2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bnm gbi kilo konusnda takıntılı olan birilerini grmek çok gzelll :))) yaşasın yalnız değilimmmm.
Benim kadar takintili misin canim merak ettim valla masallahim varisi gecen sene hem sagligim için hem kilom için kendime nasil güzel bakiyordm. Doğumdan sonra da Esim söz verdi inş evde pulates disarda da yuruyusumu yapicam. Yok yapamiyorm 52 kiloyu görüncemutlu oluyorum napiyim kafa kirik iste

canım burdan bi arkadaşın bebeğinin boynuna 2 tur dolanmıştı. açılmış normale dönmüş.

kizlar ya sizi tanimiyorum ama suan sarilmak.istedim cok sik gorustugum samimiyetine inandigim arkadasimdan gormedigim anlayisi sizden.goruyorum kadin 38 yasinda bir cigumuzdan buyuk ama anlayis gostermedi bana

Çocuğu var mı bilmiyorum ama hamile olduğu zaman ki halini ya unutmuştur yada hiç tatmamistir erkekler anlayissizlik yapsa erkek ne kadar anlayabilir dersin de şu kendileride kadin olan hemcinsler böyle hareket ediyor ya sinir oluyorum o anlamış senin iyi niyetini de ondan ısrar ediyor gezmek icin fedakarlik olmaz kendi yapsinda kicini kırıp evinde otursun :)) Ohh saydim da desarj oldum :)))

uyuyamasan da dinlen muhakkak. gözlerini kapalı tut. kendini de ihmal etme.

canım hamilelik hatır gonul işi değil can taşıyoruz keyfimizden değil ya bebeklerimiz için rahatlık peşindeyiz. hadi sana diyorum ama aynı haltı bende yedim ve sonra pişman oldum. eşim ve ben donecekken arabımızla annesini babasınıda aldık sonradan abisi ve yengeside binmek zorunda kaldılar. yani bi arabaya 6 yetişkin insan bindik inan yarım saatlik yolu gelene kdr heryerim tutuldu lanet ettim kendime neden ilk başta daha kimse binmeden kem kum etmedim nazlanmadım ben sıkışırım demedim diye soylenmedim die. sırf aile buyukleri kırılmasın, kötü gelini oynamayım die ses etmedim ama sonra çok pişman oldum cunku ogunun akşamı kayınvalidemlerde kaldık hep beraber. abisi ve yengesi koşa koşa koca yataga gidip yattılar demedilerki sen hamilesin burda yat içerdeki yatak tek kişilik sıkışırsınız diye. nasıl zoruma gitti nasıl kızdım kendime anlatamam. sende bi banane uydur gerekirse gerceği söyle gelmek istemiyorum bu şekilde zorlanırım de ve gitmee inan çok pişman olacaksın gittiğine !!!

Merhaba canım hosgeldin aramıza

canım senle aynı gidiyoruz hem güm olarak hem de kilo olarak bende 6.5kg aldım doğuma kadar en fazla 10-12 olur herhalde diyorum. Sende mi bulantı çekmiştin?
ben hiç yaşamadım bulantı ilk 20 hafta hiç kilo da almamıştım. Balık etliyim ondan sanırım

hepimizin hayatında öyle anlayışsız insanlar oluyor canım, böyle insanlarla nasıl mücadele edeceğimizi öğrenmemiz gerek ama öğrenene kadar çok kırılıp üzülüyoruz..

cok haklisin canim bende artik biraz.mesafe koyucam aramiza cunku ben cok hassasim ve hep kirilirlarmi acaba diye dusunmek istemiyorum.zaten bi bu olay degil baska mevzularda var anladimki kimseyle xok samimi olmamak lazim.

ayy konunun başını bulamadım bi türlü ama az buçuk anladım.
canım benim karnındaki senin çocuğun, bitanen ama sadece bu kadar değil emanet sana o. güzelce söyle anlamıyorsa da çoookkk mu mühim yani. Allah kalplerine merhamet versin de geç. şurda yarım saat dışarı çıktım diye geceden beri kan ter içinde kaldım sancıdan. kaldı ki elalemi gezdirmek. günler küpe mi girdi arkadaş. çok sinirlendim haa bizi üzen herkesi üzesim var töbe yarabbi dayanılmaz oluyorlar bazen!

