2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sende oglusunla gezersin surda az bi zamanimiz kaldi. bol bol yururuz artik
Çok sıkıcı bi pazar
bizimde babamiz bahcede agac budamakla mesgul dedemizle. onlarin yanina inip cikiyoruz oglumla ama onlar kadar eglenmedigimiz kesin

Geçmişi okuyup geldim hepinize mutlu hafta sonları biz bugün 20 ' li haftaları bitirdik çok şükür 30.haftamıza girdik

Bende artık tüm eksiklerimi tamamladım, zaten çoğu sey tamamdı,
cuma günü de eminönüne gidip kalan eksikleri tamamladım.
Artık yıkama-ütüleme-yerleştirme kısmına geçtim, ilk işim de hastane cantamı yıkamak oldu, o kuruyup havalanır bende içine koycaklarımı hallederim öncelik olarak.
Bizden bugün böyle yani

Merhaba guzel anneler
Ben kuafordeydim simdi geldim
Dugune gitcez insallah
Ben hazirim,esimi bekliyorum ki gelsin hazirlansin daha yok beyefendi
Genelde kocalar hazir olur kadinlara soylenirler ama bizde durum farkli
Nazar duasini telefonuma yukledim korkudan valla dugundekilerin hepsinin nazari fenaa
Korkuyorum nazardan Allah hepimizi kem gozlerden korusun amin

biz de detaylı temizliğimizi yaptık çok şükür. artık rutin işler var bundan sonrası için. halılarımız da yıkanıp gelirse hazırız sanırım.

cicilerimizi de getiriyor anneannemiz nasipse salı gününe. biz de yakışıklısından bir foto koyarız artık

Allahım olmayanlara da nasip etsin. hasetçinin hasedinden şerlinin şerrinden korusun.
İnşirah suresini, asr ı okumanızı tavsiye ederim. yani bana verilen tavsiyeyi aktarayım diyeyim.
Bol sadaka verelim, tüm sıkıntılarınıza rağmen tebessümün de sadaka olduğunu unutmayalım.
Hepimize sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Mutlu hafta sonları hepiciğinizeee

Herkese mutlu pazarlar kocişi koluna takan çeşmelerde sanırım.. Benim içinde gexin kızlar..

Bizde mutluyuz.. Kilo almış kuzucuklar..iyi gidiyor inş 37-38 de dogacaklar dedi Dr. amcamız..

Bi de kilo alamiyordum.artik karbonhidrat ve yağlı şeyler yiyebilirsiniz dedi..akşama makarna var. Allahim hazirandan beri pilav makarna börek yemiyordum

şimdi okudum. sabahtan beri terasa serdim halı oturuyordum çay sicak çikolata eşliğinde. amigurumi deniyorum demiştim. yapılışı yanlış anlamışım ör ör bitmiyor. sabah tepemde bir ampul yandı
baştan doğru şekilde başladım tavşanımın kafadı bedeni tek kulağı bitti. ben de amele yanığı oldum

kaç haftadır hiç aşermedim. kaç aylık gebeyim. dün bi gergin bi mevzular vardı ondan tatlı istedi bümyem. dedim telde vücud tatlı istiyor. bugün aklıma geldi ilk defa bişi istemişim onu da almamışın

gelirken alim dedi hiç duymamış. e dedim yazdım ztn. okumamışımdır dedi

unutmazsa sütlü nuriye al dedim. bakalım gelecek mi. bulamaz falan şimdi

ben çocuğa dün al dediklerim geldi

Eklentiler

• 20150412_164156.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 165
Kızlar bundan 2 ay kadar önce rüyamda oğluma CİHAN ismini verdiğimi görmüştüm. Şu bikaç gündür yine gördüm. Acaba bu ismi mi koymalıyım. Hala isim bulamadık, ben de hep dua ediyorum hayırlısı malum olsun eşime yada bana die. Sizce nasıl bu isim? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Kızlarr 30+4 de doktora gittik.. bebiş 1730 gr. olmuş.. Doktor iri bi bebek olacakdedi.. Haziran 14 diyordu şimdi 4üne aldı tarihi, 10 gün ilerden gidiyormuş, hem boyu hem kilosu.. Normal doğumdan hepten tırstım Sizin bebişlerin kilosu 30. haftada nasıldı?

ya

benimkide tam 3 hafta ileri. ultrason ileri olunca erken mi alınıyor..

Geçen hafta yaklaşık 1kg demişti doktor:/
biz gerideyiz galiba

Ben de 30+2 de gitmiştim 1.556 yıdı kilosu. Normal demişti dr. Benim de bu kontrole kadar hep ilerde çıkıyordu tarih 6 haziran, 3 haziran olmuştu. Şimdi normale döndü 13 haziran çıktı en son. Ben de korkuyordum iri bebek die hatta dr şekerin yüksek galiba demişti. O yüzden bebek fazla gelişiyor demişti. Diyetteyim 2 aydır ve normale dönmüş gelişimi neyseki.

sen cozdun bu amigurimi isini yaz gelmeden bi denemede ben yapim:)
caniniz cekmesin kizlar bende aylardr seftali aseriyrm hic bir yerde bulamdik yaz gelsede doya doya yesem.seninkini bulmak kolay:))

bnce guzel isim anlamida guzel madem bi kac kezde ruyanda gormussun esinlede konusup dusunun derim

yrn kontrolum var canm 30+1 olcaz ins.yazarm burdan kilosunu en son onde gidiyor demisti dr.um
ama belli olmaz bebislere.saglikli olsunlar yeter

yrn kontrolum var canm 30+1 olcaz ins.yazarm burdan kilosunu en son onde gidiyor demisti dr.um
ama belli olmaz bebislere.saglikli olsunlar yeter

Bekliyorum cevabını yarın canım

ya

benimkide tam 3 hafta ileri. ultrason ileri olunca erken mi alınıyor..

Eğer sezeryan olursa,bebeğin gelişimi de tamamlanmışsa beklemeye gerek kalmıyor.. Ondan sanırım

Geçen hafta yaklaşık 1kg demişti doktor:/
biz gerideyiz galiba

Geride olsan doktor söylerdi ama sıkıntı yok demekki canım

Bende şekerde yoktu.. Hatta tahlillerime de baktı, şeker yüklemesine gerek duymadı doktorum.. Dktor son iki kontrolde de iri bi bebek olacak, dedi. Muhtemelen normal doğum demez heralde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…