- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.101
O zaman sen butun kiloyu gobekte toplamissin canim masallah kizin 2500 e olacak o kadar tuhaf degilsiniz yapin oyledirBilemedim ki ilk bebisim 47 ile hamile kaldım 67 yim 3 ayda karnim çıkmaya başladı bide çok önde diye herkes erkek dedi hatta drlar 5 aya kadar erkek dedi ama kızım olacak biz ana kız tuhafız herhalde :))
Cok guzeller gule gule giysin kizn insallah:)
Çok teşk ederim canım hepimiz inşCanım kıyafetlerinizin hepsi birbirinden güzeller.
Sağlıklı günlerde giymek nasip olur inş.
Ama bilmiyorum ki iste canim 11,12 ile dogum yapicami blsem sevinirim bile.[QUOTKapiya, post: 40549366, member: 640816"]
İnş teşk ederiz teyzesiCok guzeller gule gule giysin kizn insallah:)
Herkese Merhaba,
Uzun süredir forumu takip ediyorum artık size bir selam verme zamanım geldi diye düşündüm.Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.Bir kız bebek bekliyorum. Umarım her birimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
O zaman sen butun kiloyu gobekte toplamissin canim masallah kizin 2500 e olacak o kadar tuhaf degilsiniz yapin oyledirAnaam simdi gordum 20 kilo almissin canim gayet normal boyle bir gobek
Kızlar 32 +3 te Böyleyiz uyuyamıyorum sağa sola donemiyorum sizde de böyle mi ? Bebis zate simdiden 2500 kg:))Eki Görüntüle 1498499
ayy işte tıpkı benim göbüşbizimkiler iyice yayılmış ya içeride
aynen zaten boğa olacak gibi gözüküyor tipikBizim babamizda yayılmayı sever ona çekmiş demekki :))
Selamlarr..
Ne var ne yok hatuncuklaarr
canım değişik değişik şeyler yemek istiyor. bu kadar da sağlıklı beslenilmez ki
haha...
haha...
Az kaldı senin, doğurdugun gibi istersin kocisinden getirsin sana o sağlıksız şeyi
Kalkınca sancınmı oluyor, ondan mı korkuyorsun?aynen zaten boğa olacak gibi gözüküyor tipikbugün kalkamıyorum hiç artık kalkınca bağrış çığrış tıpış tıpış geri yatıyorum. Daha erken korkutuyor tosbaam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?