2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ferrıum fort benımkı,kabızlık malesef oluyor ben sabahları magnezıum alıyorum o yuzden fazla kabzlık yasamıyorum

Canım üzülme uzuldukce bebeğine eksi olarak dönüyor,inşallah bisey cikmicak.Dualarım seninle inşallah canım...
inşallah canım hayırlısı artık bekleyıp gorecegız,ınsallah sen de yakında kavusursun ogluna ,ben daha dusununce kotu oluyorum,sense yaşıyosun Allah sabr versin

Aynı süreçlrden geçmşiz canm. Aynn bn de srekli ovulsyn ve hamillk testi yapıyrdm. Her şy allhtan. Olmynca tüp bebekte de olmuyo. O sreç çok sıkıntılı. Bz bi de eşimle de bi ayrılık sreci yaşamştık. Snra bir araya glnce bebk istedk. Bu sefer onnla sınandm. Şimdi de bebeğim küçk. Rabbm büyük. Elbt çektklermzn bi mükafatı da olacak.

Canm çok teşkkrler. Her zamn brbrmze destek olacağz inşllh. Bnm gttğim dr prof. Bebeğim küçk dye devt3 de kullnmmı istedi. Cnkü besinlerin emilimini artırıyormş. Gnde 8 damla kullnıyrm. Zatn bebklre doğdktn snra da veryorlr. Bir de günş göremedk ki hamileliğimz boyunca.

Mrb kizlar aranizda monurol kullanan varmis varsa nasil kullandiniz acaba sonrasinda yemek yedinizmi yanlis kullandim galiba ben

Oy canim, sen niye endişe ediyorsun ki...artık bebisler büyüdü hamd olsun, doğumlar da yakın:)
Sıkıldım artık
Mrb kizlar aranizda monurol kullanan varmis varsa nasil kullandiniz acaba sonrasinda yemek yedinizmi yanlis kullandim galiba ben
canım tek şase gece yatmadan bi bardak suda eritip içiyorsun sonra sabaha kadar lavaboya cıkmıyosun..enfeksiyon için etkili bişey

cnm doğuma kadar herşey değişiyor, hiç canını sıkma, perinatolga git için rahat etsin sadece, ama şu an için yapacak birşey yok zaten, boşuna kendini bebeğini strese sokma, doğumdan sonra hala devam ederse doktor takip eder aten, ama birşeycik olmaz emin ol, benim oğlumun kalbinde de açıklık olduğunu söylemişlerdi, düşünmüyorum bile inan hallolacağına o kadar eminim, doğana kadar kapatır inş..

cnm ben de ımom omaga kullanıyorum, ayrıca demir ilacı içiyorum, ımom bana kabızlık yapmamıştı, dediğin gibi kuvvetli güzel bir ilaç, benim doktorum doğumdan sonra da 1 ay daha devam ettirecek..

sızın daha zor surec o asılama olduktan sonra hemen bebek olacak umutu sonrasında hayal kırıklıgı,her yenı tedavı baslayınca sonuc elde var sıfır zuluyor tabıı ınsan,ama cok sukur yıne de hamıleyız ,kucukler bebısler ama ınsallah saglıklıdırlar

Benim oğlum tüp bebek. 20 hafta bulantım oldu zofran kullandığım zamanlarda çıkarmıyordum sadece. Kanamam adet kanamasından beterdi. 3 ay yattım dr sadece wc için kalkıcaksın dedi. Düşük tehlikem vardı ve günlerce iğne vuruldum. Kilo verdim hep. Çok zorlu bi hamilelikti ama ben başından beri inandım. Bu arada şeker de çıktı ama ilaç kullanmadım diyet önerdi doktorum. Yani hamilelikte yaşanması gereken bütün olumsuzlukları yaşadım. Bence sende hamileligin tadını çıkar. Herşey olacağını varıyor. Ben inanıyorum ki hayırlısıyla alıcaksın bebeğini kucağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…