2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım eskiden korse yaygın değildi ve eskiler göbek bağlardı annem doğum yapan arkadaşlaeımı hep eller kızarsı bir de bağla göbeğini düşmesin sarkmasın vs diye. Annem kardeşim ve beni ters durduğumuz ve günü geçtiği için sezeryanla doğurmuş düşün bi de eskiden bi yandan bi yana kesiliyordu göbek iyileşmesi çok zor ya da oradaki bağların birbirini tutup eski formuna kavuşması da. Ama artık korseler var yazın nasıl giyeriz bilemiyorum tabi belki bağlarız bir de annemden öğrenir size fotoğraflarla gösteriririm korseleri sıcaktan giyemez duruma gelirsek.

Kilo ve emzirme doğal bir süreç bunu hiç şimdiden düşünme. Etrafına istediğin kadar bak ya çok kötü ya çok güzel bir sürüörnek bulursun. Kötüsü düşünürsen şimdiden boş yere canını sıkarsın iyisine şartlanırsan belki öyle olmaz doüumdan sonra psikolojni iyice bozarsın hayal kırıklığı yaşadıüından.

Bence önemli olan kişinİn vücudu u tanıması. Süt yapan şeyler de kilo aldıran şeyler de belli. Bol su içmek hem kilo verdiren hem sütü arttıran şeyler her emzirmeden önce ve sonra bir bardak süt içmeyi alışkanlık haline getirmek zorundayız kendi sağlığımız için öncelikle.

Bazılarına börülce bazılarına boza bazılarına hazır meyve suları bazılarına kuru meyve hoşafları kompostoları çok iyi geliyor t srttırıcı olarak. Ayrıyetten süt arttıran içecekler de var denemekten zarar gelmez bence ben hepsini denemeyi düşünüyorum. Ama kesinlikle bira mayası tableti kullanıcam belki başka bir şeyegerek kalmaz . Bira mayası tableti bitkisel alkölsüz bir mantar türü ilacı. Hem de kalorisi yok denecek kadar az ve içip sütü artmayan yok hatta öyle artmış ki buzluğa atıpnsonradan yoğurt yapmışlar. :)

ben sebamedin bebe şampuanı bebe yağı banyo köpüğü ve bebe kremini aldım hatamı yaptım diye düşünüyorum mustela alacaktım bir yerde içinde paraben olduğuyla ilgili bişey okudum son anda sebamed aldım ne zormuş karar vermek

Kızlar bu arada ben hamile çekimi yaptırmaya karar verdim göbeğinden bebek kafası çıkmayan bebekli yazı olmayan romantik bir hamile elbisesi bulursanız bana gösterin olur mu?
bence hmile kıyafetlerinden çok salaş kesimli bluzlar kurtarıcı olabilir çünkü hamileler için hiç içime sinin bir elbise denk gelmedi hamilelik sürem boyunca ben dün iki tane salaş kesimli bluz aldım bol bol içine askılı bir bodyle ve taytla tamamlamayı düşünüyorum altına babet yahut spor sviyosanız spor ayakkabı ben babet ve biraz klasiklikten yana olduğum için o tarz bir bluz seçtim zevkinize kalmış

sarmak lazm gerçktn canım yoksa 6-7 ay içnde insanlr vcutlarını grmek istemeyck hale geliyrlar. bn de süt yapan çayları ve kompostoyu muhakkak tketmyi düşnyrm. sağlıklı beslenerek bebeği de kndmzi de yıpratmadan normale dönmemz lazm :)

çocuk dünyanın en gzl şeyi canm ama bn braz kilo konusnda hassasım gerçi hangi kadın değil ki.. sağlıklı, çocğuna faydalı bi anne olablmm içn bedenmle de barışık olmm gerekiyor. o yzden doğmdan snra norml kiloma dönmem lazm :) baklm 7 kilo aldm. kaçla tamamlyacğm blmiyrm ama inşllh en fazla 12 alıp doğmdan br ay snra norml kiloma dönerm. zatn dr 10 kilo 2 hafta içnde gdyr dedi.

Herkese selam

3 gündür giremedim, pc bozuldu malesef
Hepinizi cok özledik kızımla.
Umarim önemli bisey yoktur, kacırdıgım bisey varsa alıntılayıp söyleyin lútfen :)
Çünkü 500 küsür mesaj birikmis okuyamam sanırım :) bide kim kimi nereye ekliyor, öyle bi msj gördüm ama anlamadım :) :)

Bu arada bugün kontrolümüz vardı
Cok sükür hersey yolunda
40 cm ve 1.517 kg olmus masallah
1 haftada önden gidiyoruz.

Bizden haberler böyle, öpüyoruz Hazal'ımla sizi :)

Aynen ya çok çirkik geliyobilmem.ayridiktirsem mi diyorum artık. Çocuk kafalı kıyafetlerden de hiç hoşlanmıyorum.
Nette hamile elbisesi yazinca cikiyor guzel elbiseler ama usyumuzde nasil olur bilmem.ayrica doktoruma ornek cekim katalogu birakmis fotocu.orda bayan adidasin genis penye elbiselerinden giymis cok guzrl gorunuyodu oyle bi sey yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…