2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

O benim mucizem zaten teyzesi, o minicik bedeniyle nelerle uğraşıyor Rabbim güç veriyor da...

merhaba , 32 haftamı doldurmama 2 haftacık kaldı bir hafta daha idare ediyim izne ayrılıyım diyorum aranızda doğum iznine çıkacak olan var mı? hangi haftada çıkmayı planlıyorsunuz?

Canım ben de sardım şu amigurumi işine sağol :) Minik bi topla başladım. Şimdi de civciv yapıcam inşallah. Sayılarını bulamdım ama kendim yapıyorum artık. Sen nerden aldın sayıları?

Bende şekerde yoktu.. Hatta tahlillerime de baktı, şeker yüklemesine gerek duymadı doktorum.. Dktor son iki kontrolde de iri bi bebek olacak, dedi. Muhtemelen normal doğum demez heralde,
Ben de şeker yüklemesi yaptırmadım canım. Ama bebek iri olunca direk şekere bağlıyorlar bu durumu doktorlar. Benim açlık yokluk şekerim normal çıkmıştı ve yükleme istemedi drum ama ben ne olur ne olmaz şekerli gıdaları, ekmeği kestim ve iyiki yapmışım, bebeğim adet tarihime uygun boyuta gelmiş şimdi. Öncesinde 10-15 gün ilerde çıkıyordu. Normal doğum istediğim için iri olması korkutmuştu beni yoksa çokta mühim deil tombiş olsun varsın

Son düzenleme:
Canım ben de sardım şu amigurumi işine sağol :) Minik bi topla başladım. Şimdi de civciv yapıcam inşallah. Sayılarını bulamdım ama kendim yapıyorum artık. Sen nerden aldın sayıları?

internette aratınca bunu buldum
http://amigurumiaskina.blogspot.com.tr/2013/11/amigurumi-tombik-tavsan-yapls-amigurumi.html

ama
1
2
3... diye her sırayı yazmış

8-9. 42X

gb yazan açıklamaları 9 çarpı 42 x gibi yorumlamıştım saf gb. 8 ve 9. sıra 42x şeklinde olacak

Bnde nasılsa şekerim yok diye rahat rahat yiyip içiyorum ama Zaten 15 kilo aldım.. Hamilelikden önce 48 kilocuktum ah ahh :)

Merhaba güzel annikler,bugün evin yakınında bir bebiş doğmuş onu görmeye gittik arkadaşlarla. 38 haftalık sezeryan ile almışlar, şuan 17 günlük. Aman Allah'ım minicik bir şey kucağıma aldım, sevdim mis gibi birşey. Yatağa yatırdım kusacak gibiydi yan çevirdim bulokkkk elime de çıkardı paşa, oğlum da nasıl tekmeliyor içerden bırak diye herhalde. Çok iyi geldi bebişi görmek ,Allah sağlıkla kucaklamayı nasipbetsin hepimize inşallah

Kizlar bgn gunum vardi 15kisicik geldi coluk cocuk aman Allahim asiri agrim var belimden kasiklarima vuruyor bana is yaptirmadilar ama dun temizlik vardi kadinin basinda durmaktan yoruldum sanirim bgn de dinlenemeyince ondan olmustur dimi yarin da okul var boyle belden kasiklara vuran sanki surekli idrar yapacakmis gibi baskisi olan var mi normal mi

Bnde nasılsa şekerim yok diye rahat rahat yiyip içiyorum ama Zaten 15 kilo aldım.. Hamilelikden önce 48 kilocuktum ah ahh :)
Ben 57 kiloyla hamile kaldım şuan 65im. Normal doğum düşünüyorsan senin kilonunda fazla olmaması iyi olur canım. İstersen azalt tatlıyı. Tabi doktorunla konuş önce

Acaba nerelere kayboldu bu dediginiz arkadasiniz geldii.

3 gunde Izmir ve foca sefasi yaptik. Optimum, decathlon, kemeraltini alt ust ettik. Kendime giyim bulamadigim icin dogumsonrasi "seni yenecegim Izmir magazalari" nidalari attim. Sevdicegimse gardolabini yeniledi resmen.

Joie litetrax modeli turkiye capinda tukenmis. Vardir bir hayir diyerek protesto ettim.
Simdide 3 gundur ayakta kalmis ve helak olmus yavrumu dinlendirecegim. Iyi geceler sizeee

Ikisini de alcam ben
ben gecelik aldım
ben pijama + sabahlık aldım sezeryanda pansuman olacağından geceliği tavsiye etmem
Ben önceki gebeliğimde ikisini de almıştım ama sadece geçelimi kullanmıştım ben ertesi günde taburcu olmuştum pansumani evde eşim yaptı ama ikisinide bulundur bence doğum sonrası o kadar acı çekmiştim ki iç çamaşırı bile zor giydim

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…