2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bilemedim ki ilk bebisim 47 ile hamile kaldım 67 yim 3 ayda karnim çıkmaya başladı bide çok önde diye herkes erkek dedi hatta drlar 5 aya kadar erkek dedi ama kızım olacak biz ana kız tuhafız herhalde :))
O zaman sen butun kiloyu gobekte toplamissin canim masallah kizin 2500 e olacak o kadar tuhaf degilsiniz yapin oyledirAnaam simdi gordum 20 kilo almissin canim gayet normal boyle bir gobek

[QUOTKapiya, post: 40549366, member: 640816"]
Ama bilmiyorum ki iste canim 11,12 ile dogum yapicami blsem sevinirim bile. artik bu aylarda herkesin beklentisi bizlere yusyuvarlak olacaksin gozuyle bakiyolar ya haliyle etkileniyorum ben de sanrm [/QUOTE]

Ohooo tatlım ya sen etraftakilere ne bakıyosun ben çoktan kulaklarımı tıkadım hepsine misal kendi hamileliğinde 25 kg almış gelmiş bana ahkam kesiyor hızlı kilomu aldın ne diye sonrasındada asıl bundan sonra alcaksın nidaları bende gülüp geçiyorum canım yapcak bişey yok tatlım az alsan laf edıyorlar cok alsan laf ediyorlar..[/QUOTE]

Aynen valla ya haklisin hele kendine bakmadan konusanlar sinir bozucu. Bulundugun ortamda illa moralini bozuyorlar surekli bi kilo muhabbeti kacinci haftadasin kac aldin ooo daha alirsin esas bundan sonra. E iyi gidiyorum iste ne konusuyosun. Valla benim erkek meslektaslarim moral veriyorlar sagolsunlar varolsunlar [/QUOTE]

benim eşim bi ortamda kaç kilo aldın diye sorulunca direk sinirlenip vermesi mi gerekiyor hamile o alması lazım az bile aldı diyor ve konu kapanıyor artık

hoş geldiiiinn

O zaman sen butun kiloyu gobekte toplamissin canim masallah kizin 2500 e olacak o kadar tuhaf degilsiniz yapin oyledirAnaam simdi gordum 20 kilo almissin canim gayet normal boyle bir gobek

Haha evet Hayır buraya kadar idare ettikte daha 7 hafta var o zamana kadar noolcaz o korkutuyor :))

haha...
Az kaldı senin, doğurdugun gibi istersin kocisinden getirsin sana o sağlıksız şeyi

Şöyle bir bakınca hepimizin az zamanı kalmış canım.

Benimde 52 gün mesela.

38 li haftalarda doğsa 38-40 gün.

Aman Allahımmmmmmmmmmmmmmm.

Senin 40-45 gün gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…