2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Masallah prensese. Benimde erkek olcak Allah nasip ederse teyzesi. Benim biraz sorunlu geciyo. Iki haftfada bi gidiyorum.27 de 950 gr di, 29 da 1200. Biraz zayif ilerliyoruz ama insallah toparlariz

Yok canım yaa bebisinin kilosu normal durumda gözüküyor sende üzülme oğluşunu da üzme annesi baska bir sıkıntı varmı peki

Selam kizlar. Misafirleri ugurladim mutfagi topladim sira sefaya geldi.

Baya baya hazirsiniz bakiyorum. Bizde ne yatak ne canta ne de kiyafetlerin yikanmasi hazir. Hatta ismi bile hazir degil.

Napcaz yumurta kapiya gelince acaba

hayırlı olsun tarihiniz en azındann kuzuna ne zaman kavuşacağın belli

minyon olmak başka şey, benim dediğim kalça kemiği dar anneler genelde elma tipi vucudu olan annelerde çatı dar oluyor.

Yok canım yaa bebisinin kilosu normal durumda gözüküyor sende üzülme oğluşunu da üzme annesi baska bir sıkıntı varmı peki

26. Haftamda 1cm acilmam oldu simdi hem yatiyorum on dakikadan fazla ayakta durmam yasak. Canim cuma gittikten sonra yazar misin durumunu, bende carsamba gidicem kismet olursa..

26. Haftamda 1cm acilmam oldu simdi hem yatiyorum on dakikadan fazla ayakta durmam yasak. Canim cuma gittikten sonra yazar misin durumunu, bende carsamba gidicem kismet olursa..

Yazarım tabi canım ögleden sonra gidicem , sana da gecmis olsun canım yaa insallah erkenden gelmez bebisin zamanında gelirde annesini üzmez minik

er: 532495"]Canım 1 ve 3 benim tercihim
Bunlar çok güzelmiş, nerden acaba?
Ben hacışeriften çikolata düşünüyordum ama bunlarada aklım gitti şimdi
[/QUOTE]
1 kurabiye ve kek 3 se draje seker.Ben de haci serifden cikolata soyleyecem ama kurabiye de olsun diyorum.cicek.com lezzetlihediye sitesinden

Seni çok merak ettim kuzu nerelerdeydiin.. Neyse ki iyiymişsiniz :)

gunaydin arkadaslar size bi sorum olucak ben artik ne sagima ne soluma yatamiyorum oglum yanlara dogru vuruyo sanki karnimin yantarafindan dirsegi cikicak sizdede boyle bise oluyomu normalmi bilemedim uykular haram oldu valla nasil uyuyacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…