2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Facede
Canim faceden ekledik birbirimizi istersen sende soyle ekkeselim:))

Masallah yaren kocaman olmus artik canimm

Güzel haberlerle gelmissin cnm...
Kocaman olmus yarencik masaallah...
Bizde sizi opuyoruz oglusumla...

Canim bira mayasi dedigin malt icecegi mi ben malt iceceklerinden icmistim sutumu cok arttirdi ama kalorisi cok fazlaydi cok da kilo aldirdi

C
Canim ben korse kullandim pentiden almistim bende gobek kalmadı ama ikincide kilo da gobek de kalir diyorlar korkmuyor degilim

slm kizlar ya bnm kafam çok karisik siz bebek odasi aldiniz mi hic beğendiğimbisey yyoksadece yatak mi aksam bilemedim

faceten eklestik cnm sende gel:)

masallah canim yawruna ohh 2 kiloyuda gecti artik icimiz daha rahat:)

slm kizlar ya bnm kafam çok karisik siz bebek odasi aldiniz mi hic beğendiğimbisey yyoksadece yatak mi aksam bilemedim
canm bn oda takimi cilekten baby cotton almayi dusunuyrm ya da caploonba dan bakicam ins.

Oyyyy maşallah pofudukcum senin minnos büyümüş annesi...Nasil güzeldir kimbilir simdi o oyyyy kiyamam yaaa....

Merhaba canım hosgeldin aramıza a dedigin şeyler bende de oluyor fakat bende nedenini bilmiorum , yemekten sonra başım dönüyor ve aşırı halsizlik oluyor bende de gebelik şekeri yok ama neden oluyor bilmiorum bana da preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi ) belirtileri gibi geliyor

Tam 400 küsur sayfayı okudummmm iyi ki de okumuşum :)
pinakolada mirac75 SirriEyvan . Harika görünüyosunuz maaşallah size
faceten baktım bi iki kişiye ama ekleyemedim neyse onuda hallederiz birara..
kayınvalidem üç haftalık tatilden sonra tekrar bizlerle..ilk posta misafiri agırladık dün hemde yatılı..hadi hayırlısı

canım söylediklerinin aynısından bende aldım umarım memnun kalırız kendime de yüz ve vücut temizleyici birde genital temizleyici kullanıyorum memnunum bugüne kadar sıkıntı yaşamadım hatta doktorlar bile öneriyor bi denersin beğenmezsen değiştirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…