2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Amiiiin inşallah canım. Senin problemin neydi?

[QU OTE="mehtapmhtp88, post: 40508omer: 646562"]Günaydın kizlar bende cok uykusuzum of
bebegi bi kenarda toplanip sivrilen varmi? Karnimin kenarinda sanki bi deve kusu yumurtasi var gibi olduuuu. Poposu diye dusunuyorumm
Ben de kafasi diye seviyordum dun omuriliyi sirti cikti, ama boyle sert ve elma gibi bi seydi[/QUOTE]
Acayp şekillere giriyolar:)

Insallah cnm inşallah. Bebegi ilaclarla bealwdim resmen 7aydir. Neyse saglikli olsunlardaaaa:) analar ceker yükü:)

Sayfa sessizken Mayıs annelerine baktım da nisan 20 sinden sonra sezeryan olacakların günleri verilmiş.

Ayyy ne kadar az kaldı bizimde.
bana öyle geliyo ki burda birçoğumuz sezaryen olacağız. Özellikle minyon ve vücudunun alt kısmı dar olan annelerimiz Ben çok korkuyorum sezaryenden

Aynen öyle canım bende onu kastettim zaten çiğ et tabiki zararlı sadece hamburger için söyledim

Merhaba güzel anneler; çok özledim sizleriiii

Nasilsiniz keyifler yerinde mi?

Bebisleriniz nasil? Baska dogum yapan oldu mu aramizda?

Rabbim herkese sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah..

Bize gelince hala tasinmadik ama yeni evde çocuk odasini boyadik, parkeledik, mobilyasini kurduk ve yikanacak olmayan herseyini yerlestirdim kizimin.. Belki bu haftasonu tasiniriz ve artik haftaya yikamaya baslarim kiyafetleri :) Heralde içinizde en gecikeni benim

kendinize iyi bakin hanimlar, ugramaya calisirim insallah yine

Kızlar kayinvalidem le bebeğe alışveriş yapmaya çıktık ve geceden uykusuzdum 1 den 5 e kadar dolaştik o heyecan la çok yoruldum ama devam ettim sadece 20 dk dinlenmisimdir lavaboya gittiğimde kahverengi 3,4 damla akıntı gelmişti yorgunluğa bagliyorum ama başka birşey olabilir mi sizce ?

yok canım işçilerden bahsediyorum.sgk ortak herkese bakıyor ama bazı konularda uygulama farklılıkları var. mesela sizin ücretsiz izin hakkınız 12 ay olması lazım gibi.
Anladim.. dedigim gibi iscileri bilemiyorum.. bizim ucretsiz izin hakkimiz 24 ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…