- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.761
O da olucak insallah annesi, az kaldi az daha sabir. O minicik bedenine bakipta korkma o o kadaar güçlü ki. Bir sürü melek var basinda, hemsire ablalari da var. Allahin izniyle toparlayip çıkacak ordan kisa zamanda. Annesini de hissediyordur, o yüzden güçlü ol. Sende onun bir meleğisin.
Canım ben de sardım şu amigurumi işine sağol :) Minik bi topla başladım. Şimdi de civciv yapıcam inşallah. Sayılarını bulamdım ama kendim yapıyorum artık. Sen nerden aldın sayıları?şimdi okudum. sabahtan beri terasa serdim halı oturuyordum çay sicak çikolata eşliğinde. amigurumi deniyorum demiştim. yapılışı yanlış anlamışım ör ör bitmiyor. sabah tepemde bir ampul yandı
baştan doğru şekilde başladım tavşanımın kafadı bedeni tek kulağı bitti. ben de amele yanığı oldum
kaç haftadır hiç aşermedim. kaç aylık gebeyim. dün bi gergin bi mevzular vardı ondan tatlı istedi bümyem. dedim telde vücud tatlı istiyor. bugün aklıma geldi ilk defa bişi istemişim onu da almamışın
gelirken alim dedi hiç duymamış. e dedim yazdım ztn. okumamışımdır dedi
unutmazsa sütlü nuriye al dedim. bakalım gelecek mi. bulamaz falan şimdi
ben çocuğa dün al dediklerim geldi
Ben de şeker yüklemesi yaptırmadım canım. Ama bebek iri olunca direk şekere bağlıyorlar bu durumu doktorlar. Benim açlık yokluk şekerim normal çıkmıştı ve yükleme istemedi drum ama ben ne olur ne olmaz şekerli gıdaları, ekmeği kestim ve iyiki yapmışım, bebeğim adet tarihime uygun boyuta gelmiş şimdi. Öncesinde 10-15 gün ilerde çıkıyordu. Normal doğum istediğim için iri olması korkutmuştu beni yoksa çokta mühim deil tombiş olsun varsınBende şekerde yoktu.. Hatta tahlillerime de baktı, şeker yüklemesine gerek duymadı doktorum.. Dktor son iki kontrolde de iri bi bebek olacak, dedi. Muhtemelen normal doğum demez heralde,
Canım ben de sardım şu amigurumi işine sağol :) Minik bi topla başladım. Şimdi de civciv yapıcam inşallah. Sayılarını bulamdım ama kendim yapıyorum artık. Sen nerden aldın sayıları?
Ben de şeker yüklemesi yaptırmadım canım. Ama bebek iri olunca direk şekere bağlıyorlar bu durumu doktorlar. Benim açlık yokluk şekerim normal çıkmıştı ve yükleme istemedi drum ama ben ne olur ne olmaz şekerli gıdaları, ekmeği kestim ve iyiki yapmışım, bebeğim adet tarihime uygun boyuta gelmiş şimdi. Öncesinde 10-15 gün ilerde çıkıyordu.
Benim pazartesi badliyr ama bes hafta erteltmek için yarn doktora gidcgmmerhaba , 32 haftamı doldurmama 2 haftacık kaldı bir hafta daha idare ediyim izne ayrılıyım diyorum aranızda doğum iznine çıkacak olan var mı? hangi haftada çıkmayı planlıyorsunuz?
Ben bu cuma ayriliyorum 32+1demerhaba , 32 haftamı doldurmama 2 haftacık kaldı bir hafta daha idare ediyim izne ayrılıyım diyorum aranızda doğum iznine çıkacak olan var mı? hangi haftada çıkmayı planlıyorsunuz?
Ikisini de alcam benSezeryan doğum yapıcaklar pijamamı aldınız gecelikmi
Ben 57 kiloyla hamile kaldım şuan 65im. Normal doğum düşünüyorsan senin kilonunda fazla olmaması iyi olur canım. İstersen azalt tatlıyı. Tabi doktorunla konuş önceBnde nasılsa şekerim yok diye rahat rahat yiyip içiyorum amaZaten 15 kilo aldım.. Hamilelikden önce 48 kilocuktum ah ahh :)
Ben 57 kiloyla hamile kaldım şuan 65im. Normal doğum düşünüyorsan senin kilonunda fazla olmaması iyi olur canım. İstersen azalt tatlıyı. Tabi doktorunla konuş önce
Ikisini de alcam ben
ben gecelik aldımIkisini de alcam ben
Ben önceki gebeliğimde ikisini de almıştım ama sadece geçelimi kullanmıştım ben ertesi günde taburcu olmuştum pansumani evde eşim yaptı ama ikisinide bulundur bence doğum sonrası o kadar acı çekmiştim ki iç çamaşırı bile zor giydimben pijama + sabahlık aldım sezeryanda pansuman olacağından geceliği tavsiye etmem
aynı şeyi yapmışsz bugn canm. bnm de eşim bebek odasını boyadı bugn :)Geçmiş olsun canım. Babamız bebiş odasını boyuyor bizim de kaldık böyle
Bzi bitiremedik dahaaynı şeyi yapmışsz bugn canm. bnm de eşim bebek odasını boyadı bugn :)
Çok teşekkür ederimcnm isminin esması Er Rafi
ER-RAFİ;Dilediğinin makam ve mertebesini yükselten,dostlarını yücelten;dilediğini aziz kılan.Zillettten izzete terfi ettiren,düşeni kaldıran,dereceleri artıran.
Ebced değeri ve zikir saati:
Bu mübarek ismin zikri(351) adettir.Zikir saati Güneş,günü Pazardır.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Kaynak
- Bu ismi belirtilen miktarda saatinde ve zamanında okumaya devam eden kimse,istediğinin gönlünü kendine bağlar.
Bu ismin ve terkibinin müthiş bir tesir gücü vardır.Dünya ve ahiret derecelerini yükseltmek isteyenler,hakl arasında sevilip sayılmak ,şeref ve itibar görmek ve yücelmek,Allah tarafından sevilmek isteyenler bu mübarek ismin etkisiyle istediklerine ulaşabilirler.- Bu ismin zikrine devam edip vird edinenlerin gam,kasavet ve kederi kalkar.
- Bir yere rüzgar estirmek için bu ismin tertibine başvurulur.Rüzgar ne taraftan eserse ,tertibi yapan kimse o tarafa arkasını döner.Çokça tecrübe edilmiştir.
- Zulmünden korkulan bir kimsenin huzuruna girilmezden önce 70 kere okuyan kimse,o zalimin zulmünden emin olur.
- Saldırı ve malının gasp edilmesinden korkan kimse 70 kere okursa korunur.
- Gece yarısı 351 defa okuyan kimse,gönül rahatlığına ulaşır.İşlerinde kolaylık görür.Zenginleşir.İsteğine kavuşur.
- Kısacası her türlü işte başarılı olmak,makam ve mevkide yükselmek,şeref ve itibar sahibi olmak isteyenlere ,bu ismin zikrine devam etmelidirler.
r Arif Arslan(Allahın isimlerinin sırları)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?