2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOUmmuHureyra, post: 37645076, member: 609618"]TSH 5,84 müş. Doktorum baya konuştu, bebeğini kaybedersen üzülmezmisin diye bişeyler söyledi. Ben hala hormon ilaçları kullanmamakta direniyorum, bunun hayatı nasıl yavaş yavaş kısalttığını da, kalitesizleştirdiğini de biliyorum.
Dua edin bana kızlar, çocuğunu kaybedersin diyorlar ama nedense garip bi şekilde içim rahat.
Bunların da bir politika olduğunu düşünüyorum, herkesin eline testleri tıkıştırıyorlar.. Ve ya aynı şekilde şeker yüklemesi yaptırmaları.. Bu garip bir oyun ve tuzak gibi geliyor bana.
Ben inşallah en az 2 ay gitmemeyi düşünüyorum doktora, ya da özgür bir doktor bulmam lazım, kalbi özgür, beyni özgür.[/QUOTE]
Cnm inşallah normal degerlerine doner .keske hic ilac kullanmasak amamecbur kaliyoruz ben 7 yildir romatait artrit hadtasiyim ve ilaclar sayesinde ayakta kaldim ve bu hastalığın hic bir nedeni yok stres tek nedeni.aniden vurdu hastalık hayatim karardı kanser hastalarınin kullandigi haplari kullandik kortizon kullandik ve sukur baya duzeldim arada gene ağrılar oldumu kortizon sağolsun iciyorum kalıcı bir r hastalik bu.yani ilaclar kurtaricim oldu gunde 8 ilac ictigimi bilirim.yani kimin başına ne gelir bilinmez dr ilac kullan diyosa kullan bence yine kendin bilirsin tabi.

[/QUOTE]
Cnm inşallah normal degerlerine doner .keske hic ilac kullanmasak amamecbur kaliyoruz ben 7 yildir romatait artrit hadtasiyim ve ilaclar sayesinde ayakta kaldim ve bu hastalığın hic bir nedeni yok stres tek nedeni.aniden vurdu hastalık hayatim karardı kanser hastalarınin kullandigi haplari kullandik kortizon kullandik ve sukur baya duzeldim arada gene ağrılar oldumu kortizon sağolsun iciyorum kalıcı bir r hastalik bu.yani ilaclar kurtaricim oldu gunde 8 ilac ictigimi bilirim.yani kimin başına ne gelir bilinmez dr ilac kullan diyosa kullan bence yine kendin bilirsin tabi.[/QUOTE]

Rabbim şifa versin sana, en yakın arkadaşımda var bu iltihaplı romatizma acıdan nasıl ağladığını gördüm. Gerçekten zor durum, bazen işlerini bile yapamaz, yemek bile yapamaz hale geldiği günler oluyor. Gerçekten bunlar imtahan, sabır diliyorum sana canım. Gerçekten buna da şükret, yavrularınla eşinle huzurlu bir ömrün olsun inşallah.
Bi kedin de var, benim de gözleri olmayan güzeller güzeli prensim var evde. 7 yaşında da kızım var, kardeş gibiler. Şimdi de hamileyim diye kedimi asla evden uzaklaştırmayı düşünmüyorum, aşılarını yaptırdıktan sonra, çiğ etle beslenmedikten sonra hiç bir mikrop olmaz kedilerde.

OTE="UmmuHureyra, post: 37645617, member: 609618"][/QUOTE]
Cnm inşallah normal degerlerine doner .keske hic ilac kullanmasak amamecbur kaliyoruz ben 7 yildir romatait artrit hadtasiyim ve ilaclar sayesinde ayakta kaldim ve bu hastalığın hic bir nedeni yok stres tek nedeni.aniden vurdu hastalık hayatim karardı kanser hastalarınin kullandigi haplari kullandik kortizon kullandik ve sukur baya duzeldim arada gene ağrılar oldumu kortizon sağolsun iciyorum kalıcı bir r hastalik bu.yani ilaclar kurtaricim oldu gunde 8 ilac ictigimi bilirim.yani kimin başına ne gelir bilinmez dr ilac kullan diyosa kullan bence yine kendin bilirsin tabi.[/QUOTE]

Rabbim şifa versin sana, en yakın arkadaşımda var bu iltihaplı romatizma acıdan nasıl ağladığını gördüm. Gerçekten zor durum, bazen işlerini bile yapamaz, yemek bile yapamaz hale geldiği günler oluyor. Gerçekten bunlar imtahan, sabır diliyorum sana canım. Gerçekten buna da şükret, yavrularınla eşinle huzurlu bir ömrün olsun inşallah.
Bi kedin de var, benim de gözleri olmayan güzeller güzeli prensim var evde. 7 yaşında da kızım var, kardeş gibiler. Şimdi de hamileyim diye kedimi asla evden uzaklaştırmayı düşünmüyorum, aşılarını yaptırdıktan sonra, çiğ etle beslenmedikten sonra hiç bir mikrop olmaz kedilerde.[/QUOTE]
Sağol cnm arkadasinada rabbim sifa versin şükürler olsun halimize bizden kötü durumda insanlar var.cnmmm kesinlikle verme benimde kedim cnm ya boyle evindr kedi besleyen arkadaşlarım i gorunce mutlu oluyorum bende .kzinida pisinide öpüyorum ya hepinize masallah.gozleri dogustanmi yok cnm pisinin.

