- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.041
ya bunu sormadan geçemiycem. RİSKİN YOKKEN NEDEN SEZARYEN İSTİYOSUUUUNNN??????haklısın bence de bebişler iyi olsun
erken doğum riskim yok şuanda ama sezeryan istiyorum sanırım 38-39. haftada alcaklar ayda 1 kg falan alıyorum :)
8 kg falan olur heralde en fazla benim
Anneciğin ne yaptıysa onu yiceksinizHerkese kocaman öpücükler kızımla benden
Geçmişi okuduk da geldik, maşallah herkes iyi, sadece okurken benim biraz beynim sulandı ekrana bakmaktan
Öğle yemeği yememiz lazım ama deminden beri ne yesem diye düşüyorum tek derdim bu suan
Hadi ordanpaylaşacağız banananeeee :))) 7 kilo aldım işte, şişkosun sennnn :))))
bence bursa gezmesini sonbahara bırak :) bu haline değil gezmek, milleti gezdirmeye halin olmaz ki. Bi de çok yorulup bebeğini de yorarsın nolur nolmaz tehlikeye atarsın. El için değmez bence.kizlar bisey danismak istiyorum ben kutahyadayim burda samimi oldugumuz bi aile var onlari bursaya goturup gezdiricektik malum ben bursaliyim.ama suan cok agirlastim bide arkadasin kayinvalideside cikti bende gelcen diyo.boyle oldumu bi takside 5 kisi 4 saat yolculuk yapicaz demektir.ben arkada ve ortada oturucam zorlanicam biliyorum bursada da ciktigimizda en az 8 saat disarda gezeriz ben normalde 1 saat dolassam markette falan oturcak yer ariyorum arkadasida kirmak istemiyorum zorlanacagimi giderkende arka koltukta 3 kisi gitmek zor olacagini soyledim ama arkadas israrla esim.annesinide getirmek istiyo sen fedakarlik yap gidelim diyo.esimde beni dusunuyo nasil geziceksin diyo ben ne yapacagimi sasirdim kimseyi kirmak istemiyorum ama ozamanda ben mahvolucam bana bisi deyin napayim
bence bursa gezmesini sonbahara bırak :) bu haline değil gezmek, milleti gezdirmeye halin olmaz ki. Bi de çok yorulup bebeğini de yorarsın nolur nolmaz tehlikeye atarsın. El için değmez bence.
sen "kusura bakmayın doktorum kesinlikle yasakladı" dersen bişey diyebileceğini sanmıyorum canım.. o ne ya mecbur musun eli memnun etmeyecanim zaten biraz yuruyunce karnim tas gibi oluyo sancim oluyo hatta gecen aksam okadar sancilandimki dogum yapiyirum sandik gatta ayni.arkadas yanimdaydi ozaman.baya bu aciklama yaptum israrla gitmek istiyo sabah esimle konustuk sikintidan agladim beni yanlis anlasinlar istemiyorum ama anlayis goremiyorum.sanki
sen "kusura bakmayın doktorum kesinlikle yasakladı" dersen bişey diyebileceğini sanmıyorum canım.. o ne ya mecbur musun eli memnun etmeyehele ki böyle anlayışsız insanları..
bu videodan takip ederek yapıyorum. Benim de az kaldı. Kuyruğu, kulakları ve yüzü yapıcam. Gözleri boncuk yapmıcam ben siyah yün ile göz yapıcam. Çocuk oynarken koparır yutar Allah korusun.
