- 18 Mart 2015
- 170
- 148
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.061
Benim kadar takintili misin canim merak ettimbnm gbi kilo konusnda takıntılı olan birilerini grmek çok gzelll :))) yaşasın yalnız değilimmmm.
canım burdan bi arkadaşın bebeğinin boynuna 2 tur dolanmıştı. açılmış normale dönmüş.canım aslında risk var birincisi bebeğimin boynuna kordon doalnmışdoktor şuanda sıkıntı yok ama normal doğuımda sıkıntı olabilir dedi.Doktorum asla sezaryen yanlısı değil mecburu yani.
iKİNCİSİ İSE bu durum olmasdaysdıda sezaryan yaparıdım çünkü inanamayacağın kadar korkuyorum.15 GÜN önce ablam da sezaryenle doğurdu gayet iyi o nedenle başramayacağımı ve hazır olmadığımı düşündüğüm bir işe kalkışmayı düşünmüyorum.Zaten istesem de yapaqmıyorum
kizlar ya sizi tanimiyorum ama suan sarilmak.istedim cok sik gorustugum samimiyetine inandigim arkadasimdan gormedigim anlayisi sizden.goruyorum kadin 38 yasinda bir cigumuzdan buyuk ama anlayis gostermedi bana
canım senle aynı gidiyoruz hem güm olarak hem de kilo olarak bende 6.5kg aldım doğuma kadar en fazla 10-12 olur herhalde diyorum. Sende mi bulantı çekmiştin?ben de 31 deyim. 6 kilo da ben aldım.
Canim cok gecmis olsun, bu durumu bilmiyodum
Ben de cçok değişik hissediyorum kendimi bazen doğum tedirgin ediyor yani istemiyorum sanki dogmasini. Bugünde meraktan ooldum keşke dogsaydi kime benzeyecek nasil olacak diye. hamilelik guzel de uyuyamamak beni deli ediyor ya kac gundur gozlerim yaniyor.
canım hamilelik hatır gonul işi değil can taşıyoruz keyfimizden değil ya bebeklerimiz için rahatlık peşindeyiz. hadi sana diyorum ama aynı haltı bende yedim ve sonra pişman oldum. eşim ve ben donecekken arabımızla annesini babasınıda aldık sonradan abisi ve yengeside binmek zorunda kaldılar. yani bi arabaya 6 yetişkin insan bindik inan yarım saatlik yolu gelene kdr heryerim tutuldu lanet ettim kendime neden ilk başta daha kimse binmeden kem kum etmedim nazlanmadım ben sıkışırım demedim diye soylenmedim die. sırf aile buyukleri kırılmasın, kötü gelini oynamayım die ses etmedim ama sonra çok pişman oldum cunku ogunun akşamı kayınvalidemlerde kaldık hep beraber. abisi ve yengesi koşa koşa koca yataga gidip yattılar demedilerki sen hamilesin burda yat içerdeki yatak tek kişilik sıkışırsınız diye. nasıl zoruma gitti nasıl kızdım kendime anlatamam. sende bi banane uydur gerekirse gerceği söyle gelmek istemiyorum bu şekilde zorlanırım de ve gitmee inan çok pişman olacaksın gittiğine !!!kizlar bisey danismak istiyorum ben kutahyadayim burda samimi oldugumuz bi aile var onlari bursaya goturup gezdiricektik malum ben bursaliyim.ama suan cok agirlastim bide arkadasin kayinvalideside cikti bende gelcen diyo.boyle oldumu bi takside 5 kisi 4 saat yolculuk yapicaz demektir.ben arkada ve ortada oturucam zorlanicam biliyorum bursada da ciktigimizda en az 8 saat disarda gezeriz ben normalde 1 saat dolassam markette falan oturcak yer ariyorum arkadasida kirmak istemiyorum zorlanacagimi giderkende arka koltukta 3 kisi gitmek zor olacagini soyledim ama arkadas israrla esim.annesinide getirmek istiyo sen fedakarlik yap gidelim diyo.esimde beni dusunuyo nasil geziceksin diyo ben ne yapacagimi sasirdim kimseyi kirmak istemiyorum ama ozamanda ben mahvolucam bana bisi deyin napayim
Merhaba kızlar ben de yeni Haziran annesi olucam inşallah (18)
tam olarak 31+1 iz biz de en son 18 gün önce gittiğimzde kilosu 1200 idi.
ayın 22sinde tekrar muayenemiz var çok merak ediyorum kilosunu da boyunu da, tam olarak uyumlu gidiyoruz. Maşallah...
