2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Allah yardımcın olsun, bir çıkar yol bulursun inş.

İş veren için işçinin bir önemi yok bu devirde.

Acımasızlar.

kulaniyrm canm adalat ve igneyede 35.haftaya kadar devam dedi dr.ama bu hafta baska bir dr.a daha gidicem bakalim o ne dicek bnm durumla ilgili
Ben de 2 gündür adalat kullanıyorum. Ama geceleri uyuyamamaya başladım Ondan mı yoksa ciğer geliştirici iğneden mi oldu bilemedim.

sgk'lı derken devlet memurlarını mı kastediyorsun yoksa işçileri mi... hepsi birleştiya artık... devlet memurlarında öyle birşey yok.. her ay alıyoruz maaşımızı ama işçileri bilemiyorum tabiki..
yok canım işçilerden bahsediyorum.sgk ortak herkese bakıyor ama bazı konularda uygulama farklılıkları var. mesela sizin ücretsiz izin hakkınız 12 ay olması lazım gibi.

Allah yardımcın olsun, bir çıkar yol bulursun inş.

İş veren için işçinin bir önemi yok bu devirde.

Acımasızlar.
saol canım işverenler böyle işte..napalım, tek bebeğimiz sağlıkla doğsun da diyoruz artık bir çıkar yol bulacağız.

benim de ilk gebeliğimde son ay çok aşırı kaşıntım olmuştu erim ayaklarım bacaklarımda özellikle bunda ara ara oluo. o zaman dr m karaciğer taraması yaptırmıştı çok şükür hiçbişey çıkmamıştı. sonra benim zamanında egzama bşlngıcı geçirmştim ondan olabilir dendi. vücudun suyu az gelio diye. aşırı kusmadan serum takılınca kaşıntım birden durdu. bizde o zaman sudan dolayı olabileceğini düşündük. hatta bi keresinde kaşıntıya dayanamaıp gidip serum taktırmıştım. bu hamileliğimde de oluo ama çok şükür o kadar değil. buarada benim karnımda taş gibi oluo bi anda ctesi dr ye sordum artık normal dedi. ama bir saatte on kezi geçerse sıkıntı olur hemen gelmelisin dedi. bilginiz olsun kızlar

merhaba anneler hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerde iyidir
bu hafta doktor kontrolüm vardı oğluşum kilosu herşeyi normaldi cok şükür sadece doktorum plasentanın biraz rahimi kapadıgını ve aşağıda oldugunu söyledi ilerleyen haftalarda yukarı cıkması gerektiğini söyledi ogünden beri moralim bozuk cünkü aşağıda olması normal doğumu engeller ve başka sorunlara yol açabilirmiş bu gibi durumla karşılaşan var mı?
birde artık ağırlaşmaya başladım sanırım kaburgalarıma ve alt kasıklara cok baskı yapıyor geçen haftaya kadar pire gibi dolaşan ben artık 2 adım yürüyünce yorulur oldum

Doktoruna güveniyor musun canım? Normal doğumdan yana mı?

Son zamanlarda sezeryan için hep bir bahane buluyorlar gibi geliyor bana.

hadi hayırlısıyla inşallah, sağlıkla doğsun bebişlerin..ikizlere hamilelik de ayrı bir zordur canım ya biz bir tanesinin tekmesiydi, ağrısıydı uğraşırken sen daha büyüğünü yaşıyorsun..allah gücünü arttırsın..insan nasıl sabırsızlanıyor, ben de zaman yaklaştıkça daha zor sabrediyorum.

o yolu denedim canım ama maalesef şirket müdürüm uygulamaya sıcak bakmadı..zaten bu tarz konularda çok duyarsızlar.

Nası insanlar bu ya patron olsa anlarım(duyarsız olmasını) ama müdüre ne oluyor ki çalışandan yana olacağına hey Allahım sana havale ediyorum böylelerini Duyarsızlığın başka bir örneğini vereyim canım 2 gündür işe gelemiyorum gıda zehirlenmesi yaşadım pazartesi günü sabah aradım işverenlerimi (karı-kocalar) birinin tel kapalı birinin teli cevap vermiyor bende iş yerini arayıp çalışma arkadaşıma rahatsız olduğumu bildirdim.(henüz doktora gitmemiştim zehirlendiğimi bilmiyorum) çalışma arkadaşım ulaşamadığımı rahatsız olduğumu gelemeyeceğimi bildirmiş. Stajyerim arayıp nasıl olduğumu bebeği vs sordu( daha 17 yaşında kızcağız ama insan olduğu için merak etmiş )zehirlendiğimi vs söyledim oda patronlarıma iletmiş haliyle salı günüde işe gitmedim Hiç kimse aramadı geçmiş olsun diye ve bugun hala halsizliğim olmasına rağmen işe geldim ağız ucuyla bir geçmiş olsun ve surat asıyorlar inanamıyorum ya Çok tuaflar Allah a havale ediyorum onlarıda çok uzun yazmışım ama doldum kusura bakma tatlım..

Allah nasip ederse salı günü de benim kontrolüm var, bakalım benim doktorum doğum hakkında ne söyleyecek.

İlk doğumum çok kolay ve normal bir doğumdu şükür rabbime.

Aynı doktora gidiyorum yine bakalım bu defa ne diyecek.

Muhtemelen çatı muayenesi vs. yapmak normal doğum yaptığım için. Ama Gece de olsa doğuma girdiği için uykudan uyanıp gelmek yerine sez. önerir mi?

Oysaki Ankara da sez. sonrası normal doğumu destekleyen ve yaptıran doktorlar arasında.

Ama son zamanlarda öyle çok sez. duyuyorum ki doktorumun ne diyeceğini merak etmeden edemiyorum.

Doktoruna güveniyor musun canım? Normal doğumdan yana mı?

Son zamanlarda sezeryan için hep bir bahane buluyorlar gibi geliyor bana.

güveniyorum canım tam tersi normal doğumu destekleyen biri geçen kontrole yoktu böyle bir sorun ne zaman yukarı cıkar acaba

Allah herkesi iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inş.

güveniyorum canım tam tersi normal doğumu destekleyen biri geçen kontrole yoktu böyle bir sorun ne zaman yukarı cıkar acaba

İnş. çıkar yukarı canım.

Benim bir bilgim yok çıkar mı ? ne zaman çıkar vs. Ama Allah gönlüne göre versin inş. çıkar.

canım çok geçmiş olsun, ciddi birşey yoktur umarım..gıda zehirlenmesi de hafife alıncak gibi değildir, nasıl insanlar işte.. bayan/erkek kimseye öyle davranılmaz ama sen bir de hamilesin en hassas dönemindesin..vicdansız bunların hepsi gerçekten..müdürü de patronu da hep aynı..birbirlerini tutuyorlar hep..allah bildiği gibi yapsın valla..
benim da zaman zaman iş yerinde sinirimi bozuyorlar ama bebeğime odaklanmaya çalışıyorum.sen de hiç sıkma canını boşver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…