- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.661
cnm isminin esması Er RafiEvet şeyma
masallah kızına e bosuna bu kadar yemıyor annesi yaramısTesekkur ederiz teyzeleri hihihi
Oyyyy canım benim yormamaya çalış kendini,dikkat et...Tam 400 küsur sayfayı okudummmmiyi ki de okumuşum :)
pinakolada mirac75 SirriEyvan . Harika görünüyosunuz maaşallah size
faceten baktım bi iki kişiye ama ekleyemedim neyse onuda hallederiz birara..
kayınvalidem üç haftalık tatilden sonra tekrar bizlerle..ilk posta misafiri agırladık dün hemde yatılı..hadi hayırlısı
insanlar beni anlamıyo yada işlerine gelmiyo bilmiyorum onların anlamasını beklersem çok beklerim zannımca..bende öyle hizmet falan abartmıyorum misal dün yemek yaptım ama normal gün gibi sofrayı görümcemin büyük kızına,mutfagı süpürmeyi küçüğüne bıraktım çayda yapmadım bi nescafe tamam..hani ben bunları yapmasam kimse dur yapma yada bizde yardım edelim demezler..ama 3 hafta başımı dinledim elhamdülillahOyyyy canım benim yormamaya çalış kendini,dikkat et...
sanırım yatakodasına konan yatak en mantıklısı. ben park yatak düşünüyorum sağa sola giderken de yanımıza alırız diye. ama annem de ufak süslü 6 aya ldr olan beşikten koymuş kafasına alacak. bende arakatsız park yatak almayı dünüyorum. hauck un da var hepsi buradada chicco da var.slm kizlar ya bnm kafam çok karisik siz bebek odasi aldiniz mi hic beğendiğimbisey yyoksadece yatak mi aksam bilemedim
Hee bende gitmedim... 3 yasimda goturmusler...
ordan bebek şekeri icin malzeme alacgm kart yokmuymusKızlar dün birmax.com dan şeker makzemeleri beğendim. Ama ödeme şekli sadece eft ve havaleyle oluyor, kredi kartıyla alınmıyor. Bu siteden alışveriş yapan var mı?
Eveet anne karninda hickiriyorlarkızlar benim sol kasığıma yakın böyle pıt pıt bişey atıyo düzenli bi şekilde kalp atışı gibi ne ki bu bebiş mi hıçkırıyor acaba
eft ya da havaleyle istiyor kararsız kaldım ben deBende
ordan bebek şekeri icin malzeme alacgm kart yokmuymus
Kubra aAdın ne
En uygun site o ama. Ben alacgm . İnşallaheft ya da havaleyle istiyor kararsız kaldım ben de
Elmas şekerlemeye bakıyorum şimdi orası da uygun gibiKubra a
En uygun site o ama. Ben alacgm . İnşallah
insanlar beni anlamıyo yada işlerine gelmiyo bilmiyorum onların anlamasını beklersem çok beklerim zannımca..bende öyle hizmet falan abartmıyorum misal dün yemek yaptım ama normal gün gibi sofrayı görümcemin büyük kızına,mutfagı süpürmeyi küçüğüne bıraktım çayda yapmadım bi nescafe tamam..hani ben bunları yapmasam kimse dur yapma yada bizde yardım edelim demezler..ama 3 hafta başımı dinledim elhamdülillah
mllte bkma canm sen. tuttrmşlr bi şişmnlycksın, göbeğin klck dye. dkkt eden insanda hiçbr şy klmaz. en bşta hamile klnca çok alcksn dyolr snra birncide çok almyıp doğum sonrası fit olnca bu sefer iknci de şişmnlrsın dyolr. ortalkta bi hamile terörü var zatn. hiç innmıyrm öyle sylynlre. bz iradeli oldktn snra kilo da gder göbek de. vcuduna dkkt eden arkdaşlrıma bkıyrm doğmdan snra en fazla 3-5 ay içnde eski fizklerne dönüyolr. dkkt etmyn insan zatn normlde de şişmnlr, hamillkle alakası yok.C
Canim ben korse kullandim pentiden almistim bende gobek kalmadı ama ikincide kilo da gobek de kalir diyorlar korkmuyor degilim
sorma yaa çok hızlı gecti meretBazı insanlar öyle, bence işlerine gelmiyor anlamaya çalışmak, kendilerince bi sorumluluğun yada is gücün altına girmekten kaçıyorlar. Onlar normal halleriyle boyle davraniyosa iki caninla senden bi beklenti içinde olmasınlar zaten evinde bide yatılı agirlamakla sen üstüne düşeni fazlasıyla yapiyosun canım.
O üç hafta sana ne iyi gelmiştir kimbilir...
niye o kadr çok kalıyr ki cnm ya, gelip bi iki gn ziyaret edp gtsin. herkesn bi aile hytı var. htta yakın oturuyorsanz klmsna ble gerek yok.insanlar beni anlamıyo yada işlerine gelmiyo bilmiyorum onların anlamasını beklersem çok beklerim zannımca..bende öyle hizmet falan abartmıyorum misal dün yemek yaptım ama normal gün gibi sofrayı görümcemin büyük kızına,mutfagı süpürmeyi küçüğüne bıraktım çayda yapmadım bi nescafe tamam..hani ben bunları yapmasam kimse dur yapma yada bizde yardım edelim demezler..ama 3 hafta başımı dinledim elhamdülillah
basladi seni mesai yineinsanlar beni anlamıyo yada işlerine gelmiyo bilmiyorum onların anlamasını beklersem çok beklerim zannımca..bende öyle hizmet falan abartmıyorum misal dün yemek yaptım ama normal gün gibi sofrayı görümcemin büyük kızına,mutfagı süpürmeyi küçüğüne bıraktım çayda yapmadım bi nescafe tamam..hani ben bunları yapmasam kimse dur yapma yada bizde yardım edelim demezler..ama 3 hafta başımı dinledim elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?