- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.241
Geçenlerde benim de aklima geldi gecenin gobus atmadigi, ilk atti galiba :))Yaaa çok şaşkınimmm...
Dün gece uyumadan burda kimler gobus atmıştı diye dusunuyordum..gözümun önüne getiriyordum...sen gelmedin gözümun önüne...atmadı mi ki hiç dedim.. atar aslında dedim.. düşündüm düşündum gelmedi gözümun önüne...
Ve şimdi açtım karşımda sen ve göbusunnn:))))
Şu hamilelikte hep değişik şeyler yaşıyorum ya hayr olsun :)
Gobusun ve sen çok tatlisiiiiniiiizzz :)))
Babalar neden böyle olmak zorunda kiherkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
Ay bana dese keşke mayista dogurucan diye oy ne mutluluk olur. Kavusmak istiyorum kizima artik, sağlıkla tabiiki. Bizim doktor dogumla ilgili bile konusmuyor 38. Haftadan sonra dedikızlar oğlumun kafası 3 hafta, kılosu 2 hafta boyu ise 1 hafta önde çıktı. tamamen genetikmiş. doktorum doğum hazıran başı olur belkı hazıranı bıle bulmaz iri kıyım oğlun olacak dedi :)) ahh ahh aldıım minnak şeyleri çok kullanamıcaz demekki, sağlıklı olsun da :))
yavrumm el salladı bize resmen bide
Hadi ya :)))Geçenlerde benim de aklima geldi gecenin gobus atmadigi, ilk atti galiba :))
geçmiş olsun cnm bol bol nane limon iç
canım aydında güzel kaliteli lohusa geceliği alabileceğimiz bi yer var mı adres verebilir misin
kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı
Kullanmadim ama gecen gun vestelde gordum nostaljik bi model hayran oldum aklimdan cikmiyor. Kendi evime gecersem nasip olursa o tarz birsey almak isterim. Dur resmini de koyayim.
cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin ins.herkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
al bndende o kadar soluma yatinca oturdugum yeri sarsiyor dun yanimda oturan arkadsim o ne die soruyor dedim bnm kiz costu spor yapiyor icerde diyrmAşağı tekme atıyo ama beni sarsıyor resmen. oturduğum yerde alt kısmı sallıyo tekmeleyince.
sanirim en iyisi bal canm.cok gecmis olsunGünaydın annişler Ben geçen sene bu zamanlar askılılarla grziyordum şu an hırkamı patiğimi giydim hem de Aydın da ve bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum ne yapmam lazım fikriniz var mı?
bnm gobekte dik duruyor ilk goren herkes erkek olcak heralde diyorlarayy teşekkür ediyoruz teyzesiev hali işte pijama mijama dik duruyo karnım erkek karnı gibi çok ilginç
Oyy maaşAllah oglusuna seniiinn...kızlar oğlumun kafası 3 hafta, kılosu 2 hafta boyu ise 1 hafta önde çıktı. tamamen genetikmiş. doktorum doğum hazıran başı olur belkı hazıranı bıle bulmaz iri kıyım oğlun olacak dedi :)) ahh ahh aldıım minnak şeyleri çok kullanamıcaz demekki, sağlıklı olsun da :))
yavrumm el salladı bize resmen bide
inşllh cnım. allh şifa versn.
Babalar neden böyle olmak zorunda ki
Rabbim şifa versin canim benim...
cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin ins.
Ay bana dese keşke mayista dogurucan diye oy ne mutluluk olur. Kavusmak istiyorum kizima artik, sağlıkla tabiiki. Bizim doktor dogumla ilgili bile konusmuyor 38. Haftadan sonra dedi
canım ben 2. Dönem hiç sınav görevi almadım, okadar ayakta kalmam mümkün deil, resmen sırtımdan bıçaklanıyor gibi okadar sancım oluyo ki :/Benim de 1 mayis canim teog var zaten 30 nisanda ben de gorev almadan ayrilsam mi bilemedim
Oyy maaşAllah oglusuna seniiinn...
Genetiklik daha anne karnında belli oluyor şaşkınim :)
Bizim bebis tam günü gününe...kafası bir tek 5 gün ileride ki ben ona şaşırıyorum çünkü benim de eşimin de kafası küçük :))))
kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı
Eki Görüntüle 1488479 Eki Görüntüle 1488484
Eşim öğlen yemeğine eve geliyor yeni yemek ısıttım ve çok sakarım yok efendim tomrisin ocağı da pismiş ayy kirliymiş diyenin alnını karışlarımEki Görüntüle 1488487
Yahu benim kizim hic tepismiyor. Icerde geziyor oynuyor cook nadir tepiyor o da yanlislikla sanirim
15inde gelsin istiyorum ben, aslında 11de olurdu ama annem o gün gelecek hehe ben 15 15 diye diye o gün dogurucam heraldecnm senın gunun benden once, sende mayısın son haftasından ıtıbaren beklersin artık :)
gerçekten öyle pofudukcum ...15inde gelsin istiyorum ben, aslında 11de olurdu ama annem o gün gelecek hehe ben 15 15 diye diye o gün dogurucam heraldeay saka maka kizlar 1-1.5 ay kaldi neredeyse cok heyecanlı...
A101e bi ben gitmedim sanirimgerçekten öyle pofudukcum ...
az kaldı az...
minnoşlarımız kucaklarımıza gelecek elhamdülillaaahhh...
dün bebek kozmetiklerini aldım ya yatak odamda şifonyerin üstüne bir köşeye koydum...
odaya giriyorum oda bebek kokuyooor.. ayyy öyle duygulanıyorum kiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?