2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Musab bebek erken doğmuş kuvezde mi su an durumu nasil neden erken doğmuş bilgi sahibi olan var mi ben yeni gördüm de

Kasılma dediğiniz seykarnin gergin olup acimasi gibi bişey mi bende de oluyor sebebi neymiş önemli bişey mi

Merhaba benimde son 4 gündür karnımda bi agrı var aşağı dpgru baskıyapıyo ve cnm cok acıyo 31. Haftama girdim bazen birden aşağı açılacak ve dogum başlayacak sanıyorum öyle şiddetli bi agrı bu durumda olan varmı

günaydın kızlar
oku oku anca bitti :)
Eki Görüntüle 1486478 Eki Görüntüle 1486479
Yarın A101 markete bebiş ürünleri geliyor kızlar çok uygun fiyata. Haber veriim dedim.
ben de bugün gidip bakacağım nevresimle yorgan fiyatına göre güzelmiş diye söyledi bir arkadaş.

yulaf yedim kuruyemiş yedim azcık yayılayım

kardeşim badem sütü içiyor diyeti için, kalsiyumu için tavsiye etti. tr de çok yerde yok ama tarifi basitmiş. hem değişiklik hem kalsiyum olsun diyenlere tavsiye ederim.

Günaydın güzel anneler. Biz uyandık baktık tipi var Kar lastiklerimizi de çıkarmıştık. Korktuk yola çıkamadık artık. Kendimize tatil verdik. Sevk alacağım

gunaydın annişler
affedersiniz gece rüyamda dondurma almaya gidiyormuşum tam o sırada yiyemeden uyandım sonra eşşeğin aklına karpuz kabugu girdi bi kere hiçte sevmem ama sağa donuyorum dondurma sola donuyorum dondurma var aklımda. üşenmedim kalktım derin dondurcudaki dondurmadan cıkardım yedim hatta doyamadım öle bi guzel geldiki tadı hayırdır inşallah bebişmi istedi anlamadım sonra geri yattım eşime söledim dondurma yedim die inanmadı ben bile kendime inanmadım o nasıl inansın

Aynen canim ben bunu bi turlu doktora anlatamadim ki. İsrarla kullanma dedi. Netten baktim abuk subuk şeyler yaziyirdu. En azindan bi ampul daha vurunsaydim içim rahat olurdu. Benim d vit 11 di cunku

günaydınnnn çok güzel bir gün olsun inşş bebeğim kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık sonunda:)))bu ay taşınıcam bi sonraki ay bebiş gelecek endişeliyimde aslında bu kadar işi ben nasıl yapıcam taşınırken bişey elletmezler bana ama evin eksikleriyle benim ilgilenmem gerek ya bebekte erken gelirse Allah kayırmıştır bizide diyorum gönlümü ferah tutuyorum bebişime oda yapmak hayalimdi ama bu saatten sonra yetiştiremem zamanla çocuk odası yaparım inş.:))

oo maşallah allah güle güle oturmayı nasip etsin darısı bizlerin başına :))) şanslı bebekmiş hangi ildeydiniz canım siz :)) ama hazırlıkları dert etme rabbim bu zamana denk getirdiyse vardır bi bildiği kolaylığınıda verir. benim kuzenim nişanını atmıştı düğün salonu felanda tutulmuştu. düğüne 1 ay kala barıştılar 1 ayda evi yerleştirdiler gelinliğini eksiklerini felan aldı eşyalarını aldı herseyi yetişti çok şükür seninde öle olur merak etme :)))

Aynen canim ben bunu bi turlu doktora anlatamadim ki. İsrarla kullanma dedi. Netten baktim abuk subuk şeyler yaziyirdu. En azindan bi ampul daha vurunsaydim içim rahat olurdu. Benim d vit 11 di cunku
Anladm cnm. Her doktorn stili cok farklı. Brbrlernn syledgni de begnmiyorlar:)

Canim hayirli uğurlu olsun inş halledilir ya bi şekilde sknti yapma. Yepisyeni eve gelecek bebis in. Biz de kasaba da oyuruyoruz seneye tasincaz ilçeye , bebeğim yeni evde olsun istiyordum ama nasip bu şekilde olacak bakalim.

Kızlaar teneffüste hocalar bana bakıp bakıp ayyy çok tatlıııı, ayy çoook şirin dediler bana :/ önceden çok şıksın, su gibi hatun derlerdi :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) dün de eşime trip attım tabi eskisi gibi deilim dedim, eskisinden daha tatlısın bu göbekle şöbiyet gibisin tadından yenmez dedi :)) gıcık yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…