- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.681
Amiiiin inşallah canım. Senin problemin neydi?bende adalat kullanıyorum 1 hafta daha kullanacağım sabah akşam sonra keselim dedi doktorum pazartesı tekrar kontrolüm var bakalım kilosu ne kadar olmuş en son gittiğimde sormayı unuttum inşallah 2 kiloyu geçer ciğer geliştiricileri zaten hastaneye yattığımda olmuştum rabbim yüzümüze gülsünde 36 tamamlayalım inşallah :)))
1defa aliyorum. Sanci cok olunca ikiye de cikariyorlarmis.. yani gecen hafta cikarcaktida yine 1aliyorum iyiyim diye cnmGünde 1 defa mı 2 defa mı kullanıyorsun? Doktorum günde 1 demişti eczacı 2 yazmış kafam karıştı
Ben de kafasi diye seviyordum dun omuriliyi sirti cikti, ama boyle sert ve elma gibi bi seydi[/QUOTE][QU OTE="mehtapmhtp88, post: 40508omer: 646562"]Günaydın kizlar bende cok uykusuzum of
bebegi bi kenarda toplanip sivrilen varmi? Karnimin kenarinda sanki bi deve kusu yumurtasi var gibi olduuuu. Poposu diye dusunuyorumm
Insallah cnm inşallah. Bebegi ilaclarla bealwdim resmen 7aydir. Neyse saglikli olsunlardaaaa:) analar ceker yükü:)bende adalat kullanıyorum 1 hafta daha kullanacağım sabah akşam sonra keselim dedi doktorum pazartesı tekrar kontrolüm var bakalım kilosu ne kadar olmuş en son gittiğimde sormayı unuttum inşallah 2 kiloyu geçer ciğer geliştiricileri zaten hastaneye yattığımda olmuştum rabbim yüzümüze gülsünde 36 tamamlayalım inşallah :)))
Amiiiin inşallah canım. Senin problemin neydi?
İnşallah hepimiz en azından 35-36ları görürüzerken doğum riski var canım kasılmalarım fazlaydı o yüzden kullanıyorum
Insallah cnm inşallah. Bebegi ilaclarla bealwdim resmen 7aydir. Neyse saglikli olsunlardaaaa:) analar ceker yükü:)
İnşallah hepimiz en azından 35-36ları görürüz
bana öyle geliyo ki burda birçoğumuz sezaryen olacağız. Özellikle minyon ve vücudunun alt kısmı dar olan annelerimizSayfa sessizken Mayıs annelerine baktım da nisan 20 sinden sonra sezeryan olacakların günleri verilmiş.
Ayyy ne kadar az kaldı bizimde.
Gecmis olsun canim dikkat edin kendinizeBurada havalar pek soğuk,ve biz hastayız
Burada havalar pek soğuk,ve biz hastayız
Sağol canım benim.Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize
Evet canım grip oldum,geçen aylarda yine olmuştum çok zor atlattım.İnşallah kolay atlatırım bu sefer,teşekkür ederim.aman canımdikkat et kendine hamilelik döneminde daha bi zor geciyor gripsin sanırım bol bol c vitamini al gecmis olsun
Evet canım grip oldum,geçen aylarda yine olmuştum çok zor atlattım.İnşallah kolay atlatırım bu sefer,teşekkür ederim.
Aynen öyle canım bende onu kastettim zaten çiğ et tabiki zararlı sadece hamburger için söyledimbana pek mantıklı gelmedi canım, sonucta hamilelere çiğ et felan yasak olan bir yiyecek var eğerki bunlar bebeğe ulaşmadan direk vucudumuzdan süzülseydi doktorlar istediğiniz herşeyi yiyin derdi yasak koymazlardı hatta alkol sigara bile serbest olurdu :) illaki zararlı olan kısımları bebeği etkiliyordur bi şekilde yinede sağlıklı yiyecekleri tercih etmek lazım. ama doktorun şunu kasdetmiş olabilir. şimdi ben ekmek arası peynir yesem peynirin faydaları bebege gecer ama ekmeğin bebeğe pek bi faydası olmadığı için bebeğe ulaşmaz benim vucudumda kalır :))
Anladim.. dedigim gibi iscileri bilemiyorum.. bizim ucretsiz izin hakkimiz 24 ay :)yok canım işçilerden bahsediyorum.sgk ortak herkese bakıyor ama bazı konularda uygulama farklılıkları var. mesela sizin ücretsiz izin hakkınız 12 ay olması lazım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?