- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.221
Canim kestane bali cok iyi geliyor yatmadan önce ye sonra su vs bisey icme o kalsin bogazinda ilac gibi oluyor. Zencefil de katabilirsin. bi de kara turp+bal. miden hassas degilse yapabilirsin o da cok iyi geliyor.Günaydın annişler Ben geçen sene bu zamanlar askılılarla grziyordum şu an hırkamı patiğimi giydim hem de Aydın da ve bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum ne yapmam lazım fikriniz var mı?
Kullanmadim ama gecen gun vestelde gordum nostaljik bi model hayran oldum aklimdan cikmiyor. Kendi evime gecersem nasip olursa o tarz birsey almak isterim. Dur resmini de koyayim.kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı
Markafoni de kampanyası oluyor ara ara bende ordan 55tlye aldım canım. Dediğin modeli bende düşündüm ama fiyatı çok geldi. Bu da aynı işi görüyor sonuçta.Ben de çantada o markayı almayı düşünüyorum büyük olmasına sevindim. Fakat bu modelini görmemiştim önünde cebi olanları gördüm termos koymak için ortalama 100 tl civarı onlar sen ne kadara ve nereden aldın acaba? Bu arada dün ben de 101 'den baya eksik tamamladım iyi oldu..
aynı model bekoda da varKullanmadim ama gecen gun vestelde gordum nostaljik bi model hayran oldum aklimdan cikmiyor. Kendi evime gecersem nasip olursa o tarz birsey almak isterim. Dur resmini de koyayim.
Benim de 1 mayis canim teog var zaten 30 nisanda ben de gorev almadan ayrilsam mi bilemedimiznim 30 nisan canım, ama hafta ortasına geliyor müdür hafta başından ayrıl diyor. 3 gün erken ayrılmaya çalışıcam bakalım doktor verirse , sen ?
Valla markasi önemli degil ben zaten modeline vuruldum. Esim vestel almaz zaten alternatif markalara bakariz. Allah nasip eder de o zamanlari görürsek...aynı model bekoda da var
Gunaydin canim gecmis olsun benim de oyleydi bir de oksuruk krizine giriyodum her sabah ve aksam yatarken 2-3 kasik pekmezi azicik sulandirdim isittim icine 4-5damla limon siktim ictim 1 haftada falan baya azaldi sonra gecti ilerlemeden yap cunku oksuruge cevirince cok fena oluyoGünaydın annişler Ben geçen sene bu zamanlar askılılarla grziyordum şu an hırkamı patiğimi giydim hem de Aydın da ve bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum ne yapmam lazım fikriniz var mı?
15i devirdim benKizlaar buarada 30 haftada 9-12kilo almak normalmis gerci ben o sınırı coktan gectim ama olsun moral oldu
Kullanmadim ama gecen gun vestelde gordum nostaljik bi model hayran oldum aklimdan cikmiyor. Kendi evime gecersem nasip olursa o tarz birsey almak isterim. Dur resmini de koyayim.
1209 tl firin, 439tl de davlumbaz canim. O kadar değilmiş aslinda bende daha pahali zannediyordum. Tabi bütçeye göre değişir.çok şıkmış cnm gerçekten ama bunların fiyatlarıda baya yüksektir sanırım
Kizlaar buarada 30 haftada 9-12kilo almak normalmis gerci ben o sınırı coktan gectim ama olsun moral oldu
Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
Franke alabilirsin en iyisi o canimkızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı
ben dolabın içine temiz bir carsafa sarıp koydum canım yıkayıp ütüledikten sonra.İki ayda tozlanmazmı gerçi benim daha esksiklerim çok
Yaaa çok şaşkınimmm...Eki Görüntüle 1488310
Kızımla benden herkese günaydııınn.Nasılız bakalımm?? Kahvaltılar edildi mi??
Biz yaptık, babamızı da yolladık evde tembellik yapıcaz yine. Çalışan anneler nolur kızmayın bize olur muHaziranda atanıcam ben de kısmetse, ağustosta işe başlıycam. Kuzu böceğime doyamadan işe başlamak zorunda kalıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?