- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.721
Masallah prensese. Benimde erkek olcak Allah nasip ederse teyzesi. Benim biraz sorunlu geciyo. Iki haftfada bi gidiyorum.27 de 950 gr di, 29 da 1200. Biraz zayif ilerliyoruz ama insallah toparlariz
kızlar bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor doktor da hiçbir şey demedi
Son 2 3 hafta kalaydı sanırım.kızlar bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor doktor da hiçbir şey demedi
hayırlı olsun tarihinizcanımm ben pazartesi doktora gittim 25 mayısa sezeryan randevusu verdi..aynen senin söylediğin gibi durumlardan.çatım dar ve bende normal doğumdan korkuyordum inşallah erken gelmez.zaman one gelince bı heyecan basladı hayırlısı artık hepimiz için..
minyon olmak başka şey, benim dediğim kalça kemiği dar annelerMinyonlukla alakalı birşey değil.bende milyon Um 1.62 ama ilk doğumum Allah'a şükür çok kolay olmuştu.buda normal görünüyor.bazı doktorlar sezeryan yapmak için çatın dar diyorlar dikkat edin ve korkutmayın kendinizi lütfen.inanın korkulacak hiçbirşey yok.hayırlısı ne ise o olsun.
Eki Görüntüle 1495695 Eki Görüntüle 1495696 Eki Görüntüle 1495697 Eki Görüntüle 1495698 Eki Görüntüle 1495695
kizlar hastaneye goturmek icin hangi kurabiye daha guzel
Yok canım yaa bebisinin kilosu normal durumda gözüküyor sende üzülme oğluşunu da üzme annesibaska bir sıkıntı varmı peki
Bende haciseriften yaptiricam kismetse. hem tadi guzel hem goruntusuCanım 1 ve 3 benim tercihim
Bunlar çok güzelmiş, nerden acaba?
Ben hacışeriften çikolata düşünüyordum ama bunlarada aklım gitti şimdi
Benim ablam 38 haftalik hamile, gecen hafta yapildi canim genelde 36-38 yapiyolarSon 2 3 hafta kalaydı sanırım.
Canim benim ablami 37 de yaptilar.kızlar bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor doktor da hiçbir şey demedi
26. Haftamda 1cm acilmam oldusimdi hem yatiyorum on dakikadan fazla ayakta durmam yasak. Canim cuma gittikten sonra yazar misin durumunu, bende carsamba gidicem kismet olursa..
1 cok guzellEki Görüntüle 1495695 Eki Görüntüle 1495696 Eki Görüntüle 1495697 Eki Görüntüle 1495698 Eki Görüntüle 1495695
kizlar hastaneye goturmek icin hangi kurabiye daha guzel
Seni çok merak ettim kuzu nerelerdeydiin.. Neyse ki iyiymişsiniz :)Merhaba güzel anneler; çok özledim sizleriiii
Nasilsiniz keyifler yerinde mi?
Bebisleriniz nasil? Baska dogum yapan oldu mu aramizda?
Rabbim herkese sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bize gelince hala tasinmadik ama yeni evde çocuk odasini boyadik, parkeledik, mobilyasini kurduk ve yikanacak olmayan herseyini yerlestirdim kizimin.. Belki bu haftasonu tasiniriz ve artik haftaya yikamaya baslarim kiyafetleri :) Heralde içinizde en gecikeni benim
kendinize iyi bakin hanimlar, ugramaya calisirim insallah yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?