2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm isminin esması Er Rafi

ER-RAFİ;Dilediğinin makam ve mertebesini yükselten,dostlarını yücelten;dilediğini aziz kılan.Zillettten izzete terfi ettiren,düşeni kaldıran,dereceleri artıran.

Ebced değeri ve zikir saati:

Bu mübarek ismin zikri(351) adettir.Zikir saati Güneş,günü Pazardır.

Özellikleri ve bazı faydaları:

• Bu ismi belirtilen miktarda saatinde ve zamanında okumaya devam eden kimse,istediğinin gönlünü kendine bağlar.
    Bu ismin ve terkibinin müthiş bir tesir gücü vardır.Dünya ve ahiret derecelerini yükseltmek isteyenler,hakl arasında sevilip sayılmak ,şeref ve itibar görmek ve yücelmek,Allah tarafından sevilmek isteyenler bu mübarek ismin etkisiyle istediklerine ulaşabilirler.
  • Bu ismin zikrine devam edip vird edinenlerin gam,kasavet ve kederi kalkar.
  • Bir yere rüzgar estirmek için bu ismin tertibine başvurulur.Rüzgar ne taraftan eserse ,tertibi yapan kimse o tarafa arkasını döner.Çokça tecrübe edilmiştir.
  • Zulmünden korkulan bir kimsenin huzuruna girilmezden önce 70 kere okuyan kimse,o zalimin zulmünden emin olur.
  • Saldırı ve malının gasp edilmesinden korkan kimse 70 kere okursa korunur.
  • Gece yarısı 351 defa okuyan kimse,gönül rahatlığına ulaşır.İşlerinde kolaylık görür.Zenginleşir.İsteğine kavuşur.
  • Kısacası her türlü işte başarılı olmak,makam ve mevkide yükselmek,şeref ve itibar sahibi olmak isteyenlere ,bu ismin zikrine devam etmelidirler.
Kaynakr Arif Arslan(Allahın isimlerinin sırları)

Oyyyy canım benim yormamaya çalış kendini,dikkat et...

Oyyyy canım benim yormamaya çalış kendini,dikkat et...
insanlar beni anlamıyo yada işlerine gelmiyo bilmiyorum onların anlamasını beklersem çok beklerim zannımca..bende öyle hizmet falan abartmıyorum misal dün yemek yaptım ama normal gün gibi sofrayı görümcemin büyük kızına,mutfagı süpürmeyi küçüğüne bıraktım çayda yapmadım bi nescafe tamam..hani ben bunları yapmasam kimse dur yapma yada bizde yardım edelim demezler..ama 3 hafta başımı dinledim elhamdülillah

slm kizlar ya bnm kafam çok karisik siz bebek odasi aldiniz mi hic beğendiğimbisey yyoksadece yatak mi aksam bilemedim
sanırım yatakodasına konan yatak en mantıklısı. ben park yatak düşünüyorum sağa sola giderken de yanımıza alırız diye. ama annem de ufak süslü 6 aya ldr olan beşikten koymuş kafasına alacak. bende arakatsız park yatak almayı dünüyorum. hauck un da var hepsi buradada chicco da var.

kararsızlıltan ölmek nasış bişi ya her parça hakkında bin tane fikrim oldu.
he banası e bebelten sebaöed şampuan aldı az önce. 500 ml 30 tl sanırım indirimli.
avent in gögüs kalkanını aldım. ama kelebek değil süt aksa tutandan 33 tl
avent biberon 2 li ama ufak aldım 125 öl lik ikisi 53tl

Bazı insanlar öyle, bence işlerine gelmiyor anlamaya çalışmak, kendilerince bi sorumluluğun yada is gücün altına girmekten kaçıyorlar. Onlar normal halleriyle boyle davraniyosa iki caninla senden bi beklenti içinde olmasınlar zaten evinde bide yatılı agirlamakla sen üstüne düşeni fazlasıyla yapiyosun canım.
O üç hafta sana ne iyi gelmiştir kimbilir...

C

Canim ben korse kullandim pentiden almistim bende gobek kalmadı ama ikincide kilo da gobek de kalir diyorlar korkmuyor degilim
mllte bkma canm sen. tuttrmşlr bi şişmnlycksın, göbeğin klck dye. dkkt eden insanda hiçbr şy klmaz. en bşta hamile klnca çok alcksn dyolr snra birncide çok almyıp doğum sonrası fit olnca bu sefer iknci de şişmnlrsın dyolr. ortalkta bi hamile terörü var zatn. hiç innmıyrm öyle sylynlre. bz iradeli oldktn snra kilo da gder göbek de. vcuduna dkkt eden arkdaşlrıma bkıyrm doğmdan snra en fazla 3-5 ay içnde eski fizklerne dönüyolr. dkkt etmyn insan zatn normlde de şişmnlr, hamillkle alakası yok.

sorma yaa çok hızlı gecti meret

niye o kadr çok kalıyr ki cnm ya, gelip bi iki gn ziyaret edp gtsin. herkesn bi aile hytı var. htta yakın oturuyorsanz klmsna ble gerek yok.

basladi seni mesai yine
aman yormaa kendini bak sonlara yaklasiyrz Allah korusun,kim ne yerse yesin icsin onlar sana hizmet etcek ayol bu nedr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…