- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.641
bazı işverenler gerçekten anlayışlı oluyor; bu teklifi götürdüm de ücretimi ödesinler ben de toplu aldığım parayı şirkete vereyim diye kabul etmediler...sağol canım bakalım Allah yardım eder; araştırıyorum başka yolları..
Ben de 2 gündür adalat kullanıyorum. Ama geceleri uyuyamamaya başladımkulaniyrm canm adalat ve igneyede 35.haftaya kadar devam dedi dr.ama bu hafta baska bir dr.a daha gidicem bakalim o ne dicek bnm durumla ilgili
yok canım işçilerden bahsediyorum.sgk ortak herkese bakıyor ama bazı konularda uygulama farklılıkları var. mesela sizin ücretsiz izin hakkınız 12 ay olması lazım gibi.sgk'lı derken devlet memurlarını mı kastediyorsun yoksa işçileri mi... hepsi birleştiya artık... devlet memurlarında öyle birşey yok.. her ay alıyoruz maaşımızı ama işçileri bilemiyorum tabiki..
Ben 1 tane aldım şimdilik. 1 tane de görümcem alacak. Sonrasında 1 tane daha alırım diye düşünüyorumkızlar kaç tane nevresim takımı aldınız??
saol canım işverenler böyle işte..napalım, tek bebeğimiz sağlıkla doğsun da diyoruz artık bir çıkar yol bulacağız.Allah yardımcın olsun, bir çıkar yol bulursun inş.
İş veren için işçinin bir önemi yok bu devirde.
Acımasızlar.
merhaba anneler hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerde iyidir
bu hafta doktor kontrolüm vardı oğluşum kilosu herşeyi normaldi cok şükür sadece doktorum plasentanın biraz rahimi kapadıgını ve aşağıda oldugunu söyledi ilerleyen haftalarda yukarı cıkması gerektiğini söyledi ogünden beri moralim bozukcünkü aşağıda olması normal doğumu engeller ve başka sorunlara yol açabilirmiş bu gibi durumla karşılaşan var mı?
birde artık ağırlaşmaya başladım sanırım kaburgalarıma ve alt kasıklara cok baskı yapıyor geçen haftaya kadar pire gibi dolaşan ben artık 2 adım yürüyünce yorulur oldum
hadi hayırlısıyla inşallah, sağlıkla doğsun bebişlerin..ikizlere hamilelik de ayrı bir zordur canım ya biz bir tanesinin tekmesiydi, ağrısıydı uğraşırken sen daha büyüğünü yaşıyorsun..allah gücünü arttırsın..insan nasıl sabırsızlanıyor, ben de zaman yaklaştıkça daha zor sabrediyorum.canlarrrrrr kuzularrrrr nasılsınız :) herkesler iyidir umarım :) biz yatak istirahatine devam evin içi çok telaşlı her an doğabilirler diye hazırlıklar hızlandı :)))) odamız kağıt kaplandı mobilyalarımız kuruldu yarında cicilerimiz yıkanıp paklanacak :))))))
o yolu denedim canım ama maalesef şirket müdürüm uygulamaya sıcak bakmadı..zaten bu tarz konularda çok duyarsızlar.
Doktoruna güveniyor musun canım? Normal doğumdan yana mı?
Son zamanlarda sezeryan için hep bir bahane buluyorlar gibi geliyor bana.
Nası insanlar bu ya patron olsa anlarım(duyarsız olmasını) ama müdüre ne oluyor ki çalışandan yana olacağına hey Allahım sana havale ediyorum böyleleriniDuyarsızlığın başka bir örneğini vereyim canım 2 gündür işe gelemiyorum gıda zehirlenmesi yaşadım pazartesi günü sabah aradım işverenlerimi (karı-kocalar) birinin tel kapalı birinin teli cevap vermiyor bende iş yerini arayıp çalışma arkadaşıma rahatsız olduğumu bildirdim.(henüz doktora gitmemiştim zehirlendiğimi bilmiyorum) çalışma arkadaşım ulaşamadığımı rahatsız olduğumu gelemeyeceğimi bildirmiş. Stajyerim arayıp nasıl olduğumu bebeği vs sordu( daha 17 yaşında kızcağız ama insan olduğu için merak etmiş )zehirlendiğimi vs söyledim oda patronlarıma iletmiş haliyle salı günüde işe gitmedim Hiç kimse aramadı geçmiş olsun diye ve bugun hala halsizliğim olmasına rağmen işe geldim ağız ucuyla bir geçmiş olsun ve surat asıyorlar inanamıyorum ya Çok tuaflar Allah a havale ediyorum onlarıda çok uzun yazmışım ama doldum kusura bakma tatlım..
Iyi günler hanimlaar napiyorsunuz bakalim :))
güveniyorum canım tam tersi normal doğumu destekleyen biri geçen kontrole yoktu böyle bir sorun ne zaman yukarı cıkar acaba
Kvler burda ya canim. Bir de bugun yemege gittik kvlemle. Bakiyorum buraya da ama cok yazamıyorum :)İyi günler canım.
Nerelerdesin görünmüyorsun.
Kvler burda ya canim. Bir de bugun yemege gittik kvlemle. Bakiyorum buraya da ama cok yazamıyorum :)
Nası insanlar bu ya patron olsa anlarım(duyarsız olmasını) ama müdüre ne oluyor ki çalışandan yana olacağına hey Allahım sana havale ediyorum böyleleriniDuyarsızlığın başka bir örneğini vereyim canım 2 gündür işe gelemiyorum gıda zehirlenmesi yaşadım pazartesi günü sabah aradım işverenlerimi (karı-kocalar) birinin tel kapalı birinin teli cevap vermiyor bende iş yerini arayıp çalışma arkadaşıma rahatsız olduğumu bildirdim.(henüz doktora gitmemiştim zehirlendiğimi bilmiyorum) çalışma arkadaşım ulaşamadığımı rahatsız olduğumu gelemeyeceğimi bildirmiş. Stajyerim arayıp nasıl olduğumu bebeği vs sordu( daha 17 yaşında kızcağız ama insan olduğu için merak etmiş )zehirlendiğimi vs söyledim oda patronlarıma iletmiş haliyle salı günüde işe gitmedim Hiç kimse aramadı geçmiş olsun diye ve bugun hala halsizliğim olmasına rağmen işe geldim ağız ucuyla bir geçmiş olsun ve surat asıyorlar inanamıyorum ya Çok tuaflar Allah a havale ediyorum onlarıda çok uzun yazmışım ama doldum kusura bakma tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?