- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.781
benım 75 lıkte 150 cıktı ama 1 hafta dıyet ve gunluk kan alımında yuksek cıktı doktorum endıkrınologa yonlendırdı gerekırse ınsulıne baslayacagız dedıŞekeri yüksek çıkanlar diyetiniz nasıl gidiyor?
benim 50lik yüklemede 197
100lükte 215 çıktı
Bzmki btti cnm da szn de biter merk eyme. Bnm eşim bu tarz şylere meraklıdr ondan el alşknlığı var. Bşlndı ya bter inşBzi bitiremedik daha
Herkese guünaaydıın :)
Dün kızım o kadar hareketliydi ki uyutmadı annesini.
Ve ilk defa canımı acıttı hareketleri.
Çok kuvvetlenmiş maşallah.
Doğuruyorum bile sandım bi ara
İyi haberlerle gel canım inşallah.Günaydın :) Benim kizimda kimildandi durdu :)) Birazdan kontrole gidicez özlemişim kuzumu
Herkese mutlu pazarlarkocişi koluna takan çeşmelerde sanırım.. Benim içinde gexin kızlar..
Bizde mutluyuz.. Kilo almış kuzucuklar..iyi gidiyor inş 37-38 de dogacaklar dedi Dr. amcamız..
Bi de kilo alamiyordum.artik karbonhidrat ve yağlı şeyler yiyebilirsiniz dedi..akşama makarna var.Allahim hazirandan beri pilav makarna börek yemiyordum
İyi haberlerle gel canım inşallah.
Bende cumartesi gördüm cimcimeyi :) kocaman oldular artık sığmıyorlar kaplarına :)
Eki Görüntüle 1491034
Benim güzel kızımın yeni cicileri heheh :) lcwda çok güzel şeyler var tavsiye ederim :)
Inşallah teyzesi. Onceki gece ruyamda kizima ciciler baktığımızı görmüştüm babasiyla, dun gittik aldik. :) bi de ruyamda bi meyve gördüm cok guzeldi ama yiyemedim rüyamda. Misafirlige gittiğimizde sansima ikram ettiler. Kizim da cok mutlu oldu heralde. Gercekten sigamiyorlar artik dun o kadar acitti ki canimi kaburgalarima dayadi ayaklarini kafasini da sola dayadi iki yerden birden hic durmadan kimildadi ittirdi durdu. En son dedim aaah sirt üstü yattim biraz durdu bende bayilmisim en sonunda. O hareket sonucu tabi tuvalete tasinip durdum :)Cok guzeller yaa,Güle güle giysin minik kuzu inşallah annesi...
Hahah evet aynen öyleydik şükür allaha kucagimiza almaya da az kaldi :)Evet çok güzel hareketlerini hissetmek ilk zamanlar ne zaman hareket edecek ne zaman hissedincem diye meraklaniyordum hatirlayıp güldüm şimdi
canım yaa ben yazdan şeftali konservesi yapmıştım mis gibi taze taze. bitti 3 ay önce. bitmese yollardım kargoylasen cozdun bu amigurimi isini yaz gelmeden bi denemede ben yapim:)
caniniz cekmesin kizlar bende aylardr seftali aseriyrm hic bir yerde bulamdik yaz gelsede doya doya yesem.seninkini bulmak kolay:))
bnce guzel isim anlamida guzel madem bi kac kezde ruyanda gormussun esinlede konusup dusunun derim
yrn kontrolum var canm 30+1 olcaz ins.yazarm burdan kilosunu en son onde gidiyor demisti dr.um
ama belli olmaz bebislere.saglikli olsunlar yeter
Canmm cok Sağol artk biraz daha sabredeyim 1 aya cikar ins.canım yaa ben yazdan şeftali konservesi yapmıştım mis gibi taze taze. bitti 3 ay önce. bitmese yollardım kargoyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?