2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyyyy maşallah pofudukcum senin minnos büyümüş annesi...Nasil güzeldir kimbilir simdi o oyyyy kiyamam yaaa....
Hemde nasıl teyzesi... Yanakları falan çok güzeldi :) sabırsızlanıyorum kucağıma almak için.
Musab nasıl? Gelişme varmı abişimizden :)

masallah kızına e bosuna bu kadar yemıyor annesi yaramıs
Heheh doktorumuz normal bir bebek olacak iri bebek olmaz dedi :) sağlıklı olsun da hepsi :) oy :)

Kızlar doktorum bana çok ayakta durma, çok oturma, uzun süreli aktif olma sık sık sağ veya sol yanına yatarak dinlen dedi.

Hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız söyleyeyim dedim.
:)

Canim bu ilme meraklimisin yoksa ailede var mi . ben cok seviyorum

Sende iyi sabir var kiz .

Hepinize hayirli aksamlar bayanlar InsaAllah hepiniz iyisinizdir bebek giremiyorum meral26 cnm hamzamiz InsaAllah en.kisa zamanda ewine sicak yuvasina gelir hasta olan hamislere acil sifalar dr ye gidip guzel haber alan hamislerinde gozu aydin MasaAllah bebislerine rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip eylesin yawrularimizi

Bu arada bizde bugun alisverise gittik babamizla matis ayinda yaoicaktik ama iyicene agirlastigim icin bu ay gidelim dedik aldik arabamizi ve ana kucagimizi ama modellerde degisiklik yaptik pazartesi günü de doktor kontrolumuz var bakalim buyunusmu kizimcim

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-11-19-21-57.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2015-04-11-19-19-27.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 124
  • Screenshot_2015-04-11-19-19-16.webp
    12 KB · Görüntüleme: 125
  • 20150411_192349.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 138
niye o kadr çok kalıyr ki cnm ya, gelip bi iki gn ziyaret edp gtsin. herkesn bi aile hytı var. htta yakın oturuyorsanz klmsna ble gerek yok.
biz kayınvalidemle beraber yaşıyoruz canım o arada kızlarına gider kalır sonra gelir falan filan..

basladi seni mesai yine
aman yormaa kendini bak sonlara yaklasiyrz Allah korusun,kim ne yerse yesin icsin onlar sana hizmet etcek ayol bu nedr
yok istemem hizmet falan benden beklemesinlerde hoş bekleselerde benim adım hıdır elimden gelen budur dicem

Sende iyi sabir var kiz .
valla sevgili eşime göre abartıyorum bazı seyleri

kıyamm cnm ya, yani şöyle hpimzde allh korkusu vr vicdan var yalnz aynı evde yaşmk gerçkten zor bi durum. krşndaki melk bile olsa zor hele bi de braz sıkıntılı insanlrsa düşünemiyrm. rabbm yrdmcn olsn. bz kyınvlidemle hiç anlaşamıyrz. her harektmden, sözmden bir şy çıkarır. bna açık aramak içn bakar. onnla aynı evde yaşadğımı düşünemyrm ama hyat bu insana ne gösterr bilnmz

o kadar kötü bi insan degil şimdi Allah için cahillik var düşüncesizlik var ama kötü insan diyemem...ama melek bile olsa herkesin kapısı ayrı olsun...

Kizlar emzirme atleti ve sutyenlerini hangi marka aldıniz
Fox organik emzirme sutyeni ve atleti aldim cnm...
Minababy de ve bebefox da var...
Bikaç ay oncede nbb den almistim...

Canim bu ilme meraklimisin yoksa ailede var mi . ben cok seviyorum
Yok cnm... ben merakliyim... cok kitap alirim... esmalari cok seviyorum...
Bu bilgiler dr arif aslanin kitabindan...

Güle güle saglikla kullansin cimcime...
Hayitli haberlerle gel cnm...

Renkler çok hoş , çok da rahat görünüyor. İnş saglicakla doğup yatsin bebisin siteyi bi inceleyelim ben de kasabadayim mecbur netten alicam. Buraya yorum atmaniz benim icin epey faydali oluyor .
I
Renkler çok hoş , çok da rahat görünüyor. İnş saglicakla doğup yatsin bebisin siteyi bi inceleyelim ben de kasabadayim mecbur netten alicam. Buraya yorum atmaniz benim icin epey faydali oluyor .
Cok teşekkür ederim tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…