- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.741
Bende de oluyordu bi ara cok rahatsiz olurdum saga sola don dur cok normal bence simdise hareketleri degisti ayagiyla ittiriyor sadece yukariya dogru ben de ayagini seve seve uyuyorumgunaydin arkadaslar size bi sorum olucak ben artik ne sagima ne soluma yatamiyorum oglum yanlara dogru vuruyo sanki karnimin yantarafindan dirsegi cikicak sizdede boyle bise oluyomu normalmi bilemedim uykular haram oldu valla nasil uyuyacagimi sasirdim
Bende de oluyordu bi ara cok rahatsiz olurdum saga sola don dur cok normal bence simdise hareketleri degisti ayagiyla ittiriyor sadece yukariya dogru ben de ayagini seve seve uyuyorum
Eki Görüntüle 1495695 Eki Görüntüle 1495696 Eki Görüntüle 1495697 Eki Görüntüle 1495698 Eki Görüntüle 1495695
kizlar hastaneye goturmek icin hangi kurabiye daha guzel
Canim benim ablami 37 de yaptilar.
gunaydin arkadaslar size bi sorum olucak ben artik ne sagima ne soluma yatamiyorum oglum yanlara dogru vuruyo sanki karnimin yantarafindan dirsegi cikicak sizdede boyle bise oluyomu normalmi bilemedim uykular haram oldu valla nasil uyuyacagimi sasirdim
1 kurabiye ve kek 3 se draje seker.Ben de haci serifden cikolata soyleyecem ama kurabiye de olsun diyorum.cicek.com lezzetlihediye sitesinden[/QUOTE]er: 532495"]Canım 1 ve 3 benim tercihim
Bunlar çok güzelmiş, nerden acaba?
Ben hacışeriften çikolata düşünüyordum ama bunlarada aklım gitti şimdi
Günaydın canım :) iyiyiz çok şükür. Yeni katılanlar olmuş aramıza hoşgelmişler... Ayy yerim ben onun heyecanını ya unutmaz annesi akıllıdır senin oğlun :) Musab Hamza da daha iyidir inşallah.Günaydın güzel anneler...
Kaç gündür giriyorum geçmişi okumaktan yazmaya sıra gelmiyor,bende okumamaya karar verdim.
Nasılsınız? Önemli bi durum olmamıştır inşallah.
Ben hastane,okul ve ev arasında kosturuyorum günlerdir...
Bugünde oğlumun Kutlu Doğum Haftası etkinliği var.Hz.Eyüp (as) ı oynayacak. İnşallah yolunda gider herşey şaşırmaz.Yaşadığımız sehirin kültür merkezinde gösterisi, kalabalikta anne ya unutursam diye heyecan yapıyor kuzum...
Geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine.Burada havalar pek soğuk,ve biz hastayız
Merhabalar, bende yeni oldum buraya guzel paylasimlar var. Bu arada dogum tarihim 23 haziran olarak gorunuyor Allah izin verirse sizlerin ne kadar zamaniniz var
Hoşgeldiniz kızlar :)Mrb Haziran anneleri. Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Hamileliğimin 30.Haftasındayım. Tahmini doğm tarihim 25 Haziran. 27 Yaşındayım. Benim de plesentam aşağı da (yani tıptaki adıyla plesente previa totalis) olduğu için dr. um sezeryanla doğum yapacağımı, çok ağır iş yapmamaı tavsiye etti.
Günaydın.. Aksam 10 da öyle bir kaşıntı ki..kremler falan imkânı yok..çatlamak değil benimki..kasılma icin kullandığım ilacın yan etkisicanımm dikkat et aman iyileşmeye bak tez elden geçmişler olsun bebişine ve sanaa
çatı muayenesi erkenmi yapılıyor ya tırstımnormal istiyorum ben de ama daha dönmemiş bizim kuzucuk ne zaman dönerse
offf çok iyi anlıyorum seni yakollarımı bile güzelce nemlendiriyorum deli gibi kaşınıyor.ama en cok banyo günleri. yok canım aslaa tırnaklama masaj yapar gibi elini sür dur geçer inş
Günaydın canım :) iyiyiz çok şükür. Yeni katılanlar olmuş aramıza hoşgelmişler... Ayy yerim ben onun heyecanını ya unutmaz annesi akıllıdır senin oğlun :) Musab Hamza da daha iyidir inşallah.
Geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine.
Hoşgeldiniz kızlar :)
Canim Allah yardimcin olsun ya cok kotu bir sey kasinmak ben de calistigim okulda pirelerin saldirisina maruz kalmıStim 3 ay once falan da iskence gibi ovadril sürüp duruyodum sana da iyi gelir mi kiGünaydın.. Aksam 10 da öyle bir kaşıntı ki..kremler falan imkânı yok..çatlamak değil benimki..kasılma icin kullandığım ilacın yan etkisidiz kapağım bile kanayacak duruma geldi.
İğneyi 2 kez vurun hemen dedi. Rahatlafim yattım.etkisi 3 saat sürdü. Bugün tekrar görüşücez Dr.la.
Aksamdan beri sakaklarim ve burnunda da uyuşma var.
Rabbim evlatlar imizi sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin inş
Ay cnm yaa coookk zor gercektwn allah sifa versin sanaaaGünaydın.. Aksam 10 da öyle bir kaşıntı ki..kremler falan imkânı yok..çatlamak değil benimki..kasılma icin kullandığım ilacın yan etkisidiz kapağım bile kanayacak duruma geldi.
İğneyi 2 kez vurun hemen dedi. Rahatlafim yattım.etkisi 3 saat sürdü. Bugün tekrar görüşücez Dr.la.
Aksamdan beri sakaklarim ve burnunda da uyuşma var.
Rabbim evlatlar imizi sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin inş
bence en üstteki :)Eki Görüntüle 1495695 Eki Görüntüle 1495696 Eki Görüntüle 1495697 Eki Görüntüle 1495698 Eki Görüntüle 1495695
kizlar hastaneye goturmek icin hangi kurabiye daha guzel
Canim kilosuna uzulme benimki 27 arti 1de 830 gr ben napayim doktor normal sinirlar icinde dedi hatta pzt sancim oldu gittim 29 arti 3 te kilo soylemedi ama boy 35 cm gorunuyordu fl Olcusune gOre bu cmt kendi dr uma gidecem bakalim buyumus mu masalimMasallah prensese. Benimde erkek olcak Allah nasip ederse teyzesi. Benim biraz sorunlu geciyo. Iki haftfada bi gidiyorum.27 de 950 gr di, 29 da 1200. Biraz zayif ilerliyoruz ama insallah toparlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?