2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba güzel anneler,herkese iyi geceler. Bugün misafirim var hemde yatılı. Ancak mesajları okuduk,hepinize iyi geceler. Çok çok öperiz

Bahsettiginiz korse hangi marka nerden aldiniz fiyati nedir etkili bisey mi bedenimize Gore mi almaliyiz biraz bilgi verin kizlar

Geçmiş olsun umarim düşündüğümüz gibi değildir bugün Dr. Randevusu doluydu ptzs. Ne kaldı gün boyunca çOk az hissettim kizimi iyice korktum , babası da endişelendi gece 00.30 da acile gidecektik cikmadan önce aklıma biraz müzik dinletmek geldi acaba tepki verecek mi dedim klasik müziği acmamla tekmelemesi bir oldu :)))) Ayy çok mutlu oldum gitmekten vazgeçtik ptzs. Kontrol e gidicez inşallah
Hosbulduk bu arada yazmadan önce burdaki kızları okuyup çok İmrendim ne güzel birbirimize destek olmak Allah hepimize bebislerimizi sağlık la kucagimiza almayi nasip etsin

Moon blanca , mirac75
A aa erzincanliymissiniz kizlar bende erzincanliyim refahiyeliyim. Erzincana gitmenizi tavsiye ederim sevindim nedense
Kizlar facede grup olusturalim bence kapali grup oraya katikalim hepimiz birbirimizle paylasim yapalim yine tek tek ekleyen ekler istedihini . Bu benim fikrim tabi ;D kac gundur sadece okuyorum birsey yszamadim ama yakinda geliyorum . Opuldunuz kizlaar

günaydın
gece dedim doğurcam herhalde o ne tekmeler gerilmeler. adamı sağdan sola döndüremedim. telefonu yakına koyayım ben anneme de hyedek anahtar vereyim. doğursam uyanmayacak adam sabah bi kalkacak 3 kişiyiz
güldürdün beni sabah sabah yaa günaydınn su gelmesi durumu dışında ben panik yapmıyorum ona da daha 2 ay var diye ümit ediyorum

günaydın
gece dedim doğurcam herhalde o ne tekmeler gerilmeler. adamı sağdan sola döndüremedim. telefonu yakına koyayım ben anneme de hyedek anahtar vereyim. doğursam uyanmayacak adam sabah bi kalkacak 3 kişiyiz
Anamm canimm ne derin uykusu varmis seninkininde:))
Sen onlemini al bari
Bu arada sanada gunaydin canimmm..

günaydın
güldüm sabah sabah tabi sen tedbiri elden birakma yine ver anneye yedek anahtarı :)bnmkide aynı gecen ust kattan alt kata merdivenin basinda bagirmaktan doguracaktm:)))

İyi pazarlar..buralar boş tabi herkes face te :)
ya tabi sevinirsin topraaam diye bi durum var sonuçta :) refahiyenin neresi hemşerim :)

Bahsettiginiz korse hangi marka nerden aldiniz fiyati nedir etkili bisey mi bedenimize Gore mi almaliyiz biraz bilgi verin kizlar
Canim bedene gore alinca hic sikmiyor kucuk almak gerek ama ben alali 4 yila yakin oldu ozaman 35 miydi neydi hala var ayni model pentiden almistim

Dun gittim gördüm teyzesi,bi ileri bir geri gidip duruyoruz.Gene ağzından bağlamışlar solunum makinesine. Anne sütunu kesmişler gene.Dr. kan gazı değerlerimiz iyi çıkarsa burundan solunuma gecicez dedi.bi kurtulmak su makineden hayırlısıyla...

Güle güle kullanın canım, bol bol gezin arabanızla inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…