- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.721
Insallah canim o gunler de gelecek bak arkadasim 31 haftalik hicbir sey yokken dogum yapti kilosunu bilmiyorum ama 45 gun ssonra cikti hastaneden ve inan cok cok saglikli masallah musab bebegimiz de oyle olacak Allahin izniyle kac gundur hastanedeDun gittim gördüm teyzesi,bi ileri bir geri gidip duruyoruz.Gene ağzından bağlamışlar solunum makinesine. Anne sütunu kesmişler gene.Dr. kan gazı değerlerimiz iyi çıkarsa burundan solunuma gecicez dedi.bi kurtulmak su makineden hayırlısıyla...
Allahım sağlık verecek yavruna inş.çok dua ediyoruz inan.ismini dile getirerek.. Rabbim tüm yavruları annelrrine kavuştirsun inş..Dun gittim gördüm teyzesi,bi ileri bir geri gidip duruyoruz.Gene ağzından bağlamışlar solunum makinesine. Anne sütunu kesmişler gene.Dr. kan gazı değerlerimiz iyi çıkarsa burundan solunuma gecicez dedi.bi kurtulmak su makineden hayırlısıyla...
Insa
Insallah canim o gunler de gelecek bak arkadasim 31 haftalik hicbir sey yokken dogum yapti kilosunu bilmiyorum ama 45 gun ssonra cikti hastaneden ve inan cok cok saglikli masallah musab bebegimiz de oyle olacak Allahin izniyle kac gundur hastanede
Aminnnnnn inşallahhhhh canım Allah razi olsun....Allahım sağlık verecek yavruna inş.çok dua ediyoruz inan.ismini dile getirerek.. Rabbim tüm yavruları annelrrine kavuştirsun inş..
Ahhhhh inşallahhhhh canım inşallah 18.gün oldu daha yolumuz var diyo doktoru..
O da olucak insallah annesi, az kaldi az daha sabir. O minicik bedenine bakipta korkma o o kadaar güçlü ki. Bir sürü melek var basinda, hemsire ablalari da var. Allahin izniyle toparlayip çıkacak ordan kisa zamanda. Annesini de hissediyordur, o yüzden güçlü ol. Sende onun bir meleğisin.Dun gittim gördüm teyzesi,bi ileri bir geri gidip duruyoruz.Gene ağzından bağlamışlar solunum makinesine. Anne sütunu kesmişler gene.Dr. kan gazı değerlerimiz iyi çıkarsa burundan solunuma gecicez dedi.bi kurtulmak su makineden hayırlısıyla...
Hehehh garip bi durum evt...Günaydın güzeller ve daha da güzel olan yavyulayınasılsınız? Ben dün geceki depresyon ve cinnet anımı geçirdikten sonra şuan iyiyim şükür, akşam durduk yere moralim bozuldu, eşim sordu sordu sordu sürekli neyin var die, bi başladım sen beni eskisi gibi beğenmiyorsun, hayran hayran bakmıyosun ama seni suçlayamam neremi beğencen, sen çok mükemmelsin ben yanına bile yakışmıyorum artık vs die gündür hüngür ağladım, adam ne yapacağını şaşırdı, ağlaya ağlaya duşa girdim sakinleşeyim die, çıkınca konuştuk baya, hamilelikte bukadar güzel olabileceğimi hayal bile etmediğini söyledi 2-3 güzel cümleyle kendime getirdi beni :)) sonra tabi ben yine eski ben oldum, çok güzelim dimiiii demeye başladım :) normalde kendimi beğeniyorum die laf sokardı, dün dioki aman böylesi daha iyi :))) bu hamilelik nası bişi yaa, insanın psikolojisi Allak Bulllak oluyo yaw
Bnmkide bana diyor söyle guzelsin fln kısaca diyrm yeme beni durumun farkındayım kendini zorlama artk alıştım bu duruma simdi dogumdan snr kızımla suslenip gezicegimiz günlerin hayalini kuruyrm çok iyi geliyor:)))Günaydın güzeller ve daha da güzel olan yavyulayınasılsınız? Ben dün geceki depresyon ve cinnet anımı geçirdikten sonra şuan iyiyim şükür, akşam durduk yere moralim bozuldu, eşim sordu sordu sordu sürekli neyin var die, bi başladım sen beni eskisi gibi beğenmiyorsun, hayran hayran bakmıyosun ama seni suçlayamam neremi beğencen, sen çok mükemmelsin ben yanına bile yakışmıyorum artık vs die gündür hüngür ağladım, adam ne yapacağını şaşırdı, ağlaya ağlaya duşa girdim sakinleşeyim die, çıkınca konuştuk baya, hamilelikte bukadar güzel olabileceğimi hayal bile etmediğini söyledi 2-3 güzel cümleyle kendime getirdi beni :)) sonra tabi ben yine eski ben oldum, çok güzelim dimiiii demeye başladım :) normalde kendimi beğeniyorum die laf sokardı, dün dioki aman böylesi daha iyi :))) bu hamilelik nası bişi yaa, insanın psikolojisi Allak Bulllak oluyo yaw
Bnde 31 e hadi gözümüzaydın:))))anaaammm 30 . haftaya girmişim ya ben çok şükürrrrrrr
Herkes gezmelere gitmiş sanırımÇok sıkıcı bi pazar
Sorma ya kafa bi git bi gel bi garip oluyor. Duygular kafayi yemişGünaydın güzeller ve daha da güzel olan yavyulayınasılsınız? Ben dün geceki depresyon ve cinnet anımı geçirdikten sonra şuan iyiyim şükür, akşam durduk yere moralim bozuldu, eşim sordu sordu sordu sürekli neyin var die, bi başladım sen beni eskisi gibi beğenmiyorsun, hayran hayran bakmıyosun ama seni suçlayamam neremi beğencen, sen çok mükemmelsin ben yanına bile yakışmıyorum artık vs die gündür hüngür ağladım, adam ne yapacağını şaşırdı, ağlaya ağlaya duşa girdim sakinleşeyim die, çıkınca konuştuk baya, hamilelikte bukadar güzel olabileceğimi hayal bile etmediğini söyledi 2-3 güzel cümleyle kendime getirdi beni :)) sonra tabi ben yine eski ben oldum, çok güzelim dimiiii demeye başladım :) normalde kendimi beğeniyorum die laf sokardı, dün dioki aman böylesi daha iyi :))) bu hamilelik nası bişi yaa, insanın psikolojisi Allak Bulllak oluyo yaw
Oglum hasta hava soguk evde kapali kaldikHerkes gezmelere gitmiş sanırım
Geçmiş olsun canım. Babamız bebiş odasını boyuyor bizim de kaldık böyleOglum hasta hava soguk evde kapali kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?