2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
haklısın bence de bebişler iyi olsun
erken doğum riskim yok şuanda ama sezeryan istiyorum sanırım 38-39. haftada alcaklar ayda 1 kg falan alıyorum :)
8 kg falan olur heralde en fazla benim
ya bunu sormadan geçemiycem. RİSKİN YOKKEN NEDEN SEZARYEN İSTİYOSUUUUNNN??????

bence bursa gezmesini sonbahara bırak :) bu haline değil gezmek, milleti gezdirmeye halin olmaz ki. Bi de çok yorulup bebeğini de yorarsın nolur nolmaz tehlikeye atarsın. El için değmez bence.

Merhaba kızlar ben de yeni Haziran annesi olucam inşallah (18)
tam olarak 31+1 iz biz de en son 18 gün önce gittiğimzde kilosu 1200 idi.
ayın 22sinde tekrar muayenemiz var çok merak ediyorum kilosunu da boyunu da, tam olarak uyumlu gidiyoruz. Maşallah...
Bu arada bişi sorucam sevgili anneler, benim dün ve bugun olmak üzere karnımın içinde değişik bi acı var...ben gaz olduğunu düşünüyrm ama gaz da çıkardığım halde pek geçmiyor, azalıyor gibi oluyor ama sürekli olan bişi de değil...sizde de buna benzer bişiler var mı???

bence bursa gezmesini sonbahara bırak :) bu haline değil gezmek, milleti gezdirmeye halin olmaz ki. Bi de çok yorulup bebeğini de yorarsın nolur nolmaz tehlikeye atarsın. El için değmez bence.

canim zaten biraz yuruyunce karnim tas gibi oluyo sancim oluyo hatta gecen aksam okadar sancilandimki dogum yapiyirum sandik gatta ayni.arkadas yanimdaydi ozaman.baya bu aciklama yaptum israrla gitmek istiyo sabah esimle konustuk sikintidan agladim beni yanlis anlasinlar istemiyorum ama anlayis goremiyorum.sanki

sen "kusura bakmayın doktorum kesinlikle yasakladı" dersen bişey diyebileceğini sanmıyorum canım.. o ne ya mecbur musun eli memnun etmeye hele ki böyle anlayışsız insanları..

sen "kusura bakmayın doktorum kesinlikle yasakladı" dersen bişey diyebileceğini sanmıyorum canım.. o ne ya mecbur musun eli memnun etmeye hele ki böyle anlayışsız insanları..

valla okadar bunaldimki normalde iyi insanlar cok sik gorusuyoruz goruyo halimi cok zorlaniyorum cikip gezemiyorum ama israrla sen fedakarlik yap gidelim diyo artik iyi niyetli.olmadiklarini dusunmeye basliycam

bu videodan takip ederek yapıyorum. Benim de az kaldı. Kuyruğu, kulakları ve yüzü yapıcam. Gözleri boncuk yapmıcam ben siyah yün ile göz yapıcam. Çocuk oynarken koparır yutar Allah korusun.

ay bu da çok tatlıymış. ben tavşandan bitane daha yapıyorum bambu ipten daha düzgün. sonra değişik model deneyeyim ben de. gumball istiyorum ama çok ufak modeli

valla okadar bunaldimki normalde iyi insanlar cok sik gorusuyoruz goruyo halimi cok zorlaniyorum cikip gezemiyorum ama israrla sen fedakarlik yap gidelim diyo artik iyi niyetli.olmadiklarini dusunmeye basliycam
ya ne fedakarlığı? senin fedakarlığın çocuğuna olsun. Bırak hiç umursama bence. vicdanın rahat olsun.. Çok gezip yorulsan, Allah korusun bi de erken doğum olsa arkadaşın nasıl verecek hesabını? Fedakarlık yap ne demek deliricem...

