- 22 Ocak 2015
- 131
- 39
- 18
- 42
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.641
Canim ben burdaki kirmizi elbisenin lacivert rengini aldim burdan yarin dugun var orada giyicem insallah turk markasi gemko bula bilirsin herhalde sade bir elbise bak istersen baska modeller de varKızlar bu arada ben hamile çekimi yaptırmaya karar verdim göbeğinden bebek kafası çıkmayan bebekli yazı olmayan romantik bir hamile elbisesi bulursanız bana gösterin olur mu?
FacedeHerkese selam
3 gündür giremedim, pc bozuldu malesef
Hepinizi cok özledik kızımla.
Umarim önemli bisey yoktur, kacırdıgım bisey varsa alıntılayıp söyleyin lútfen :)
Çünkü 500 küsür mesaj birikmis okuyamam sanırım :) bide kim kimi nereye ekliyor, öyle bi msj gördüm ama anlamadım :) :)
Bu arada bugün kontrolümüz vardı
Cok sükür hersey yolunda
40 cm ve 1.517 kg olmus masallah
1 haftada önden gidiyoruz.
Bizden haberler böyle, öpüyoruz Hazal'ımla sizi :)
Canim faceden ekledik birbirimizi istersen sende soyle ekkeselim:))Herkese selam
Umarim önemli bisey yoktur, kacırdıgım bisey varsa alıntılayıp söyleyin lútfen :)
Çünkü 500 küsür mesaj birikmis okuyamam sanırım :) bide kim kimi nereye ekliyor, öyle bi msj gördüm ama anlamadım :) :)
Cok sükür hersey yolunda
Masallah yaren kocaman olmus artik canimmSelam kizlaar. Biz geldiik :)
Sabah kontrolümüz vardi doktorumuzda.
Hersey yolunda çok şükür.
Kızım 2150gr, kafası, bacak boyu, kilosu 33 hafta dedi doktorumuz.
2 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah.
Hepinizi öptük.
Güzel haberlerle gelmissin cnm...Selam kizlaar. Biz geldiik :)
Hepinizi öptük.
Masallah yaren kocaman olmus artik canimm
Güzel haberlerle gelmissin cnm...
Kocaman olmus yarencik masaallah...
Bizde sizi opuyoruz oglusumla...
Canim bira mayasi dedigin malt icecegi mi ben malt iceceklerinden icmistim sutumu cok arttirdi ama kalorisi cok fazlaydi cok da kilo aldirdiCanım eskiden korse yaygın değildi ve eskiler göbek bağlardı annem doğum yapan arkadaşlaeımı hep eller kızarsı bir de bağla göbeğini düşmesin sarkmasın vs diye. Annem kardeşim ve beni ters durduğumuz ve günü geçtiği için sezeryanla doğurmuş düşün bi de eskiden bi yandan bi yana kesiliyordu göbek iyileşmesi çok zor ya da oradaki bağların birbirini tutup eski formuna kavuşması da. Ama artık korseler var yazın nasıl giyeriz bilemiyorum tabi belki bağlarız bir de annemden öğrenir size fotoğraflarla gösteriririm korseleri sıcaktan giyemez duruma gelirsek.
Kilo ve emzirme doğal bir süreç bunu hiç şimdiden düşünme. Etrafına istediğin kadar bak ya çok kötü ya çok güzel bir sürüörnek bulursun. Kötüsü düşünürsen şimdiden boş yere canını sıkarsın iyisine şartlanırsan belki öyle olmaz doüumdan sonra psikolojni iyice bozarsın hayal kırıklığı yaşadıüından.
Bence önemli olan kişinİn vücudu u tanıması. Süt yapan şeyler de kilo aldıran şeyler de belli. Bol su içmek hem kilo verdiren hem sütü arttıran şeyler her emzirmeden önce ve sonra bir bardak süt içmeyi alışkanlık haline getirmek zorundayız kendi sağlığımız için öncelikle.
