- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.661
İnş canım ya.ben bekleyeceklerine çok inanıyorum, inş öyle olur.anladım cnnmmm şimdi senın bu durumdan dolayı psikolojik bile kaşındıkça kaşınırsın. allah yrdımcın olsun cnm 34 ü tamamlasanız allahın izniyle çok ii olacak
Ben 1 tane aldım şimdilik. 1 tane de görümcem alacak. Sonrasında 1 tane daha alırım diye düşünüyorum
Aminn Cümlemizi İnşallah..Allah herkesi iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inş.
Çok saol canım takmıyorum ben onları gerçekten çünkü 2,5 senedir burdayım bi değişikler biri işe gelmesin izin alsın vs sanki dersin en büyük düşmanları gibi gerçi arkadaştan öğrendim surat asmalarının nedeni salı günü gelemeyeceğim diye onları tekrardan aramamammışcanım çok geçmiş olsun, ciddi birşey yoktur umarım..gıda zehirlenmesi de hafife alıncak gibi değildir, nasıl insanlar işte.. bayan/erkek kimseye öyle davranılmaz ama sen bir de hamilesin en hassas dönemindesin..vicdansız bunların hepsi gerçekten..müdürü de patronu da hep aynı..birbirlerini tutuyorlar hep..allah bildiği gibi yapsın valla..
benim da zaman zaman iş yerinde sinirimi bozuyorlar ama bebeğime odaklanmaya çalışıyorum.sen de hiç sıkma canını boşver canım
İnş canım ya.ben bekleyeceklerine çok inanıyorum, inş öyle olur.
bende 1 tane aldım uyku seti almicam onun için 1 tane daha alırım o zaman
Mrb Haziran anneleri. Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Hamileliğimin 30.Haftasındayım. Tahmini doğm tarihim 25 Haziran. 27 Yaşındayım. Benim de plesentam aşağı da (yani tıptaki adıyla plesente previa totalis) olduğu için dr. um sezeryanla doğum yapacağımı, çok ağır iş yapmamaı tavsiye etti.
İnş canım ya.ben bekleyeceklerine çok inanıyorum, inş öyle olur.
Evet canim kullanıyorum adalat. Kasilmalarim siddetlendigi gin erken almistim hemen kasilmalarimi kesmistiDoktor söylemedi canım. Ama iğneyi yaptırdım kasılmalarım arttı, bebek hareketlerinde de azalma oldu. Sen adalat kullanıyor musun?
Aman canım dikkat et.30 sn de gecmeliymiş. Vallahi büyütmekten göbek kaşinsa tmm dicem de.bu el ayak kaşıntı si gebelik kolestazi deniyormuş. Çok sinir bozucu.ömrümde kaşindigimi bilmem.kan oturuyor ayaklarimaCnm yaa cogu hamilede oluyor kasinma maleseffff.... bnde yok grrci ins seninde gecer... o popo gibi seyi sordum normaldir dedi. Olacak dedi. Bnmki bikac saniyelik geciyorr....
Sen sürekli kullanmıyorsun o zaman? Ben her gün kullanacağım ama yan etkilerine baktım çok fazla. Bi de benim tansiyonum normalde 8-5 şimdi ne olacak bakalımEvet canim kullanıyorum adalat. Kasilmalarim siddetlendigi gin erken almistim hemen kasilmalarimi kesmisti
Tatlim ne ignesini gun asiri kullaniyorsun proluton muCanımdr um biliyor.20 günden beri iğne vuruluyorum.ama kortizonlu. Akcigrr gelişimi sağlanıyor bi yandan. Evet dediğin gibi karaciğerle ilgili diye tahmin ediliyor.kan yapılamadı.yattigim için.. Simdi iğne gün aşırıya döndü. Azaltarak bıraktırmak istiyor.çünkü iğneden kaşıntı da erken doğumu tetikleyebiliyor
Anladim cnm bnm rahim agzi 2cm.den bile kisaaa. Risk grubundayim bnde durmadan yatiyorum banyoya girmeye korkuyorum. Dusun evde yalnizken tuvalete bile telefonumla gidiyorum.... korkuyor insan... neyseki simdide doktordan geldim hersey yolunda dedi bu haftada ciger gelistirici yi ertelwywlim dedi. Diger haftalar her hafta devam edecekmisiz. Allaah sonumuzu hayreylesin. Sende dinlen bol boll...Aman canım dikkat et.30 sn de gecmeliymiş. Vallahi büyütmekten göbek kaşinsa tmm dicem de.bu el ayak kaşıntı si gebelik kolestazi deniyormuş. Çok sinir bozucu.ömrümde kaşindigimi bilmem.kan oturuyor ayaklarima
Ciğer gelişti fıçı ne zaman vuruluyor RAM bilmiyorum.riske gore davranıyor sanırım Dr.lar. benim vuruldukları m ayni zaman da ciğer geliştirici ymiş.sanırım ayrı vurmayacak.
