2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insa
Insallah canim o gunler de gelecek bak arkadasim 31 haftalik hicbir sey yokken dogum yapti kilosunu bilmiyorum ama 45 gun ssonra cikti hastaneden ve inan cok cok saglikli masallah musab bebegimiz de oyle olacak Allahin izniyle kac gundur hastanede

Allahım sağlık verecek yavruna inş.çok dua ediyoruz inan.ismini dile getirerek.. Rabbim tüm yavruları annelrrine kavuştirsun inş..

Ahhhhh inşallahhhhh canım inşallah 18.gün oldu daha yolumuz var diyo doktoru..

O da olucak insallah annesi, az kaldi az daha sabir. O minicik bedenine bakipta korkma o o kadaar güçlü ki. Bir sürü melek var basinda, hemsire ablalari da var. Allahin izniyle toparlayip çıkacak ordan kisa zamanda. Annesini de hissediyordur, o yüzden güçlü ol. Sende onun bir meleğisin.

Günaydın güzeller ve daha da güzel olan yavyulayı nasılsınız? Ben dün geceki depresyon ve cinnet anımı geçirdikten sonra şuan iyiyim şükür, akşam durduk yere moralim bozuldu, eşim sordu sordu sordu sürekli neyin var die, bi başladım sen beni eskisi gibi beğenmiyorsun, hayran hayran bakmıyosun ama seni suçlayamam neremi beğencen, sen çok mükemmelsin ben yanına bile yakışmıyorum artık vs die gündür hüngür ağladım, adam ne yapacağını şaşırdı, ağlaya ağlaya duşa girdim sakinleşeyim die, çıkınca konuştuk baya, hamilelikte bukadar güzel olabileceğimi hayal bile etmediğini söyledi 2-3 güzel cümleyle kendime getirdi beni :)) sonra tabi ben yine eski ben oldum, çok güzelim dimiiii demeye başladım :) normalde kendimi beğeniyorum die laf sokardı, dün dioki aman böylesi daha iyi :))) bu hamilelik nası bişi yaa, insanın psikolojisi Allak Bulllak oluyo yaw

Hehehh garip bi durum evt...
Bende garip ruyalarla uğraşıyorum...
Iki saattir yatakta dondum durdum yanimda adami bogacaktim...
Ruyala gercek arasi mantik kurmaya calisiyorum anca kendime geldim

Bnmkide bana diyor söyle guzelsin fln kısaca diyrm yeme beni durumun farkındayım kendini zorlama artk alıştım bu duruma simdi dogumdan snr kızımla suslenip gezicegimiz günlerin hayalini kuruyrm çok iyi geliyor:)))

Hava güzelleşti çok şükür Gerçi çıkıp gezemediğimden içim içimi yiyor şimdide. Ruhum enerjik ama bedenim beni hüsrana uğratıyor. Bi sokak ilerdeki markete gidip gelsem sanki maraton koşmuşum gibi yoruluyorum. Oğlum alt tarafıma baskı yapıyor çok ve günün kalanında yatarak ancak kendime geliom. Ah ah ben ki haftada 5 gün sabahtan akşama gezen insandım. Şimdi bu hımbıllık çok koyuyor.

Sorma ya kafa bi git bi gel bi garip oluyor. Duygular kafayi yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…