- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.741
Herkes faceden ekleşmiş. ben kaldım
sende oglusunla gezersin surda az bi zamanimiz kaldi. bol bol yururuz artikHava güzelleşti çok şükürGerçi çıkıp gezemediğimden içim içimi yiyor şimdide. Ruhum enerjik ama bedenim beni hüsrana uğratıyor. Bi sokak ilerdeki markete gidip gelsem sanki maraton koşmuşum gibi yoruluyorum. Oğlum alt tarafıma baskı yapıyor çok ve günün kalanında yatarak ancak kendime geliom. Ah ah ben ki haftada 5 gün sabahtan akşama gezen insandım. Şimdi bu hımbıllık çok koyuyor.
bizimde babamiz bahcede agac budamakla mesgul dedemizle. onlarin yanina inip cikiyoruz oglumla ama onlar kadar eglenmedigimiz kesinÇok sıkıcı bi pazar
Kızlarr 30+4 de doktora gittik.. bebiş 1730 gr. olmuş.. Doktor iri bi bebek olacakdedi.. Haziran 14 diyordu şimdi 4üne aldı tarihi, 10 gün ilerden gidiyormuş, hem boyu hem kilosu.. Normal doğumdan hepten tırstımSizin bebişlerin kilosu 30. haftada nasıldı?
Geçen hafta yaklaşık 1kg demişti doktor:/Kızlarr 30+4 de doktora gittik.. bebiş 1730 gr. olmuş.. Doktor iri bi bebek olacakdedi.. Haziran 14 diyordu şimdi 4üne aldı tarihi, 10 gün ilerden gidiyormuş, hem boyu hem kilosu.. Normal doğumdan hepten tırstımSizin bebişlerin kilosu 30. haftada nasıldı?
Ben de 30+2 de gitmiştim 1.556 yıdı kilosu. Normal demişti dr. Benim de bu kontrole kadar hep ilerde çıkıyordu tarih 6 haziran, 3 haziran olmuştu. Şimdi normale döndü 13 haziran çıktı en son. Ben de korkuyordum iri bebek die hatta dr şekerin yüksek galiba demişti. O yüzden bebek fazla gelişiyor demişti. Diyetteyim 2 aydır ve normale dönmüş gelişimi neyseki.Kızlarr 30+4 de doktora gittik.. bebiş 1730 gr. olmuş.. Doktor iri bi bebek olacakdedi.. Haziran 14 diyordu şimdi 4üne aldı tarihi, 10 gün ilerden gidiyormuş, hem boyu hem kilosu.. Normal doğumdan hepten tırstımSizin bebişlerin kilosu 30. haftada nasıldı?
Canim bira mayasi dedigin malt icecegi mi ben malt iceceklerinden icmistim sutumu cok arttirdi ama kalorisi cok fazlaydi cok da kilo aldirdi
sen cozdun bu amigurimi isini yaz gelmeden bi denemede ben yapim:)şimdi okudum. sabahtan beri terasa serdim halı oturuyordum çay sicak çikolata eşliğinde. amigurumi deniyorum demiştim. yapılışı yanlış anlamışım ör ör bitmiyor. sabah tepemde bir ampul yandı
baştan doğru şekilde başladım tavşanımın kafadı bedeni tek kulağı bitti. ben de amele yanığı oldum
kaç haftadır hiç aşermedim. kaç aylık gebeyim. dün bi gergin bi mevzular vardı ondan tatlı istedi bümyem. dedim telde vücud tatlı istiyor. bugün aklıma geldi ilk defa bişi istemişim onu da almamışın
gelirken alim dedi hiç duymamış. e dedim yazdım ztn. okumamışımdır dedi
unutmazsa sütlü nuriye al dedim. bakalım gelecek mi. bulamaz falan şimdi
ben çocuğa dün al dediklerim geldi
bnce guzel isim anlamida guzel madem bi kac kezde ruyanda gormussun esinlede konusup dusunun derimKızlar bundan 2 ay kadar önce rüyamda oğluma CİHAN ismini verdiğimi görmüştüm. Şu bikaç gündür yine gördüm. Acaba bu ismi mi koymalıyım. Hala isim bulamadık, ben de hep dua ediyorum hayırlısı malum olsun eşime yada bana die. Sizce nasıl bu isim? Fikirlerinizi merak ediyorum.
yrn kontrolum var canm 30+1 olcaz ins.yazarm burdan kilosunu en son onde gidiyor demisti dr.umKızlarr 30+4 de doktora gittik.. bebiş 1730 gr. olmuş.. Doktor iri bi bebek olacakdedi.. Haziran 14 diyordu şimdi 4üne aldı tarihi, 10 gün ilerden gidiyormuş, hem boyu hem kilosu.. Normal doğumdan hepten tırstımSizin bebişlerin kilosu 30. haftada nasıldı?
yrn kontrolum var canm 30+1 olcaz ins.yazarm burdan kilosunu en son onde gidiyor demisti dr.um
ama belli olmaz bebislere.saglikli olsunlar yeter
ya
benimkide tam 3 hafta ileri. ultrason ileri olunca erken mi alınıyor..
Geçen hafta yaklaşık 1kg demişti doktor:/
biz gerideyiz galiba
Ben de 30+2 de gitmiştim 1.556 yıdı kilosu. Normal demişti dr. Benim de bu kontrole kadar hep ilerde çıkıyordu tarih 6 haziran, 3 haziran olmuştu. Şimdi normale döndü 13 haziran çıktı en son. Ben de korkuyordum iri bebek die hatta dr şekerin yüksek galiba demişti. O yüzden bebek fazla gelişiyor demişti. Diyetteyim 2 aydır ve normale dönmüş gelişimi neyseki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?