2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende de oluyordu bi ara cok rahatsiz olurdum saga sola don dur cok normal bence simdise hareketleri degisti ayagiyla ittiriyor sadece yukariya dogru ben de ayagini seve seve uyuyorum

Bende de oluyordu bi ara cok rahatsiz olurdum saga sola don dur cok normal bence simdise hareketleri degisti ayagiyla ittiriyor sadece yukariya dogru ben de ayagini seve seve uyuyorum

aynen canim tekme seklinde vurmuyo ittiriyo bende sıkıstimi acaba die donup duruyorum uyuyamiyorum

Yan yatinca karin sarkma yapiyor olabilir. Su anne yastiklari vs. Bu dert icin. Sende ince yumusak bir yastik varsa denesene karnin altina koymayi. Olmadi yastik kilifina havlu koy, kendine gore yap. Oldukca rahatlatiyor

hafizzeyneb

ben artık yanımı yöremi yastıkla doldurup neredeyse oturur gibi uyuyorum. hem nefes alışım da daha rahat oluyor.

Günaydın güzel anneler...
Kaç gündür giriyorum geçmişi okumaktan yazmaya sıra gelmiyor,bende okumamaya karar verdim.
Nasılsınız? Önemli bi durum olmamıştır inşallah.
Ben hastane,okul ve ev arasında kosturuyorum günlerdir...
Bugünde oğlumun Kutlu Doğum Haftası etkinliği var.Hz.Eyüp (as) ı oynayacak. İnşallah yolunda gider herşey şaşırmaz.Yaşadığımız sehirin kültür merkezinde gösterisi, kalabalikta anne ya unutursam diye heyecan yapıyor kuzum...

er: 532495"]Canım 1 ve 3 benim tercihim
Bunlar çok güzelmiş, nerden acaba?
Ben hacışeriften çikolata düşünüyordum ama bunlarada aklım gitti şimdi
1 kurabiye ve kek 3 se draje seker.Ben de haci serifden cikolata soyleyecem ama kurabiye de olsun diyorum.cicek.com lezzetlihediye sitesinden[/QUOTE]
Bence de birinci çok güzel

Günaydın canım :) iyiyiz çok şükür. Yeni katılanlar olmuş aramıza hoşgelmişler... Ayy yerim ben onun heyecanını ya unutmaz annesi akıllıdır senin oğlun :) Musab Hamza da daha iyidir inşallah.
Burada havalar pek soğuk,ve biz hastayız
Geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine.
Merhabalar, bende yeni oldum buraya guzel paylasimlar var. Bu arada dogum tarihim 23 haziran olarak gorunuyor Allah izin verirse sizlerin ne kadar zamaniniz var
Hoşgeldiniz kızlar :)

Günaydın.. Aksam 10 da öyle bir kaşıntı ki..kremler falan imkânı yok..çatlamak değil benimki..kasılma icin kullandığım ilacın yan etkisi diz kapağım bile kanayacak duruma geldi.

İğneyi 2 kez vurun hemen dedi. Rahatlafim yattım.etkisi 3 saat sürdü. Bugün tekrar görüşücez Dr.la.

Aksamdan beri sakaklarim ve burnunda da uyuşma var.

Rabbim evlatlar imizi sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin inş

İnşallah unutmaz kuzum benim...
Musab Hamza'm da iyi çok şükür teyzesi inşallah daha iyi olacak...

günaydın hamiş anneler ve melek kuzularııı.
herkes iyidir inşaAllah, biz iyiyiz çok şükür
oğluşumla hepinizi öpüyoooz , huzurlu mutlu günler diliyoooz

Canim Allah yardimcin olsun ya cok kotu bir sey kasinmak ben de calistigim okulda pirelerin saldirisina maruz kalmıStim 3 ay once falan da iskence gibi ovadril sürüp duruyodum sana da iyi gelir mi ki

Ay cnm yaa coookk zor gercektwn allah sifa versin sanaaa

Masallah prensese. Benimde erkek olcak Allah nasip ederse teyzesi. Benim biraz sorunlu geciyo. Iki haftfada bi gidiyorum.27 de 950 gr di, 29 da 1200. Biraz zayif ilerliyoruz ama insallah toparlariz
Canim kilosuna uzulme benimki 27 arti 1de 830 gr ben napayim doktor normal sinirlar icinde dedi hatta pzt sancim oldu gittim 29 arti 3 te kilo soylemedi ama boy 35 cm gorunuyordu fl Olcusune gOre bu cmt kendi dr uma gidecem bakalim buyumus mu masalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…