2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar 140 msj okudum alintilar yaptim gitti...
Sistem atiyor bazen sayfadan buraya yazana kadar deli oluyorum...
Güzel dilekleriniz icin cook tsk ederim...
Rabbim cumlemizi bebislerimizle selametle kurtarsin insaallah...
Hepinizi opuyoruz oglusumla

canim haklisin ama ben.normalde boyle sessiz bi insan degilim sadece bursada kendi ailemin evinde agirliycam onlari direk kusura bakmayin gitmiyoruz ben.hamileyim demekte yanlis geliyo bana herseyin bi usulu vardir ben onlarin samimiyetine guvenerek durumumu izah ettim onlardan da sen.hamilesin gitmeyiverelim demelerini beklerken birde kv cikardilar basimiza.gitmeyelim demek kolay ama yanlis anlasilmaktan korkuyorum sanki gitmeye musaitim gezebiliyorum da onlari agirlamak istemiyomusuz,durumuna dusmek istemiyorum.esimde inan.kizdi normalde boyle degilsin kendi ailende bile olsa biri seni kullanmaya kalksa izin vermezsin bunlara karsi nie bukadar taviz veriyosun diyo.iste ben.basta hata ettim tam.olarak tanimadan karakterlerini cozmeden cok samimiyet kurdum ama benide anla burda esimle bi basimizayiz kimsemiz yok herkes bursada insan arkadas ariyo.bu ablada buraya tasindigimuzda cok ilgilendi bizimle isteristemez minnet duygusu oluyo.sonradan fark ettim baska insanlar icinde biz su insanlarla cok ilgilendik zamaninda falan demeye basladi ozaman dank etti bugun baskasi hakkinda konusan.yarin benim icinde ayni seyleri der diye.

kizlar aradim konustum arkadasla dedigim gibi yanlis anlamis esim esini arayim zeynep agirlasti gidemicez ama bizi yanlis anlamayin demis bu seferde senin samimiyetine inaniyorum ama esin pek.istemiyo herhalde falan dedi valla aciklamami yaptim istemiyo degil halimi en.iyi o biliyo yuruyemiyorum markette bile buldugum tabureye oturuyorum dedim.esim.sorumlulugu bana birakti illede gitmek ustiyosan gidelim.ama orda yoruldum gezemiyorum deme dedi dedim.gidemiycez yazin ins bebek.olsun.ozaman bakariz dedim.biraz trip atti neyse biz bakalim gideriz belki falan.dedi bende siz bilirsiniz,dedim

Tabi ki ben tek bir olaya bakarak yorum yapıyorum burda. işin aslı astarını bilen sensin. amacım senin aracılığınla hepimize söylemek.
sürekli okuyoruz o şunu dedi, ben iyiniyetliyim cevap vermedim ama halden de anlasın istiyorum vs. beni de bu durumlar delirtiyor. olmayın arkadaşım öyle sessiz tipler. Allah dil vermiş konuşun anlatın. kimse müneccim değil ki sizin ne hissettiğinizi bilsin. insanoğlu bencildir anca kendini düşünür. eh biz öğretmediğimiz/öğrenmediğimiz için empati nedir onu da yapmıyoruz. bu eş , kardeş, anne, kv ve hatta çocuğumuz için de geçerli

burada okuyorum arkadaşlarımızı anlatıyorlar kendilerine yapılan davranışlara ne kadar kızdıklarını. biliyorum 2 gün sonra aynı o insan gibi olacaklar, eleştirdiklerinden olacaklar. zamanında çektiğimiz sıkıntıyı unutacağız çünkü.
o zamanda size cevap verecek birileri olmalı.

bende bu duruma deliriyorum maalesef. çok pis insan psikolojisine taktım.

