamıyorumarkadaşlar hangi kan ilaçlarını kullnıyorsnz acaba? bn imom kullnıyrdm hm omega hm demir ilacı bu ama kabız yaptı bn de komferfol şuruba geçtm. bu kabız yapmıyo tam tersi tuvalte çıkmayı kolaylştırıyor ama bi yandan da içim rahat değil çünkü imom çok kuvvtli bir ilçtı ne yapacğımı şaşrdm. kabızlk da çok kötü yapıyor insanı.
inşallah canım hayırlısı artık bekleyıp gorecegız,ınsallah sen de yakında kavusursun ogluna ,ben daha dusununce kotu oluyorum,sense yaşıyosun Allah sabr versinCanım üzülme uzuldukce bebeğine eksi olarak dönüyor,inşallah bisey cikmicak.Dualarım seninle inşallah canım...
Afyon dayımnerdesın sen canım
Aynı süreçlrden geçmşiz canm. Aynn bn de srekli ovulsyn ve hamillk testi yapıyrdm. Her şy allhtan. Olmynca tüp bebekte de olmuyo. O sreç çok sıkıntılı. Bz bi de eşimle de bi ayrılık sreci yaşamştık. Snra bir araya glnce bebk istedk. Bu sefer onnla sınandm. Şimdi de bebeğim küçk. Rabbm büyük. Elbt çektklermzn bi mükafatı da olacak.gercekten mı tesaduf ,bıze aşılama zaten tutmaz demıstı doktor dırek tup bebege yonlendırmıstı,bır yıl elımde ovulasyon,ve hamıle testı gezdım her defa bır cızgı gorunce gunlerce aglardım.Sonra tup bebek dedık yurtdısı tatıle cıktım esımle donunce tup bebek yaptırayım dedım adetımden 3 gun gectıgını fark ettım.Benım kız karnımda eyfelin tepesıne cıkmıs megerse
Canm çok teşkkrler. Her zamn brbrmze destek olacağz inşllh. Bnm gttğim dr prof. Bebeğim küçk dye devt3 de kullnmmı istedi. Cnkü besinlerin emilimini artırıyormş. Gnde 8 damla kullnıyrm. Zatn bebklre doğdktn snra da veryorlr. Bir de günş göremedk ki hamileliğimz boyunca.Canim ben senin azim dolu cümlelerinde hayranim ya. Masallahin var gercekten. Eksik olmayasinDevit 3
kullandigini yazmissin benim d vit dusuktu hamile kalinca doktor kullanma dedi . ben hala dusuk oldgnu dusunuyorum ama doktorum gerek yok gunesten bi de decavit versi onlardan alirsinn diyo. Sen ne kadar zamanda nasil kullaniyosun?
NE kullanıyorsun pki tatlım? Bn de kullanayım.Cnm magnezyum kasilmalar icin iyi geliyor...
Hemde bagirsaklari rahatlatiyor...
Bugün dr bana mega-bone mineral karışımı tablet verdi. İçinde magnezyum kalsiyum çinko vitamin D var. Benim de kasılmalarım oluyor bu hafta. Bakalım yararı olucakmıNE kullanıyorsun pki tatlım? Bn de kullanayım.
Çok teşkkrlerBugün dr bana mega-bone mineral karışımı tablet verdi. İçinde magnezyum kalsiyum çinko vitamin D var. Benim de kasılmalarım oluyor bu hafta. Bakalım yararı olucakmı
Sıkıldım artıkOy canim, sen niye endişe ediyorsun ki...artık bebisler büyüdü hamd olsun, doğumlar da yakın:)
canım tek şase gece yatmadan bi bardak suda eritip içiyorsun sonra sabaha kadar lavaboya cıkmıyosun..enfeksiyon için etkili bişeyMrb kizlar aranizda monurol kullanan varmis varsa nasil kullandiniz acaba sonrasinda yemek yedinizmi yanlis kullandim galiba ben
cnm doğuma kadar herşey değişiyor, hiç canını sıkma, perinatolga git için rahat etsin sadece, ama şu an için yapacak birşey yok zaten, boşuna kendini bebeğini strese sokma, doğumdan sonra hala devam ederse doktor takip eder aten, ama birşeycik olmaz emin ol, benim oğlumun kalbinde de açıklık olduğunu söylemişlerdi, düşünmüyorum bile inan hallolacağına o kadar eminim, doğana kadar kapatır inş..bugüne kadar çok iyiydim bugün dünya başıma yıkıldı. Kontrolum vardı kilosu boyu iyileşmis 1670 gram 40 cm olmuş bebeğim iki hafta önce 1084 gramdi kilosu az diye üzülüyordum.ama bugün ultrasonda bobrek genişlemesi var dedi doktor perinatoloji ye git dedi. Nette araştırdıkca iyice kafayı yiyorum.var mi böyle bi durum yaşayan?
