2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım ihmal etme hastaneye git nolur nolmaz , sen öle dersin baska bise cıkar allah etmesin , bi acile görün

bana öyle geliyo ki burda birçoğumuz sezaryen olacağız. Özellikle minyon ve vücudunun alt kısmı dar olan annelerimiz Ben çok korkuyorum sezaryenden
canımm ben pazartesi doktora gittim 25 mayısa sezeryan randevusu verdi..aynen senin söylediğin gibi durumlardan.çatım dar ve bende normal doğumdan korkuyordum inşallah erken gelmez.zaman one gelince bı heyecan basladı hayırlısı artık hepimiz için..

Canım göbekte mi? Elde ayak ta bende.cildiricam ya.yatiyorum diye banyoya da giremiyorum
benim kol bacak sırt karın maşallah her yer kaşınıyo canım çok da huylanıyorum daha çok kaşınıyor o zaman. bişeylerle ilgilen bol krem sür eşin masaj yapar gibi yavaştan kaşısın. ben ancak öle sakinliyorum

Off..sürünce kaşınma artıyor sanki.dönüyorum su ve kolonyayi.ovmuyorum hic.tirnakladikca daha fena oluyor

Rabbim korusun bixleride evlatlarım izi da..o korkular bitmiyor hic..inş vakitlerinde dogarlar

Burada havalar pek soğuk,ve biz hastayız
canımm dikkat et aman iyileşmeye bak tez elden geçmişler olsun bebişine ve sanaa

çatı muayenesi erkenmi yapılıyor ya tırstımnormal istiyorum ben de ama daha dönmemiş bizim kuzucuk ne zaman dönerse

Off..sürünce kaşınma artıyor sanki.dönüyorum su ve kolonyayi.ovmuyorum hic.tirnakladikca daha fena oluyor
offf çok iyi anlıyorum seni ya kollarımı bile güzelce nemlendiriyorum deli gibi kaşınıyor.ama en cok banyo günleri. yok canım aslaa tırnaklama masaj yapar gibi elini sür dur geçer inş

Minyonlukla alakalı birşey değil.bende milyon Um 1.62 ama ilk doğumum Allah'a şükür çok kolay olmuştu.buda normal görünüyor.bazı doktorlar sezeryan yapmak için çatın dar diyorlar dikkat edin ve korkutmayın kendinizi lütfen.inanın korkulacak hiçbirşey yok.hayırlısı ne ise o olsun.

bence de alakası yok benim arkadaş 1.55 normal doğurdu. gerçekten mi dar yoksa sezeryan içinmi diyorlar orasını bilemiyorm işte

bence de alakası yok benim arkadaş 1.55 normal doğurdu. gerçekten mi dar yoksa sezeryan içinmi diyorlar orasını bilemiyorm işte
Canım bence en sağlıklısı bebeği riske atmadan haftam dolana kadar beklemek.olmuyorsa tabiki zorlamak Anlamsız önemli olan bebek.ama kafana çok takılıyorsa 2.bir doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum.öyle yada böyle tek önemli olan bebişlerin sağlığı.allah yardım etsin hepimize.

ben bi de devlete görünürüm şayet doktorum öle derse devlet normalden yana çünkü. inş hepimiz için en yisini nasip etsin Rabbim

Hosbuldumm bebisinin cinsiyeti ne ve kilo- boyu nasil canim.

Bir kızım olucak allah nasip ederse tatlım en son 1 ay önce gittim 25+6 ' da boyu 31 cm kilosu 820 gr'mdı diger kontrolüm 2 gün sonra cuma günü görücem prensesimi yazarım kontrolden sonra yine yaa seninki ?

Bir kızım olucak allah nasip ederse tatlım en son 1 ay önce gittim 25+6 ' da boyu 31 cm kilosu 820 gr'mdı diger kontrolüm 2 gün sonra cuma günü görücem prensesimi yazarım kontrolden sonra yine yaa seninki ?
Masallah prensese. Benimde erkek olcak Allah nasip ederse teyzesi. Benim biraz sorunlu geciyo. Iki haftfada bi gidiyorum.27 de 950 gr di, 29 da 1200. Biraz zayif ilerliyoruz ama insallah toparlariz

Masallah prensese. Benimde erkek olcak Allah nasip ederse teyzesi. Benim biraz sorunlu geciyo. Iki haftfada bi gidiyorum.27 de 950 gr di, 29 da 1200. Biraz zayif ilerliyoruz ama insallah toparlariz
Neden Zayıf benimde öyle 30 da 1 250 civarıydı.gayet normal sınırlarda.her bebek bir olmazki kimi 30 da 1500 olur kimi 1200.ama sınırın altı değil onu biliyorum.panik yapma ve üzülme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…