2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyiyim çok şükür . Evi taşıdık inşaat pisliği beni 1 hafta ugraştırdı temizlik yapa yapa bi hal olddum ondan giremedim aslında yazılanları okudumda sürekli bir fırsat bulup yazamadım
doğru ya canım unutmuşum.. biz de taşındığımızda çok zorlanmıştım die konuşmuştuk hatta. Eşim bi iki gün izin almıştı da temizliği yapmıştı sağolsun. temizlik dediğim de 8 10 defa vileda yaptı evi domestosla yerleştirmeyi büyük oranla yine ben yapmıştım. Çok zor iş yaa... Ben hayatımda ilk defa taşındım bi de. Bi de sen 7 aylık hamilesin simdi daha da zorlanmışsındır kuzucum kıyamam hiç Neyse güzel günlerde oturun evinizde, bebeğinizi mis gibi büyütün

Günaydın anneler ve kuzuları
biz hic uyuyamadk gece sersem gibiyim bugün. Babamizida sehir dışına gönderdik 2 gun yok:/bu arada rüyamda yine buralarda yazıyordum size, artk nasl alsmissam size:)
bebisim tekmeliyor,anne kalk acıktım diye ama ay hic halm yok yataktan cikamiyrm.yavaştan kalksam ii olcak
Hepinize güzel, sağlıklı bir gün olsun ins

Günaydın canmm masallah size cok tatlısınız:))

Yahu benim kizim hic tepismiyor. Icerde geziyor oynuyor cook nadir tepiyor o da yanlislikla sanirim
kibar bi kız annesi ne istiyosun daha akşam babası 1 saat elini karnıma koydu hareket etmedi, elini çekince tekmelere başladı. Sana küsmüş heralde Ece dedim. Sonra yine dokundu, bu sefer hıçkırmaya başladı kuzu böceğim hihihihi

Bizimki babasi elini koyunca deliriyor kafasini falan uzatiyor karnimdan cikicak gibi oluyor cogu zaman. Nadiren babasina tepki vermiyor yemek yerken de mideme uzatiyor biyerlerini artik ayağı mi kafasi mi neresi bilmiyorum bi de asagiya da yukleniyor bazen sanki alttan çıkacak gibi nasil desem degisik bir sey hissediyorum yürürken yapiyor

herkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var

Aşağı tekme atıyo ama beni sarsıyor resmen. oturduğum yerde alt kısmı sallıyo tekmeleyince.

Canim benim babam da oyledir. Doktora zorla goturuyoruz. Gitmemek icin her seyi yapiyor. Yaslandikca degisik oluyorlar. Insallah sağlığına kavuşur bir an once baban canim. Allah yardımcınız olsun.

çok geçmiş olsun kuzucum umarım bi an önce düzelir..

[QUOTEbenimhamdes, post: 40417609, member: 458460"]Kiz benimki de hep onde cikiyor kafasi hep 10 gun onde[/QUOTE]
Canim benim kocam doktor ve bjzim burda kafa takip yazdigimiz seylere co gu xaman gulup geçiyor delisiniz siz kadin milleti kafa takcak yer ariuorsunuz diyor dusun ben cogu seyi on soramiyorum dalga gescek diye buraya yaziyorum.ben buyutuyorum kafamda uzuluyom bazi seylere ama hep sinunda o ilk ne yorum yaparsa cikiyor ben bos yere uzulnus oluyorum.

Canim benim babam da oyledir. Doktora zorla goturuyoruz. Gitmemek icin her seyi yapiyor. Yaslandikca degisik oluyorlar. Insallah sağlığına kavuşur bir an once baban canim. Allah yardımcınız olsun.

çok geçmiş olsun kuzucum umarım bi an önce düzelir..
çok sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin

Canim bi de isin daha komik tarafi dogum iznim yaniyo diye ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum esime demisler ki ne gerek var bakici hazir zaten eger ayrilirsa bize nasil para yolliycan tek maasla demisler :)))gulsem mi aglasam mi bilemedim
tvbe yarabbm ya, onlar da iice abartmşlar. senin parana mı güvenip yaşıyrlar. bugne kadar nasıl yaşamışlar. çok ayıp gerçktn ama kızlar siz bnm eşimn ailesini grseniz bu kadar tuhafını görmedk dersiniz :)

inşllh cnım. allh şifa versn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…