aslinda.haklisin sen soylemeden.senin halini anlamaz kimse ama acik acik zorlanicam gezemiycem diyodum arkadasa.oda,surekli yorulursan arabayi durdururuz dinlenirsin diyodu.yani artik kadinin gizunun icine soktum saf olsa anlar yani ama bencil bi insan demekki sadece kendini dusundu.bende dusundugunu soylemek taraftariyim ama karsidakini kirmadan guzel bi dille ifade ederek.suana kadar da oyle taptim ama resmen bugun bana.hastasin ama fedakarlik yap gidelim diyince cidden uzuldum.demekki benimde evladiminda onun gozunde bi degeri yokmus.dedegim.gibi kendi evimizde agirlamiycak olsak direk gitmeyelim derdim ama oyle olunva is degisti tabi.ben kayinpederime bile gerekli cvb i veririm.ama hep guzel bi dille onlarda daha bi gun kirilmamistir bana karsilikli anlayis var cunku ama bu.olayda boyle oldu minnet duygusu olustu bende belkide o yuzden

vallahi asla amacim burda kimseyi uzmek fakan degil sadece akil almak istedim esim de soyledi sizin soylediklerinizi ama erkek sonucta ince dusunmuyolar diye,size danusmak istedim bide cok uzgundum ne bilim yanliz gibi hissetmistim burda yazilanlar moral oluyo insana cunku siz tarafsizsiniz iki tarafida tanimiyosunuz oyuzden daha adaletli konusuyosunuz.hepiniz.hakkinizi helal edin

hem de nasıl takıntılıyım canım bilemzsn. 7 kilo aldm ama kndmi öyle şişmn hssedyrm ki, 53le hamile klmıştm. bnm de kafa kırık zaten. doğmdan sonra bir ayda 52-53 olmzsam kafayı yiyeceğimi bliyorum

Herkese Merhaba,
Uzun süredir forumu takip ediyorum artık size bir selam verme zamanım geldi diye düşündüm. Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.Bir kız bebek bekliyorum. Umarım her birimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

cnm bnmki koru aliyolar orda, fotografcilarin sayfalarinda hep o hastanedeyim ,bu hastanedeyim yaziyo ama bazilari almiyo demekki, bnde daha once tutmamistim ya hevesliyim bu sefer :)
Canim gecen hafta balgat koruda arkadasim dogum yapti izin vermediler ama ins degismistir canim heves edince insan yapmak istiyor

Merhaba ark bugünler de çok yoruluyoruz kızımla..adana da yaşıyorduk fakat eşim izmir de işe girdi Mayıs 5 te işe başlayacak ve hemen gidip ev bulup evi taşıyacaz..Mayıs 15 e en geç taşınmamız gerekiyor Evde yavaş yavaş toparlanmaya başladım annem ve kayınvalidem inş yarın gelip yardım edecekler koli yapacaz inş kızım kilo kaybı Yaşamaz yoruluyorum çünkü.kıyafetleri ve çantamız hazır sayılır Rabbim istediği an gönderecek Hayırlısı ile çok tatlı heyecan yaşıyorum bir yandan üzülüyorum ailem fen ayrılacağım için çok Karışık duygular içerisindeyim

İyi yaptın gidemeyeceğini söyleyerek canım,kendini zorlamanın alemi yok.Arkadaşın da neymiş mübarek biraz empati kurar insan .Senin yorulmanı,o kadar yol çekmeni,sonra vicdan azabı çekmeni değmez inan ki.Böylesi daha iyi olmuş.

Allah kolaylık versin,taşınmak zor iştir.Bir de hamileyken.Dinlenerek yapmaya çalış,bölüm bölüm hallet işlerini.Burada annenler yardımcı olsun,orada da eşinden yardım al mümkün olduğunca.Artık sona yaklaştık,bir aksilik olmadan atlatalım inşallah.Allah yardımcın olsun

Kızlar 32 +3 te Böyleyiz uyuyamıyorum sağa sola donemiyorum sizde de böyle mi ? Bebis zate simdiden 2500 kg :))Eki Görüntüle 1498499

Ayyyy one maşallah. Maşallah.

Kırkbin kere maşallah.

Benimki seninkinin yarısı kadar.

Gözlerim kamaştı.

Allah yardımcın olsun canım zordur o göbüşle hareket.

Benimki yarısı kadar olmasına rağmen taşıyamıyorum kendimi.

Haftaya salı bende ekleyeceğim resim.

Anaaam masallah kocamaaan bi gobus bebeisin durusundanmi boyle buyuk gorunuyor bilemedim her hamilede farkli oluyor

Bilemedim ki ilk bebisim 47 ile hamile kaldım 67 yim 3 ayda karnim çıkmaya başladı bide çok önde diye herkes erkek dedi hatta drlar 5 aya kadar erkek dedi ama kızım olacak biz ana kız tuhafız herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…