Ark.im tek gebe 33. Haftasında 2.5 a düşmüş rahim ağzı.Dr.u 2 doz vurdu ona.tümüyle Dinleniyor,kalkmiyorum o da.
Tansiyoju baya dusuruyormus dikkat et ozellikle hic ac kalma. Bnmde 9 6 falan cikardi. ama pek etkilemedi bni. Biseyi yok yani. Ben 2aydir kullaniyorum cnm adalat. Ama cok etkili kasilmalarda. Mutlaka kullaanmalisinSen sürekli kullanmıyorsun o zaman? Ben her gün kullanacağım ama yan etkilerine baktım çok fazla. Bi de benim tansiyonum normalde 8-5 şimdi ne olacak bakalım
Canım üzülme takma kafana bebek etkilenir inşallah çıkar yukarıyya bol bol dua et canım benim .Yorulma nedenin bebek büyüdüğündne dolayı olabilir.Geçici durumda olabilr benimde ara ara dönemlerde belim kaburgalarım bacaklarım ağrıyıp geçiyor bu sıralar hiç bir şey yapmak istmeiyorum ..Geçicidir üzülme canım .merhaba anneler hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerde iyidir
bu hafta doktor kontrolüm vardı oğluşum kilosu herşeyi normaldi cok şükür sadece doktorum plasentanın biraz rahimi kapadıgını ve aşağıda oldugunu söyledi ilerleyen haftalarda yukarı cıkması gerektiğini söyledi ogünden beri moralim bozukcünkü aşağıda olması normal doğumu engeller ve başka sorunlara yol açabilirmiş bu gibi durumla karşılaşan var mı?
birde artık ağırlaşmaya başladım sanırım kaburgalarıma ve alt kasıklara cok baskı yapıyor geçen haftaya kadar pire gibi dolaşan ben artık 2 adım yürüyünce yorulur oldum
Çok saol canım takmıyorum ben onları gerçekten çünkü 2,5 senedir burdayım bi değişikler biri işe gelmesin izin alsın vs sanki dersin en büyük düşmanları gibi gerçi arkadaştan öğrendim surat asmalarının nedeni salı günü gelemeyeceğim diye onları tekrardan aramamammışçok komikler ya zehirlenen ben üstüne hamile olan bu zehirlenme bebeğime zarar verirmi korkusundan ne yapacağımı şaşırmışım ki zaten berbat bi sancı içindeydim ama onları nasıl aramamışım ego olurda bu kadar mı olur. Kim kimi araması gerekir acaba diye yüzüne söyleyesim var ama arkdaşı zor durumda bırakacığım için susuyorum...
Günde 1 defa mı 2 defa mı kullanıyorsun? Doktorum günde 1 demişti eczacı 2 yazmış kafam karıştıTansiyoju baya dusuruyormus dikkat et ozellikle hic ac kalma. Bnmde 9 6 falan cikardi. ama pek etkilemedi bni. Biseyi yok yani. Ben 2aydir kullaniyorum cnm adalat. Ama cok etkili kasilmalarda. Mutlaka kullaanmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?