Hayır cnm, bebekken annesinden ayırıp başka bir yere bırakmışlar, bulunduğunda gözleri iltihaptan resmen çürümüştü, pörtlemişti. Ameliyatla 2 gözü de alındı ama okadar yakışıklı, güzelkii.

Cnm ya Kıyamam ben ona.siz ne güzel insansiniz ya allah siizden razi olsun.yakisiklidir tabi olmazmi ya gidisindan koklayip opuceksin onu peki nasıl adepte oldu sizi kokudanmi taniyor acaba .

Ben de bgn bebeğimin kalbini duydum :) yerim ben onu yaa, hayran kaldık Rabb'imin hikmetine :) doktor senden tahlil istedi mi? Benden hiçbirşey istemedi
masallah canim srvindim. benden tahlil istedi yaptilar guzel sonuclar cok sukur . ilaclara devam edicem. bir ay sonra gel dedi sen tekrar ne zaman gideceksin

seni vazgeçirebilirmiyim fikrinden bilmiyorum ama aynı şekilde tsh problemi yaşayan arkadaşım ilaç kullanmadı bebeğide düşmedi doğdu ama bebeği doğduğu günden beri troid ilacı kullanıyor bebek kullanmak zorunda kaldı çünkü iki ay içinde normale dönmezse bebeğin troidi dr kesinlikle zeka geriliği olacağını söyledi allaha şükür şimdi iki yaşına geldi kızı herşey normale döndü ilacı kestiler oama her zaman keşke ben kullansaydım o ilaçları kızım değil der...
inşallah sen bunları yaşamazsın...

Maşallah darisi başımıza ve tum annelere. 150 nin alti erkek ustu kiz diyolar ama yine allah bilir rabbim gönlüne göre versin
xnm

cnm dr mu soyledi dakikada bu kadar atiyo diye . bana bisey demedi sadece duzgun guzel dedi ultrason goruntusunde yazar mi ki

cnm merhaba telaş yapma diycem ama insanın elinde değil,
sen doktoruna muhakkak git ,inşallah iyidir bebeğin ben ilk haftadan beri yaşıyorum o akıntıyı hatta başlarda kırmızıda geliyordu deli oluyordum progestan kullandım kutu bitene kadar işe yaradı çok şükür şimdi de haftalık iğne kullanıyorum yine de her sabah muhakkak geliyo (( yani hala telaş yapmıyo değilim ama bazı kişilerin 9 ay kanaması bile gelebiliyormuş bilmiyoruz artık biz neler yaşıycaz ..rabbim hayırlısını versin hepimizeeee

günaydın arkadaşlar,benim de tsh m yüksek çıktı,ilaca başladım,inşallah bebeğimle ilgili sorun yaşamam. UmmuHureyra bende hamile olmadığım zamanlarda ağrıdan ölsem Bi ağrı kesici almam ,ama şy anda sadece bizim sağlığımız veya hayatımız söz konusu değil.o minnacık bebişlerimizin sağlığı söz konusu.tedbirimizi alıp sonra tevekkül etsek daha iyi değilmi?

g
geçmiş olsun cnm benımde 6+3 te olmuştu bır kaç gun kahve lekeler gelmişti çok şükür problem olmadı. progesteron alman önemli devam et ona sen tam olarak kesildiğinden emin olana kadar. bu haftalarda olabılıyormuş bende çok korkmuştum senin bebek de iyidir cnm haberlerini bekliyorum

Günaydın bende yaşadım o durumu ben iğne vurunmuştum dinlenmiştim sende ilacını al ve dinlen bol bol dua et başka yapılacak bişey yok çünkü çok geçmiş olsun

Baya olmuş iki günde hepsini okudum, neye cevap vereyim yazayım bilemedim. Rahatsızlıkları sıkıntıları olan arkadaşlara Allah şifa versin. Bende öğretmenim sınav haftası olduğu için ders yoktu kahverengi akıntılarım neredeyse kesildi. Yorgunluktan oluyor mutemelen, doktor yarın yinede çağırmıştı bakalım. Ben folik asitten başka birşey kullanmadım, yeşil mercimekli bulgur pilavı yiyince onu da almıyorum zaten. Geçen hamileliğimde hep elevit kullandım düşündükçe deliriyorum valla. Bu sefer vitamin kullanmıycam oğlum hep önden gitti 1 hafta kadar 1.5 hafta da önden doğdu o yüzden. Hayırlısı bakalım bu da 3 gün geri fakat ilk haftalar ultrasonda çıkan tarih yumurtlamaya ve adet döngüsüne bağlı olarak erken veya geç döllenmeye bağlı 3-4 gün değişebiliyormuş. Bebeklerin gelişimleri 3. aydan sonra daha net bir şekilde ultrason tarihini oynatıyor öğrendiğim kadarıyla.
Eltim tiroid hastasıydı hamileyken ilaç kullandı, sorun olmadı bebekte de kendisinde de. Hormonal problemler hamileliği ve direkt olarak bebeği etkiler demişti dahiliye doktoru birlikte gitmiştik. Devamlı kontrol altındaydı.

Cinsiyet tahminleri yapılmış çin takviminde erkek, kesenin sağında resmen yapışık o da kız çıkıyor :)

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz PaytiPo
15.Cüz PaytiPo
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz: SADEANNE
18.Cüz: mehtaphk
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz: Gamze0634
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…