2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın annişler Ben geçen sene bu zamanlar askılılarla grziyordum şu an hırkamı patiğimi giydim hem de Aydın da ve bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum ne yapmam lazım fikriniz var mı?

geçmiş olsun cnm bol bol nane limon iç

canım aydında güzel kaliteli lohusa geceliği alabileceğimiz bi yer var mı adres verebilir misin

kızlar koyduğunuz fotoğraflara bakıyrm da öncelkle hepinze maşllh ama bnm karnım çok küçk galiba, zaten bebek de küçk, iice üzülüyrum.

kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı

Günaydın annişler Ben geçen sene bu zamanlar askılılarla grziyordum şu an hırkamı patiğimi giydim hem de Aydın da ve bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum ne yapmam lazım fikriniz var mı?
Canim kestane bali cok iyi geliyor yatmadan önce ye sonra su vs bisey icme o kalsin bogazinda ilac gibi oluyor. Zencefil de katabilirsin. bi de kara turp+bal. miden hassas degilse yapabilirsin o da cok iyi geliyor.

kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı
Kullanmadim ama gecen gun vestelde gordum nostaljik bi model hayran oldum aklimdan cikmiyor. Kendi evime gecersem nasip olursa o tarz birsey almak isterim. Dur resmini de koyayim.

Markafoni de kampanyası oluyor ara ara bende ordan 55tlye aldım canım. Dediğin modeli bende düşündüm ama fiyatı çok geldi. Bu da aynı işi görüyor sonuçta.

Gunaydin canim gecmis olsun benim de oyleydi bir de oksuruk krizine giriyodum her sabah ve aksam yatarken 2-3 kasik pekmezi azicik sulandirdim isittim icine 4-5damla limon siktim ictim 1 haftada falan baya azaldi sonra gecti ilerlemeden yap cunku oksuruge cevirince cok fena oluyo

cnm çok sevındımm çok yakından ordan da çıkacak oğlunuz. tepki vermez mı annesı senın kokuna sesine alışık o allah uzun ömürler versin inş..

Yaaa çok şaşkınimmm...
Dün gece uyumadan burda kimler gobus atmıştı diye dusunuyordum..gözümun önüne getiriyordum...sen gelmedin gözümun önüne...atmadı mi ki hiç dedim.. atar aslında dedim.. düşündüm düşündum gelmedi gözümun önüne...
Ve şimdi açtım karşımda sen ve göbusunnn:))))
Şu hamilelikte hep değişik şeyler yaşıyorum ya hayr olsun :)
Gobusun ve sen çok tatlisiiiiniiiizzz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…