- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.681
butik bebeden aldim markasina fln dikkat etmedim acikcasi 20 liraydi en fazla ama gelmedi henuzKizlar emzirme atleti ve sutyenlerini hangi marka aldıniz
Hemde nasıl teyzesi... Yanakları falan çok güzeldi :) sabırsızlanıyorum kucağıma almak için.Oyyyy maşallah pofudukcum senin minnos büyümüş annesi...Nasil güzeldir kimbilir simdi o oyyyy kiyamam yaaa....
Heheh doktorumuz normal bir bebek olacak iri bebek olmaz dedi :) sağlıklı olsun da hepsi :) oy :)masallah kızına e bosuna bu kadar yemıyor annesi yaramıs
Biz eklestik arkadaslarla adin ne canime bn kmseyi ekleyemedm faceten.
Bu korseyi sezeryanda da kullanabiliyoz muC
Canim ben korse kullandim pentiden almistim bende gobek kalmadı ama ikincide kilo da gobek de kalir diyorlar korkmuyor degilim
özlden atıyrm cnm.Biz eklestik arkadaslarla adin ne canim
Canim bu ilme meraklimisin yoksa ailede var mi . ben cok seviyorumcnm isminin esması Er Rafi
ER-RAFİ;Dilediğinin makam ve mertebesini yükselten,dostlarını yücelten;dilediğini aziz kılan.Zillettten izzete terfi ettiren,düşeni kaldıran,dereceleri artıran.
Ebced değeri ve zikir saati:
Bu mübarek ismin zikri(351) adettir.Zikir saati Güneş,günü Pazardır.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Kaynak
- Bu ismi belirtilen miktarda saatinde ve zamanında okumaya devam eden kimse,istediğinin gönlünü kendine bağlar.
Bu ismin ve terkibinin müthiş bir tesir gücü vardır.Dünya ve ahiret derecelerini yükseltmek isteyenler,hakl arasında sevilip sayılmak ,şeref ve itibar görmek ve yücelmek,Allah tarafından sevilmek isteyenler bu mübarek ismin etkisiyle istediklerine ulaşabilirler.- Bu ismin zikrine devam edip vird edinenlerin gam,kasavet ve kederi kalkar.
- Bir yere rüzgar estirmek için bu ismin tertibine başvurulur.Rüzgar ne taraftan eserse ,tertibi yapan kimse o tarafa arkasını döner.Çokça tecrübe edilmiştir.
- Zulmünden korkulan bir kimsenin huzuruna girilmezden önce 70 kere okuyan kimse,o zalimin zulmünden emin olur.
- Saldırı ve malının gasp edilmesinden korkan kimse 70 kere okursa korunur.
- Gece yarısı 351 defa okuyan kimse,gönül rahatlığına ulaşır.İşlerinde kolaylık görür.Zenginleşir.İsteğine kavuşur.
- Kısacası her türlü işte başarılı olmak,makam ve mevkide yükselmek,şeref ve itibar sahibi olmak isteyenlere ,bu ismin zikrine devam etmelidirler.
r Arif Arslan(Allahın isimlerinin sırları)
insanlar beni anlamıyo yada işlerine gelmiyo bilmiyorum onların anlamasını beklersem çok beklerim zannımca..bende öyle hizmet falan abartmıyorum misal dün yemek yaptım ama normal gün gibi sofrayı görümcemin büyük kızına,mutfagı süpürmeyi küçüğüne bıraktım çayda yapmadım bi nescafe tamam..hani ben bunları yapmasam kimse dur yapma yada bizde yardım edelim demezler..ama 3 hafta başımı dinledim elhamdülillah
biz kayınvalidemle beraber yaşıyoruz canımniye o kadr çok kalıyr ki cnm ya, gelip bi iki gn ziyaret edp gtsin. herkesn bi aile hytı var. htta yakın oturuyorsanz klmsna ble gerek yok.
yok istemem hizmet falan benden beklemesinlerdebasladi seni mesai yine
aman yormaa kendini bak sonlara yaklasiyrz Allah korusun,kim ne yerse yesin icsin onlar sana hizmet etcek ayol bu nedr
valla sevgili eşime göre abartıyorum bazı seyleriSende iyi sabir var kiz .
