- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.661
Maşallah darisi başımıza ve tum annelere. 150 nin alti erkek ustu kiz diyolar ama yine allah bilir rabbim gönlüne göre versinBu arada dün bebeğimin kalb atışlarını dinledim, dakikada 166 : ) susam tanem orda.
7+5 w
Cnm ya Kıyamam ben ona.siz ne güzel insansiniz ya allah siizden razi olsun.yakisiklidir tabi olmazmi ya gidisindan koklayip opuceksin onu peki nasıl adepte oldu sizi kokudanmi taniyor acaba .Hayır cnm, bebekken annesinden ayırıp başka bir yere bırakmışlar, bulunduğunda gözleri iltihaptan resmen çürümüştü, pörtlemişti. Ameliyatla 2 gözü de alındı ama okadar yakışıklı, güzelkii.
masallah canim srvindim. benden tahlil istedi yaptilar guzel sonuclar cok sukur . ilaclara devam edicem. bir ay sonra gel dedi sen tekrar ne zaman gideceksinBen de bgn bebeğimin kalbini duydum :) yerim ben onu yaa, hayran kaldık Rabb'imin hikmetine :) doktor senden tahlil istedi mi? Benden hiçbirşey istemedi
TSH 5,84 müş. Doktorum baya konuştu, bebeğini kaybedersen üzülmezmisin diye bişeyler söyledi. Ben hala hormon ilaçları kullanmamakta direniyorum, bunun hayatı nasıl yavaş yavaş kısalttığını da, kalitesizleştirdiğini de biliyorum.
Dua edin bana kızlar, çocuğunu kaybedersin diyorlar ama nedense garip bi şekilde içim rahat.
Bunların da bir politika olduğunu düşünüyorum, herkesin eline testleri tıkıştırıyorlar.. Ve ya aynı şekilde şeker yüklemesi yaptırmaları.. Bu garip bir oyun ve tuzak gibi geliyor bana.
Ben inşallah en az 2 ay gitmemeyi düşünüyorum doktora, ya da özgür bir doktor bulmam lazım, kalbi özgür, beyni özgür.
xnmMaşallah darisi başımıza ve tum annelere. 150 nin alti erkek ustu kiz diyolar ama yine allah bilir rabbim gönlüne göre versin
Kizlar aksam ustu kahverengi akintim oldu Nasi panik oldum anlatamam doktor progestan verdi alttan onu koydum hemen kesildi ama çok korkuyorum ayni durumu yyaşayan var mi acaba yarin sabah doktora gidicem gerekirse rapor alicam insaalh arksi gelmez bu durumu asqyanlar paylasirsa çok sevinirim
Kizlar aksam ustu kahverengi akintim oldu Nasi panik oldum anlatamam doktor progestan verdi alttan onu koydum hemen kesildi ama çok korkuyorum ayni durumu yyaşayan var mi acaba yarin sabah doktora gidicem gerekirse rapor alicam insaalh arksi gelmez bu durumu asqyanlar paylasirsa çok sevinirim
teşekkür ederim :)Hayirli olsun arkadasim
Günaydın bende yaşadım o durumu ben iğne vurunmuştum dinlenmiştim sende ilacını al ve dinlen bol bol dua et başka yapılacak bişey yok çünkü çok geçmiş olsunKizlar aksam ustu kahverengi akintim oldu Nasi panik oldum anlatamam doktor progestan verdi alttan onu koydum hemen kesildi ama çok korkuyorum ayni durumu yyaşayan var mi acaba yarin sabah doktora gidicem gerekirse rapor alicam insaalh arksi gelmez bu durumu asqyanlar paylasirsa çok sevinirim
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :)slm arkadaslar bugun minik bebegimin kalp atisini duydum ve sizinle paylasmak istedim alti haftalik olmus bebegim
Bende 28. Cuzu okurum
Canım mrb. Ben bilmiyorum ama annem okusa olur mu? Olursa eğer bana da bi cüz verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?