Merhaba kızlar bugün randevu'muz vardı doktorum şehir dışına çıkmış pazartesiye attılar randevumu puffff

3 oglu var canim biri ufak 4 yasinda bide o gelcekti bursaya.arabada oda olcakti.haklisiniz gitmemek.en iyisi.cocuk.arabada uyuycak bide onu uzatcaklar kucagimiza yola cikinca kotu.oldum ben demenin de bi manasi yok ben arayip.donucem yaniniza

cok haklisin canim bende artik biraz.mesafe koyucam aramiza cunku ben cok hassasim ve hep kirilirlarmi acaba diye dusunmek istemiyorum.zaten bi bu olay degil baska mevzularda var anladimki kimseyle xok samimi olmamak lazim.
Bir atasözümüz var ya çok muhabbet tez ayrılık getirir diye. Bazı durumlarda geçerli değil bu ama bazen de sınırları çok zorlayan, samimiyeti yüzsüzlükle karıştıran insanlar oluyor.
Bence bu kadar anlayışsız bir insana karşı kırılırlar mı diye düşünme hiç. Umarım o da anlayış gösterir de sen üzdüm diye üzülmezsin.

bende oyleyim cnm cikip gezemiyorum karnimin alt tarafi sanci yapiyo biliyo boyle oldugumu ama umrunda degilim.demekki valla esimde ayni seyleri soyluyo ama onun dedikleri sizinki kadar etkili.olmuyo erkekler ince dusunmez diyorum gitmek.lazim diye dusunuyodum.ama sizinle konustuktan sonra arkadasin cok daha dusuncesiz olduguna emin.oldum

gitmiycem konuscam.simdi arkadasla cok sagolun.kizlar desteginiz icin belki sacma bukadar kafaya takmak ama napim.bende boyleyim.iste en korktugum sey yanlis anlasilmak

valla okadar bunaldimki normalde iyi insanlar cok sik gorusuyoruz goruyo halimi cok zorlaniyorum cikip gezemiyorum ama israrla sen fedakarlik yap gidelim diyo artik iyi niyetli.olmadiklarini dusunmeye basliycam
Canim fedakarlik da ne demek yaa? Bebegini riske mi atican baskalrinin eglencesi icin? Sonra gideriz de Bursa ya da onlar bi yere kacmiyor ya
Bak Allah korusun erken dogumlar da cogaldi e sancim oluyor diyorsun daha ne olsun?Asla gideyim deme ben 1 saatlik yol gittim ayaklarim sisti babetlerime girmedi 4 saat sonrasini dusunemiyorum

cok haklisin canim bende artik biraz .mesafe koyucam aramiza cunku ben cok hassasim ve hep kirilirla rmi acaba diye dusunmek istemiyorum. zaten bi bu olay degil baska mevzularda var anladimki kimseyle xok samimi olmamak lazim.

Valla kusura bakma ama ben komşuna değil SANA hatta böyle davranan herkese kızıyorum.
bunun adı hassaslık değildir .

ne demek onlar kırılmasın da, samimiyiz de üzülmesinde. Allah Allah üzülüversinler. neden milletçe bir altta kalma çabaları, eziklenmeler, hep milletin gönlünü hoş tutma dersindesiniz/derdindeyiz hiç kafam basmıyor.
sonrada madem konuşamıyorum, görüşmeyelim yeni insanlarla arkadaş olayım arayışına düşüyoruz. 3 gün sonra da onunla aynı sıkıntı başlıyor.

bize anlatıp sinirleneceğine, kocana dertleneceğine, ağlayıp bebeğini gereceğine değer mi? kimseyi kırmadan, kul hakkına girmeden, içinizdekini hak edene söyleyin. millete hatasını öğretin, kendiniz hak ettiğiniz ve isteğiniz gibi yaşayın.

çocuklarınızı da lütfen eleştirdiğiniz insanlar gibi düşüncesiz, kendiniz gibi sessiz yetiştirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…