- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.701
Pentiden ne diyerek aliyoruz canim bi modelu varmiEvet canim ben sezeryan sonrasi kullandim 3 gun sonra hemen tak dedi doktorum
Ben birmaxtan alışveriş yaptim .ben de alirken cok tedirgin oldum ama 2 günde istedigim malzemeler eksiksiz geldi.sorun yaşamadim.kart yok havale istiyolar.Bende
ordan bebek şekeri icin malzeme alacgm kart yokmuymus
Merhaba canım hosgeldin aramıza adedigin şeyler bende de oluyor fakat bende nedenini bilmiorum , yemekten sonra başım dönüyor ve aşırı halsizlik oluyor bende de gebelik şekeri yok ama neden oluyor bilmiorum bana da preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi ) belirtileri gibi geliyor
güldürdün beni sabah sabah yaagünaydın
gece dedim doğurcam herhalde o ne tekmeler gerilmeler. adamı sağdan sola döndüremedim. telefonu yakına koyayım ben anneme de hyedek anahtar vereyim. doğursam uyanmayacak adam sabah bi kalkacak 3 kişiyiz
Anamm canimm ne derin uykusu varmis seninkininde:))günaydın
gece dedim doğurcam herhalde o ne tekmeler gerilmeler. adamı sağdan sola döndüremedim. telefonu yakına koyayım ben anneme de hyedek anahtar vereyim. doğursam uyanmayacak adam sabah bi kalkacak 3 kişiyiz
Valla model olarak ismini bilmiyorum canim ama kulot gibi giyiliyo bel kismi yukarda Kucuk beden al ama yoksa gevsek oluyoPentiden ne diyerek aliyoruz canim bi modelu varmi
güldüm sabah sabah tabi sen tedbiri elden birakma yine ver anneye yedek anahtarı :)bnmkide aynı gecen ust kattan alt kata merdivenin basinda bagirmaktan doguracaktm:)))günaydın
ya tabi sevinirsin topraaam diye bi durum var sonuçta :) refahiyenin neresi hemşerim :)Moon blanca , mirac75
A aa erzincanliymissiniz kizlar bende erzincanliyim refahiyeliyim. Erzincana gitmenizi tavsiye ederimsevindim nedense
Kizlar facede grup olusturalim bence kapali grup oraya katikalim hepimiz birbirimizle paylasim yapalim yine tek tek ekleyen ekler istedihini . Bu benim fikrim tabi ;D kac gundur sadece okuyorum birsey yszamadim ama yakinda geliyorum . Opuldunuz kizlaar
Canim bedene gore alinca hic sikmiyor kucuk almak gerek ama ben alali 4 yila yakin oldu ozaman 35 miydi neydi hala var ayni model pentiden almistimBahsettiginiz korse hangi marka nerden aldiniz fiyati nedir etkili bisey mi bedenimize Gore mi almaliyiz biraz bilgi verin kizlar
Dun gittim gördüm teyzesi,bi ileri bir geri gidip duruyoruz.Gene ağzından bağlamışlar solunum makinesine. Anne sütunu kesmişler gene.Dr. kan gazı değerlerimiz iyi çıkarsa burundan solunuma gecicez dedi.bi kurtulmak su makineden hayırlısıyla...Hemde nasıl teyzesi... Yanakları falan çok güzeldi :) sabırsızlanıyorum kucağıma almak için.
Musab nasıl? Gelişme varmı abişimizden :)
Heheh doktorumuz normal bir bebek olacak iri bebek olmaz dedi :) sağlıklı olsun da hepsi :) oy :)
Bu arada bizde bugun alisverise gittik babamizla matis ayinda yaoicaktik ama iyicene agirlastigim icin bu ay gidelim dedik aldik arabamizi ve ana kucagimizi ama modellerde degisiklik yaptik pazartesi günü de doktor kontrolumuz var bakalim buyunusmu kizimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?