Bazılarına börülce bazılarına boza bazılarına hazır meyve suları bazılarına kuru meyve hoşafları kompostoları çok iyi geliyor t srttırıcı olarak. Ayrıyetten süt arttıran içecekler de var denemekten zarar gelmez bence ben hepsini denemeyi düşünüyorum. Ama kesinlikle bira mayası tableti kullanıcam belki başka bir şeyegerek kalmaz . Bira mayası tableti bitkisel alkölsüz bir mantar türü ilacı. Hem de kalorisi yok denecek kadar az ve içip sütü artmayan yok hatta öyle artmış ki buzluğa atıpnsonradan yoğurt yapmışlar. :)
Evet canim hickiriyor meleginkızlar benim sol kasığıma yakın böyle pıt pıt bişey atıyo düzenli bi şekilde kalp atışı gibi ne ki bu bebiş mi hıçkırıyor acaba
Oyy masallah tombis olmus senin kuzun daSelam kizlaar. Biz geldiik :)
Hepinizi öptük.
Canim ben korse kullandim pentiden almistim bende gobek kalmadı ama ikincide kilo da gobek de kalir diyorlar korkmuyor degilimkızlar aramızda deneymli anneler de var sanırm. artk doğmlar yaklştğna gre her seyi düşnmemz gerekiyor. bazı kadnlarn doğmdan snra kocaman göbği klıyr ve maalesef hç gtmiyr. bz neler yapblrz acba, mesela bu korseler gerçktn işe yarıyor mu (doğum snrası içn özel korselr vrmş) ya da mustelanın hem süt artırcı hm de zayfltıcı gıda takvyesi vrmş, kremlr fln da var. kullnn ya da çevresnde kllnmş brileri oln vr mı?
Sağol canim benimOyy masallah tombis olmus senin kuzun da
faceten eklestik cnm sende gel:)Herkese selam
Cok sükür hersey yolunda
masallah canim yawruna ohh 2 kiloyuda gecti artik icimiz daha rahat:)Selam kizlaar. Biz geldiik :)
Hepinizi öptük.
canm bn oda takimi cilekten baby cotton almayi dusunuyrm ya da caploonba dan bakicam ins.slm kizlar ya bnm kafam çok karisik siz bebek odasi aldiniz mi hic beğendiğimbisey yyoksadece yatak mi aksam bilemedim
canm senin bebeğin doğmdı değil mi, bn mi kaçrdm, anlayamadım[/QUOTE]cıkacaksınız Allahın ıznıyle sen hıc uzme kendını ,enfeksyon gecerse sutle de beslenır daha cabuk toparlanır ogluşun
Evet şeymaCnm ismin şeyma mi ?
Oyyyy maşallah pofudukcum senin minnos büyümüş annesi...Nasil güzeldir kimbilir simdi o oyyyy kiyamam yaaa....Selam kizlaar. Biz geldiik :)
Hepinizi öptük.
Merhaba anne adayları :)
siteyi takip ediyordum fakat yeni üye oldum sizlere sormak istediklerim var .
31+4 olduk bugün fakat son 1 haftadır yemek sonrasi başım dönüyor ve Bayılacak gibi oluyorum , gebelik şekeri 75 gr için sinirda değerler çıkmıştı fakat ben 47 ile hamile kalıp suan 67 kiloyum, gebelik sekeri yada gebelik zehirlenmesi belirtileri gibi geliyor tabiki Dr gidicem ama böyle sorunlarınız oldumu ben mi çok evham yapıyorum çok okumak daha da kafa karıştırıyor ve endişe veriyor sanki((
canım söylediklerinin aynısından bende aldım umarım memnun kalırız kendime de yüz ve vücut temizleyici birde genital temizleyici kullanıyorum memnunum bugüne kadar sıkıntı yaşamadım hatta doktorlar bile öneriyor bi denersin beğenmezsen değiştirirsinben sebamedin bebe şampuanı bebe yağı banyo köpüğü ve bebe kremini aldım hatamı yaptım diye düşünüyorum mustela alacaktım bir yerde içinde paraben olduğuyla ilgili bişey okudum son anda sebamed aldım ne zormuş karar vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?