Bu arada bişi sorucam sevgili anneler, benim dün ve bugun olmak üzere karnımın içinde değişik bi acı var...ben gaz olduğunu düşünüyrm ama gaz da çıkardığım halde pek geçmiyor, azalıyor gibi oluyor ama sürekli olan bişi de değil...sizde de buna benzer bişiler var mı???
ben hiç yaşamadım bulantıcanım senle aynı gidiyoruz hem güm olarak hem de kilo olarak bende 6.5kg aldım doğuma kadar en fazla 10-12 olur herhalde diyorum. Sende mi bulantı çekmiştin?
hepimizin hayatında öyle anlayışsız insanlar oluyor canım, böyle insanlarla nasıl mücadele edeceğimizi öğrenmemiz gerek ama öğrenene kadar çok kırılıp üzülüyoruz..
ayni tepkiyi esimden aldim.adam artik sen cok safsin onlar seni dusunmuyo biz gezelimde zeynebe neolursa olsun.diyolar sen hala ay bizi yanlis anlamasinlar diyosun diyo esim esiyle konustu aslinda zeynebin yuku agir gezemiyo.abi demis haber bekliyolar ben en iyisi arkadasi arayip soyliyim gitmeyelim diye
3 oglu var canim biri ufak 4 yasinda bide o gelcekti bursaya.arabada oda olcakti.haklisiniz gitmemek.en iyisi.cocuk.arabada uyuycak bide onu uzatcaklar kucagimiza yola cikinca kotu.oldum ben demenin de bi manasi yok ben arayip.donucem yaninizaÇocuğu var mı bilmiyorum ama hamile olduğu zaman ki halini ya unutmuştur yada hiç tatmamistir erkekler anlayissizlik yapsa erkek ne kadar anlayabilir dersin de şu kendileride kadin olan hemcinsler böyle hareket ediyor ya sinir oluyorum o anlamış senin iyi niyetini de ondan ısrar ediyor gezmek icin fedakarlik olmaz kendi yapsinda kicini kırıp evinde otursun :)) Ohh saydim da desarj oldum :)))
Bir atasözümüz var ya çok muhabbet tez ayrılık getirir diye. Bazı durumlarda geçerli değil bu ama bazen de sınırları çok zorlayan, samimiyeti yüzsüzlükle karıştıran insanlar oluyor.cok haklisin canim bende artik biraz.mesafe koyucam aramiza cunku ben cok hassasim ve hep kirilirlarmi acaba diye dusunmek istemiyorum.zaten bi bu olay degil baska mevzularda var anladimki kimseyle xok samimi olmamak lazim.
ayy konunun başını bulamadım bi türlü ama az buçuk anladım.
canım benim karnındaki senin çocuğun, bitanen ama sadece bu kadar değil emanet sana o. güzelce söyle anlamıyorsa da çoookkk mu mühim yani. Allah kalplerine merhamet versin de geç. şurda yarım saat dışarı çıktım diye geceden beri kan ter içinde kaldım sancıdan. kaldı ki elalemi gezdirmek. günler küpe mi girdi arkadaş. çok sinirlendim haa bizi üzen herkesi üzesim var töbe yarabbi dayanılmaz oluyorlar bazen!
ciddimisinnnnnncanım burdan bi arkadaşın bebeğinin boynuna 2 tur dolanmıştı. açılmış normale dönmüş.
evet canım :)ciddimisinnnnnn
çok sevindim yaaaa
benimkide açılabilir yani öyle miiiii
canım hamilelik hatır gonul işi değil can taşıyoruz keyfimizden değil ya bebeklerimiz için rahatlık peşindeyiz. hadi sana diyorum ama aynı haltı bende yedim ve sonra pişman oldum. eşim ve ben donecekken arabımızla annesini babasınıda aldık sonradan abisi ve yengeside binmek zorunda kaldılar. yani bi arabaya 6 yetişkin insan bindik inan yarım saatlik yolu gelene kdr heryerim tutuldu lanet ettim kendime neden ilk başta daha kimse binmeden kem kum etmedim nazlanmadım ben sıkışırım demedim diye soylenmedim die. sırf aile buyukleri kırılmasın, kötü gelini oynamayım die ses etmedim ama sonra çok pişman oldum cunku ogunun akşamı kayınvalidemlerde kaldık hep beraber. abisi ve yengesi koşa koşa koca yataga gidip yattılar demedilerki sen hamilesin burda yat içerdeki yatak tek kişilik sıkışırsınız diye. nasıl zoruma gitti nasıl kızdım kendime anlatamam. sende bi banane uydur gerekirse gerceği söyle gelmek istemiyorum bu şekilde zorlanırım de ve gitmee inan çok pişman olacaksın gittiğine !!!
Canim fedakarlik da ne demek yaa? Bebegini riske mi atican baskalrinin eglencesi icin? Sonra gideriz de Bursa ya da onlar bi yere kacmiyor yavalla okadar bunaldimki normalde iyi insanlar cok sik gorusuyoruz goruyo halimi cok zorlaniyorum cikip gezemiyorum ama israrla sen fedakarlik yap gidelim diyo artik iyi niyetli.olmadiklarini dusunmeye basliycam
cok haklisin canim bende artik biraz .mesafe koyucam aramiza cunku ben cok hassasim ve hep kirilirla rmi acaba diye dusunmek istemiyorum. zaten bi bu olay degil baska mevzularda var anladimki kimseyle xok samimi olmamak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?