2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah herkesi iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inş.
Aminn Cümlemizi İnşallah..
Çok saol canım takmıyorum ben onları gerçekten çünkü 2,5 senedir burdayım bi değişikler biri işe gelmesin izin alsın vs sanki dersin en büyük düşmanları gibi gerçi arkadaştan öğrendim surat asmalarının nedeni salı günü gelemeyeceğim diye onları tekrardan aramamammış çok komikler ya zehirlenen ben üstüne hamile olan bu zehirlenme bebeğime zarar verirmi korkusundan ne yapacağımı şaşırmışım ki zaten berbat bi sancı içindeydim ama onları nasıl aramamışım ego olurda bu kadar mı olur. Kim kimi araması gerekir acaba diye yüzüne söyleyesim var ama arkdaşı zor durumda bırakacığım için susuyorum...

Mrb Haziran anneleri. Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Hamileliğimin 30.Haftasındayım. Tahmini doğm tarihim 25 Haziran. 27 Yaşındayım. Benim de plesentam aşağı da (yani tıptaki adıyla plesente previa totalis) olduğu için dr. um sezeryanla doğum yapacağımı, çok ağır iş yapmamaı tavsiye etti.

Hoşgeldin canım.

Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.

Cnm yaa cogu hamilede oluyor kasinma maleseffff.... bnde yok grrci ins seninde gecer... o popo gibi seyi sordum normaldir dedi. Olacak dedi. Bnmki bikac saniyelik geciyorr....
Aman canım dikkat et.30 sn de gecmeliymiş. Vallahi büyütmekten göbek kaşinsa tmm dicem de.bu el ayak kaşıntı si gebelik kolestazi deniyormuş. Çok sinir bozucu.ömrümde kaşindigimi bilmem.kan oturuyor ayaklarima

Ciğer gelişti fıçı ne zaman vuruluyor RAM bilmiyorum.riske gore davranıyor sanırım Dr.lar. benim vuruldukları m ayni zaman da ciğer geliştirici ymiş.sanırım ayrı vurmayacak.

Ark.im tek gebe 33. Haftasında 2.5 a düşmüş rahim ağzı.Dr.u 2 doz vurdu ona.tümüyle Dinleniyor,kalkmiyorum o da.

Evet canim kullanıyorum adalat. Kasilmalarim siddetlendigi gin erken almistim hemen kasilmalarimi kesmisti
Sen sürekli kullanmıyorsun o zaman? Ben her gün kullanacağım ama yan etkilerine baktım çok fazla. Bi de benim tansiyonum normalde 8-5 şimdi ne olacak bakalım

Tatlim ne ignesini gun asiri kullaniyorsun proluton mu

Anladim cnm bnm rahim agzi 2cm.den bile kisaaa. Risk grubundayim bnde durmadan yatiyorum banyoya girmeye korkuyorum. Dusun evde yalnizken tuvalete bile telefonumla gidiyorum.... korkuyor insan... neyseki simdide doktordan geldim hersey yolunda dedi bu haftada ciger gelistirici yi ertelwywlim dedi. Diger haftalar her hafta devam edecekmisiz. Allaah sonumuzu hayreylesin. Sende dinlen bol boll...

Çok saol canım takmıyorum ben onları gerçekten çünkü 2,5 senedir burdayım bi değişikler biri işe gelmesin izin alsın vs sanki dersin en büyük düşmanları gibi gerçi arkadaştan öğrendim surat asmalarının nedeni salı günü gelemeyeceğim diye onları tekrardan aramamammış çok komikler ya zehirlenen ben üstüne hamile olan bu zehirlenme bebeğime zarar verirmi korkusundan ne yapacağımı şaşırmışım ki zaten berbat bi sancı içindeydim ama onları nasıl aramamışım ego olurda bu kadar mı olur. Kim kimi araması gerekir acaba diye yüzüne söyleyesim var ama arkdaşı zor durumda bırakacığım için susuyorum...[/QUOTE]

nasıl bir anlayış, nasıl zihniyet..neyse ki az kaldı doğum izni işyerinden uzaklaşmak adına da iyi olacak..tabi bebekle yorulacağız belki ama en azından kendi canımız için uğraşıcaz :)

Sen sürekli kullanmıyorsun o zaman? Ben her gün kullanacağım ama yan etkilerine baktım çok fazla. Bi de benim tansiyonum normalde 8-5 şimdi ne olacak bakalım
Tansiyoju baya dusuruyormus dikkat et ozellikle hic ac kalma. Bnmde 9 6 falan cikardi. ama pek etkilemedi bni. Biseyi yok yani. Ben 2aydir kullaniyorum cnm adalat. Ama cok etkili kasilmalarda. Mutlaka kullaanmalisin

Canım üzülme takma kafana bebek etkilenir inşallah çıkar yukarıyya bol bol dua et canım benim .Yorulma nedenin bebek büyüdüğündne dolayı olabilir.Geçici durumda olabilr benimde ara ara dönemlerde belim kaburgalarım bacaklarım ağrıyıp geçiyor bu sıralar hiç bir şey yapmak istmeiyorum ..Geçicidir üzülme canım .

Birde Yelizz hanıma güvendiğini biliyorum için rahatalayacaksa başka doktoruda git ....

nasıl bir anlayış, nasıl zihniyet..neyse ki az kaldı doğum izni işyerinden uzaklaşmak adına da iyi olacak..tabi bebekle yorulacağız belki ama en azından kendi canımız için uğraşıcaz :)[/QUOTE]

Ben çözemedim canım onları. Kesinlikle izni sabırsızlıkla bekliyorum ama ben malasef geç çıkacağım bebeğimle biraz daha uzun onunla ilgilenmek için sanırım dünyanın en güzel yorulması olacak onlara bakmak

Tansiyoju baya dusuruyormus dikkat et ozellikle hic ac kalma. Bnmde 9 6 falan cikardi. ama pek etkilemedi bni. Biseyi yok yani. Ben 2aydir kullaniyorum cnm adalat. Ama cok etkili kasilmalarda. Mutlaka kullaanmalisin
Günde 1 defa mı 2 defa mı kullanıyorsun? Doktorum günde 1 demişti eczacı 2 yazmış kafam karıştı

[QU OTE="mehtapmhtp88, post: 40508omer: 646562"]Günaydın kizlar bende cok uykusuzum of
bebegi bi kenarda toplanip sivrilen varmi? Karnimin kenarinda sanki bi deve kusu yumurtasi var gibi olduuuu. Poposu diye dusunuyorumm[/QUOTE]
Ben de kafasi diye seviyordum dun omuriliyi sirti cikti, ama boyle sert ve elma gibi bi seydi

bende adalat kullanıyorum 1 hafta daha kullanacağım sabah akşam sonra keselim dedi doktorum pazartesı tekrar kontrolüm var bakalım kilosu ne kadar olmuş en son gittiğimde sormayı unuttum inşallah 2 kiloyu geçer ciğer geliştiricileri zaten hastaneye yattığımda olmuştum rabbim yüzümüze gülsünde 36 tamamlayalım inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…