- 15 Nisan 2011
- 242
- 105
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.601
günaydın canımmgünaydın herkesee bizde kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik bugün babamız nöbetçi biz evdeyiz hava da çok güzelneyse bakalım bizde evde biraz ev işi yapalım bari yoksa çok dışarı çıkasım var kızlar gelin de gezelim biraz
hıçkırıyo canımkızlar benim sol kasığıma yakın böyle pıt pıt bişey atıyo düzenli bi şekilde kalp atışı gibi ne ki bu bebiş mi hıçkırıyor acaba
olsun canım ben seni bekerim yavaş yavaş gezeriz iki hamilegünaydın canımmGezmek artık benim için şu hale geldi:
15 dk yürüyerek gezinmek, sonra 10 dk oturmak
sonra 10 dk daha gezinmek, sonra bi 10 dk daha oturmak
enerjiden değil bebek ağırlaştı artık yürüdükçe penguen gibi hissediyorum kendimi hihihi
hıçkırıyo canımçok tatlı dimi hihi
gayet güvenlr canm, bilinen bir site. bn alışverş ypıyrm ordan. trendyol, markfoni vs gbi br ste.kızlar gunaydın unnado.com dan alısverıs yapan var mı guvenılır bı sıte mı kredı kartıyla alısverıs ıcın
super , pekı o zaman bana fıkır de verırısen sevınırım http://www.unnado.com/overlappy-hamile-ve-emzirme-geceligi-lacivert/happy-milk bunu hastane ıcın dusunuyorum nasıl olur kıgayet güvenlr canm, bilinen bir site. bn alışverş ypıyrm ordan. trendyol, markfoni vs gbi br ste.
kızlar aramızda deneymli anneler de var sanırm. artk doğmlar yaklştğna gre her seyi düşnmemz gerekiyor. bazı kadnlarn doğmdan snra kocaman göbği klıyr ve maalesef hç gtmiyr. bz neler yapblrz acba, mesela bu korseler gerçktn işe yarıyor mu (doğum snrası içn özel korselr vrmş) ya da mustelanın hem süt artırcı hm de zayfltıcı gıda takvyesi vrmş, kremlr fln da var. kullnn ya da çevresnde kllnmş brileri oln vr mı?
doğru sylyrsn cnm, bn süt olsn dye aşırı yeme işine innmıyrm. doğru besnleri tüketerk hm bebeğimzi beslyp hm de kndmz zayıflyblrz. insanın vcdunun bu kdr değişmsi çok sinr bozucu bi şy, normle dönmk istyrm. boynumda bile resmn kolye şklnde çzgiler olştucanım benim de ilk gebeliğim ama ablalarımdan ve yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla korse düzenli kullanılırsa gerçekten destek oluyor. ha mucizevi bişey mi hayır ama kullanmayana göre çok farkı var. doğumdan sonrada katı sağlıklı beslenme düzenine bebeğin ve kendin için caymadan devam edersen kilocukların kendiliğinden gidecek. emzirmek kalori yaktırıyor vs. diye salarsan yalan olur. bir de yapı önemli bazı insanlar hiç dikkat etmeden de hemen atabiliyor.
gayet şık ve sade canım. bn beğndim.super , pekı o zaman bana fıkır de verırısen sevınırım http://www.unnado.com/overlappy-hamile-ve-emzirme-geceligi-lacivert/happy-milk bunu hastane ıcın dusunuyorum nasıl olur kı
Korse göbek kalmamasinda ise yariyor doggumdan hemen snra giy siksin okdr sksn ki nefes alamycak halde ol gobek kalmyrkızlar aramızda deneymli anneler de var sanırm. artk doğmlar yaklştğna gre her seyi düşnmemz gerekiyor. bazı kadnlarn doğmdan snra kocaman göbği klıyr ve maalesef hç gtmiyr. bz neler yapblrz acba, mesela bu korseler gerçktn işe yarıyor mu (doğum snrası içn özel korselr vrmş) ya da mustelanın hem süt artırcı hm de zayfltıcı gıda takvyesi vrmş, kremlr fln da var. kullnn ya da çevresnde kllnmş brileri oln vr mı?
Uff ne fena hamile kadna yapilir mi. RaBu halde ev taşıyacam ev sahibinin yaptığına bakın tam sözleşme yenilecez derken evi satmış öf bu şehirde kimsem yok
super , pekı o zaman bana fıkır de verırısen sevınırım http://www.unnado.com/overlappy-hamile-ve-emzirme-geceligi-lacivert/happy-milk bunu hastane ıcın dusunuyorum nasıl olur kı
doğru sylyrsn cnm, bn süt olsn dye aşırı yeme işine innmıyrm. doğru besnleri tüketerk hm bebeğimzi beslyp hm de kndmz zayıflyblrz. insanın vcdunun bu kdr değişmsi çok sinr bozucu bi şy, normle dönmk istyrm. boynumda bile resmn kolye şklnde çzgiler olştu
Elbise bana da lazim ama hic biyerde guzel bisey yok sankiKızlar bu arada ben hamile çekimi yaptırmaya karar verdim göbeğinden bebek kafası çıkmayan bebekli yazı olmayan romantik bir hamile elbisesi bulursanız bana gösterin olur mu?
Bence de biraz pahaliCanım çok güzel ve şık site de güvenilir ama bana pahalı geldi biraz. Ben sabahlıklı gecelik pijama takımı emzirme atleti ve sütyenini yerel mağazadan 100 liraya aldım tabi indirim vardı ama yine de bu çok pahalı nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama bulunduğun yerde mağazaları gez ya da internetten biraz daha araştır.
Ha çok beğendiysen al kız senden önemli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?