yok ödemiyor. ben de solgar ın camcium 600 vardı onu içiyordum.Ka
Kalsiyum hapı dedigin sadece kalsiyum mu.ssk ödüyor mu.ben ostaocare kullanıyorum.magnezyum ve çinko var içinde
ya ne fedakarlığı? senin fedakarlığın çocuğuna olsun. Bırak hiç umursama bence. vicdanın rahat olsun.. Çok gezip yorulsan, Allah korusun bi de erken doğum olsa arkadaşın nasıl verecek hesabını? Fedakarlık yap ne demek deliricem...valla okadar bunaldimki normalde iyi insanlar cok sik gorusuyoruz goruyo halimi cok zorlaniyorum cikip gezemiyorum ama israrla sen fedakarlik yap gidelim diyo artik iyi niyetli.olmadiklarini dusunmeye basliycam
kizlar bisey danismak istiyorum ben kutahyadayim burda samimi oldugumuz bi aile var onlari bursaya goturup gezdiricektik malum ben bursaliyim.ama suan cok agirlastim bide arkadasin kayinvalideside cikti bende gelcen diyo.boyle oldumu bi takside 5 kisi 4 saat yolculuk yapicaz demektir.ben arkada ve ortada oturucam zorlanicam biliyorum bursada da ciktigimizda en az 8 saat disarda gezeriz ben normalde 1 saat dolassam markette falan oturcak yer ariyorum arkadasida kirmak istemiyorum zorlanacagimi giderkende arka koltukta 3 kisi gitmek zor olacagini soyledim ama arkadas israrla esim.annesinide getirmek istiyo sen fedakarlik yap gidelim diyo.esimde beni dusunuyo nasil geziceksin diyo ben ne yapacagimi sasirdim kimseyi kirmak istemiyorum ama ozamanda ben mahvolucam bana bisi deyin napayim
Ben de cçok değişik hissediyorum kendimi bazen doğum tedirgin ediyor yani istemiyorum sanki dogmasini. Bugünde meraktan ooldum keşke dogsaydi kime benzeyecek nasil olacak diyeevet çok tuhaf hissediyorum . hem doğum anı için ne kadar düşünmemeye çalışsa da insan nasıl olacak diye kafasında kuruyor hem de tosbaam içimde her anını duygusunu hissederken şimdi bi garip işte nasıl tarif edeyim. kollarıma verecekler ama sanki uzaklaşmış gibi.neyse çok sulu zırtlak oldum.
ya ne fedakarlığı? senin fedakarlığın çocuğuna olsun. Bırak hiç umursama bence. vicdanın rahat olsun.. Çok gezip yorulsan, Allah korusun bi de erken doğum olsa arkadaşın nasıl verecek hesabını? Fedakarlık yap ne demek deliricem...
bence de canım. Düşüncesiz insanları sen de düşünme hiç boşver.ayni tepkiyi esimden aldim.adam artik sen cok safsin onlar seni dusunmuyo biz gezelimde zeynebe neolursa olsun.diyolar sen hala ay bizi yanlis anlamasinlar diyosun diyo esim esiyle konustu aslinda zeynebin yuku agir gezemiyo.abi demis haber bekliyolar ben en iyisi arkadasi arayip soyliyim gitmeyelim diye
canım sen yine de sıkma kendini kilo konusunda. 8den az kilo alan annelerin düşük kilolu bebek doğurma olasılığı daha fazlaymış. doktorum bana 10 dedi. ben 12ye kadar sınır koydum kendime. Bebeğim 3-3,5 kilo doğsun istiyorum. bakalım ne olcak. çok umrumda değil kilo ama şeker yükselmesin diye ekmek tatlı vs yememeye çalışıyorum. haftada bi kere yiyorum o da sütlü tatlı. o yüzden almıyorum heralde ne bilem.
Canim hemen bi kontrol randevusu ayarliyosun o arkadasa da Dr a gidecegini üzerine basa basa söylüyorsun , Dr una seyahatte bahsettiğini ve kesinlikle uzun yolculugu yasakladigini söylüyorsun bide eğer evladıma bişey olursa kendimi hiç affetmem diyosun ister anliyo ister anlamıyo !.. hala da ısrar ediyosa bişey olsa bunun sorumluluğunu ustlencekmisin diyosun kusersede öyle anlayis insan kussun zaten
ya bunu sormadan geçemiycem. RİSKİN YOKKEN NEDEN SEZARYEN İSTİYOSUUUUNNN??????
hepimizin hayatında öyle anlayışsız insanlar oluyor canım, böyle insanlarla nasıl mücadele edeceğimizi öğrenmemiz gerek ama öğrenene kadar çok kırılıp üzülüyoruz..kizlar ya sizi tanimiyorum ama suan sarilmak.istedim cok sik gorustugum samimiyetine inandigim arkadasimdan gormedigim anlayisi sizden.goruyorum kadin 38 yasinda bir cigumuzdan buyuk ama anlayis gostermedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?