Canim hemen bi kontrol randevusu ayarliyosun o arkadasa da Dr a gidecegini üzerine basa basa söylüyorsun , Dr una seyahatte bahsettiğini ve kesinlikle uzun yolculugu yasakladigini söylüyorsun bide eğer evladıma bişey olursa kendimi hiç affetmem diyosun ister anliyo ister anlamıyo !.. hala da ısrar ediyosa bişey olsa bunun sorumluluğunu ustlencekmisin diyosun kusersede öyle anlayis insan kussun zaten

Ben de cçok değişik hissediyorum kendimi bazen doğum tedirgin ediyor yani istemiyorum sanki dogmasini. Bugünde meraktan ooldum keşke dogsaydi kime benzeyecek nasil olacak diye . hamilelik guzel de uyuyamamak beni deli ediyor ya kac gundur gozlerim yaniyor.

ayni tepkiyi esimden aldim.adam artik sen cok safsin onlar seni dusunmuyo biz gezelimde zeynebe neolursa olsun.diyolar sen hala ay bizi yanlis anlamasinlar diyosun diyo esim esiyle konustu aslinda zeynebin yuku agir gezemiyo.abi demis haber bekliyolar ben en iyisi arkadasi arayip soyliyim gitmeyelim diye

bence de canım. Düşüncesiz insanları sen de düşünme hiç boşver.

Canım ben kilo almamak için uğraşmıyorumki az aldım diye üzülüyorum.Ama çok şükür ki bebeğim 1 hafta önden gidiyor 31 haftalıkkkenn gittiğimde 1.900 gramdı bu hafta kontrolüm var bakalım ne olmuş doktor 3 kg geçer dedi.İstersem 30 kg alayım umrumda değil yeter ki o iyi olsun

kizlar ya sizi tanimiyorum ama suan sarilmak.istedim cok sik gorustugum samimiyetine inandigim arkadasimdan gormedigim anlayisi sizden.goruyorum kadin 38 yasinda bir cigumuzdan buyuk ama anlayis gostermedi bana

[QUOTKapiya, post: 40549366, member: 640816"][/QUOTE] Ama bilmiyorum ki iste canim 11,12 ile dogum yapicami blsem sevinirim bile. artik bu aylarda herkesin beklentisi bizlere yusyuvarlak olacaksin gozuyle bakiyolar ya haliyle etkileniyorum ben de sanrm [/QUOTE]

Ohooo tatlım ya sen etraftakilere ne bakıyosun ben çoktan kulaklarımı tıkadım hepsine misal kendi hamileliğinde 25 kg almış gelmiş bana ahkam kesiyor hızlı kilomu aldın ne diye sonrasındada asıl bundan sonra alcaksın nidaları bende gülüp geçiyorum canım yapcak bişey yok tatlım az alsan laf edıyorlar cok alsan laf ediyorlar..[/QUOTE]

Aynen valla ya haklisin hele kendine bakmadan konusanlar sinir bozucu. Bulundugun ortamda illa moralini bozuyorlar surekli bi kilo muhabbeti kacinci haftadasin kac aldin ooo daha alirsin esas bundan sonra. E iyi gidiyorum iste ne konusuyosun. Valla benim erkek meslektaslarim moral veriyorlar sagolsunlar varolsunlar

ya bunu sormadan geçemiycem. RİSKİN YOKKEN NEDEN SEZARYEN İSTİYOSUUUUNNN??????

canım aslında risk var birincisi bebeğimin boynuna kordon doalnmış doktor şuanda sıkıntı yok ama normal doğuımda sıkıntı olabilir dedi.Doktorum asla sezaryen yanlısı değil mecburu yani.
iKİNCİSİ İSE bu durum olmasdaysdıda sezaryan yaparıdım çünkü inanamayacağın kadar korkuyorum.15 GÜN önce ablam da sezaryenle doğurdu gayet iyi o nedenle başramayacağımı ve hazır olmadığımı düşündüğüm bir işe kalkışmayı düşünmüyorum.Zaten istesem de yapaqmıyorum

kizlar ya sizi tanimiyorum ama suan sarilmak.istedim cok sik gorustugum samimiyetine inandigim arkadasimdan gormedigim anlayisi sizden.goruyorum kadin 38 yasinda bir cigumuzdan buyuk ama anlayis gostermedi bana
hepimizin hayatında öyle anlayışsız insanlar oluyor canım, böyle insanlarla nasıl mücadele edeceğimizi öğrenmemiz gerek ama öğrenene kadar çok kırılıp üzülüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…