2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
xnm

cnm dr mu soyledi dakikada bu kadar atiyo diye .isey demedi sadece duzgun guzel dedi ultrason goruntusunde yazar mi ki
Cnm bende gebelikle ilgili bir kitap varda orda yaziyodu erkek bebislerin daha yavas kizlarin daha hizli atiyior diye ben sormamistim dr ama eltim sormus onunki 160 ustu atiyodu kizdi belkide denk geldi :)

kızlar mıdem ıkı gündür deli gibi gaz yapıyor gak gak aferdersiniz noluor böyle sizde de var mı..

Alintidir:))))))))))
kızlar mıdem ıkı gündür deli gibi gaz yapıyor gak gak aferdersiniz noluor böyle sizde de var mı..
Bazen oluyo cnm .seninle gunumuz yakin gerci ben oglumu 38 haftaflik dogdu duramadi sipa. Ay sonu olcakti ay ortasinda geldi:)bakalim buda supriz yaparmi

öğurme çok yok allahtan bnde gelse de tutabılıyorum.
zaten tutmayınca devamı geliyor gözümden yaş gelene kadar ne tuhaf bir durum
Ben hiç Öğürme yaşamadım kusmadim da kısa bir dönem bulantı ve baş dönmem oldu o da kayboldu bir haftadir.ama gaz ve şişkinlik problemim ve sık idrara çıkma hep var

öğurme çok yok allahtan bnde gelse de tutabılıyorum.
zaten tutmayınca devamı geliyor gözümden yaş gelene kadar ne tuhaf bir durum
ya kızlar bnm hiç midem bulanmıyo hatta hiç bişey olmuyo diyebilirim günlük hayatım aynen devam sizce hamileliğim sorunsz mu ilerliyo yoksa bebiş gelişmiyo mu. 6. haftada kese görünüyodu 12mm kalp atışlarını haftaya dinlemeye gidicez bi aksaklık olabilir mi?

yok cnm öyle düşünme herkeste farklı oluyor hiç sorunsuz ama çok sağlıklı geçirenler ve mide bulantısı yaşıyanlar yarı yarıyaymış.
sen sanslısın şimdilik :)
ama benım de 8. haftadan sonra başladı öncesinde bişi yoktu. 8. haftadan sonra hormon değerleri baya artıyormuş. yanı senın olabılır de olmayabilir de..

MaşallahTE="sia0303, post: 37650038, member: 480915"]ya kızlar bnm hiç midem bulanmıyo hatta hiç bişey olmuyo diyebilirim günlük hayatım aynen devam sizce hamileliğim sorunsz mu ilerliyo yoksa bebiş gelişmiyo mu. 6. haftada kese görünüyodu 12mm kalp atışlarını haftaya dinlemeye gidicez bi aksaklık olabilir mi?[/QUOTE]
Maşallah rahat bi hamilelik ozaman sizinki var bu topiktede hic midesi bulanmayan rahat hamilelik gecirenler.dr zaten olumsuz bisey olsa soyle olumsuz dusunne cnm

Maşallah rahat bi hamilelik ozaman sizinki var bu topiktede hic midesi bulanmayan rahat hamilelik gecirenler.dr zaten olumsuz bisey olsa soyle olumsuz dusunne cnm[/QUOTE]
sağolun kızlar içimi rahatlattınız. doktorum çok pozitif herseyi olur hallederizcilerden sırf bu yüzden değiştiricem doktorumu. kendim hamileyim diye mutlu mutlu uyanmasam tık yok bnm bebişte

Maşallah rahat bi hamilelik ozaman sizinki var bu topiktede hic midesi bulanmayan rahat hamilelik gecirenler.dr zaten olumsuz bisey olsa soyle olumsuz dusunne cnm
sağolun kızlar içimi rahatlattınız. doktorum çok pozitif herseyi olur hallederizcilerden sırf bu yüzden değiştiricem doktorumu. kendim hamileyim diye mutlu mutlu uyanmasam tık yok bnm bebişte [/QUOTE]

cnm niye değiştiriyosun doktorunu, bize de moral lazım zaten doktorun bi problem görse söylemez mi öyle bir söylüyorlar ki hiç merak etme..

Merak etmeyin cnm drlar sorun olsa hic acimadan söylüyorla.pozitif olmasi ccok iyi doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…