cnm ben de ımom omaga kullanıyorum, ayrıca demir ilacı içiyorum, ımom bana kabızlık yapmamıştı, dediğin gibi kuvvetli güzel bir ilaç, benim doktorum doğumdan sonra da 1 ay daha devam ettirecek..arkadaşlar hangi kan ilaçlarını kullnıyorsnz acaba? bn imom kullnıyrdm hm omega hm demir ilacı bu ama kabız yaptı bn de komferfol şuruba geçtm. bu kabız yapmıyo tam tersi tuvalte çıkmayı kolaylştırıyor ama bi yandan da içim rahat değil çünkü imom çok kuvvtli bir ilçtı ne yapacğımı şaşrdm. kabızlk da çok kötü yapıyor insanı.
gece yatarken içiliyo canım sanrasında bişey yenmiyo sabaha kadar lavaboya çıkmamaya çalışıyosunki ilaç etki etsinMrb kizlar aranizda monurol kullanan varmis varsa nasil kullandiniz acaba sonrasinda yemek yedinizmi yanlis kullandim galiba ben
Edirne canim...Sen nerdesin canım?
Tsk cnm saolg
gece yatarken içiliyo canım sanrasında bişey yenmiyo sabaha kadar lavaboya çıkmamaya çalışıyosunki ilaç etki etsin
sızın daha zor surec o asılama olduktan sonra hemen bebek olacak umutu sonrasında hayal kırıklıgı,her yenı tedavı baslayınca sonuc elde var sıfır zuluyor tabıı ınsan,ama cok sukur yıne de hamıleyız ,kucukler bebısler ama ınsallah saglıklıdırlarAynı süreçlrden geçmşiz canm. Aynn bn de srekli ovulsyn ve hamillk testi yapıyrdm. Her şy allhtan. Olmynca tüp bebekte de olmuyo. O sreç çok sıkıntılı. Bz bi de eşimle de bi ayrılık sreci yaşamştık. Snra bir araya glnce bebk istedk. Bu sefer onnla sınandm. Şimdi de bebeğim küçk. Rabbm büyük. Elbt çektklermzn bi mükafatı da olacak.
Tsk ederim ins iyi gelirSıkıldım artık
canım tek şase gece yatmadan bi bardak suda eritip içiyorsun sonra sabaha kadar lavaboya cıkmıyosun..enfeksiyon için etkili bişey
Magnorm cnm...NE kullanıyorsun pki tatlım? Bn de kullanayım.
Benim oğlum tüp bebek. 20 hafta bulantım oldu zofran kullandığım zamanlarda çıkarmıyordum sadece. Kanamam adet kanamasından beterdi. 3 ay yattım dr sadece wc için kalkıcaksın dedi. Düşük tehlikem vardı ve günlerce iğne vuruldum. Kilo verdim hep. Çok zorlu bi hamilelikti ama ben başından beri inandım. Bu arada şeker de çıktı ama ilaç kullanmadım diyet önerdi doktorum. Yani hamilelikte yaşanması gereken bütün olumsuzlukları yaşadım. Bence sende hamileligin tadını çıkar. Herşey olacağını varıyor. Ben inanıyorum ki hayırlısıyla alıcaksın bebeğini kucağına :)masallah ıyı dogmus gercekten de ben ıkı kıloya bıle razıyım artık,Üzülüyorum ama yapacak bı sey yok fazla dusunuyorum artık elimden geldıgı kadar dıkkat ettım kı basından buraya hep dusuk tehdıdı,kanama ,suan bıle seker hastalıgı cıktı.Bundan sonrası kader kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?