2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
inşllh canm ya, vlla üst üste sıkıntılar yaşadm. ve hepsni de en ağır şklde. bazn düşnyrm yaşdklrımı bşkası yaşasa herhlde kafayı yerdi. yne de sağlm durmya çalışıyrm. öldrmeyn acı güçlndryormş gerçkten. allh yavrularımıza sağlık versin.

Allah iyi günlerde sağlıkla yaşamayı nasip etsin canım..yavrun kismetiyle geliyor maşallah..

günaydın tatlışı anneler..
Artik hizkansin günlerin geçişi.. Çok sıkıldı m ya..içim daraliyor bazen..

Kixlar pardon ama bisey sorucam
Gece makattan bir iki damla kan geldi.kabız yapıyor kullandigim demir ilacı.ama büyük için gitmemiştim. Yanma,aci yok.Dr da aramadim.
Nedir bu simdi.şükür tekrarlanmadı ama

bna da eşim dün dyor ki yok ya o kadr tombullşmadın :) bn de ne demek o kadar, tombulm yani dedim :) napalm canm ya hamillk böyle bir şey, maalesef insan esksi gbi çekici olamıyor, bir göbek farkı var, süt dolu göğüsler var :) htta bazen genişlmş basenler var.. ama az kldı çok şükür.

hayırlı olsun yeni eviniz. oda hazırlamakta birşey yok kafanda nasıl bir şey istediğini oturttuktan sonra. bir günde bile halledersin

Canim hayirli uğurlu olsun inş halledilir ya bi şekilde sknti yapma. Yepisyeni eve gelecek bebis in. Biz de kasaba da oyuruyoruz seneye tasincaz ilçeye , bebeğim yeni evde olsun istiyordum ama nasip bu şekilde olacak bakalim.

teşekkür ederim kızlar aydındayım canım ilçesinde ilçenin büyüklüğünden ve kozmopoliliğinden kaçıp 4 km. uzakta ormanların çam ağaçlarının içinde bi daire nasip oldu darısı başına isteyenlerin

121"]gunaydın annişler
affedersiniz gece rüyamda dondurma almaya gidiyormuşum tam o sırada yiyemeden uyandım sonra eşşeğin aklına karpuz kabugu girdi bi kere hiçte sevmem ama sağa donuyorum dondurma sola donuyorum dondurma var aklımda. üşenmedim kalktım derin dondurcudaki dondurmadan cıkardım yedim hatta doyamadım öle bi guzel geldiki tadı hayırdır inşallah bebişmi istedi anlamadım sonra geri yattım eşime söledim dondurma yedim die inanmadı ben bile kendime inanmadım o nasıl inansın
[/QUOTE]
Oh iyi yapmissin canim. benim de canim sabah sabah nutella istedi. Eve almam yani pek de sevmem ne alaka bilemedim

hayırlı olsun canım güle güle oturun

Bende a101 den pike ve biberon temizleyici firca aldim. Öğrenci mde ayakkabi almis bebege
Güle güle kullanın canım. Bizim evimizin yanında da A101 var ama kardan çıkamıyorum çok fazla yağıyor

Gunaydin guzel anneler..
Biz babamizla kahvaltimizi yaptik saat 7.30 ta sonra yine yattik:))
Simdi uyandik bi bakalim ne var ne yok dedik:))
O ortmenim hayirli olsun canim gule gule oturun bebegin de miss gibi kendi evinde dogacak ne guzel:))
Darisi biz isteyenlerin basina insallah!!!

kızlar bugun bebek odamız geliyor çok heyecanlıyım...
kıyafet yerleştirmek için kokusunun çıkmasını beklicem mecbur. zaten daha hazır diil çoğu şeyimiz. 3 hafta sonra izne ayrılıyorum o zaman eksikleri tamamlıcaz.
çoğunuz bu işleri halletiniz biliyorum ama çalışan olunca çok zor gerçekten vakıt ayırmak

uyku seti, nevresim takımı, pike takımını birer takım mı aldınız kızlar, tecrübesizim ben, gündüzleri kendi odasında uyuyacak bebeğim, gece benım odamda küçük sallanan beşikte. bırer tane alsam mı yedek de alsammı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…