2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Meraba canım hosgeldin aramıza

Canım sancılarını kontrol et artarsa bi acile git , dikkat et kendine

Canım benim de bel ağrılarım giderek artarken,bebeğin hareketleri giderek azalıyo.doktorada gidemiyorum,inşallah ikimizde bir sorun yaşamayız

Gönlünden geçen zamanda sağlıkla doğsun inş.

Eşim 15 mayıs, kızım 20 mayıs bende 25 mayıs tarihinde gelir diye tahminde bulunuyoruz.
Bakalım Allahın nasip ettiği tarih ne olacka.

Bence de 25 Mayıs gibi gelir canımm hayırlısı artık

anca bitirdim geçmişi.
bende sbh alacaklarımı almaya uğraşıyordum yurtdışı kartı, paypal fln sitelerde hata verdi.
en sonunda aldım aklımdaki bazı şeyleri gelince resim atarım inş. tabi gün bitmiş kalkıp yemeklik birşeyler yapayım. pazar da niyetim evi gzlce temizlemek. ağorlaştıkça iş gözümde büyüylr.
bu aradabkg muhabbeti dönmüş.
ben 163 üm 58 le hamile kaldım 75 kg son dururmum. 31+4 üm ama bebek tam 3 hafta ileriden gidiyor. bakalım pzt 16 ya randevu aldım. devlette hala ileri çıkıyorsa özeldeki dr uma erken gideceğim. haftası kg su ile sezeryanın ve alakalıysa sezeryanjn tarihi erken mi oluyor öğrenmem lazım.

YouTube'da "Chicco Next2Me: How to guide and features video" videosunu izleyin - : YouTube'da "WOLLEX New York (En çok beğenilen bebek arabası)" videosunu izleyin - : bu arabanın üst modeli
NEW YORK | WOLLEXWOLLEX - http://wollexnewyork.com/new-york/
: tipi burada
: YouTube'da "Boba Baby Carrier 4G Newborn Hold" videosunu izleyin - : beğendiğim model
: Boba 4G Bebek Taşıyıcı - Organik Verde - https://www.tuniko.com/Ergonomik-Kangurular,LA_210-2.html/Organik-Verde
: organik kumaş aldım
: 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun

hem de nasıl karnım içlerinde kasıklarda. yatıyorum hem bebeğim hareketleniyor hem sancım hafifliyor. bu gece de böyle geçerse doktoru arayacağım.
Ya Allah yardım etsin. 37. Haftaya kadar devam etseydin iyiydi, ama doktora gidersen belki geçirecek bi şeyler yaparlar.yenimi başladı bu durum yoksa bi kaç günmüdür var?

ZelisAltu canim çok cici hepsi...
Güle güle giysin minik kızın inşaAllah :)))
Bu arada 14 haziran eşimin doğum günü. :)
Canım hepsi çok güzel.güle güle,sağlıkla giysin kuzucun inşallah...
Amin canim benimm.cok guzellerr
Teşk ederiz teyzeleri inş hepimiz Hakkımızda hayırlı olan doğumları yaşarız
Benim de 27 Haziran dogum günüm sanırım o kadar bekliyemeyiz kızımı görmek için çok heyecanlanıyorum şaka bir yana Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Maşallah ogluşuna canım , tombik olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…