2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba sevgili anneler, ben yine sizlere bişey sormak istiyorum. 32. haftada izne ayrılacak olan arkadaşlar tam 32 dolduğunda mı ayrılıyoruz. Yani benim çarşamba 32. hafta bitiyor ama ben perşembe cuma da çalışayım diyorum hafta yarıda kalmasın diye. O durumda ben çalışırsam perşembe cuma 2 gün için çalışabilir raporu alman gerekir diyenler var kafam karıştı. cumadan sonra direk çalışamaz raporu alsam problem olur mu acaba? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.:)

Kızlaaar bulunduğum ilde sonunda bi hastanede doğuma hazırlık ve nefes eğitimi dersleri açıldı, 4 gün 3 er saat, çok sevindim hemen ulaştım, 300 tl demesinler mi çok üzüldüm, bukadar masrafın arasında bide buna para ayıramıcaz galiba.. Normal mi bana mı çok geldi yoksa fiyatı??

Şekeri yüksek çıkanlar diyetiniz nasıl gidiyor?
benim 50lik yüklemede 197
100lükte 215 çıktı
benım 75 lıkte 150 cıktı ama 1 hafta dıyet ve gunluk kan alımında yuksek cıktı doktorum endıkrınologa yonlendırdı gerekırse ınsulıne baslayacagız dedı

ben değil de kardeşim çocuğa birşeyler almış resmi geldi şimdilik.

bugünde içeride bşr hareket. ilgisiz mi kaldı acaba sürekli örgüyle uğraştım diye. sesimi bile duymamıştır normal bir gün kadar

Eklentiler

• IMG-20150412-WA0028.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20150412-WA0026.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG-20150412-WA0025.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20150412-WA0010.webp
    22 KB · Görüntüleme: 103
Herkese guünaaydıın :)

Dün kızım o kadar hareketliydi ki uyutmadı annesini.
Ve ilk defa canımı acıttı hareketleri.
Çok kuvvetlenmiş maşallah.
Doğuruyorum bile sandım bi ara

Oyyy maşallah kuzucuklara,seninde gözün aydın annesi,artik doya doya ye canım ozaman...

Cok guzeller yaa,Güle güle giysin minik kuzu inşallah annesi...
Inşallah teyzesi. Onceki gece ruyamda kizima ciciler baktığımızı görmüştüm babasiyla, dun gittik aldik. :) bi de ruyamda bi meyve gördüm cok guzeldi ama yiyemedim rüyamda. Misafirlige gittiğimizde sansima ikram ettiler. Kizim da cok mutlu oldu heralde. Gercekten sigamiyorlar artik dun o kadar acitti ki canimi kaburgalarima dayadi ayaklarini kafasini da sola dayadi iki yerden birden hic durmadan kimildadi ittirdi durdu. En son dedim aaah sirt üstü yattim biraz durdu bende bayilmisim en sonunda. O hareket sonucu tabi tuvalete tasinip durdum :)

canım yaa ben yazdan şeftali konservesi yapmıştım mis gibi taze taze. bitti 3 ay önce. bitmese yollardım kargoyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…