- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.141
Herkese Merhaba,
Uzun süredir forumu takip ediyorum artık size bir selam verme zamanım geldi diye düşündüm.Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.Bir kız bebek bekliyorum. Umarım her birimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
kızlar ilk defa bugün aşırı derecede belim ağrıdı ve ara ara sancım geldi kendimi çok yorgun hissediyorum oğlum da hareketsiz varla yok arası bazen unutuyorum niye böyle oluyo ya büyüdükçe daha çok hissetmem gerekmiyo mu offf akşama yemek yapmadım yapasım da yok artık ne bulduysak onu yicez yada aç kalacaz sağolsun kimse düşünüpte 1 kap yemek vermez
Kızlar 32 +3 te Böyleyiz uyuyamıyorum sağa sola donemiyorum sizde de böyle mi ? Bebis zate simdiden 2500 kg:))Eki Görüntüle 1498499
Canım benim de bel ağrılarım giderek artarken,bebeğin hareketleri giderek azalıyo.doktorada gidemiyorum,inşallah ikimizde bir sorun yaşamayızkızlar ilk defa bugün aşırı derecede belim ağrıdı ve ara ara sancım geldi kendimi çok yorgun hissediyorum oğlum da hareketsiz varla yok arası bazen unutuyorum niye böyle oluyo ya büyüdükçe daha çok hissetmem gerekmiyo mu offf akşama yemek yapmadım yapasım da yok artık ne bulduysak onu yicez yada aç kalacaz sağolsun kimse düşünüpte 1 kap yemek vermez
Gönlünden geçen zamanda sağlıkla doğsun inş.
Eşim 15 mayıs, kızım 20 mayıs bende 25 mayıs tarihinde gelir diye tahminde bulunuyoruz.
Bakalım Allahın nasip ettiği tarih ne olacka.
ben de pzt gidicem bakalımMerhaba kızlar bugün randevu'muz vardı doktorum şehir dışına çıkmışpazartesiye attılar randevumu puffff
haha...
Az kaldı senin, doğurdugun gibi istersin kocisinden getirsin sana o sağlıksız şeyi
Şöyle bir bakınca hepimizin az zamanı kalmış canım.
Benimde 52 gün mesela.
38 li haftalarda doğsa 38-40 gün.
Aman Allahımmmmmmmmmmmmmmm.
Senin 40-45 gün gibi.
hem de nasıl karnım içlerinde kasıklarda. yatıyorum hem bebeğim hareketleniyor hem sancım hafifliyor. bu gece de böyle geçerse doktoru arayacağım.Kalkınca sancınmı oluyor, ondan mı korkuyorsun?
Afyon da hangi doktora gidiyorsun canım?
Ben de ona gidiyorum :)hasan şahinere gidiyorum. sen?
Ya Allah yardım etsin. 37. Haftaya kadar devam etseydin iyiydi, ama doktora gidersen belki geçirecek bi şeyler yaparlar.yenimi başladı bu durum yoksa bi kaç günmüdür var?hem de nasıl karnım içlerinde kasıklarda. yatıyorum hem bebeğim hareketleniyor hem sancım hafifliyor. bu gece de böyle geçerse doktoru arayacağım.
Bu arada 14 haziran eşimin doğum günü. :)
Canım hepsi çok güzel.güle güle,sağlıkla giysin kuzucun inşallah...
Teşk ederiz teyzeleri inş hepimiz Hakkımızda hayırlı olan doğumları yaşarızAmin canim benimm.cok guzellerr
Çok güzel canım Gül'e Gül'e kullansın bebişin haberim olsa alırdımKizlar bgn bimden aldim yeri guzel gibiydi yuzde yuz Pamuk yaziyor uzerinde hosuma gitti
ben de pzt gidicem bakalım
Merhaba bayanlar nasılsınız nasıl gidiyor valla yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü yorum yapamıyorum artık iyice halsizleştim ben degil ama şükürler olsun Rabb'ime oğluşum iyi ben cok çektim 1-5 arasında alıcam dedi doktor bakalım hayırlısı epidural mı yoksa tamamen sexeryan. Karar vermedim epidural den cok korkuyorum bakalım bayanlar hayırlısı allahım hepimizin yardımcısı olsun bende durumlar şimdilik böyle oğlum bu arada 2.650 gram
Ben de ona gidiyorum :)
Ya Allah yardım etsin. 37. Haftaya kadar devam etseydin iyiydi, ama doktora gidersen belki geçirecek bi şeyler yaparlar.yenimi başladı bu durum yoksa bi kaç günmüdür var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?