- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.121
Amin canim benimm.cok guzellerrKızımın hastane çıkışı Kırmızılı olan ve yedek iki Parça takım yıkandı ütüledim sağlıklı şekilde giymeyi nasip etsin Rabbim tüm bebişler inş Eki Görüntüle 1498525
Canım hepsi çok güzel.güle güle,sağlıkla giysin kuzucun inşallah...Kızımın hastane çıkışı Kırmızılı olan ve yedek iki Parça takım yıkandı ütüledim sağlıklı şekilde giymeyi nasip etsin Rabbim tüm bebişler inş Eki Görüntüle 1498525
Evet evet ...az kaldı resmen...Şöyle bir bakınca hepimizin az zamanı kalmış canım.
Benimde 52 gün mesela.
38 li haftalarda doğsa 38-40 gün.
Aman Allahımmmmmmmmmmmmmmm.
Senin 40-45 gün gibi.
Evet evet ...az kaldı resmen...
Nisan bitiyor 1 buçuk hafta kaldı :)
Sonra bir tek mayis...
Nedense hazıran başı gelir gibi geliyor bana..
Ama bakalim kızımız ne zaman teşrif edecek Hehe :))
Eksikleri bitirdik artık valiz hazırlama ve bekleme kaldı şükür ...
Yavrukusum zamanını bilip gelecek.inşaAllah :)
merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir sohbete katılamıyorum eskisi gibi bu kız beni baya zorluyor içerde dursun istiyorum ama canım çok yanıyor hareketleri sertleşti bizde böyle kendinize çok iyi bakın :)))
Oy herkes farklı tarihlerde düşünüyor anlaşılan Hehe :)))Gönlünden geçen zamanda sağlıkla doğsun inş.
Eşim 15 mayıs, kızım 20 mayıs bende 25 mayıs tarihinde gelir diye tahminde bulunuyoruz.
Bakalım Allahın nasip ettiği tarih ne olacka.
Merhaba canım.
Cadı kızlar zorlamaya başladılar.
İnş. doğunca uslu olurlar.
maalesef bnmde en sevmediğim huyum insanlara hayır demeyi becerememekgitmiycem konuscam.simdi arkadasla cok sagolun.kizlar desteginiz icin belki sacma bukadar kafaya takmak ama napim.bende boyleyim.iste en korktugum sey yanlis anlasilmak
Oy herkes farklı tarihlerde düşünüyor anlaşılan Hehe :)))
Bende herkse mayis 15 ten beri gelebilir.diyorum, yani 36 .haftam.o zaman dolacak diye Hehe :)
Ama tabii gönlümden geçen haziran başı..
Hayırlısı bakalim,
Daha önce demistin eşinin doğum gunuymus diye :)
Ama 14 haziran benim planlarıma uymuyor , daha önce gelmeli
Büyük ihtimalle ondan etkilenmis olmalı..Ramazan planını biliyorum canım, rabbim hayırlı zamanda gönlüne göre versin.
Demişimdir valla zehir gibi kızsın.
Ben 38, kızım 37, eşimde 36 haftalık düşünüyor.
Eşim kızımızda 35+6 da doğduğu için etkilendi herhalde.
Büyük ihtimalle ondan etkilenmis olmalı..
erkekler bir kez bir şeyi yaşayınca tedbir alıyorlar kendilerince :))
38.haftayi nedense çoğumuz düşünüyor , ama bakıyorum 40 i bekleyenler de cok...
yine de 38 bana en makulu geliyor her zaman :)
Keşke kızlarımız da aynısını düşünse
Aynen bende de öyle bi korku var. 42 ile başladım şu anda 51 oldum. Artık 36 beden kıyafetler üstüme oluyor. Önceden kıyafet bulmakta çok zorlanıyordumevet , herkes doğum sonrası kiloları vermem diye korkuyo ben de veririm diye korkuyorum işte
Afyon da hangi doktora gidiyorsun canım?ben sayfaları karıştırdım. dün yürüyüş yapayım hava güzel dedim. yürüyüş dediğim de köşe başına anca çıkabildim o ayrı tabi. afyon küçük yer. 7-8 doktor var özel hastane de pek özel gibi değil devlet çooook kalabalık nerdeyse doğuma bile sırayla sokacaklar. herkesin kötü bir anısı var. yok o asmış yok bu kesmiş. anlatma kardeşim ya vallahi yetti artık. ha doğurdum ha doğurucam şurda senin deneyimini duymak istemiyorum artık. tmm iyi niyeti anlarım da her şeyin bi usulü vardır. koca şehrin kadınları doğurup duruyor sonuçta.
hayır kendime kızıyorum bırakmayacaktım ankaradaki hastaneyi. kimse böyle şeylerle uğraşmıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?