Evet canim ben sezeryan sonrasi kullandim 3 gun sonra hemen tak dedi doktorumBu korseyi sezeryanda da kullanabiliyoz mu
canm senn adın nydi
kıyamm cnm ya, yani şöyle hpimzde allh korkusu vr vicdan var yalnz aynı evde yaşmk gerçkten zor bi durum. krşndaki melk bile olsa zor hele bi de braz sıkıntılı insanlrsa düşünemiyrm. rabbm yrdmcn olsn. bz kyınvlidemle hiç anlaşamıyrz. her harektmden, sözmden bir şy çıkarır. bna açık aramak içn bakar. onnla aynı evde yaşadğımı düşünemyrm ama hyat bu insana ne gösterr bilnmzbiz kayınvalidemle beraber yaşıyoruz canımo arada kızlarına gider kalır sonra gelir falan filan..
yok istemem hizmet falan benden beklemesinlerdehoş bekleselerde benim adım hıdır elimden gelen budur dicem
valla sevgili eşime göre abartıyorum bazı seyleri
İyi günlerde kullansın bebeğin canimBu arada bizde bugun alisverise gittik babamizla matis ayinda yaoicaktik ama iyicene agirlastigim icin bu ay gidelim dedik aldik arabamizi ve ana kucagimizi ama modellerde degisiklik yaptik pazartesi günü de doktor kontrolumuz var bakalim buyunusmu kizimcim
o kadar kötü bi insan degil şimdi Allah için cahillik var düşüncesizlik var ama kötü insan diyemem...ama melek bile olsa herkesin kapısı ayrı olsun...kıyamm cnm ya, yani şöyle hpimzde allh korkusu vr vicdan var yalnz aynı evde yaşmk gerçkten zor bi durum. krşndaki melk bile olsa zor hele bi de braz sıkıntılı insanlrsa düşünemiyrm. rabbm yrdmcn olsn. bz kyınvlidemle hiç anlaşamıyrz. her harektmden, sözmden bir şy çıkarır. bna açık aramak içn bakar. onnla aynı evde yaşadğımı düşünemyrm ama hyat bu insana ne gösterr bilnmz
Kesinlikle katiliyorum .o kadar kötü bi insan degil şimdi Allah için cahillik var düşüncesizlik var ama kötü insan diyemem...ama melek bile olsa herkesin kapısı ayrı olsun...
Fox organik emzirme sutyeni ve atleti aldim cnm...Kizlar emzirme atleti ve sutyenlerini hangi marka aldıniz
Yok cnm... ben merakliyim... cok kitap alirim... esmalari cok seviyorum...Canim bu ilme meraklimisin yoksa ailede var mi . ben cok seviyorum
Güle güle saglikla kullansin cimcime...Bu arada bizde bugun alisverise gittik babamizla matis ayinda yaoicaktik ama iyicene agirlastigim icin bu ay gidelim dedik aldik arabamizi ve ana kucagimizi ama modellerde degisiklik yaptik pazartesi günü de doktor kontrolumuz var bakalim buyunusmu kizimcim
IRenkler çok hoş , çok da rahat görünüyor. İnş saglicakla doğup yatsin bebisinsiteyi bi inceleyelim ben de kasabadayim mecbur netten alicam. Buraya yorum atmaniz benim icin epey faydali oluyor .
Cok teşekkür ederim tatlım :))Renkler çok hoş , çok da rahat görünüyor. İnş saglicakla doğup yatsin bebisinsiteyi bi inceleyelim ben de kasabadayim mecbur netten alicam. Buraya yorum atmaniz benim icin epey faydali oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?