- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.701
Kızlar kayinvalidem le bebeğe alışveriş yapmaya çıktık ve geceden uykusuzdum 1 den 5 e kadar dolaştik o heyecan la çok yoruldum ama devam ettim sadece 20 dk dinlenmisimdir lavaboya gittiğimde kahverengi 3,4 damla akıntı gelmişti yorgunluğa bagliyorum ama başka birşey olabilir mi sizce ?
Merhabalar, bende yeni oldum buraya guzel paylasimlar var. Bu arada dogum tarihim 23 haziran olarak gorunuyor Allah izin verirse sizlerin ne kadar zamaniniz var
canımm ben pazartesi doktora gittim 25 mayısa sezeryan randevusu verdi..aynen senin söylediğin gibi durumlardan.çatım dar ve bende normal doğumdan korkuyordum inşallah erken gelmez.zaman one gelince bı heyecan basladı hayırlısı artık hepimiz için..bana öyle geliyo ki burda birçoğumuz sezaryen olacağız. Özellikle minyon ve vücudunun alt kısmı dar olan annelerimizBen çok korkuyorum sezaryenden
keşke olsaa yok ama canım buralarda ama koydum kafaya yapıcam inşşöyle büyük bi tuhafiye bulsan orda hazırları var aslında. bi dikişle tutturuverirsin.
benim kol bacak sırt karın maşallah her yer kaşınıyo canım çok da huylanıyorum daha çok kaşınıyor o zaman. bişeylerle ilgilen bol krem sür eşin masaj yapar gibi yavaştan kaşısın. ben ancak öle sakinliyorumCanım göbekte mi? Elde ayak ta bende.cildiricam ya.yatiyorum diye banyoya da giremiyorum
Hosgeldin aramıza canım , benim de tahmini dogum tarihi 27 Haziran pek birsey yok aramızda
Off..sürünce kaşınma artıyor sanki.dönüyorum su ve kolonyayi.ovmuyorum hic.tirnakladikca daha fena oluyorbenim kol bacak sırt karın maşallah her yer kaşınıyo canım çok da huylanıyorum daha çok kaşınıyor o zaman. bişeylerle ilgilen bol krem sür eşin masaj yapar gibi yavaştan kaşısın. ben ancak öle sakinliyorum
Rabbim korusun bixleride evlatlarım izi da..o korkular bitmiyor hic..inş vakitlerinde dogarlarAnladim cnm bnm rahim agzi 2cm.den bile kisaaa. Risk grubundayim bnde durmadan yatiyorum banyoya girmeye korkuyorum. Dusun evde yalnizken tuvalete bile telefonumla gidiyorum.... korkuyor insan... neyseki simdide doktordan geldim hersey yolunda dedi bu haftada ciger gelistirici yi ertelwywlim dedi. Diger haftalar her hafta devam edecekmisiz. Allaah sonumuzu hayreylesin. Sende dinlen bol boll...
Yok canım prednol diye kortizonlu bi igneTatlim ne ignesini gun asiri kullaniyorsun proluton mu
canımm dikkat et aman iyileşmeye bak tez elden geçmişler olsun bebişine ve sanaaBurada havalar pek soğuk,ve biz hastayız
çatı muayenesi erkenmi yapılıyor ya tırstımcanımm ben pazartesi doktora gittim 25 mayısa sezeryan randevusu verdi..aynen senin söylediğin gibi durumlardan.çatım dar ve bende normal doğumdan korkuyordum inşallah erken gelmez.zaman one gelince bı heyecan basladı hayırlısı artık hepimiz için..
offf çok iyi anlıyorum seni yaOff..sürünce kaşınma artıyor sanki.dönüyorum su ve kolonyayi.ovmuyorum hic.tirnakladikca daha fena oluyor
Minyonlukla alakalı birşey değil.bende milyon Um 1.62 ama ilk doğumum Allah'a şükür çok kolay olmuştu.buda normal görünüyor.bazı doktorlar sezeryan yapmak için çatın dar diyorlar dikkat edin ve korkutmayın kendinizi lütfen.inanın korkulacak hiçbirşey yok.hayırlısı ne ise o olsun.canımm ben pazartesi doktora gittim 25 mayısa sezeryan randevusu verdi..aynen senin söylediğin gibi durumlardan.çatım dar ve bende normal doğumdan korkuyordum inşallah erken gelmez.zaman one gelince bı heyecan basladı hayırlısı artık hepimiz için..
bence de alakası yok benim arkadaş 1.55 normal doğurdu. gerçekten mi dar yoksa sezeryan içinmi diyorlar orasını bilemiyorm işteMinyonlukla alakalı birşey değil.bende milyon Um 1.62 ama ilk doğumum Allah'a şükür çok kolay olmuştu.buda normal görünüyor.bazı doktorlar sezeryan yapmak için çatın dar diyorlar dikkat edin ve korkutmayın kendinizi lütfen.inanın korkulacak hiçbirşey yok.hayırlısı ne ise o olsun.
Canım bence en sağlıklısı bebeği riske atmadan haftam dolana kadar beklemek.olmuyorsa tabiki zorlamak Anlamsız önemli olan bebek.ama kafana çok takılıyorsa 2.bir doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum.öyle yada böyle tek önemli olan bebişlerin sağlığı.allah yardım etsin hepimize.bence de alakası yok benim arkadaş 1.55 normal doğurdu. gerçekten mi dar yoksa sezeryan içinmi diyorlar orasını bilemiyorm işte
ben bi de devlete görünürüm şayet doktorum öle derse devlet normalden yana çünkü. inş hepimiz için en yisini nasip etsin RabbimCanım bence en sağlıklısı bebeği riske atmadan haftam dolana kadar beklemek.olmuyorsa tabiki zorlamak Anlamsız önemli olan bebek.ama kafana çok takılıyorsa 2.bir doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum.öyle yada böyle tek önemli olan bebişlerin sağlığı.allah yardım etsin hepimize.
Hosbuldummbebisinin cinsiyeti ne ve kilo- boyu nasil canim.
Masallah prensese. Benimde erkek olcak Allah nasip ederse teyzesi. Benim biraz sorunlu geciyo. Iki haftfada bi gidiyorum.27 de 950 gr di, 29 da 1200. Biraz zayif ilerliyoruz ama insallah toparlarizBir kızım olucak allah nasip ederse tatlım en son 1 ay önce gittim 25+6 ' da boyu 31 cm kilosu 820 gr'mdıdiger kontrolüm 2 gün sonra cuma günü görücem prensesimi yazarım kontrolden sonra yine yaa seninki ?
Aynen öyle devlet hastanesi gerçeği Söyler çok iyi yaparsın.ben bi de devlete görünürüm şayet doktorum öle derse devlet normalden yana çünkü. inş hepimiz için en yisini nasip etsin Rabbim
Neden Zayıf benimde öyle 30 da 1 250 civarıydı.gayet normal sınırlarda.her bebek bir olmazki kimi 30 da 1500 olur kimi 1200.ama sınırın altı değil onu biliyorum.panik yapma ve üzülme benceMasallah prensese. Benimde erkek olcak Allah nasip ederse teyzesi. Benim biraz sorunlu geciyo. Iki haftfada bi gidiyorum.27 de 950 gr di, 29 da 1200. Biraz zayif ilerliyoruz ama insallah toparlariz
Aa buralar pek bir sessiz yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?