2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar aramızda deneymli anneler de var sanırm. artk doğmlar yaklştğna gre her seyi düşnmemz gerekiyor. bazı kadnlarn doğmdan snra kocaman göbği klıyr ve maalesef hç gtmiyr. bz neler yapblrz acba, mesela bu korseler gerçktn işe yarıyor mu (doğum snrası içn özel korselr vrmş) ya da mustelanın hem süt artırcı hm de zayfltıcı gıda takvyesi vrmş, kremlr fln da var. kullnn ya da çevresnde kllnmş brileri oln vr mı?

günaydın canımm Gezmek artık benim için şu hale geldi:
15 dk yürüyerek gezinmek, sonra 10 dk oturmak
sonra 10 dk daha gezinmek, sonra bi 10 dk daha oturmak
enerjiden değil bebek ağırlaştı artık yürüdükçe penguen gibi hissediyorum kendimi hihihi

olsun canım ben seni bekerim yavaş yavaş gezeriz iki hamilesorma benimde yürüyüşüm penguen gibi olmaya başladı ya eşim dalga geçiyor şişko diye
hıçkırıyo canım çok tatlı dimi hihi

evet çok tatlı ya pıt pıt pıtırcık sonra da sinirlendi başladı anneyi tekmelemeyebazen de karnımın bi tarafına toplanıyor karnım yamuluyor resmen çok komik

kızlar gunaydın unnado.com dan alısverıs yapan var mı guvenılır bı sıte mı kredı kartıyla alısverıs ıcın

canım benim de ilk gebeliğim ama ablalarımdan ve yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla korse düzenli kullanılırsa gerçekten destek oluyor. ha mucizevi bişey mi hayır ama kullanmayana göre çok farkı var. doğumdan sonrada katı sağlıklı beslenme düzenine bebeğin ve kendin için caymadan devam edersen kilocukların kendiliğinden gidecek. emzirmek kalori yaktırıyor vs. diye salarsan yalan olur. bir de yapı önemli bazı insanlar hiç dikkat etmeden de hemen atabiliyor.

doğru sylyrsn cnm, bn süt olsn dye aşırı yeme işine innmıyrm. doğru besnleri tüketerk hm bebeğimzi beslyp hm de kndmz zayıflyblrz. insanın vcdunun bu kdr değişmsi çok sinr bozucu bi şy, normle dönmk istyrm. boynumda bile resmn kolye şklnde çzgiler olştu

Selam annişler kahvaltımı yaptım mutfağımı temizledim yoğurdumu mayaladım

İyiki yapmışım işleri erkenden şimdi telefon geldi misafir geliyor pazartesi de misafirim var zaten fak dı misafir

Ne güzel ekleştik facebooktan hepiniz birbirinizden güzelsiniz valla ben pazara çıkıcam birazdan öpüyorum hepinizi.

Kızlar bu arada ben hamile çekimi yaptırmaya karar verdim göbeğinden bebek kafası çıkmayan bebekli yazı olmayan romantik bir hamile elbisesi bulursanız bana gösterin olur mu?

Korse göbek kalmamasinda ise yariyor doggumdan hemen snra giy siksin okdr sksn ki nefes alamycak halde ol gobek kalmyr

super , pekı o zaman bana fıkır de verırısen sevınırım http://www.unnado.com/overlappy-hamile-ve-emzirme-geceligi-lacivert/happy-milk bunu hastane ıcın dusunuyorum nasıl olur kı

Canım çok güzel ve şık site de güvenilir ama bana pahalı geldi biraz. Ben sabahlıklı gecelik pijama takımı emzirme atleti ve sütyenini yerel mağazadan 100 liraya aldım tabi indirim vardı ama yine de bu çok pahalı nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama bulunduğun yerde mağazaları gez ya da internetten biraz daha araştır.

Ha çok beğendiysen al kız senden önemli mi

evet ama anne oluyorsun iştee mucizeler öyle kolay kolay gelmiyor
bir de işin tuhafı ne biliyor musun bedeninden ayrılıp kucağına veriyorlar ama geri içine sokasın geliyor. bir yalnızlık hissi oluşuyor çoğu kadında. düşün işte o kadar bağlanıyorsun. şimdi yorgunluktan ve canımız ufak ufak daralmaya başladığından sabırsızlanıyoruz.

Bence de biraz pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…